Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Asian Colors United 13 Μαΐου @Mad Club Athens


  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 10 March 2011 - 21:28

Ένας νέος θεσμός δημιουργείτε από αυτήν την άνοιξη στην Αθήνα: Είναι το “Asian Colors United”, μία κίνηση συνεργασίας ομάδων και ιδιωτών που δραστηριοποιούνται γύρω από την μουσική, την μόδα, την διασκέδαση αλλά και την ψυχαγωγία, που προέρχεται από την νοτιοανατολική Ασία, με έμφαση βέβαια την Ιαπωνία και την Ν. Κορέα!

Το Asian Colors United, είναι μια εκδήλωση στην οποία μετέχουν οι LeCiel, οι Lolli(k)pop, ο SpirosK και ο VJ Labrokratis. Αποτελεί ένα μεγάλο, τριώροφο event, το οποίο γίνεται στις 13 Μαΐου του 2011, από τις 20.00 το απόγευμα, στο Mad Club (Δεκελέων 12, Γκάζι) και αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη (έως σήμερα), συνεργασία ομάδων του χώρου μας, χωρίς χορηγούς ή κάποια άλλη εξωτερική οικονομική υποστήριξη. Συγκεκριμένα:

Posted Image

Official Event Poster by [room302]



Asian Colors United
-The Blue Edition -


13 Μαΐου 2011 - Mad Club - Δεκελέων 12, Γκάζι (Κεραμικός)


Είσοδος 6 Ευρώ


Το Asian Colors United, είναι μια φιλόδοξη εκδήλωση, που έχει ως σκοπό της, την συνολική παρουσίαση όλων των τάσεων της νοτιοανατολικής Ασίας, με έμφαση την μόδα και την μουσική της σύγχρονης Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας: J-Rock, J-Metal, Visual Kei, Super Eurobeat, J-Dance, J-Trance, J-pop, K-Pop, μουσική από Video Games και Anisons (Anime OP/ED/OST), όλα ταυτόγχρονα και παράλληλα, στους τρεις ορόφους του Mad Athens Club, για να επιλέξετε αυτό που θέλετε εσείς να απολαύσετε, χωρίς περιορισμούς και διακοπές! Αναλυτικότερα:

- Στο upstairs floor του Mad, σας περιμένουν οι LeCiel, με τις J-Rock και J-Metal επιλογές τους, που πάντα εμπεριέχουν τις νεότερες κυκλοφορίες από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Παράλληλα βέβαια, παρόν δίνουν και όλες οι κλασικές μουσικές αναφορές της Visual Kei σκηνής, που πιστά εδώ και έξι χρόνια οι Le Ciel υπηρετούν, καθώς και μουσική από Video Games, που πρωτοποριακά παρουσιάζουν στο Αθηναϊκό μουσικό κοινό, από τα συστηματικά event τους.

- Στο ground stage του Mad, σας περιμένουν οι πρωτοεμφανιζόμενοι Lollikpop, μια νέα ομάδα αφιερωμένη στην K-pop, J-pop, C-pop και οχι μόνο! Θα παίξουν μουσική από τις 20.00 που ξεκινά το A.C.U. έως και τις 23.00, που θα αναλάβει ο VJ Labrokratis, παρουσιάζοντας το ανανεωμένο οπτικοακουστικό Anime OST υλικό του, πάντα σε συνδυασμό με χορευτική μουσική από Ιαπωνία και Κορέα, όπως πρώτος παρουσίασε στα Ultimate Anime Gathering Αθήνας και Θεσσαλονίκης, κάνοντας αίσθηση και κερδίζοντας ένα μεγάλο τμήμα του κοινού!

- Στο Down Stage του Mad, ο SpirosK (συνδιοργανωτής του Ultimate Anime Gathering), θα ετοιμάσει για όλους εσάς που επιθυμείτε να κάνετέ Cosplay, ένα φωτογραφικό studio με επαγγελματικό εξοπλισμό, ώστε να φωτογραφηθείτε με τα cosplay σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!


