Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Free!

Kyoani Tv Series Summer 2013

• Please log in to reply
309 replies to this topic

#91 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 May 2013 - 22:44

Νομίζω ότι το αναφέρει χωρίς να τα συνδέει απαραίτητα. Δεν νομίζω ότι το γυναικείο κοινό του K-ON υπάρχει επειδή γνωρίζει ότι το προσωπικό της Kyoani αποτελείται κυρίως από γυναίκες.

edit : Εκτός και αν υπονοείς ότι επειδή είναι γυναίκες ξέρουν τί θα τραβήξει άλλες γυναίκες κάτι με το οποίο βασικά διαφωνώ αλλά δεν είναι της παρούσης.

xbJ3b2w.jpeg

#92 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 23 May 2013 - 23:09

edit : Εκτός και αν υπονοείς ότι επειδή είναι γυναίκες ξέρουν τί θα τραβήξει άλλες γυναίκες κάτι με το οποίο βασικά διαφωνώ αλλά δεν είναι της παρούσης.

^ this

Το λέει και σε άλλο σημείο του post άλλωστε ότι "KyoAni is KyoAni's first fans" που δείχνει ότι φτιάχνουν αυτό που τους αρέσει και απολύτως λογικό είναι αυτό να αρέσει και σε μεγάλο μέρος του γυναικείου κοινού.
Δεν υπονοώ ότι όλοι οι animators/designers παντού είναι σεξιστές με το ένα ή με τον άλλο φύλο.

Edited by Erebos, 23 May 2013 - 23:10.

Posted Image
Posted Image

#93 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 23 May 2013 - 23:13

Δεν ισχυρίζομαι ότι θα το αγοράσουν και οι δυο πλευρές, μόνο η μία, η οποία δεν αγόραζε τις προηγούμενες δουλειές. Πολύ χοντρικά, τις σειρές με τα bishoujo θα τις προτιμούσαν (υποτίθεται) αγόρια και τις σειρές με τα bishounen κορίτσια. Από εκεί που έπαιρνε από αγοράκια τώρα θα πάρει από κοριτσάκια, αφού βλέπει ότι αυτού του είδους η θεματολογία πουλάει τώρα τελευταία. Και ίσως ναι, και απ' τις δυο πλευρές, γιατί όχι. Αυτό βέβαια δεν είναι σε καμιά περίπτωση απόλυτο, σχεδόν μπακαλίστικο είναι, και ούτε το θεωρώ σωστό, απλά προσπάθησα να δώσω το παράδειγμα της πιθανότητας για το πώς μπορεί να σκέφτηκε μια παραγωγή. Είπα εξαρχής ότι αφού η παραγωγή είναι η KyoAni, δε θεωρώ αυτό το κίνητρο και το ρηχό τρόπο σκέψης πιθανό.

Ι rest my case here.

#94 DiamondRoseTears

DiamondRoseTears

Starting...

• Members
  • 6 posts
  • LocationΒάρη, Αθήνα

Posted 25 May 2013 - 18:00

Δείχνει πολλά υποσχόμενο!! Ανυπομονώ τόσο γι' αυτό!!!
Μου θυμίζει το Kuroko no Basuke/Kuroko no Basket , μονο που αυτό έχει να κάνει με κολύμβιση και όχι με basket!!

Posted Image

My cover of Winter Blossom by Aoi Shouta (Ai Mikaze, Utapri)

Please listen <3

#95 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 31 May 2013 - 10:05

Youtube Video

Youtube Video

#96 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 June 2013 - 14:04

Υπάρχουν και σε μετάφραση! Τώρα με του Nagisa!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wpjgR7e5ohc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wOdfy2Yf1zY[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mY0hCBwa_zI[/youtube]

Επίσης, και του Rei αμετάφραστο.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qmCv6GX8TEs&feature=player_embedded[/youtube]

Spoiler:

Άρα, περιμένουμε του Rin.

Posted Image

#97 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 03 June 2013 - 14:32

Spoiler:

Άρα, περιμένουμε του Rin.

Megane Muscles :kill4u: :kill4u: xd Το παιδι ειναι ταλαντουχο :Ρ

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#98 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 June 2013 - 18:25

Είναι όπως λένε για τις γυναίκες με μεγάλα βυζιά ότι είναι ταλαντούχες ε;

Γιατί yaoi; Εγώ που το είδα το fanservice στα videos δεν μπορώ να δω το βα-βα-βουμ σε αυτή την εικόνα. Ίσα ίσα που βλέπω τα τρομακτικά μπράτσα ενός αθλητή (εντάξει τρομακτικά για μένα, αλλά και μόνο που τα βλέπω σκέφτομαι πόσο εύκολα μπορεί να σπάσει ένα λαιμό με τα χέρια του και με ανατριχιάζει, i blame splatter movies for this).

