Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Hall of Fame Ελλήνων Cosplayers


 • Please log in to reply
158 replies to this topic

#1 Cassiel

Cassiel

  Hardcore 天使

 • Members
 • 1,600 posts

Posted 19 April 2009 - 10:09

:hero: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ :hero:
Ιωάννη Μαρκόπουλο ( Zerro )


Posted Image

Λεπτομέρειες


=====================================================================================================================


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Θέμα: Μετά από δουλειά πολλαπλών μηνών και χάρη στην βοήθεια και προσφορά ποικίλων ατόμων που θα αναφέρω αναλυτικά στην συνέχεια, σας παρουσιάζω το παρόν θέμα, όμοιο του οποίου δεν υπάρχει γενικά στο διαδίκτυο. Σκοπός του ήταν, είναι και θα είναι η πλήρης καταγραφή όλων των cosplay events , cosplays & cosplayers στην Ελλάδα από το πρώτο όλων σχετικό event αρχές του 2006 και μετά.

Προέλευση: Μετά το τέλος του Sakura Syndrome Japan & Anime Party στο Cofix Θεσσαλονίκης στις 13.02.2009 και έχοντας μείνει έκπληκτος από την πρωτοφανές αριθμητικά και ποιοτικά παρουσία cosplayers για τα μέχρι τότε δεδομένα των cosplay events της Θεσσαλονίκης τα οποία επισκέφτηκα, μου ήρθε από το πουθενά η ιδέα για την δημιουργία του παρόντος θέματος. Θεώρησα ότι έπρεπε να συγκεντρωθούν όλες οι προσπάθειες των ελλήνων cosplayers, οι οποίοι με την όρεξη και το μεράκι τους τίμησαν και τιμούνε την ελληνική κοινότητα των Anime / Manga, και οι οποίοι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχες προσπάθειες άλλων χωρών του εξωτερικού. Δεν θεώρησα πρέπον απλά να “περνάνε” από ένα event και μετά να “χάνονται” στο παρελθόν με κάθε νέο που λαμβάνει χώρα. Θέλησα οπότε να δημιουργήσω αυτό το θέμα προς τιμή όλων των Ελλήνων cosplayers, ώστε να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο, γιατί το αξίζουν! Έτσι ακόμα και ένας επισκέπτης άλλης χώρας θα μπορεί να διαπιστώσει ότι τα φαινόμενα απατούν και η ελληνική κοινότητα των Anime / Manga έχει αναπτυχθεί πλέον σε μεγάλο βαθμό. Αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες cosplayers λοιπόν, γιατί σας αξίζει!!!
Επιπλέον θα αποτελούσε το 3ο “θέμα μαμούθ”, όπως τα αποκαλώ, που ξεκινούσα ανά τα έτη, εκ τον οποίον το καθένα αφορά ένα από τρία βασικά μου χόμπι ( 1ο - Αnime / Μanga , 2ο - Videogames ). Με αυτό τον τρόπο θα έκλεινα την “πνευματική” αυτή τριλογία θεμάτων με το μεγαλύτερο θέμα μέχρι σήμερα το οποίο θα αφορούσε και το νεότερο εκ των τριών βασικών χόμπι μου.
Αξίζει να αναφέρω ότι την ίδια μέρα που μου ήρθε η ιδέα για το παρόν θέμα, ακριβώς λόγο του ίδιου πάρτι και συναισθημάτων γι’ αυτό όπως θέλω να πιστεύω, ο Adventurer επίσης είχε την ίδια ιδέα για ένα τέτοιο θέμα. Η ουσιαστική διαφορά ήταν ότι ενώ ο Adventurer είχε ως στόχο την κάλυψη των events της Θεσσαλονίκης, εγώ είχα ως στόχο την κάλυψη όλων των events πανελλαδικά. Γι’ αυτό τον λόγο και επειδή ήθελα πάρα πολύ να το δημιουργήσω ο Adventurer μου παραχώρησε τις “ευλογίες” του να το αναλάβω εξ’ ολοκλήρου μόνος. Έτσι μετά από πάρα πολύ έρευνα, συμμάζεμα, δουλειά, επικοινωνία με εκατοντάδες άτομα και στήσιμο, σας παρουσιάζω το θέμα!
Το μέρος της Θεσσαλονίκης δεν αποτέλεσε ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς είχα παρευρεθεί σε σχεδόν όλα τα events, είχα ήδη στην κατοχή μου όλες σχεδόν τις υπαρκτές φωτογραφίες από πολλαπλούς φωτογράφους και γνώριζα την πλειοψηφία των cosplayers, είτε αυτοί με γνώριζαν είτε όχι. Προφανώς όμως χρειάστηκα βοήθεια για την συμπλήρωση των κενών που υπήρχαν. Το βασικό “πρόβλημα” ήταν τα events της Αθήνας στα οποία δεν είχα ποτέ παρευρεθεί την περίοδο δημιουργίας του θέματος, και από τα οποία γνώριζα ελάχιστους cosplayers. Σε αυτή την περίπτωση, σαν από μηχανής θεός ήρθαν τα blogs του Speedgrapher, -ο ίδιος ο Speedgrapher- και πολλά άλλα άτομα, όλοι εκ των οποίων θα αναφερθούν στην συνέχεια για την βοήθεια και την προσφορά τους στο θέμα.
Την παρούσα στιγμή το θέμα βρίσκετε στην δεύτερη εκδοχή του. Έχει συμπυκνωθεί το ευχαρηστήριο section λόγο των πολυπληθές ατόμων που συνέβαλαν με τον τρόπο τους ο οποίος καθιστά πλέον μη εφικτή την ξεχωριστή ατομική αναφορά. Έχουν αφαιρεθεί όλες οι εγγραφές που δεν αποτελούσαν cosplays αλλά απλό ντύσιμο εμπνευσμένο από την Ιαπωνία, με αποτέλεσμα να μην γίνετε πλέον διαχωρισμός όπως αρχικά σε Cosplays και Specials αλλά να συγκαταλέγονται όλα όσα βρίσκονται στο θέμα στην έννοια του cosplay εκ κοινού. Έχουν αντικατασταθεί όλες οι φωτογραφίες με επεξεργασμένες εκδόσεις των ίδιων για την καλύτερη παρουσία και ανάδειξη των cosplayers. Έγινε αφαίρεση της ψηφοφορίας από το κοινό, καθώς ήταν κάτι το ανούσιο όπως κάθε είδος ψηφοφορίας με αμελητέα συμμετοχή και αποτελέσματα που δεν είχαν κανένα νόημα, καθώς κάθε cosplay είναι κάτι μοναδικό και διαφορετικό και δεν δύναται να συγκριθεί με άλλα. Τέλος έγινε προσθήκη των events που έχουν πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στην Καλαμάτα, στην Κρήτη, στην Ρόδο και στην Κέρκυρα και έγινε αναβάθμιση με πολλές προσθήκες στην κατηγορία των 'σπιτικών' cosplays Εxtra.

