Community Status Updates
Vagelio → SpeedFreak
Έχεις μιλήσει με κανέναν moderator για αυτό που συνέβη στο thread σου;
Dec 19 2011 02:44
SpeedFreak → Vagelio
[COLOR="DarkGreen"]Ναι..Είναι ένα από τα χόμπυ μου..Ποτέ δεν μου άρεσε να σχεδιάζω πράγματα για τον εαυτό μου,αλλά για τους άλλους..Λατρεύω επίσης την αφηρημένη τέχνη.Δεν ξέρω αν θυμάσαι,αλλά είχα δημιουργήσει και εγώ ένα θρεντ με έργα μου,μόνο που υπήρξε κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια και δεν εμφανιζόταν καθόλου..διστάζω να φτιάξω καινούργιο,αν και έχω νέα έργα να παραθέσω[/COLOR]
Dec 18 2011 22:00
SpeedFreak → Vagelio
[COLOR="DarkGreen"]Βαγγελιώ μου είσαι φοβερή..στο ξαναλέω..Ειδικά το τελευταίο έργο σου είναι φοβερό,όπως και όλα τα άλλα[/COLOR]
Dec 16 2011 14:34
SpeedFreak → metalmusicmaniac
[COLOR="DarkGreen"]Εννοείτο..Άμα βαρεθείς στείλε όσα πμ θες[/COLOR]
Dec 01 2011 15:49
metalmusicmaniac → SpeedFreak
Όντως :uhh: Τέσπα κάποια στιγμή θα βρεθούμε δε μπορεί :P φοιτητές-ξεφοιτητές.
Dec 01 2011 14:29
[COLOR="DarkGreen"]Ξανακοίτα λίγο τα πμ που έχουμε αλληλοστείλει και θυμίσου..[/COLOR]
Dec 01 2011 14:24
Α χίλια συγνώμη, νόμιζα ότι είσαι και εσύ φοιτήτρια όπως και οι περισσότεροι στο site, my bad :'D
Dec 01 2011 13:44
[COLOR="DarkGreen"]εφηβεία και τα μυαλά στα κάγκελα δεν λένε??....ΑΑΑ!!!Αχαχαχαχα.....Τώρα το είδα..Ήθελα να πω ότι είμαι μικρό χαζοδιαβολάκι και όχι χαζοβιολάκι..Αχαχαχαχα..Γράφω κάτι πράγματα ώρες ώρες..Αυτό λοιπόν θα είναι το μαργαριτάρι μας..Για χαλάρωσε..Δεν ήρθε για μένα ακόμα η ώρα για φιτηταριό[/COLOR]
Nov 30 2011 20:55
Και εγώ είμαι λάτρης της ελεύθερης έκφρασης αλλά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να προσγειωθούμε λίγο στα μυαλά μας :P
Εσένα γιατί να μην σε αφήσουν? Τι μικρό χαζοβιολάκι? Φοιτήτρια δεν είσαι? :P lol με τις απορίες μου xD
Nov 26 2011 23:35
[COLOR="DarkGreen"]ναι..και εγώ συμπάσχω γιατί και εγώ είμαι ένα μικρό χαζοβιολάκι και ούτε εμ΄να πρόκειται να με αφήσουν....όσο για το μαισπέις, δεν χρειάζεται να μετανιώνεις για τίποτα..Μαγκιά που βγάλατε τα τραγούδια σας εκεί και τα παρουσιάζετε στον κόσμο..Και μόνο για το θάρρος αξίζετε να ακουστείτε..Είμαι λάτρης της ελεύθερης έκφρασης[/COLOR]
Nov 26 2011 21:38
OK, πραγματικά που πάμε με τέτοια κομμάτια, είναι χάλια, και εγώ στην αρχή ήμουν αντίθετος με την δημιουργία myspace αλλά οι υπόλοιποι πήραν τα μυαλά τους αέρα <<. Και εγώ θα ήθελα να βρεθούμε αλλά είμαστε μακριά, τι να κάνουμε...δεν μπορώ και να κατέβω εγώ γιατί είμαι μικρός γμτ και δεν θα με αφήσουν :P
Nov 26 2011 11:54
[COLOR="DarkGreen"]Άκουσα πριν καιρο τα κομμάτια..νταξ..μμ..όχι και τα καλύτερα,παρ όλα αυτά δείχνετε tremendous δυναμισμό..Άσχετο τώρα..Θα λάτρευα μια βολτούλα και καφεδάκι στην Θεσ/νίκη μαζί σου να πουμε τα δικά μας..Κρίμα η απόσταση ρε γμτ..Λεπτομέρειες για τα κομμάτια σας θα σου γράψω με πμ[/COLOR]
Nov 25 2011 21:02
Κάναμε και myspace με μερικά από τα κομμάτια μας που ακούστηκαν καλά στην τελευταία ηχογράφηση. Μην φρικάρεις αλλά είναι χάλια ακόμα και αυτά τα λίγα που ανεβάσαμε, και από ακουστικής πλευράς και από το ότι κάναμε αρκετά λάθη [url]http://www.myspace.com/ripgreece[/url]
Nov 15 2011 19:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed