Community Status Updates
SpeedFreak → OdyMonaxos
[COLOR="DarkGreen"]χαρακτηριστικό της forumistikis μου γραφής..nothing important[/COLOR]
Dec 30 2011 22:38
OdyMonaxos → SpeedFreak
Βασικά δεν ήξερα πως υπάρχουν αρκουδάκια με τέτοιο όνομα, νόμιζα πως το 'χε δώσει ο ίδιος
Dec 30 2011 22:35
SpeedFreak → OdyMonaxos
[COLOR="DarkGreen"]Εεππ..Σας έπιασα..Μα και φυσικά, ο zenith αγκαλιάζει το teddie bear την ώρα που νιώθει μοναχούλης ή του λείπει η one-chan του[/COLOR]
Dec 30 2011 22:33
SpeedFreak → Kaidou
[COLOR="Red"][B]Μμμ..Να παίρνεις και να δίνεις αγάπη,είπες...Ελπίζω να εννοείς πως το να δίνεις αγάπη δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις να σου δώσουν κιόλας...Στο τέλος έτσι κι αλλιώς δεν προκύπτει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα,έτσι δεν είναι?,δηλαδή να λαμβάνεις αγάπη...
Η συνηθέστρερη σχέση από την οποία εξαρτάται το αποτέλεσμα είναι:λαμβάνεις μπόλικη αγάπη,άρα έχεις την δυνατότητα να δώσεις κι εσύ..απεριόριστη αγάπη λαμβάνεις-απεριόριστη αγάπη δίνεις.(και το αντίθετο)[/B][/COLOR]
Dec 30 2011 21:52
SpeedFreak → Fallen_Mpougatsa
[COLOR="DarkGreen"]Τώρα που τον αναφέρεις,αρχίζω να έχω υποψίες ότι θα τον δω στον ύπνο μου να με παλουκώνει..
[/COLOR]
Dec 29 2011 19:33
SpeedFreak → Fallen_Mpougatsa
[COLOR="DarkGreen"]Έλα ρε Angel,αφού ξέρεις πόσο πολύ μου αρέσει να πειράζω κόσμο.:bleh:.Στην πραγματικότητα δεν έχω κάτι μα τον anime χαρακτήρα...μα να παρεξηγειτε τοσο ευκολα ενα τρολ-λάκι[/COLOR]
Dec 29 2011 18:10
Fallen_Mpougatsa → SpeedFreak
Sppedfreak dear, κανείς δεν έχει κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι...κι ο black kaiser έχει δίκιο! Μα να μη σ'αρέσει ο Aizen? xD
Dec 28 2011 23:32
Kamen Tantei Zura → SpeedFreak
Έστω, αρβύλλα. Είναι λες και βαθμολογώ σε επίδειξη μόδα xD Και ναι δεν το έχω.
Καλά όλοι θέλουμε να μάθουμε photoshop καλά.
Ξέρω, λέμε τώρα. Δεν μπορώ να κάνω εκπληκτικά πράγματα αλλά βασικές γνώσεις έχω.
Θα μπορείς να κάνεις άνετα σετάκια για εδώ αν μάθεις.
Dec 28 2011 18:51
SpeedFreak → Kamen Tantei Zura
[COLOR="DarkGreen"]Έι!Δεν είναι παπούτσι..Είναι αρβύλλα..:moeee:[/COLOR]
Dec 28 2011 18:46
SpeedFreak → Kamen Tantei Zura
[COLOR="DarkGreen"]Ναι έχεις δίκιο..Χιουμοριστικά το έγραψα..Θα χαιρόμουνα αν και εγώ ήξερα να φτιάχνω σετάκια στο photoshop...απότι βλέπω απ τις info στο προφίλ σου,ξέρεις από photoshop..όταν μάθω και εγώ θα σε ενημερώσω[/COLOR]
Dec 28 2011 18:33
Kamen Tantei Zura → SpeedFreak
Το ξέρω, από γενναιδωρία γνωρίζω.
Αλλά τώρα σοβαρά, τι θες να βαθμολογήσω; Το παππούτσι; Όταν άλλοι κάθονται και κάνουν σετάκια στο photoshop.
Dec 28 2011 18:25
SpeedFreak → metalmusicmaniac
[COLOR="DarkGreen"]what s Harley darling??Πού??..Α!ΝΑΙ τώρα αντιλήφθηκα ότι δεν είπαμε Χρόνια Πολλά..Με υγεία ρε και Πάντα επιτυχία με το γκρουπ σου..Εξηγησε μου αναλυτικότερα για την συναυλία με πμ αν θες[/COLOR]
Dec 28 2011 18:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed