Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

The Ultimate Video Game Experience! Saturday 19/11/11 - Αθήνα


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Countess Bathory

Countess Bathory

    Starting...

  • Members
  • 34 posts

Posted 25 October 2011 - 16:43

Posted Image


Le Ciel with Authority.gr are back on November 19 at Skullbar, with the Ultimate Video Game Party for this new season!

This time, we are more organized than ever to bring you the true experience of a video game event: All favorite music from classic or cult, new or old video games! Fresh footage on screens, new and unreleased material from Ultimate Marvel VS Capcom 3, Assassins Creed: Revelations, Dead Island, Silent Hill: Downpour and of course, all your beloved classics such as Sonic, Mario, Final Fantasy, Onimusha and much much more!
Cosplay your favorite video game character and win hot new video games or related promotional items and gadgets!

Take a pixel-tour at The Pixelate Corner: the amazing little jewelry of the Pixelate Accessories team!

Join now Authority.gr, the best Greek site about video games and more (registration is completely free) and two of you lucky new Authority members will get the chance to enter this party for free and with free drink!! So visit and register now!

Be there with us and do not miss the ultimate fun!

#2 SpirosK81

SpirosK81

    Manga drop-out

  • Members
  • 517 posts

Posted 26 October 2011 - 10:39

Sounds cool :)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3 Shevliaskovic

Shevliaskovic

    Smoke two joints.

  • Members
  • 204 posts

Posted 27 October 2011 - 18:13

ενδιαφέρον φαίνεται.

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on



#4 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 October 2011 - 19:05

a party for gamers...oh! dat sounds good xDD maybe I"ll be there...(δν εχω χαναπαει σε Le Ciel cosplay party) :P
フカフカ

#5 Countess Bathory

Countess Bathory

    Starting...

  • Members
  • 34 posts

Posted 15 November 2011 - 17:16

Να και το ελληνικό κείμενο για το Ultimate Video Game Party με όλες τις εκπλήξεις που σας περιμένουν εκείνη τη βραδιά:

Το Σάβατο, 19 Νοεμβρίου και σε συνεργασία με το video game portal Authority.gr, επιστρέφουμε με το πλέον ετήσιο Ultimate Video Game Party!!

Αυτή τη φορά είμαστε πιο οργανωμένοι από ποτέ για να σας προσφέρουμε την απόλυτη video game αίσθηση & διασκέδαση: Πολύ μουσική από τα αγαπημένα σας video games, retro αλλά και νέα από τους DJs [room302] & Larva, πολλά clips & footage από ακυκλοφόρητα & νέα games όπως τα Ultimate Marvel VS Capcom 3, Assassins Creed: Revelations, Dead Island, Silent Hill: Downpour αλλά και κλασσικά και αγαπημένα όπως Final Fantasy, Super Mario, Kingdom Hearts κ.α.!

Παίξτε ΠΡΩΤΟΙ και δωρεάν, τα υπέροχα ολοκαίνουργια games "Ultimate Marvel VS Capcom 3" & "Assassins Creed: Revelations" στα στημένα Xbox360 που θα υπάρχουν κατα τη διάρκεια του party αποκλειστικά για σας - ευγενική παραχώρηση των εταιρειών CD Media και Microsoft!!

Όπως πάντα, με το διαγωνισμό Cosplay μέσω του ψήφου σας στο Le Ciel Death Note, οι καλύτεροι cosplayers θα κερδίσουν υπέροχα video game-related δώρα!
Στο νέο υπερυψωμένο mini-stage του Skull, οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους και θα φωτογραφηθούν άνετα από τους φωτογράφους της βραδιάς!

Επίσης σας δίνεται η ευκαιρία να καλωσορίσετε και να τιμήσετε με την παρουσία σας το Pixelate Corner, την μαγική γωνιά της ομάδας Pixelate Accessories με τα υπέροχα χειροποίητα πιξελοκοσμήματα της!! Τους ευχαριστούμε για την συνεργασία τους σε αυτή τη σεζόν, όπως και για τα εξαιρετικά extra δωράκια τους για τους cosplayers!

Γίνεται μέλος του Authority.gr (το registration είναι δωρεάν) και 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μια πρόκληση δωρεάν εισόδου και δωρεάν ποτού για το Ultimate Video Game Party! Απλά τσεκάρετε το παρακάτω link για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.authority.gr/index.php/component/content/article/12614--le-ciel-contest.html

Τέλος, σε αυτό το Party γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας: γίναμε επιτέλους 4 χρονών!
Γιάυτό το λόγο, κερνάμε τις εξής extra "λιχουδιές":
1. Οι δέκα (10) πρώτοι φίλοι που θα εισέλθουν στο Skull στην έναρξη (21.00), θα έχουν δωρεάν είσοδο!
2. Οι δέκα (10) πρώτοι video game-related cosplayers που θα εισέλθουν στο Skull, θα κερδίσουν από ένα Skullcard για free ποτό κερασμένο από εμάς!
3. Extra video game related δωράκια!

Μην χάσετε αυτή τη βραδιά της video game γιορτής! Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί!

www.leciel.n.nu
www.authority.gr
leciel_greece@yahoo.com