Οδηγίες / Παρακλήσεις: Η ταξινόμηση των μερών, περιεχομένων και στοιχείων γίνεται αυστηρά αλφαβητικά (για να μην υπάρξουν πιθανές διαμαρτυρίες) , με την αγγλική γλώσσα να προηγείται της ελληνικής, όπου απαιτείται.
Σε κάθε cosplay αναφέρεται το nickname του / της cosplayer που αυτός / αυτή χρησιμοποιεί γενικά στο διαδίκτυο. Στην περίπτωση που δεν διαθέτει κάποιο ή δεν γνωρίζω την ύπαρξη του, στην θέση του μπαίνει το όνομα του ατόμου. Στην κάθε περίπτωση που δεν γνωρίζω ούτε αυτό, ζητώ την βοήθεια όσων γνωρίζουν να με ενημερώσουν για nickname ή έστω όνομα για να συμπληρωθούν τα κενά και να μην μείνουν “ανώνυμα” τα cosplays. Στις πληροφορίες κάθε event αναγράφεται ο αριθμός των “ανώνυμων” cosplays στην περίπτωση που υπάρχουν, οπότε μπορείτε να κινηθείτε με γνώμονα αυτό το στοιχείο για τον ευκολότερο εντοπισμό των “ανώνυμων” cosplays για πιθανή περεταίρω αναγνώριση τους εκ μέρους σας.
Στην παρουσίαση κάθε cosplay ακολούθησα το σκεπτικό επιλογής των καλύτερων δύο φωτογραφιών εκ των διαθέσιμων, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου υπήρχαν μόνο δύο ή λιγότερες, οπότε και συμβιβάστηκα με ότι υπήρχε. Έπειτα απομόνωσα σε αυτές το άτομο που παρουσιάζω σε κάθε περίπτωση για να επικεντρωθεί όλη η προσοχή σε αυτό και αναζήτησα την καταλληλότερη εικόνα της εκδοχής του χαρακτήρα που ενσαρκώνει αυτό. Υπήρξαν περιπτώσεις που δεν βρήκα την κατάλληλη εκδοχή ή απλά δεν υπήρχε τέτοια εκδοχή, οπότε συμβιβάστηκα με ότι κοντινότερο μπόρεσα να βρω. Η παράθεση των φωτογραφιών γίνετε μεμονωμένα και όχι ενωμένες σε μία γενική, για να μην περιοριστεί η ανάλυση των τριών σε κάθε περίπτωση από την ανάλυση της μικρότερης εκ των τριών, κάθε μία εν των οποίων μπορείτε να δείτε σε μεγάλη ανάλυση κάνοντας κλικ επάνω της. Τα ονόματα των φωτογράφων, καθώς και οι σύνδεσμοι προς τα θέματα που αφορούν το κάθε event, όπου και υπάρχουν οι φωτογραφίες στην αρχική τους μορφή συμπεριλαμβανομένων των σχόλιων των φωτογράφων και των χρηστών, παρατίθενται μαζί με κάθε event ξεχωριστά.
Έχω ακούσει για ορισμένα cosplays σε ορισμένα events τα οποία δεν υπήρχαν στις διαθέσιμες σε μένα φωτογραφίες. Εάν κάποιος διαθέτει φωτογραφίες από τυχόν παραληφθέντα cosplays και είναι πρόθυμος να τις μοιραστεί για να γίνει η προσθήκη τους, να με ενημερώσει παρακαλώ. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση των “out of event” cosplays που παρουσιάζονται στο τέλος του θέματος στην κατηγορία Extra και είναι συνήθως “σπιτικά”. Εάν παρέλειψα οποιοδήποτε cosplay, επειδή είτε δεν το αναγνώρισα, είτε δεν το θεώρησα cosplay αλλά κανονικό ντύσιμο, ας με ενημερώσει οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι και γι’ αυτό ή εάν πιστεύει ότι θα έπρεπε να τον / την συμπεριλάβω στο θέμα.
Θα παρακαλούσα όποιος έχει καλύτερης ποιότητας φωτογραφίες από το 15ο event της Αθήνας να με ενημερώσει για να αντικαταστήσω αυτές που αναγκαστικά τράβηξα από την εκπομπή της τηλεόρασης, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα καλές, όπως καταλαβαίνει κανείς.


