Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 23 May 2013 - 22:44
edit : Εκτός και αν υπονοείς ότι επειδή είναι γυναίκες ξέρουν τί θα τραβήξει άλλες γυναίκες κάτι με το οποίο βασικά διαφωνώ αλλά δεν είναι της παρούσης.
Posted 23 May 2013 - 23:09
edit : Εκτός και αν υπονοείς ότι επειδή είναι γυναίκες ξέρουν τί θα τραβήξει άλλες γυναίκες κάτι με το οποίο βασικά διαφωνώ αλλά δεν είναι της παρούσης.
^ this
Το λέει και σε άλλο σημείο του post άλλωστε ότι "KyoAni is KyoAni's first fans" που δείχνει ότι φτιάχνουν αυτό που τους αρέσει και απολύτως λογικό είναι αυτό να αρέσει και σε μεγάλο μέρος του γυναικείου κοινού.
Δεν υπονοώ ότι όλοι οι animators/designers παντού είναι σεξιστές με το ένα ή με τον άλλο φύλο.
Edited by Erebos, 23 May 2013 - 23:10.
Posted 23 May 2013 - 23:13
Δεν ισχυρίζομαι ότι θα το αγοράσουν και οι δυο πλευρές, μόνο η μία, η οποία δεν αγόραζε τις προηγούμενες δουλειές. Πολύ χοντρικά, τις σειρές με τα bishoujo θα τις προτιμούσαν (υποτίθεται) αγόρια και τις σειρές με τα bishounen κορίτσια. Από εκεί που έπαιρνε από αγοράκια τώρα θα πάρει από κοριτσάκια, αφού βλέπει ότι αυτού του είδους η θεματολογία πουλάει τώρα τελευταία. Και ίσως ναι, και απ' τις δυο πλευρές, γιατί όχι. Αυτό βέβαια δεν είναι σε καμιά περίπτωση απόλυτο, σχεδόν μπακαλίστικο είναι, και ούτε το θεωρώ σωστό, απλά προσπάθησα να δώσω το παράδειγμα της πιθανότητας για το πώς μπορεί να σκέφτηκε μια παραγωγή. Είπα εξαρχής ότι αφού η παραγωγή είναι η KyoAni, δε θεωρώ αυτό το κίνητρο και το ρηχό τρόπο σκέψης πιθανό.
Ι rest my case here.
Posted 25 May 2013 - 18:00
Μου θυμίζει το Kuroko no Basuke/Kuroko no Basket , μονο που αυτό έχει να κάνει με κολύμβιση και όχι με basket!!
Posted 03 June 2013 - 14:04
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wpjgR7e5ohc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wOdfy2Yf1zY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mY0hCBwa_zI[/youtube]
Επίσης, και του Rei αμετάφραστο.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qmCv6GX8TEs&feature=player_embedded[/youtube]
Άρα, περιμένουμε του Rin.
Posted 03 June 2013 - 14:32
Spoiler:
Άρα, περιμένουμε του Rin.
Megane Muscles

Posted 03 June 2013 - 18:25
Γιατί yaoi; Εγώ που το είδα το fanservice στα videos δεν μπορώ να δω το βα-βα-βουμ σε αυτή την εικόνα. Ίσα ίσα που βλέπω τα τρομακτικά μπράτσα ενός αθλητή (εντάξει τρομακτικά για μένα, αλλά και μόνο που τα βλέπω σκέφτομαι πόσο εύκολα μπορεί να σπάσει ένα λαιμό με τα χέρια του και με ανατριχιάζει, i blame splatter movies for this).
Δε μου αρέσουν τα pvs γιατί απ' ό,τι καταλαβαίνω -από τις μικροσυζητήσεις που μας δείχνουν- θα είναι κάτι σαν το kimi to boku μόνο που θα έχουν και κοινή ενασχόληση. Ξέρω ότι αν είναι έτσι οι πολλοί φανς της προηγούμενης σειράς θα χαρούν, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήθελα ένα sports anime που να μην έχει να κάνει με μπάλες....(pun actually NOT intended! )
Posted 03 June 2013 - 20:56

