Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Free!

Kyoani Tv Series Summer 2013

• Please log in to reply
309 replies to this topic

#106 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 June 2013 - 09:01

Και ο Rin.

Youtube Video

Shark teeth...? :dazed:

Και φαίνεται ακόμη πιο angsty! Αμάν, ας πάει κάποιος αυτά τα παιδιά σε κανένα λούνα παρκ να χαρούν! :canthelp:

Posted Image

#107 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 04 June 2013 - 13:15

Έχουμε και λέμε: Ο πρωταγωνιστής είναι το γνωστο δυσκοίλιο τσουντέρι που τους έχει όλους γραμμένους αλλά για κάποιο λόγο όλοι κολλάνε πάνω του σαν τις βδέλλες, ο ξανθός είναι απ' αυτούς που θέλεις να τους αστράψεις μία για να σταματήσουν να είναι συνέχεια εκνευριστικά χαρούμενοι, ο ψηλός καστανός φαίνεται ευαισθητούλης και πολύ γλυκός, ο 'antagonist' και καλά είναι σε μια μόνιμη zetsubou κατάσταση - κι εγώ θα ήμουν αν είχα shark teeth-why! και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει κι ένα megane ντούκι που δεν έχω ιδέα τι ρόλο βαράει, κι αμφιβάλλω αν ξέρει κι ο ίδιος. Στην τελική, θα κολυμπήσουνε καθόλου; Θέλω τα torsos που μου υποσχέθηκαν!

Ένα είναι σίγουρο: ωραία θα περάσουμε αυτό το καλοκαίρι! :congrats:

#108 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 04 June 2013 - 17:47

και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει κι ένα megane ντούκι που δεν έχω ιδέα τι ρόλο βαράει, κι αμφιβάλλω αν ξέρει κι ο ίδιος. Στην τελική, θα κολυμπήσουνε καθόλου; Θέλω τα torsos που μου υποσχέθηκαν!

Είναι προφανές:
Ο Rin θα δολοφονήσει τον Shimazaki
Ο Rei θα μπει στην ομάδα κολύμβησης αφού ανακαλύψουν το πτώμα του άτυχου νεαρού στην πισίνα για να αποδείξει ότι δεν ήταν ατύχημα. Για μόστρα τα έχει τα γυαλιά;
Κάπως έτσι εμφανίζεται ο Rin για να παίξει τον πρώην καλό φίλο και χειραγωγεί τον Rei για να ρίξει το φταίξιμο στους άλλους δύο.
Τελευταίο επεισόδιο "Τα Σαγόνια του Καρχαρία", ο Rin σκοτώνει τον Rei.

ySss0UF.jpg

#109 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 June 2013 - 17:55

Eγω παλι νομιζω οτι κρατανε τον Rin αιχμαλωτο σε μία πισίνα προς τέρψη και διασκεδαση του κοινου (torsos, φωκιες δελφινια and the shark boy). Παλια μπορουσε να κολυμπαει ελευθερος αλλα τον επιασαν λιγο μετα το δημοτικό που λεγαμε και τον χωρισαν απο την αγελη του. Ο Haruka εχει αναλαβει να καθαριζει την πισινα για να πληρωσει τις ζημιες που προκαλεσε. Ξαφνικα χανει τις αισθησεις του πεφτει στην πισινα και παραδοξως τον σωζει ο Rin. Μια φιλια αναπτυσσεται και μαζι με τους αλλους προσπαθουν να ελευθερωσουν τον Rin.

Η σειρα θα τελειωσει με τον Rin να κολυμπο-πεταει πανω απο εναν όρμο και τον Haruka από κατω να του κανει σηματα. Εξού και ο τιτλος Free (Rin)!

No real bishonens were hurt or kept captive during the makings of this show γιατι η Kyoani ειναι ευαισθητοποιημενο studio.

#110 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 04 June 2013 - 19:17

Είναι προφανές:
Ο Rin θα δολοφονήσει τον Shimazaki
Ο Rei θα μπει στην ομάδα κολύμβησης αφού ανακαλύψουν το πτώμα του άτυχου νεαρού στην πισίνα για να αποδείξει ότι δεν ήταν ατύχημα. Για μόστρα τα έχει τα γυαλιά;
Κάπως έτσι εμφανίζεται ο Rin για να παίξει τον πρώην καλό φίλο και χειραγωγεί τον Rei για να ρίξει το φταίξιμο στους άλλους δύο.
Τελευταίο επεισόδιο "Τα Σαγόνια του Καρχαρία", ο Rin σκοτώνει τον Rei.