Disclaimer: Η χρήση των φωτογραφιών του θέματος έγινε με την αντίστοιχη άδεια των φωτογράφων που τις τράβηξαν, και οι οποίες είχαν ήδη ανέβει δικτυακά προηγουμένως στους συνδέσμους των δικτυακών τόπων που παρατίθενται στην αρχή του κάθε event και οι οποίοι οδηγούν στα αντίστοιχα θέματα που ασχολούνται με αυτό. Η χρήση οποιονδήποτε επιπλέον φωτογραφιών που δεν υπάρχουν στο διαδίκτυο έγινε με την αντίστοιχη άδεια των ατόμων που τις παρέθεσαν. Οποιοδήποτε άτομο παρόλα αυτά επιθυμεί το πρόσωπο του να “καλυφθεί”, να αλλάξει το nickname του, να αφαιρεθεί το όνομα του από τα στοιχεία του ή ακόμα και να προστεθεί επίθετο δίπλα στο όνομα του, να με ενημερώσει για τις απαραίτητες αλλαγές. Το ίδιο ισχύει και για τα άτομα που αναφέρονται στο ευχαριστήριο τμήμα που ακολουθεί, όπου οποιαδήποτε επιθυμία προσθήκης ή αφαίρεσης στοιχείων θα γίνει δεκτή.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΜΗΜΑ

Η δημιουργία του παρόντος θέματος θα ήταν φυσικά αδύνατη χωρίς την έμμεση και άμεση συμμετοχή πολλαπλών ατόμων, ο καθένας εκ τον οποίων ανταποκρίθηκε με τον τρόπο του στο κάλεσμα βοήθειας για την δημιουργία αυτού του μεγαλεπήβολου έργου. Τους ευχαριστώ όλους θερμά με όλη μου την καρδιά. Παιδιά τιμάτε την ελληνική κοινότητα των cosplayers και των anime / manga. Να είστε περήφανοι γιατί το αξίζετε!!! Στη συνέχεια αναφέρω τους τομείς της προσφοράς του καθενός στο παρόν θέμα.

