Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Oshare Play! - Welcome Team! - 14-10-2011@Dada (Αθήνα)


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 01 October 2011 - 17:34

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε όλους στο ντεμπούτο των Oshare Play! της νέας ομάδας που απευθύνεται σε όλους τους φίλους των Anime, της σύγχρονης Ιαπωνικής μουσικής και του Cosplay!


Posted Image


Η ιδιαίτερη αυτή βραδιά, θα πραγματοποιηθεί στο νέο Dada, που βρίσκεται στην οδό Σαρρή 6, στο Ψυρρή της Αθήνας, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011! Ξεκινά στις 20.00 το απόγευμα και θα κρατήσει έως και την 1 μετά τα μεσάνυχτα.
Η είσοδος είναι 4 ευρώ, με μία μπύρα, χυμό ή αναψυκτικό.

Η μουσική θα αποτελείτε από άφθονα Anisons, J-Pop και J-rock, έμφαση στην Oshare Kei αλλά και κάποιες κλασσικές μουσικές αναφορές στην Visual Kei. Όλο το υλικό θα συνοδεύεται από τα Videoclip του και θα προβάλετε με βιντεοπροβολέα. Το μεγαλύτερο τμήμα του προγράμματος, θα είναι μεταφρασμένο - υποτιτλισμένο στα Ελληνικά, με κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας (με την επιμέλεια των L-OMS-FS).

Το πάρτι αποτελεί μία γνωριμία της ομάδας και του χώρου που θα φιλοξενεί τις εκδηλώσεις της και διοργανώνεται Cosplay, με ελεύθερο θέμα. Θα υπάρχει άνετος εξωτερικός χώρος για το photoshooting όλων των Cosplayers, ωστόσο δεν θα υπάρξουν διαγωνισμοί και δώρα.

Ο Guest DJ της βραδιάς, είναι ο Akira Hope (www.facebook.com/profile.php?id=1800067950) και ο resident Dj των Oshare Play!, ο VJ Labrokratis (www.facebook.com/Labrokratis)

Σας περιμένουμε όλους!!!

Event της εκδήλωσης στο Facebook:

Χάρτης για να έρθετε στο Dada:

------------

Σχετικά με το Dada:

Το Dada είναι ένα ιστορικό μαγαζί (από το 1979) που μεταφέρθηκε πρόσφατα σε έναν νέο χώρο, στην οδό Σαρρή 6 στου Ψυρρή.
Διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό χώρο δικό του και βρίσκεται σε έναν δρόμο που συνήθως έχει ελάχιστη κίνηση από αυτοκίνητα μετά τις 20.00 το απόγευμα.
Η χωρητικότητά είναι για 60 άτομα καθιστά και άλλα 60 όρθια στον εσωτερικό χώρο, ενώ εξωτερικά διαθέτει περίπου άλλες 80 θέσεις (με δυνατότητα προσθήκης και άλλων αν χρειαστεί). Οι τιμές του είναι γενικότερα πολύ προσιτές και διαθέτει ποιότητα και ποικιλία ποτών.
Πληροφοριακά, εκεί που βρίσκεται το νέο Dada, βοηθά πολύ τους Cosplayers, γιατί διαθέτει άφθονο εξωτερικό χώρο, αλλά και γιατί δεν έχει πολλούς άσχετους περαστικούς να δημιουργούν θέματα, εντυπώσεις και προβλήματα. Επίσης ο εξωτερικός χώρος είναι ψηλοτάβανο υπόστεγο, έτσι μπορεί να προφυλάξει άριστα από πιθανή βροχή.
Η πρόσβαση, μπορεί να εξυπηρετηθεί και από το ηλεκτρικό (στάση Θησείο) και από το Μετρό (στάση Μοναστηράκι), ενώ μετά τις 21.00 έχει ελεύθερο πάρκιν σε όλους τους παρακείμενους δρόμους, για όσους έρθουν με δικό τους μέσο.