Facebook Event:





Λίγα λόγια για το Asian Colors United



To Asian Colors United, γεννήθηκε ως ιδέα στο μυαλό του Λαμπροκράτη Β. Αθηναίου. Είναι ο εμπνευστής και ο συντονιστής αυτής της προσπάθειας, καθώς και ένας από τους ενεργούς συνδιοργανωτές της για την υλοποίησή της.
Συνειδητοποιώντας το μέγεθος της πληθωρικότητα και της δυναμικής του χώρου της Anime και -J- σκηνής στην Ελλάδα, ήρθε σε άμεση επαφή (προσωπικά ή μέσω τρίτων) με όλες τις ομάδες και όλους τους ιδιώτες που γνώριζε να δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, προτείνοντας τους συνεργασία. Ο απώτερος σκοπός του, ήταν η πιθανότητα μιας μεγάλη ενιαίας εκδήλωσης, που θα μπορούσε να εμπεριέχει όλες τις εκδοχές του Anime και “J” χώρου, και σε μουσική και σε δραστηριότητες, ώστε να μπορέσουν να ικανοποιηθούν όλοι, άσχετα από μουσικά τους γούστα και τον τρόπο διασκέδασης τους!
Η πρωτοβουλία του χαιρετίστηκε άμεσα από τους LeCiel και τους Cosplay Corps (που είχαν ήδη ξεκινήσει συνεργασίες μεταξύ τους), για να ακολουθήσει η καταφατική απάντηση από τον συνεργάτη του στο Ultimate Anime Gathering, τον φωτογράφο SpirosK αλλά και τον φωτογράφο των Cosplay Corps, τον Κώστα Πάντουλα. Στην συνέχεια, γνωρίζοντας και πιστεύοντας στην δυναμική της K-Pop και της J-Pop, αναζήτησε και τελικά βρήκε εκπροσώπους και αυτής της ανερχόμενης μουσικής σκηνής στην Αθήνα, τους Korea!Jjang, που επιθυμούσαν να κάνουν το ντεμπούτο του σχήματός τους στο Asian Colors United.
Από τις επαφές και τις συζητήσεις που ακολούθησαν, άμεσα επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό πνεύμα συνεργασίας όλων των ομάδων και των ιδιωτών που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του.
Ωστόσο για λόγους ανωτέρας βίας άλλαξε η ημερομηνία της εκδήλωσης, από τις 7 Μαΐου που ήταν αρχικά σχεδιασμένη για τις 13 Μαΐου.
Η νέα ημερομηνία δεν εξυπηρετεί τους Cosplay Corps αλλά και τους Korea!Jjang, οι οποίοι αποχώρησαν από την συγκεκριμένη εκδήλωση υποσχόμενοι μια πιθανή μελλοντική συνεργασία, σε επόμενο Asian Colors United.

Την K-pop μουσική, μαζί με J-pop και C-pop, θα την αντιπροσωπεύσει στο Asian Colors United η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα Lolli(k)pop!

Το Asian Colors United, είναι μία εκδήλωση, που φιλοδοξεί να καθιερωθεί έχοντας έναν και μόνο σκοπό: Να δείξει ξεκάθαρα, ότι όλοι οι φίλοι των Anime, του Cosplay, της Ιαπωνικής και Κορεατικής μουσικής, της νοτιανατολικής ασιατικής μόδας και ψυχαγωγίας, είναι ενωμένοι και αγαπημένοι όσο ποτέ!

Η εκδήλωση με μια ματιά:


Όνομα : Asian Colors United – The Blue Edition
Περιεχόμενο: Anime, Cosplay & anything Japan / S.Korea & Southeast Asia related
Ημερομηνία: 13 Μαΐου 2011, από τις 20.00 το απόγευμα
Τοποθεσία: Mad Athens Club - Δεκελέων 12, Γκάζι.
Είσοδος: 6 Ευρώ (με μία μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί ή ένα ποτήρι με χυμό ή ένα ποτήρι με αναψυκτικό).
Official Event Poster by: [Room302]


Edited by Labrokratis, 27 March 2011 - 22:26.
Date Change / New Poster


#2 Shevliaskovic

Shevliaskovic

    Smoke two joints.

  • Members
  • 204 posts

Posted 13 March 2011 - 12:58

πολύ ενδιαφέρον μου φαίνεται.
Θα το τσεκάρω

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on



#3 bowtoyoursensei

bowtoyoursensei

    Starting...