Αναγνώριση Cosplayers: Adventurer , Akai Panda , Akasukekuro , Asaph , Atridis , Ayami , BladeMasterX , Chi Anna , Demetra , D. Mitris , Dennis Tsukino , Dexter Morgan , Drakno , Eleanna Blackeyebrow , Eleni_Rockss , Etaru , Evaofadawn , Flexxxy , Getekid , Geo York , George Hunter , Harileny , HikariAngel5 , Hitorinai Kokoro , IreneTheCardcaptor , KabaMaroudis , Kakashi_sensei , Kakashinote , Kantoros , Kappa , Kodo , Konart , Kostas Pk , Lisveth WiththeCrown , Lucy-Nyu , Manos-skate Skate , MisaYoshiko , MitHuNa , MyDeadBrother , MoBoRoS , MogDevil , Monkey D. Luffy , Natt RavenRain , Nick Fallen , Nicole V-y , Patty Elysse , Randomness_Owns , Ritsuka , Rukia Grimmjow , Sakura Syndrome , SakuSuki , Six Winged Angel , Sotos Protos , Speedgrapher , Stefi-chan , Stelios Rocker , Tanzdiktator Saffer , Tomoko-hime , Velvet Vortex , Wabbit , Wethrin , Zaa , Zeph1ros , Zura , Wabbit , Wisdom , Xa0s , Εύα , Μεθυσμένο Ξωτικό , Μυρτώ , Κωνσταντίνος

Παραχώρηση ή / και Άδεια Xρήσης Φωτογραφιών: ~*memole*~ , 4Noise , Achilleas Sasuke , Adventurer , Aiorral , Alex90 , Alex Dattebayo , Alex Hu Rose , Alex V-Light , Anna Sito Jewellery , Anny_yachiru_chan , Evi Michaelis , Aoshi , Asaph , Bacchios Corax , Beren Erchamion , Bijomarou , BladeMasterX , Booboo Zoozoola , Carnival of Rust , Chi Anna , Chris N. Minato , Cleopatra P , Comicworld Editions , Cosplay Corp , Countess Bathory , CowboyTV , Cuppycake_alex , D. Mitris , D. Mitris , DarcRose22 , Daredevil , Darklink-HeLLBoiS , Demetra , Dexter Morgan , DJ Gaara of Sound , DJDragon , Dragonbunny , DZenia , Efi2408 , Elissaios , Evaofadawn , FunkyFish , Fuuton Prince , GearSecond , Getekid , Ginius , Glc Sekai , Hat-tan , Hearts , Hekati , Helen Ap , Hitorinai Kokoro , Hotaru no Hikatte , Ichinose Maki , IreneTheCardcaptor , Irene Fn , JesterPrince Kingofthefools , Jim Keith , Jiraiya , KabaMaroudis , Kakashi_sensei , Kantoros , Kappa , Kazumi , Kleidokrator , Kodo , Kona-chan , Konart , KouTo-Chan , KrizD , KuroiTsubasa , Ky Neko , Laiste , Le_Chat_Noir , Le Ciel , Lee Roy , Lia Mew Jinxy , Lina Riot , LNEnja , Mandy-san , Matassos , Matu-san , Maya Nyan , Megan Valentine, Mercyful , Mermedia13 , Mike Infernoaoz Agas , MogDevil , Morcairiel , Mr Zeta , Nana , Nana BloodyBlossom , Natt RavenRain , Nescel , Netheril , Neuro , Nicole Φέιλ , O Drag , Ojama Brothers , Orion , Papercut , Polina Ch , Princess Dawn , Queen of Hearts , Raven , Redpassion , Ren , Ripperroolia , Ritsuka , Rogo , Sakura Syndrome , Sakura-chan , SakuSuki , Scarlet , Segno-sama , Sephiroid , ShAkIrrUsEnM , Six Winged Angel , Sofia Lucifairy , Sora-chan, Soto Skamno , Speedgrapher , SpirosK , Splash of our Worlds , Stelios Rocker , Steve Lee , Stefi-chan , Takara089 , Tanzdiktator Saffer , Terry , TheChosenOne , Tolis Izumi , Tomodachi , Tzini Mayiko , Utsutsu , Valkyrja , Van Den , Vasia Matsumoto , Veg3ta , Vegetasmate , Venom , Vetus, Videl , Wabbit , Wethrin , Willwitch , Wisdom , Xa0s , Yami Jojin , Yumemaru , Zaa , Αγγελική , Άγγελος , Αλέξανδρος , Αλέξης , Ανδρέας , Αντώνης , Βάσια , Βερόνικα , Γιώργος , Γκίκας , Δημήτρης , Δημοσθένης , Εβελίνα , Έλλη , Εύα , Ευαγγελία , Ευτυχία , Θοδωρής , Ιόλη , Ιπποκράτης , Ιωάννα , Κατερίνα , Κωνασταντίνος , Κώστας Πάντουλας , Λεωνίδας , Λευτέρης , Λία , Μάγδα , Μανόλης , Μαρία , Μαριαλένα , Μάριος , Νικόλας , Παναγιώτης , Παντελής , Ραφαέλα , Σάββας , Σωκράτης , Σωτήρης , Τζούλη , Φένια , Φοίβος , Φρειδερίκη , Χριστίνα , Χρήστος , Χρύσα , Χρύσανθος

