Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 03 July 2013 - 17:59
Posted 03 July 2013 - 22:33
Posted 03 July 2013 - 23:38
Πολύ δράμα και γκρίνια είχαμε πριν βγει, ώρα να διασκεδάσουμε λίγο, νομίζω.
Posted 04 July 2013 - 01:30
Wub soundtrack από πίσω, ταιριαστό θαρρώ
Edited by Putin, 04 July 2013 - 01:31.
Posted 04 July 2013 - 01:49

Όσο για τους χαρακτήρες, as expected είχαμε moe και tsundere ερμηνείες

Edited by phm, 04 July 2013 - 01:49.
Posted 04 July 2013 - 14:04
Καλό φάνηκε αν εξαιρέσεις καναδυό πρόστυχα πλάνα και το ελαφρώς ντροπιαστικό ED.
Wub soundtrack από πίσω, ταιριαστό θαρρώ
Πλάκα είχε το πρώτο, ήταν λίγο πολύ όπως αναμένονταν. Πάντως βάλαν και μερικά κοριτσάκια από εδώ και από εκεί, μην παραπονιέται και το αντρικό κοινό
Όσο για τους χαρακτήρες, as expected είχαμε moe και tsundere ερμηνείες
+1
Will keep watching, αρκεί να μην χώσουν shounenιές όπως στο Kuroko.
Posted 04 July 2013 - 16:24
Edited by filmmusic, 04 July 2013 - 16:24.
Posted 04 July 2013 - 17:29

Εν ολίγοις: υπήρχαν στιγμές που η συμπεριφορά του Haruka (και μόνο αυτού) δε μου φάνηκε καθόλου αστεία. Μάλλον... εμ... προβληματική. Με άσχημο τρόπο. Κοντολογίς, υπήρχαν μερικά πολύ μεγάλα unfortunate implications, που με έκαναν να νοιώθω πολύ άβολα. Και δε μιλάω ούτε για fanservice, ούτε για subtext, ούτε για τίποτα τέτοιο.
Το αφήνω. Περίμενα μια κεφάτη σειρά, αλλά it touched a personal nerve there και δε γίνεται να τη χαρώ ξέγνοιαστα με τίποτα. Δεν είναι για μένα. Καλή θέαση στους υπόλοιπους, φαίνεται πολύ όμορφο anime.

Posted 04 July 2013 - 20:03
Εν ολίγοις: υπήρχαν στιγμές που η συμπεριφορά του Haruka (και μόνο αυτού) δε μου φάνηκε καθόλου αστεία. Μάλλον... εμ... προβληματική. Με άσχημο τρόπο. Κοντολογίς, υπήρχαν μερικά πολύ μεγάλα unfortunate implications, που με έκαναν να νοιώθω πολύ άβολα. Και δε μιλάω ούτε για fanservice, ούτε για subtext, ούτε για τίποτα τέτοιο.
Τόσο πολύ; Δεν ήταν και πολύ αστεία η συμπεριφορά του, εντάξει, αλλά δεν είναι το πρώτο προβληματικό τσουντέρι για πρωταγωνιστής που συναντάμε σε τέτοιου είδους anime. Γιατί σε πείραξε τόσο πολύ αυτός συγκεκριμένα; Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να βρω τα implications που λες για κάτι...
Posted 04 July 2013 - 20:16
Σε γενικες γραμμες συμπαθεστατο το πρώτο επεισοδιο. Δεν νομιζω οτι υπηρχε fanservice η τουλαχιστον τοσο οσο περιμεναν καποιοι. Σε καποιες σκηνες μου φανηκε περισσοτερο σαν να εκλεινε το στουντιο ειρωνικα το ματι σε αυτους που το περιμεναν. Αναλογη φαση με το ριγωτο μπολ και το βρακι της Mio στο K-on η σκηνη που βγαινει απο το μπανιο ο Haruka μπροστα στον Makoto. Μου αρεσαν πολυ τα opening και ending. Φαινομενικα ασχετο το ending με τη σειρα αλλα θα κανω μια υποθεση οτι υπαρχει ενας μικρος υφερπων παραλληλισμoς.
Posted 04 July 2013 - 20:28
Τόσο πολύ; Δεν ήταν και πολύ αστεία η συμπεριφορά του, εντάξει, αλλά δεν είναι το πρώτο προβληματικό τσουντέρι για πρωταγωνιστής που συναντάμε σε τέτοιου είδους anime. Γιατί σε πείραξε τόσο πολύ αυτός συγκεκριμένα; Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να βρω τα implications που λες για κάτι...
Αυτό είναι υπερβολικά προσωπικό για να το μοιραστώ εδώ. Θα έπρεπε να με ξέρεις προσωπικά για να το καταλάβεις. Και η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν το tsundere σημείο που με τάραξε. Ξέρω ότι μιλάω με γρίφους και είναι πολύ εκνευριστικό, χίλια gomen, αλλά θα μου επιτρέψεις να το κρατήσω για μένα αυτό το συγκεκριμένο.

