Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

metalmusicmaniac → SpeedFreak

Hooray! Merry Christmas! Έχω ευχάριστα, μόλις κλείσαμε live στο harley για την επόμενη εβδομάδα. Τι λες, θα μπορέσεις να έρθεις?
Δεκ 28 2011 17:10
Φωτογραφία

Black Kaiser → SpeedFreak

[QUOTE][QUOTE=SpeedFreak;551250][COLOR=DarkGreen] Μα γιατί ο Aizen..Τί του βρήκες??..Βασικά δεν με σπέρνει να μιλήσω παραπάνω οπότε μούγκα στην στρούγκα..:byejg9: [/COLOR][/QUOTE] What? You are a blasphemer. Ο Aizen είναι ο Ένας και Μοναδικός Θεός. Είσαι ένας βλάσφημος κόπανος αν με ρωτάς τι του βρήκα. :hahaha: Seriously, μάλλον ο συνδιασμός εξυπνάδας, δύναμης, εμφάνισης, badassery. Και το γεγονός φυσικά πως έχει τρολλάρει τους πάντες στην σειρά. Aizen FTW.
Δεκ 28 2011 15:11
Φωτογραφία

zennith666 → SpeedFreak

Καλά έντάξει μπες τώρα να μου κάνεις παρέα και θα δω μετά πώς θα σε τιμωρήσω μαζόχα μου!!!!
Δεκ 28 2011 14:56
Φωτογραφία

SpeedFreak → rahxephon

[COLOR="DarkGreen"]Έχουμε καιρό να τα πούμε..Πού χάθηκες??..Χρόνια πολλά και αργοπορημένα..Στείλε κανα πμ[/COLOR]
Δεκ 28 2011 14:44
Φωτογραφία

SpeedFreak → zennith666

[COLOR="DarkGreen"][B]Έκανα εγώ log out από το msn??...Σκότωσέ με ρεε!!Λειώσε με αλύπητα..Είμαι σιχαμερό σκουλήκι..Δεν αξίζω τίποτα..Μην μου δίξεις έλεος αφέντη για την φοβερή αμαρτύα που διέπραξα..Σκίσε μου ότι έχω και δεν έχω..Είμαι ένα άχρηστο βλαχαντερό που δείχνει ασέβεια στον καλό αφέντη..Πέταξέ με..Γδάρε μου το τομάρι και συκοφάντησέ με..Είμαι για φτύσιμο ρε..Δεν αξίζει να ζώωωωωωωωωωω[/B][/COLOR]
Δεκ 28 2011 14:40
Φωτογραφία

zennith666 → SpeedFreak

Που πήγες εσύ ρε γιατί έκανες log out από το MSN ??? :(
Δεκ 28 2011 14:34
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → SpeedFreak

Well, στην ουσία σημαίνει ότι χρησιμοποιεί και τα δύο χέρια όχι μόνο το ένα ή το άλλο.
Δεκ 28 2011 14:33
Φωτογραφία

SpeedFreak → Fallen_Mpougatsa

[COLOR="DarkGreen"]Αμφιδέξιος??[/COLOR]
Δεκ 28 2011 14:31
Φωτογραφία

SpeedFreak → Vagelio

[COLOR="DarkGreen"]Ahaha..Επίσης Βαγγελιώ και Καλά Χριστούγεννα με υγεία και πολλά yaoi[/COLOR]..[COLOR="Yellow"](στην πραγματικότητα αυτό το yaoi πάει για μένα)[/COLOR]
Δεκ 27 2011 15:32
Φωτογραφία

Vagelio → SpeedFreak

Δεν μου έρχεται τπτ άλλο στο μυαλλό πέρα από τα χρόνια πολλά :)
Δεκ 25 2011 22:39
Φωτογραφία

SpeedFreak → Vagelio

[COLOR="DarkGreen"]Arigatoi..Του έστειλα μήνυμα και τώρα περιμένω..Αν έχεις κάτι άλλο να πούμε,κανένα πρόβλημα..[/COLOR]
Δεκ 24 2011 19:19
Φωτογραφία

Vagelio → SpeedFreak

Άξιζε να γίνει έκθεμα. Τώρα για το fanart thread, τι να πω... δεν έχει εμφανηστεί κανένα παρόμοιο πρόβλημα στο δικό μου. Δοκίμασε να μιλήσεις με την yami [url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=7[/url] . Είναι moderator του fanart sector, μπορεί να ξέρει τι φταίει.
Δεκ 23 2011 20:46
Φωτογραφία

SpeedFreak → Vagelio

[COLOR="DarkGreen"]αχαχαχα..δεν περίμενα να σου αρέσει τόσο οπλύ το θρανίο μου..Είνα τώρα στον χώρο της βιβλιοθήκης στο Γυμνάσιο όρθιο κατά μήκος του τοίχου..Μην ανησυχείς,το γυμνάσιο είναι 5 λεπτά δρόμος από το σπίτι μου..το φυλάνε αλα μάλλον..Όσο για το θρεντ,θα ξαναααφέρω το πρόβλημα..Λίγες μέρες αφού το έφτιαξα,όταν ξαναμπήκα μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου εμφανίστηκε η γνωστή φάτσα σε μπλε σκούρο οθόνη "Oops something went wrong with this page.." και λοιπά..Αυτό γίνεται συνέχεια ακόμη και όταν πήγα να ποστάρω..[/COLOR]
Δεκ 23 2011 16:46
Φωτογραφία

Vagelio → SpeedFreak

Oh god, τώρα σε θυμήθηκα, το παιδί που έφτιαξε το επικό χάος από γράμματα και σχέδια εν ώρα μαθήματος. Πραγματικά, ελπίζω να έχεις πάρεις μαζί σου το θρανίο, είναι fucken' artistic :lovulovu:. Btw εμένα μια χαρά μου εμφανίζεται το θρεντ σου. Απλώς έχει πέσει πιο κάτω στη λίστα επειδή δεν το έχεις ενημερώσει με καινούργιες δουλειές. Αν ποστάρεις νέα σχέδια θα αναδυθεί :)
Δεκ 22 2011 18:22
Φωτογραφία

SpeedFreak → Vagelio

[COLOR="DarkGreen"]έστειλα μήνυμα στον Phantom Duck αλλά δεν απάντησε..κοιτα το θρεντ για να καταλάβεις:[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=494938&highlight=Original+Art+SOul#post494938...[/url] Και είχα κάνει τόσο κόπο.[/COLOR]
Δεκ 22 2011 12:46