Σύνταξη Λιστών Cosplays σε Events: DJ Garra of Sound , Epilogue , Fireroses , Kantoros , Lucy-Nyu , Ria007 , Wabbit , Yunie

Λοιπά: Όλοι εσείς, τα ίδια τα μέλη της κοινότητας, με τα ποικίλα σχόλια σας σε όλες τις παρατιθέμενες σελίδες και θέματα βοηθήσατε έμμεσα στην αναγνώριση δεκάδων cosplayers, είτε αυτοί ήσασταν εσείς οι ίδιοι, είτε άλλοι γνωστοί σας.

Και φυσικά πάνω απ’ όλα ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζουν όλοι οι Έλληνες Cosplayers, χάρη στους οποίους δίνεται εξαρχής η δυνατότητα ύπαρξης του παρόντος θέματος και χωρίς τους οποίους η κοινότητα των ελλήνων οπαδών των anime / manga θα ήταν σίγουρα σε χειρότερο επίπεδο ποιότητας από το υψηλό που βρίσκετε σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλους σας!!! Απολαύστε την συνέχεια :) !!!


ΚΑΝΑΛΙ YOUTUBE
Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το αντίστοιχο κανάλι του θέματος στο Youtube, όπου βρίοσκονται καταχωρημένα όλα τα υπαρκτά βίντεο που αφορούνε το ελληνικό cosplay, είτε αυτά σχετίζονται με διοργανώσεις, εξωτερικές φωτογραφίσεις, conventions, τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο, παρέχοντας κατ'αυτό τον τρόπο μαζί με το παρόν θέμα μια πλήρη οπτικοακουστική βάση του ελληνικού cosplay.
Cosplay Greece


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ POSTS ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!


COSPLAYS
[-- Αριθμός Events: 161 --]
[-- Στατιστικά:
2806 Cosplays --]ΑΘΗΝΑ
[-- Αριθμός Events: 108 --]
[-- Στατιστικά:
1893 Cosplays --]01) 26.02.2006 / 18:00 - Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2006 (Πλατεία Συντάγματος)
[-- Σύνδεσμοι: AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
BladeMasterX , KabaMaroudis --]
[-- Στατιστικά:
6 Cosplays --]Spoiler:02) 18.02.2007 / 19:00 - Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2007 (Πλατεία Συντάγματος)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
KabaMaroudis , Tomodachi --]
[-- Στατιστικά:
9 Cosplays --]Spoiler:03) 19.06.2007 / 21:00 - 1st J-Music Party (Bios)
[-- Σύνδεσμοι:
.aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
BladeMasterX , Jiraiya --]
[-- Στατιστικά:
5 Cosplays --]Spoiler:04) 17.11.2007 / 22:00 - 2nd J-Music Party (Bios)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Easy Subjugation (1) , Easy Subjugation (2) --]
[-- Φωτογράφοι:
BladeMasterX , Jiraiya , Speedgrapher , Vetus --]
[-- Στατιστικά:
21 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
6 --]Spoiler:05) 09.03.2008 / 18:30 - Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2008 (Πλατεία Συντάγματος)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
Carnival of Rust , Elissaios , Jiraiya , Namida , Tomodachi --]
[-- Στατιστικά:
17 Cosplays --]Spoiler:06) 09.03.2008 / 21:00 - Orde de Ciel & J-Music Greece Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Σύνδεσμοι: AnimePlanet , Easy Subjugation (1) , Easy Subjugation (2) , Easy Subjugation (3) , Easy Subjugation (4) , Easy Subjugation (5) --]
[-- Φωτογράφοι:
Namida , Orde de Ciel , Speedgrapher , Tomodachi --]
[-- Στατιστικά:
31 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
3 --]Spoiler:

Edited by Cassiel, 22 August 2012 - 18:24.


