Community Status Updates
metalmusicmaniac → SpeedFreak
Όχι δεν είμαι ο τρίτος με την κιθάρα :P, φωνητικά έκανα και σε αυτό το live, βλέπεις υπάρχουν μπόλικα άτομα που είναι πιο pro από εμένα σε κιθάρα, μπάσο και ντράμς. Πάντως έχω σχετικά μακρύ μαλλί, μπορείς να με θαυμάσεις στην τρίτη εικόνα και στις δύο τελευταίες :P
Oct 27 2011 10:35
Τις ανέβασα, είναι στο ίδιο άλμπουμ με τις προηγούμενες. Τώρα και ζουμ να κάνω η φάτσα μου δεν φαίνεται καθαρά και οι καινούργιες φωτο έχουν συνολικά την μπάντα και τα μέλη της κυρίως. Δεν ξέρω τι θα σου φαινόταν ενδιαφέρον για συζήτηση με πμ, πες εσύ κάτι που να σε ενδιαφέρει :P
Oct 22 2011 09:43
SpeedFreak → metalmusicmaniac
[COLOR="DarkGreen"]Τέλεια...Ανυπομονώ..Κάνε και κανένα ζουμ να δω την φάτσα σου..
Και επειδή έχει πέσει αρκετή βαρεμάρα,πες και τίποτα ενδιαφέρον για συζήτηση με πμ[/COLOR]
Oct 21 2011 20:34
Πήρα και άλλες φωτο από το δεύτερο live! Μόλις συνέλθει το pc μου θα τις ανεβάσω :P
Oct 20 2011 19:50
Α και το παιδί που είναι από πίσω μου στις φώτο είναι ο μπασίστας :)
Oct 15 2011 13:39
[COLOR="DarkGreen"]Α τραγουδάς μάλιστα..Βρε βρε το πιτσουνάκι μας..Άλλο ένα κοινό ενδιαφέρον...Πέρφεκτ..Καλά είπα γω ότι ήσουν εσύ...αχαχαχα[/COLOR]
Oct 15 2011 13:27
Τί εννοείς ποιός είναι??? Εγώ είμαι βρε :). Φωνητικά κάνω! Μη κοιτάς που πάιζω λίγο απ'όλα, στα live τις περισσότερες φορές τραγουδάω :)
Oct 12 2011 13:16
[COLOR="DarkGreen"]Και μόνο η προσπάθεια μετράει φίλε μου...Ευχαριστώ..ο τραγουδιστής ποιός είναι??..[/COLOR]
Oct 11 2011 20:00
Μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα το μόνο που μπόρεσα να βρώ είναι αυτό [url]http://www.anime.gr/forums/album.php?albumid=1191[/url] ελπίζω να είναι οκ έτσι?
Oct 10 2011 16:11
Εγώ δεν έχω σχολείο και από φροντηστήριο 2 ώρες, 3 φορές τη βδομάδα. Δηλαδή με λίγα λόγια :yawn2::borednn9:
Sep 29 2011 13:07
[COLOR="DarkGreen"]Ναι καλα μην μου λες τέτια γιατί θα πάω να στοκάρω πουθενά...Φροντηστήριο κάθε μέρα από 3ωρο και βάλε...Άντε μετά να διαβάσεις μαθήματα...Τέσπα..Πάλι καλά που υπάρχουν φίλοι και παρέες[/COLOR]
Sep 29 2011 13:04
Διάβασμα για σχολείο ή φροντηστήριο? Γιατί έδω Θεσσαλονίκη όλα τα σχολεία και οι περισσότερς σχολές έχουν κατάληψη :P
Sep 29 2011 13:01
[COLOR="DarkGreen"]Χμ..ωραία..Εγώ πάω τώρα να τουμπάρω γιατί έχω πεθάνει από διάβασμα και κούραση αυτές τις μέρες..Θέλω κι άλλο ελεύθερο χρόνο!!!..Νιώθω break[/COLOR]
Sep 29 2011 12:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed