Jump to content

Community Status Updates

Photo

metalmusicmaniac → SpeedFreak

Δεν έχω βρει τίποτα δυστυχώς γιατί το live ήταν πολύ χύμα. Σε αυτό που παίζουμε το Σάββατο λογικά όλο και κάτι θα μπορέσω να βρω
Sep 29 2011 12:49
Photo

SpeedFreak → metalmusicmaniac

[COLOR="DarkGreen"]Όχι..Δεν υπάρχει τέτια πιθανότητα Δυστυχώς..Περιμένω υλικό[/COLOR]
Sep 29 2011 12:47
Photo

Παίζει να ανέβεις Θεσσαλονίκη το σαβ/κο? We have another concert [url]http://www.kulturosupa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4804:toumnpiotika&catid=97:whats-moving&Itemid=308[/url]
Sep 29 2011 09:28
Photo

Δεν έχω βρει υλικό για τη συναυλία τους και όσον αφορά για το που θα βρεις θα σε γελάσω. Ψάξε σε κάνα myspace ή στο facebook κάποιου από αυτούς, αν το'χεις
Sep 16 2011 16:44
Photo

[COLOR="DarkGreen"]Ε ναι..τα κλασσικά..Τρελάθηκα με την ερμηνεία του στον Βόλο..Μήπως έχεις βρει υλικό για την συναυλία τους??.Αν όχι,ξέρεις που θα βρω?[/COLOR]
Sep 16 2011 16:40
Photo

Από οτι άκουσα τα πήγαν αρκετά καλά. Ξέρεις πως είναι οι συναυλίες τους, ψυχεδελικές μέχρι το κόκκαλο, κλασσικά ο Βασίλης έσκισε με τις ερμηνίες του, τραγουδάει με πολύ πάθος
Sep 16 2011 15:26
Photo

[COLOR="DarkGreen"]Ok..Περιμένω ανυπόμονα..Μήπως ξέρεις πως τα πήγαν οι chinese basement??[/COLOR]
Sep 15 2011 19:25
Photo

Λοιπόν, βίντεο πρέπει να ανέβηκαν 2 στο facebook, μόνο που εγώ δεν έχω fb και θα πάρει λίγο χρόνο να σου στείλω το link. Όσο για φωτογραφίες πιστεύω θα ανεβάσω στο προφίλ μου εδώ μόλις τις πάρω (γιατί κατά ένα περίργο λόγο βρέθηκαν στα χέρια μιας φίλης μου και είναι από τα ''έμπιστα'' άτομα και τώρα περιμένω μέχρι να μου τις δώσει) :borednn9:
Sep 14 2011 14:53
Photo

[COLOR="DarkGreen"]ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!Θα σκίσετε...Το λέω αυτό με σιγουριά..Μην ξεχάσεις τις φωτογραφίες και τα βίντεο να έχουμε να σε καμαρώνουμε...Λοιπόν,όπως είπα και πιο πριν:Σκίστεεε!!![/COLOR]
Sep 09 2011 18:54
Photo

Άντε σε μισή ώρα από τώρα ξεκινάμε το στήσιμο του εξοπλισμού και 7ηώρα παίζουμε!
Sep 09 2011 13:14
Photo

SpeedFreak → zennith666

[COLOR=darkgreen]:-)[/COLOR]
Aug 31 2011 21:31
Photo

SpeedFreak → zennith666

:-)
Aug 31 2011 21:30
Photo

[COLOR="DarkGreen"]Ευχαριστώ[/COLOR]
Aug 31 2011 11:00
Photo

Κανονικά θα ήταν στυλ ροκ-μεταλ-πανκ αλλά όπως σου είπα μάλλον θα γίνει την επόμενη Παρασκευή. Όσο για κάτι άλλο δεν ξέρω
Aug 31 2011 10:52
Photo

[COLOR="DarkGreen"]Τί είδους συναυλία??Τίποτα άλλο?...Ευχαριστώ για την ανταπόκριση,διότι παίζει να φύγω από στιγμή σε στιγμή[/COLOR]
Aug 31 2011 10:50