Posted Image
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς


My Contacts
MySpace || MSN || E-Mail


#2 Cassiel

Cassiel

  Hardcore 天使

 • Members
 • 1,600 posts

Posted 19 April 2009 - 10:09

07) 12.04.2008 / 21:00 - 3rd J-Music Party (Bios)
[-- Σύνδεσμοι:
.aNiMe//GR , AnimePlanet , Easy Subjugation --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
4 Cosplays --]Spoiler:08) 20.04.2008 / 21:00 - Orde de Ciel Anime Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Easy Subjugation (1) , Easy Subjugation (2) --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher , Utsutsu --]
[-- Στατιστικά:
8 Cosplays --]Spoiler:09) 17.05.2008 / 20:00 - Orde de Ciel Anime & Sakura Syndrome Ultimate Japanese Music Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Easy Subjugation (1) , Easy Subjugation (2) , Easy Subjugation (3) --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
12 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]Spoiler:10) 07.06.2008 / 21:00 - Orde de Ciel Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Easy Subjugation (1) , Easy Subjugation (2) --]
[-- Φωτογράφοι:
Asaph , Daredevil , Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
14 Cosplays --]Spoiler:11) 26.07.2008 / 17:00 - Orde de Ciel Japanese Music & Cosplay Marathon (Καβάτζα)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Easy Subjugation (1) , Easy Subjugation (2) , Easy Subjugation (3) , Easy Subjugation (4) --]
[-- Φωτογράφοι:
KabaMaroudis , Matu-san , Speedgrapher , Tomodachi --]
[-- Στατιστικά:
17 Cosplays --]Spoiler:12) 06.09.2008 / 21:00 - Orde de Ciel Japanese Music & Cosplay Party (Καβάτζα)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens (1) , Otaku Lens (2) , Otaku Lens (3) --]
[-- Φωτογράφοι:
Asaph , Orde de Ciel , Speedgrapher , Queen of Hearts --]
[-- Στατιστικά:
18 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]Spoiler:13) 10.10.2008 / 21:00 - Orde de Ciel Cosplay Party (Underworld)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens (1) , Otaku Lens (2) , Otaku Lens (3) --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
21 Cosplays --]Spoiler:

Edited by Cassiel, 24 July 2012 - 12:55.


#3 Cassiel

Cassiel

  Hardcore 天使

 • Members
 • 1,600 posts

Posted 19 April 2009 - 10:10

14) 25.10.2008 / 20:00 - Orde de Ciel Cosplay Party at 24 Hour Comics Day (Bios)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
11 Cosplays --]Spoiler:15) 10.11.2008 / 12:00 - Αφιέρωμα Cosplay εκπομπής “Οξυγόνο” της ΕΤ3 (Second Skin)
[-- Σύνδεσμοι: AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
Carnival of Rust , Cassiel --]
[-- Στατιστικά:
6 Cosplays --]Spoiler:16) 14.11.2008 / 21:00 - Orde de Ciel Cosplay Party (Underworld Genesis)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , Otaku Lens (1) , Otaku Lens (2) --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
20 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]Spoiler:17) 19.12.2008 / 21:00 - Le Ciel Final Fantasy Themed Cosplay Party (Underworld Genesis)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
10 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]Spoiler:18) 16.01.2009 / 19:00 - Le Ciel Silent Hill Themed Cosplay Party (Underworld Genesis)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , Otaku Lens --]
[-- Φωτογράφοι:
Asaph , KabaMaroudis , Speedgrapher , Tomodachi --]
[-- Στατιστικά:
7 Cosplays --]Spoiler:19) 31.01.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
2
Cosplays --]


Spoiler:20) 22.02.2009 / 22:00 - Le Ciel Cosplay Party (Roi Mat Rock Club)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens --]
[-- Φωτογράφοι:
Asaph , Dragonbunny , Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
20 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
4 --]Spoiler:21) 01.03.2009 / 18:30 - Αποκριάτικο Cosplay Meeting 2009 (Πλατεία Συντάγματος)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
Asaph , Dexter Morgan , Kleidokrator, Neuro --]
[-- Στατιστικά:
11 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]Spoiler:

Edited by Cassiel, 24 July 2012 - 12:56.