Go on.

Posted 04 July 2013 - 23:52

Also.. ..
Posted 05 July 2013 - 08:26
μου φαινεται η σειρα αυτη θα σπασει καθε ρεκορ αναγνωσιμοτητας. να πιο ειναι το ποιον του anime.gr....
Posted 05 July 2013 - 09:57
Ο Haruka νομιζω οτι επιτηδες παρουσιαζεται ως χαρακτηρας που εχει τα θεματακια του. Ουτε ως comedy relief τον ειδα ουτε ως κλασσικο tsundere/kuudere archetype.
Spoiler:
Σε γενικες γραμμες συμπαθεστατο το πρώτο επεισοδιο. Δεν νομιζω οτι υπηρχε fanservice η τουλαχιστον τοσο οσο περιμεναν καποιοι. Σε καποιες σκηνες μου φανηκε περισσοτερο σαν να εκλεινε το στουντιο ειρωνικα το ματι σε αυτους που το περιμεναν. Αναλογη φαση με το ριγωτο μπολ και το βρακι της Mio στο K-on η σκηνη που βγαινει απο το μπανιο ο Haruka μπροστα στον Makoto. Μου αρεσαν πολυ τα opening και ending. Φαινομενικα ασχετο το ending με τη σειρα αλλα θα κανω μια υποθεση οτι υπαρχει ενας μικρος υφερπων παραλληλισμoς.
Fangirl spotted!
Επειδή έγινε τόσος ντόρος για fanservice/yaoi κλπ αν εξαιρέσουμε το υπερφαμπιουλους ending το υπόλοιπο είναι ένα κανονικό anime. Ντάξει στην αρχή που ήταν πιτσιρίκια μου φάνηκε πως έβλεπα Κ-ΟΝ αλλά ευτυχώς το time skip μας έσωσε (δεν θα άντεχα κι άλλο Attack On Titan έστω και για μισό επεισόδιο

Το animation ήταν πολύ καλό ειδικά σε σχέση με του Kuroko που το συγκρίνουν λίγο παραπάνω. Τώρα επειδή άμπαλος με την κολύμβηση δεν μπορώ να συμπάσχω με το πρωταγωνιστή για το ότι θέλει να είναι συνέχεια στο νερό. Καταλαβαίνω περίπου τι εννοεί αλλά μου φάνηκε ελαφριά τραβηγμένο για να το αναφέρουν τόσες φορές.
Οι χαρακτήρες γενικά βασίζονται σε πράγματα που έχουμε δει άπειρες φορές, αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα τους εξελίξουν σε κάτι ή απλά θα είναι εκεί για το rivaru της υπόθεσης.
Edited by Hazuki, 05 July 2013 - 09:58.
Also tagged with one or more of these keywords: Kyoani, Tv Series, Summer 2013
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Psycho-PassStarted by mono , 19 Jun 2012 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
The Review Zone →
Reviews →
Kill La KillStarted by GhostPrince , 26 Sep 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Garo: Honoo no Kokuin | Garo: Mark of the FlameStarted by Vagelio , 03 Sep 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Donten ni Warau | Laughter from the CloudsStarted by iristella , 30 Aug 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Terra Formars | テラフォーマーズStarted by iristella , 29 Jul 2014 ![]() |
|