Kαι μενα μου εβγαλαν Kimi to boku αισθηση τα pvs. Ελπιζω να ειναι πιο sport oriented βεβαια αλλα I dont mind.
Posted 03 June 2013 - 21:06
Kαι μενα μου εβγαλαν Kimi to boku αισθηση τα pvs. Ελπιζω να ειναι πιο sport oriented βεβαια αλλα I dont mind.
Ή μπορεί και να τα συνδυάζει τόσο καλά ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Τα PVs στο πόδι τα είδα tbh, αλλά δείχνουν πολύ συμπαθητικά.
Posted 03 June 2013 - 21:16
http://sgcafe.com/2013/05/interview-director-sexy-swimming-anime-free/
As such, I have decided on the theme, “Swimming, Friendship and Torsos” and I wish to promote the anime based on this theme.
[...]
Hiroko: This series does not show the so called fighting spirit usually featured in sports anime. I decided that it is more important to show a teenage drama where friendships are formed through swimming. From there, I created the five characters.
Συμπεράσματα δικά σας.
Posted 03 June 2013 - 21:57
Ολόκληρη αυτή η απάντηση δε βγάζει το συμπέρασμα ότι θέλει fanservice απαραίτητα.Hiroko: Since I was trained in drawing, I thought that I would want to show an animation that features physical beauty. As such, I have decided on the theme, “Swimming, Friendship and Torsos” and I wish to promote the anime based on this theme.
Also διαβάζοντας την πηγή είδα και αυτό
Που προσωπικά μου δικαιολογεί αρκετά κομμάτια των pvs.Hiroko: Actually there is a part where it shows the reason why Makoto and company* would want to swim was because they were drawn to the main character, Haruka’s* swimming skills.
As such, I have to show Haruka’s charm when swimming no matter what
Πλέον θα αρχίσει να μη με νοιάζει το αν είναι καλή σειρά μου φαίνεται, αλλά το τζόκερ για το αν θα είναι pandering ή όχι. xD
Posted 03 June 2013 - 22:02
Δεν ξέρω εάν αυτή η συνέντευξη είναι legit, αλλά εάν είναι...
http://sgcafe.com/2013/05/interview-director-sexy-swimming-anime-free/Συμπεράσματα δικά σας.As such, I have decided on the theme, “Swimming, Friendship and Torsos” and I wish to promote the anime based on this theme.
[...]
Hiroko: This series does not show the so called fighting spirit usually featured in sports anime. I decided that it is more important to show a teenage drama where friendships are formed through swimming. From there, I created the five characters.
Όπως και να 'χει πάντως, επιμένω πως μπορεί να συνδυάσει πολύ ωραία τα σπορ και την σχέση των αγοριών. Π.χ. στο Tsuritama, και ψάρεμα είδαμε, και πολύ καλό character development και ανάπτυξη σχέσεων. I mean, still, για εμένα προσωπικά βγαίνει ακόμα καλύτερο απ'ότι το περίμενα :Ρ
Edited by Keito, 03 June 2013 - 22:02.
Posted 03 June 2013 - 22:51

p.s. torsos
Also tagged with one or more of these keywords: Kyoani, Tv Series, Summer 2013
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Psycho-PassStarted by mono , 19 Jun 2012 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
The Review Zone →
Reviews →
Kill La KillStarted by GhostPrince , 26 Sep 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Garo: Honoo no Kokuin | Garo: Mark of the FlameStarted by Vagelio , 03 Sep 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Donten ni Warau | Laughter from the CloudsStarted by iristella , 30 Aug 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Terra Formars | テラフォーマーズStarted by iristella , 29 Jul 2014 ![]() |
|