Οι Oshare Play! εύχονται να αγαπήσετε τον νέο χώρο, που έχει και το θετικό να βρίσκεται σε περιοχή μακρυά από το προβληματικό κέντρο της Αθήνας, αλλά και δεν έχει πρόβλημα με την ένταση της μουσική!

----------

Σχετικά με τους Oshare Play!


Οι Oshare Play! είναι μια νέα ομάδα διοργάνωσης εκδηλώσεων, που έχει ως σκοπό να προσφέρει κάτι το ανανεωμένο και μουσικά διαφορετικό στον χώρο των Japan/ Anime / Cosplay party. Ο πυρήνας της, είναι ο Λαμπροκράτης Β. Αθηναίος, που έγινε γνωστός ως ο συνδιοργανωτής του Ultimate Anime Gathering, ως διοργανωτής των Asian Colors United, Anime / Asia Music Fest και Otaku Summer Sundays, ως μέλος των Lolli(k)pop και ως guest σε event των Le Ciel και Sekai Maid.
Με τους Oshare Play! επιχειρεί το επόμενο βήμα: Πολλές συνεργασίες με ανεξάρτητους του χώρου, σταθερή μηνιαία παρουσία (όλες οι εκδηλώσεις της Season 2011 - 2012 θα γίνονται την δεύτερη ή την τέταρτη Παρασκευή κάθε μήνα, από τις 20.00 το βράδυ έως και την 01.00 μετά τα μεσάνυχτα) και συγκεκριμένο μέρος (Dada Bar, Σαρρή 6 - Ψυρρή).

Το Oshare Play! προέρχεται κατά το ήμισυ από το Ιαπωνικό "Oshare", που έχει την έννοια του "μοδάτου" και προδιαθέτει για κάτι χαρωπό, πολύχρωμο και γενικότερα νέο και σύγχρονο. Το "Play", αποτελεί μία ξεκάθαρη αναφορά στο Cosplay, αλλά έχει και την έννοια για όλο αυτό το "παιχνίδι" της ενασχόλησής όλων μας, με οτιδήποτε έχει να κάνει με Ιαπωνία, Anime, Manga, κλπ.

#2 Getekid

Getekid

    Apprentice Human

  • Members
  • 251 posts

Posted 07 October 2011 - 14:26

Ωραία, εγώ θα έρθω σχεδόν σίγουρα!!!
Στο Dada έχω να πατήσω πολύ καιρό. Στο παλιό δηλαδή γιατί στο καινούργιο καθόλου. Ευκαιρία λοιπόν να το δώ!!!
:riiight:
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#3 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 08 October 2011 - 14:16

Παίζει να επέμβουμε και στην αισθητική του χώρου για την συγκεκριμένη βραδιά!

"Πως να μετατρέψετε την γκοθομάνα της Αθήνας σε πολύχρωμο Oshare περιβάλλον" :-P

#4 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 15 October 2011 - 14:44

Επιτυχία δεν την λες την χθεσινή βραδιά (μαζευτήκαμε συνολικά κάπου 40 άτομα) αλλά τουλάχιστον όσοι είμασταν, κάναμε τρελό κέφι! Είχαμε και Cosplay, έτσι για να ξεκινήσουμε γουρλίδικα!
Όταν ανέβουν φωτογραφίες θα βάλω το παραπομπή εδώ.

Το επόμενο πάρτι των Oshare Play! πιθανώς θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου στο Dada. Ελπίζω να μην έχει πάλι απεργίες...


Κάποιες πρώτες φωτογραφίες από την βραδιά:

Από Cosplay Corp: www.facebook.com/media/set/?set=oa.205052176234455
Από Jim Keith: www.facebook.com/media/set/?set=a.261862950523201.61676.100000984946902

Και αναμένω και τις φωτογραφίες της φωτογράφου που είχαμε για την βραδιά :)

Edited by Labrokratis, 16 October 2011 - 22:42.
adding Links