  • Members
  • 15 posts

Posted 13 March 2011 - 14:46

πολύ ενδιαφέρον μου φαίνεται.
Θα το τσεκάρω

indeed...:awww:
あなたの先生に屈する



#4 laiste

laiste

    月の娘さん

  • Members
  • 86 posts

Posted 15 March 2011 - 10:14

Δεν μπορούσε να γίνει λίγο πιο νωρίς που θα είμαι Αθήνα; :if:

#5 Wabbit

Wabbit

    Candy addict

  • Members
  • 339 posts

Posted 15 March 2011 - 21:07

Ενδιαφέρον event παιδιά, kuddos για την συντονισμένη προσπάθεια. Btw εξαιρετική αφίσα! Αυτο το κοριτσάκι είναι τοσο γλυκούτσικο που θέλω να το υιοθετήσω:wooi2:

Posted Image


I Will Follow You into the Dark


http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#6 LillyKiss

LillyKiss

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 17 March 2011 - 15:22

Πραγματικά πιστεύω πως θα είναι ένα από τα καλύτερα event στην Ελλάδα, αν όχι το καλύτερο. :kyaaa:

#7 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 17 March 2011 - 22:58

Το ματιάσατε όμως!
Παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα την τελευταία εβδομάδα ως προς την συγκεκριμένη εκδήλωση. Επειδή είμαι ευθύς χαρακτήρας, θα σας ενημερώσω αναλυτικά για να τα ξέρετε όλοι:

Καταρχάς να πω ότι η συγκεκριμένη συμφωνία έκλεισε από τον Ιανουάριο. Ωστόσο τον Φεβρουάριο άλλαξε η νομοθεσία περί νυχτερινών κέντρων στην χώρα μας (έχει να κάνει με τους καπνιστές και τους ανήλικους το όλο θέμα). Ακριβώς την ίδια περίοδο, συμπτωματικά, άλλαξε και ο υπεύθυνος του Mad Athens Club για τα θέματα εκδηλώσεων και ο νεότερος δεν πρόλαβε να μας ενημερώσει για τα νέα αυτά δεδομένα, προτού βγάλουμε την ανακοίνωση.
Χωρίς πολλές λεπτομέρειες, αυτό που άλλαξε είναι ότι με τις νέες συνθήκες (νομοθεσία, φορολογία, μέτρα ασφαλείας), η βιωσιμότητα μιας τέτοιου μεγέθους εκδήλωσης οικονομικά, είναι πρακτικά αδύνατη με την συμφωνία που υπήρξε τον Ιανουάριο.
Είμαι ωστόσο σε προσωπική επαφή με τον ιδιοκτήτη του Mad Athens Club, τον κ. Νικηφόρο Βουράκη, αλλά και όλους τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, για να βρεθεί λύση.

Έως τώρα έχουν προταθεί τρεις εναλλακτικές:
1) Την επ' αόριστο αναβολή (πιθανές νέες ημερομηνίες είναι για τα τέλη Ιουνίου, τις αρχές Ιουλίου ή από Σεπτέμβριο)
2) Την αλλαγή ημερομηνίας για την Παρασκευή 13 Μαΐου
3) Την διατήρηση της ημερομηνίας για την 7/5, αλλά με την ύπαρξη νομικού εκπροσώπου εκ των διοργανωτών και οικονομική ρήτρα που θα υπερκαλύπτει τα έξοδα των τριών ορόφων

Προσωπικά το μόνο σενάριο που εξετάζω, είναι το δεύτερο: Την μεταφορά της εκδήλωσης για την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011. Και εγώ και ο ιδιοκτήτης του Mad γνωρίζουμε ότι η συμμετοχή σας λόγο της ημέρας και της ημερομηνίας αναμένεται να είναι αισθητά μικρότερη, αλλά είναι η μόνη λύση (πέρα από την αναβολή / ακύρωση)

Και αυτό είναι η μισή λύση του προβλήματος! Για την αλλαγή της ημερομηνίας,
πρέπει να συμφωνήσουν και οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης. Είμαι σε επαφές μαζί τους, αλλά ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες αλλαγές στην σύσταση της εκδήλωσης. Πάντως οι περισσότεροι έχουν συμφωνήσει για την μεταφορά στις 13/5.

Κατά μία έννοια, ευτυχώς που όλα αυτά έγιναν 2 μήνες νωρίτερα, για να μπορέσουμε να βρούμε λύση. Και θα την βρούμε, σας το υπόσχομαι. Ωστόσο είναι γεγονός, ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ στην εποχή μας για εκδηλώσεις τέτοιου μεγέθους.

#8 leonardo

leonardo

    ασχημόγουστος

  • Members
  • 71 posts

Posted 18 March 2011 - 06:17

Ωραίο θα είναι ένα τέτοιο event θα χιλιοκοιτάω για update, a και με την ημερομηνία εγώ προσωπικά πρόβλημα δεν έχω οποτε και να γίνει, δόξα τον θεό υπομονή έχω, αλλα άμα αποφασιστεί το πρώτο θα έλεγα ιούνιο η ιούλιο, ψηφίζω το δεύτερο όμως. :drink:

Posted Image

Never argue with an idiot. He will drag you on his own level and beat you with experience.


