Shark teeth...?

Και φαίνεται ακόμη πιο angsty! Αμάν, ας πάει κάποιος αυτά τα παιδιά σε κανένα λούνα παρκ να χαρούν!

Posted 04 June 2013 - 09:01
Posted 04 June 2013 - 13:15
Posted 04 June 2013 - 17:47
και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει κι ένα megane ντούκι που δεν έχω ιδέα τι ρόλο βαράει, κι αμφιβάλλω αν ξέρει κι ο ίδιος. Στην τελική, θα κολυμπήσουνε καθόλου; Θέλω τα torsos που μου υποσχέθηκαν!
Posted 04 June 2013 - 17:55
Posted 04 June 2013 - 19:17
Είναι προφανές:
Ο Rin θα δολοφονήσει τον Shimazaki
Ο Rei θα μπει στην ομάδα κολύμβησης αφού ανακαλύψουν το πτώμα του άτυχου νεαρού στην πισίνα για να αποδείξει ότι δεν ήταν ατύχημα. Για μόστρα τα έχει τα γυαλιά;
Κάπως έτσι εμφανίζεται ο Rin για να παίξει τον πρώην καλό φίλο και χειραγωγεί τον Rei για να ρίξει το φταίξιμο στους άλλους δύο.
Τελευταίο επεισόδιο "Τα Σαγόνια του Καρχαρία", ο Rin σκοτώνει τον Rei.
Eγω παλι νομιζω οτι κρατανε τον Rin αιχμαλωτο σε μία πισίνα προς τέρψη και διασκεδαση του κοινου (torsos, φωκιες δελφινια and the shark boy). Παλια μπορουσε να κολυμπαει ελευθερος αλλα τον επιασαν λιγο μετα το δημοτικό που λεγαμε και τον χωρισαν απο την αγελη του. Ο Haruka εχει αναλαβει να καθαριζει την πισινα για να πληρωσει τις ζημιες που προκαλεσε. Ξαφνικα χανει τις αισθησεις του πεφτει στην πισινα και παραδοξως τον σωζει ο Rin. Μια φιλια αναπτυσσεται και μαζι με τους αλλους προσπαθουν να ελευθερωσουν τον Rin.
Η σειρα θα τελειωσει με τον Rin να κολυμπο-πεταει πανω απο εναν όρμο και τον Haruka από κατω να του κανει σηματα. Εξού και ο τιτλος Free (Rin)!
Posted 06 June 2013 - 04:41
Gou Matsuoka - voiced by Akeno Watanabe (Witch Hunter Robin, Fate/zero's Natalia Kaminski, Gintama's Mutsu)
The little sister of rival character Rin Matsuoka
Miho Amakata - voiced by Satsuki Yukino (Shimura Otae in Gintama, Kagome in InuYasha, Kaname Chidori in Full Metal Panic)
Series' lead's teacher
Posted 07 June 2013 - 12:25
So...So,so what..?!
Posted 14 June 2013 - 11:47
Posted 14 June 2013 - 15:04
Posted 14 June 2013 - 15:08
Posted 14 June 2013 - 15:43
Posted 14 June 2013 - 16:01
Posted 14 June 2013 - 16:55
Posted 14 June 2013 - 18:02
Posted 14 June 2013 - 18:10
Υπαρχει θεματακι με τους Ιαπωνες και τις ρωγες? Οχι οτι θα προσεφεραν οντως κατι αλλα μου κανει εντυπωση το οτι τις αγνοουν επιδεικτικα. Δεν μπορω να τις δεχτω ως πηγη fanservice πχ. γιατι δεν ειναι sexualised οπως το γυναικειο στηθος.... I think. Οχι τιποτα αλλο θυμαμαι και στο Utena. Γυμνοστηθα bishounen παντου και κενα στηθη. Εκτος απο το επισημο fanart του Akio that is xD.
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Psycho-PassStarted by mono , 19 Jun 2012 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
The Review Zone →
Reviews →
Kill La KillStarted by GhostPrince , 26 Sep 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Garo: Honoo no Kokuin | Garo: Mark of the FlameStarted by Vagelio , 03 Sep 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Donten ni Warau | Laughter from the CloudsStarted by iristella , 30 Aug 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Terra Formars | テラフォーマーズStarted by iristella , 29 Jul 2014 ![]() |
|