Eγω παλι νομιζω οτι κρατανε τον Rin αιχμαλωτο σε μία πισίνα προς τέρψη και διασκεδαση του κοινου (torsos, φωκιες δελφινια and the shark boy). Παλια μπορουσε να κολυμπαει ελευθερος αλλα τον επιασαν λιγο μετα το δημοτικό που λεγαμε και τον χωρισαν απο την αγελη του. Ο Haruka εχει αναλαβει να καθαριζει την πισινα για να πληρωσει τις ζημιες που προκαλεσε. Ξαφνικα χανει τις αισθησεις του πεφτει στην πισινα και παραδοξως τον σωζει ο Rin. Μια φιλια αναπτυσσεται και μαζι με τους αλλους προσπαθουν να ελευθερωσουν τον Rin.

Η σειρα θα τελειωσει με τον Rin να κολυμπο-πεταει πανω απο εναν όρμο και τον Haruka από κατω να του κανει σηματα. Εξού και ο τιτλος Free (Rin)!

Posted Image

#111 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 06 June 2013 - 04:41

Believe it or not, there will be two genders in Kyoto animation's Free! :hehehe:

Gou Matsuoka - voiced by Akeno Watanabe (Witch Hunter Robin, Fate/zero's Natalia Kaminski, Gintama's Mutsu)

The little sister of rival character Rin Matsuoka

Miho Amakata - voiced by Satsuki Yukino (Shimura Otae in Gintama, Kagome in InuYasha, Kaname Chidori in Full Metal Panic)

Series' lead's teacher

Posted Image
Posted Image

#112 WaLkiM

WaLkiM

The walker

• Members
  • 12 posts
  • LocationNeverland

Posted 07 June 2013 - 12:25

Κάπως μου τράβηξε το ενδιαφέρον,πως κ πως το περιμένω! :)

Posted Image

So...So,so what..?!

#113 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 June 2013 - 11:47

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TuLQDwtBDgc[/youtube]

Spoiler:

Κολύμπι everywhere.

Posted Image

#114 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 14 June 2013 - 15:04

Βut nipples nowhere. Τhe shame.

Τουλάχιστον υπάρχουν αρκετά V.

#115 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 June 2013 - 15:08

Γιατί, τι παραπάνω θα μας προσέφεραν οι ρώγες; Σίγουρα όχι ρεαλισμό, άρα;

Posted Image

#116 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 June 2013 - 15:43

Υπαρχει θεματακι με τους Ιαπωνες και τις ρωγες? Οχι οτι θα προσεφεραν οντως κατι αλλα μου κανει εντυπωση το οτι τις αγνοουν επιδεικτικα. Δεν μπορω να τις δεχτω ως πηγη fanservice πχ. γιατι δεν ειναι sexualised οπως το γυναικειο στηθος.... I think. Οχι τιποτα αλλο θυμαμαι και στο Utena. Γυμνοστηθα bishounen παντου και κενα στηθη. Εκτος απο το επισημο fanart του Akio that is xD.

#117 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 posts

Posted 14 June 2013 - 16:01

Πάντως στα περισσότερα shounen με μπρατσαράδες δεν θυμάμαι να δειχνούν ποτέ ρώγες όταν έχουν ακάλυπτο το στήθος τους στις μάχες,ίσως τις θεωρούν πολύ θυληπρεπείς...

09pntFA.png?1

#118 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 14 June 2013 - 16:55

Posted Image

Thank god.

Για μένα τουλάχιστον, η παρουσία της αντρικής ρώγας, φαντάζει τόσο περιτή όσο είναι :P

^Ο λόγος που με πιάνει ένα ρίγος όταν τις βλέπω σχεδιασμένες με λεπτομέρια.

^Mainly a shoujo manga/anime thing οπότε θα το εκλάβω καθαρά ως γυναικείο fanservice, και ας το παίζουν αθώες μερικές κορασίδες του φόρουμ :P

p.s. fear the nip

#119 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 June 2013 - 18:02

Ναι καθώς το αντρικο στηθος ειναι κατι το τοσο σπανιο να το δεις γυρω σου οποτε ειναι λογικο να αποτελει fanservice.

#120 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 14 June 2013 - 18:10

Υπαρχει θεματακι με τους Ιαπωνες και τις ρωγες? Οχι οτι θα προσεφεραν οντως κατι αλλα μου κανει εντυπωση το οτι τις αγνοουν επιδεικτικα. Δεν μπορω να τις δεχτω ως πηγη fanservice πχ. γιατι δεν ειναι sexualised οπως το γυναικειο στηθος.... I think. Οχι τιποτα αλλο θυμαμαι και στο Utena. Γυμνοστηθα bishounen παντου και κενα στηθη. Εκτος απο το επισημο fanart του Akio that is xD.

Συνήθως είναι censored για την τηλεόραση και μπαίνουν στο DVD/BD. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναικείες.
Posted Image
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: Kyoani, Tv Series, Summer 2013