Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε αυτή τη φόρμα επικοινωνίας μαζί μας μόνο για θέματα που αφορούν το λογαριασμό σας (σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα πρόσβασης σ' αυτόν), ή εάν κάτι που βρίσκεται στο site μας παραβιάζει copyright το οποίο κατέχετε και επιθυμείτε να διαγραφεί.

Η φόρμα επικοινωνίας δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν εναλλακτική οδός για reports. Εάν υπάρχει κάποιο post που απαιτεί την παρέμβασή μας, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το αντίστοιχο κουμπί report που βρίσκεται στο εν λόγω post. Επίσης παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε τη φόρμα επικοινωνίας για να μας ζητήσετε να σας βοηθήσουμε με θέματα που δεν έχουν να κάνουν με το site μας καθαυτό, πχ από που θα κατεβάσετε το τάδε anime.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

The .aNiMe//GR Team


Contact Form

Please use this form for contacting the administrators on the site.

Do NOT use this form for complaining about objectional content in posts, that's what the report button is for. If you already are a registered member on the board, then don't forget to inform us of what your username on the board is. If you are having login problems, then please state what email account you registered with as well.

or Cancel

Powered by (RC34) Contact Form 2.2.1 © 2024  Rawcodes.net