#9 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 18 March 2011 - 11:11

Υπάρχει πρόβλημα με τις πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκινούν μία ή δύο εβδομάδες μετά τις 13/5. Επομένως, όλοι όσοι θα δώσουν φέτος εξετάσεις, ένας σεβαστός αριθμός ατόμων, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να έρθει σε αυτό το event.
Αυτό κυρίως αγγίζει το κοινό της Κ-Pop, που ο πυρήνας του είναι αυτές οι ηλικίες.
Έχουν συμφωνήσει οι περισσότεροι για τις 13/5. Απάντηση δεν έχω ακόμα από δύο μόνο άτομα.
Όπως και να έχει όμως, λογικά έως και την Τετάρτη θα βγει και επίσημα η ανακοίνωση μεταφοράς της εκδήλωσης σε νέα ημερομηνία.

#10 Baka~No~Jutsu

Baka~No~Jutsu

    Must Be User Error!

  • Members
  • 106 posts

Posted 22 March 2011 - 23:26

Ελπίζω να έχουμε νεότερα αύριο και να είναι καλά!
Αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να βοηθήσω, let me know =)

#11 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 23 March 2011 - 01:54

Η ημερομηνία έχει κλειδώσει για τις 13 Μαΐου! Την Πέμπτη 24 Μαρτίου (πρώτα ο Θεός) θα έχω την νέα συμφωνία στα χέρια μου και τις λεπτομέρειες της.

Η τελική σύσταση της εκδήλωσης όμως θα αργήσει, γιατί ευνόητους λόγους!

#12 leonardo

leonardo

    ασχημόγουστος

  • Members
  • 71 posts

Posted 24 March 2011 - 13:51

Ωραία πού κανονίστηκε και η ημερομηνία, δεν βλέπω την ώρα για το event.:drink:

Posted Image

Never argue with an idiot. He will drag you on his own level and beat you with experience.


#13 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 27 March 2011 - 22:28

Είμαστε έτοιμοι! Η νέα αφίσα είναι επάνω, όπως και η νέα σύσταση της εκδήλωσης!

Και έχουμε και μια έκπληξη: Η τιμή εισόδου της εκδήλωσης, από τα 7 ευρώ κατέβηκε στα 6 ευρώ!

Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα!

#14 Baka~No~Jutsu

Baka~No~Jutsu

    Must Be User Error!

  • Members
  • 106 posts

Posted 27 March 2011 - 23:23

Καλησπέρα παιδιά!!

Τον δύσκολο ρόλο του να ευχαριστήσουμε τους k-pop fans τον έχουμε αναλάβει η a2a και εγώ με την νεοσύστατη ομάδα μας, τις Lolli(k)pop, και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία.

Συζητάμε το ενδεχόμενο να δωθούν κάποια δώρα σε μερικούς τυχερούς μετά απο κλήρωση (δεν τίθεται θέμα διαγωνισμού..) οπότε αναμείνατε για νεότερα όσον αφορά το event!

Επίσης σας προτείνουμε να φορέσετε άνετα παπούτσια γιατί σκοπεύουμε να μην σας αφήσουμε να βάλετε (_|_) κάτω :hihi2:

Για τυχόν requests για τη βραδιά, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο Facebook group είτε με email στο lolli.k.pop@gmail.com

Thanks :)

#15 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 12 April 2011 - 18:21

Και αυτό είναι ένα promo videomix με χορευτική μουσική, όπως θα ακουστεί στον ένα όροφο του Asian Colors United!

Θα το βρείτε εδώ: www.facebook.com/v/10150162852108518

(σε youtube / dailymotion δεν ανεβαίνει, προβλήματα με τα πνευματικά δικαιώματα κλπ. Όμως στο Facebook είναι ανοικτό το link και αν κάνετε κλικ θα παίξει και χωρίς να με έχετε φίλο εκεί! ;) )

Επίσης:

Οι φίλες μας Lolli(k)pop έχουν facebook Group εδώ: www.facebook.com/home.php?sk=group_154971531231096

ενώ τους LeCiel μπορείτε πάντα να τους βρείτε στο: http://www.facebook.com/lecielgr αλλά και στην ιστοσελίδα τους: www.leciel.n.nu