Posted Image
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς


My Contacts
MySpace || MSN || E-Mail


#4 Cassiel

Cassiel

  Hardcore 天使

 • Members
 • 1,600 posts

Posted 19 April 2009 - 10:10

22) 01.03.2009 / 22:00 - Le Ciel Masquerade Special (Roi Mat Rock Club)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens --]
[-- Φωτογράφοι:
Asaph , Αντώνης , Dexter Morgan , Neuro , Speedgrapher , Vetus --]
[-- Στατιστικά:
10 Cosplays --]Spoiler:23) 21.03.2009 / 21:00 - Speedgrapher & KrizD Tanjyoubi no Ichiban Special (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
2 Cosplays --]Spoiler:24) 25.04.2009 / 21:00 - Akai Panda Anime Cosplay Party (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens (1) , Otaku Lens (2) --]
[-- Φωτογράφοι:
* ~*memole*~, Bijomarou, Demetra, Dragonbunny, Kleidokrator, Nerethil, Neuro, Speedgrapher, Vegetasmate, Wisdom, Xa0s --]
[-- Στατιστικά:
35 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]Spoiler:25) 06.06.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens --]
[-- Φωτογράφοι:
KrizD, Sakura Syndrome, Speedgrapher, Wisdom --]
[-- Στατιστικά:
12 Cosplays --]Spoiler:26) 12.09.2009 / 21:00 - Akai Panda Anime Cosplay Party (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
Cassiel , Chris N. Minato , Demetra , Evaofadawn , Kleidokrator , Matu-san , Morcairiel , Neuro , SpirosK , Vegetasmate , Vetus --]
[-- Στατιστικά:
47 Cosplays --]Spoiler:

Edited by Cassiel, 24 July 2012 - 12:57.


Posted Image
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς


My Contacts
MySpace || MSN || E-Mail


#5 Cassiel

Cassiel

  Hardcore 天使

 • Members
 • 1,600 posts

Posted 19 April 2009 - 10:11

27) 10.10.2009 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
~*memole*~ , Chris N. Minato , Demetra , DJ Gaara of Sound , Evaofadawn , Kleidokrator , Megan Valentine , Neuro , Ren , Sakura Syndrome , Speedgrapher , SpirosK , Vegetasmate --]
[-- Στατιστικά:
41 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]Spoiler:28) 22-24.10.2009 - Akai Panda & Umi to Sora Events Cosplay & Maid Cafe (Fnac/Mall)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , Otaku Lens (1) , Otaku Lens (2) , Otaku Lens (3) , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
Adventurer , Cassiel , Chris N. Minato , Demetra , DJ Gaara of Sound , Getekid , Kleidokrator , KouTo-Chan , Matu-san , Neuro , Speedgrapher , SpirosK , Takara089 , Tolis Izumi , Vegetasmate , Ανδρέας --]
[-- Στατιστικά:
65 Cosplays --]Spoiler:

Edited by Cassiel, 24 July 2012 - 12:58.


Posted Image
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς


My Contacts
MySpace || MSN || E-Mail


#6 Cassiel

Cassiel

  Hardcore 天使

 • Members
 • 1,600 posts

Posted 19 April 2009 - 10:56

29) 23.10.2009 / 22:00 - Le Ciel Ultimate Birthday Party (Skullbar)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet --]
[-- Φωτογράφοι:
Chris N. Minato , Le Ciel --]
[-- Στατιστικά:
17 Cosplays --]Spoiler:30) 13.11.2009 / 21:00 - Akai Panda & Nozomi Ongaku Halloween J-Music Party (Art House)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
Evaofadawn , KouTo-Chan , Megan Valentine , Speedgrapher , SpirosK , Takara089 , Vegetasmate , Ανδρέας --]
[-- Στατιστικά:
30 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]Spoiler:31) 27.11.2009 / 22:00 - Le Ciel J-Music & Cosplay Party (Skullbar)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR --]
[-- Φωτογράφοι:
Chris N. Minato , Le Ciel , Neuro , Yami Jojin --]
[-- Στατιστικά:
20 Cosplays --]Spoiler:32) 18.12.2009 / 21:00 - Akai Panda Anime Cosplay Party (Mad)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
Asaph , Cassiel , Kleidokrator , KouTo-Chan , Matu-san , Mercyful , Neuro , SpirosK , Takara089 , Vegetasmate , Vetus , Wabbit , Wisdom , Γκίκας --]
[-- Στατιστικά:
66 Cosplays --]Spoiler:

Edited by Cassiel, 24 July 2012 - 12:59.


Posted Image
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς


My Contacts
MySpace || MSN || E-Mail


#7 Cassiel

Cassiel

  Hardcore 天使

 • Members
 • 1,600 posts

Posted 19 April 2009 - 11:22

33) 09.01.2010 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
Chi Anna , SpirosK --]
[-- Στατιστικά:
15 Cosplays --]Spoiler:34) 15.01.2010 / 22:00 - Le Ciel J-Music & Cosplay Party (Skullbar)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
Chi Anna , Le Ciel , SpirosK , Ανδρέας , Νικόλας --]
[-- Στατιστικά:
15 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
3 --]Spoiler:35) 14.02.2010 / 21:00 - Akai Panda Valentine's Cosplay Party (F.S.I. Factory)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
Chi Anna , Helen Ap , Kazumi , Kleidokrator , Kouto-chan , Megan Valentine , Neuro , Segno-sama , SpirosK , Takara089 , Van Den , Vegetasmate , Yami Jojin , Ανδρέας , Ιόλη , Σωτήρης , Χρύσανθος --]
[-- Στατιστικά:
81 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
2 --]Spoiler:

Edited by Cassiel, 24 July 2012 - 13:00.