Δε μου αρέσουν τα pvs γιατί απ' ό,τι καταλαβαίνω -από τις μικροσυζητήσεις που μας δείχνουν- θα είναι κάτι σαν το kimi to boku μόνο που θα έχουν και κοινή ενασχόληση. Ξέρω ότι αν είναι έτσι οι πολλοί φανς της προηγούμενης σειράς θα χαρούν, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήθελα ένα sports anime που να μην έχει να κάνει με μπάλες....(pun actually NOT intended! )

Posted Image

#99 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 03 June 2013 - 20:26

Haru-chan Haru-chan Haru-chan Haru-chan :wth2:

Άντε να δούμε και τον κοκκινομάλλη Rei. Αν δεν είναι αυτός ο badass της παρέας, τί να πω...

Βάλτε και αυτό το OP και είναι έτοιμο:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l9Ee04NFf74[/youtube]
Posted Image
Posted Image

#100 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 June 2013 - 20:56

Οτι το K-on δεν το shippares αγαπητε Erebe και ειναι αρνητικο παραδειγμα ξερω γω. :P

Kαι μενα μου εβγαλαν Kimi to boku αισθηση τα pvs. Ελπιζω να ειναι πιο sport oriented βεβαια αλλα I dont mind.

#101 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 03 June 2013 - 21:06

Kαι μενα μου εβγαλαν Kimi to boku αισθηση τα pvs. Ελπιζω να ειναι πιο sport oriented βεβαια αλλα I dont mind.

Ή μπορεί και να τα συνδυάζει τόσο καλά ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Τα PVs στο πόδι τα είδα tbh, αλλά δείχνουν πολύ συμπαθητικά.

#102 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 June 2013 - 21:16

Δεν ξέρω εάν αυτή η συνέντευξη είναι legit, αλλά εάν είναι...

http://sgcafe.com/2013/05/interview-director-sexy-swimming-anime-free/

As such, I have decided on the theme, “Swimming, Friendship and Torsos” and I wish to promote the anime based on this theme.
[...]
Hiroko: This series does not show the so called fighting spirit usually featured in sports anime. I decided that it is more important to show a teenage drama where friendships are formed through swimming. From there, I created the five characters.

Συμπεράσματα δικά σας.

Posted Image

#103 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 June 2013 - 21:57

Τα δύο αποσπάσματα μου φάνηκαν αντιθετικά (το ένα που υπονοεί fanservice και το άλλο που υπονοεί sol) οπότε κλίκαρα το λινκ και είδα ότι το ολόκληρο quote της πρώτης φράσης λέει

Hiroko: Since I was trained in drawing, I thought that I would want to show an animation that features physical beauty. As such, I have decided on the theme, “Swimming, Friendship and Torsos” and I wish to promote the anime based on this theme.

Ολόκληρη αυτή η απάντηση δε βγάζει το συμπέρασμα ότι θέλει fanservice απαραίτητα.

Also διαβάζοντας την πηγή είδα και αυτό

Hiroko: Actually there is a part where it shows the reason why Makoto and company* would want to swim was because they were drawn to the main character, Haruka’s* swimming skills.
As such, I have to show Haruka’s charm when swimming no matter what

Που προσωπικά μου δικαιολογεί αρκετά κομμάτια των pvs.

Πλέον θα αρχίσει να μη με νοιάζει το αν είναι καλή σειρά μου φαίνεται, αλλά το τζόκερ για το αν θα είναι pandering ή όχι. xD

Posted Image

#104 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 03 June 2013 - 22:02

Δεν ξέρω εάν αυτή η συνέντευξη είναι legit, αλλά εάν είναι...

http://sgcafe.com/2013/05/interview-director-sexy-swimming-anime-free/

As such, I have decided on the theme, “Swimming, Friendship and Torsos” and I wish to promote the anime based on this theme.
[...]
Hiroko: This series does not show the so called fighting spirit usually featured in sports anime. I decided that it is more important to show a teenage drama where friendships are formed through swimming. From there, I created the five characters.

Συμπεράσματα δικά σας.

Όπως και να 'χει πάντως, επιμένω πως μπορεί να συνδυάσει πολύ ωραία τα σπορ και την σχέση των αγοριών. Π.χ. στο Tsuritama, και ψάρεμα είδαμε, και πολύ καλό character development και ανάπτυξη σχέσεων. I mean, still, για εμένα προσωπικά βγαίνει ακόμα καλύτερο απ'ότι το περίμενα :Ρ

Edited by Keito, 03 June 2013 - 22:02.

#105 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 03 June 2013 - 22:51

Κατάλαβα, το free! θα είναι τόσο swimming anime, όσο το k-on! είναι music-related :P Ζωή σε λόγου μας :hahaha:

p.s. torsos

Also tagged with one or more of these keywords: Kyoani, Tv Series, Summer 2013