Posted Image
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς


My Contacts
MySpace || MSN || E-Mail


#8 Cassiel

Cassiel

  Hardcore 天使

 • Members
 • 1,600 posts

Posted 19 April 2009 - 11:22

41) 01.05.2010 / 21:00 - Akai Panda 1st Anniversary Cosplay Party (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR --]
[-- Φωτογράφοι:
Asaph , Neuro , Takara089 , Vegetasmate , Yami Jojin , Γιώργος --]
[-- Στατιστικά:
40 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
2 --]Spoiler:42) 14.05.2010 / 22:00 - Le Ciel J-Horror Cosplay Party (Skullbar)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
Le Ciel , Neuro , SpirosK --]
[-- Στατιστικά:
14 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
3 --]Spoiler:43) 04.06.2010 / 22:00 - Le Ciel J-Music & Cosplay Party (Skullbar)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
Le Ciel , SpirosK , Yami Jojin --]
[-- Στατιστικά:
13 Cosplays --]Spoiler:44) 26.06.2010 / 20:00 - Akai Panda Full Moon Beach Party (Bahia Blanca)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
Ky Neko , SpirosK --]
[-- Στατιστικά:
3 Cosplays --]Spoiler:45) 09.07.2010 / 22:00 - Le Ciel Naruto vs Bleach Cosplay Party (Skullbar)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
Le Ciel , SpirosK , Steve Lee , Γκίκας --]
[-- Στατιστικά:
12 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]Spoiler:46) 11.09.2010 / 21:00 - Akai Panda Schools In J-Music Party (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
Hearts , Ky Neko , SpirosK , Tenkaichimaster , Yami Jojin --]
[-- Στατιστικά:
17 Cosplays --]Spoiler:

Edited by Cassiel, 24 July 2012 - 13:02.


Posted Image
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς


My Contacts
MySpace || MSN || E-Mail


#9 Cassiel

Cassiel

  Hardcore 天使

 • Members
 • 1,600 posts

Posted 19 April 2009 - 11:22

36) 26.02.2010 / 22:00 - Le Ciel J-Music & Cosplay Party (Skullbar)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
Le Ciel , SpirosK , Vegetasmate , Wisdom , Yami Jojin --]
[-- Στατιστικά:
31 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
4 --]Spoiler:37) 20.03.2010 / 12:00 - Akai Panda All Day Maid Cafe (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
Bacchios Corax , Kazumi , Kiyiomi , SpirosK , Vegetasmate , Wabbit , Yumemaru , Εβελίνα , Τζούλη --]
[-- Στατιστικά:
16 Cosplays --]Spoiler:38) 09.04.2010 / 22:00 - Le Ciel Cosplay Karaoke Party (Skullbar)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
Le Ciel , SpirosK , Vegetasmate --]
[-- Στατιστικά:
12 Cosplays --]
[-- Ανώνυμοι:
1 --]Spoiler:39) 17.04.2010 / 21:00 - Sakura Syndrome Japan & Anime Party (Dasein)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR , AnimePlanet , SpirosK Event Photography --]
[-- Φωτογράφοι:
SpirosK --]
[-- Στατιστικά:
14 Cosplays --]Spoiler:40) 18-20.04.2010 - Comicdom Con Athens 2010 (Ελληνοαμερικάνικη Ένωση)
[-- Σύνδεσμοι: Otaku Lens , Comicdom (1) , Comicdom (2) , Comicdom (3) --]
[-- Φωτογράφοι:
Speedgrapher --]
[-- Στατιστικά:
4 Cosplays --]Spoiler:

Edited by Cassiel, 24 July 2012 - 13:01.


Posted Image
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Threads
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας || Όλα τα Cosplays της Ελλάδας || Όλα τα jRPGs τελευταίας γενιάς


My Contacts
MySpace || MSN || E-Mail


#10 Cassiel

Cassiel

  Hardcore 天使

 • Members
 • 1,600 posts

Posted 19 April 2009 - 11:24

47) 17.09.2010 / 22:00 - Le Ciel J-Music & Cosplay Party (Skullbar)
[-- Σύνδεσμοι: .aNiMe//GR --]
[-- Φωτογράφοι:
Le Ciel , Steve Lee , Yami Jojin --]
[-- Στατιστικά:
11 Cosplays --]Spoiler: