Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 3 votes

Donten ni Warau | Laughter from the Clouds

Action HIstorical Shoujo 1x episodes Autumn 2014 Dogakobo Tv Series

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 August 2014 - 21:30

Donten ni Warau
曇天に笑う


mKwqUJ1.jpg

Με έναν παιχνδιάρικο τίτλο που προιδεάζει για σκανταλιές, πρόκειται για μία από τις πολλά υποσχόμενες σειρές οι οποίες θα ξεκινήσουν να προβάλλονται αυτόν τον Οκτώβριο. Bασίζεται στο ομώνυμο manga της Karakaka Kemuri το οποίο έχει ολοκληρωθεί στους 6 τόμους στην Ιαπωνία και έχει αποτελέσει πηγή για διάφορα spin offs. Tην παραγωγή έχει αναλάβει το studio Dogakobo από το οποίο έχουμε απολαύσει στο παρελθόν τα Yuru Yuri, Natsuyuki Rendez vous και GJ-Bu. Στην σκηνοθεσία έχουμε τον Hiroshi Haraguchi και στο character design τον Takao Maki. O Shuichiro Fukushiro θα επιμεληθεί τον τομέα της μουσικής.

w5aN13N.pngrPs4TV2.png

Η ιστορία μας εκτυλίσσεται στον ενδέκατο χρόνο της εποχής Meiji όταν η κυριαρχία των σαμουράι έχει σχεδόν σβήσει ολοκληρωτικά και το να φέρει κανείς σπαθιά έχει τεθεί εκτός νόμου. Η πορεία προς την Δυτικοποίηση όπως είναι φυσικό είναι δύσκολη και συναντά πολλές αντιδράσεις πράγμα που έχει ως συνέπεια την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό χτίζεται μία φυλακή η οποία περιτριγυρίζεται από νερό με αποτέλεσμα η απόδραση από αυτήν να είναι πρακτικά αδύνατη. Τρία αδέρφια γιοι της οικογένειας Kumo έχουν επωμιστεί το καθήκον να μεταφέρουν τους κρατούμενους στην νέα τους κατοικία. Οι περιπέτειές τους όμως είναι πολύ πιο σύνθετες από αυτό.

a1SIaDt.pngiVKWgjJ.png

Youtube Video


To cast αποτελείται από :

Yūichi Nakamura as Tenka Kumo
Yuuki Kaji as Soramaru Kumo
Tsubasa Yonaga as Chūtarō Kumo
Takahiro Sakurai as Shirasu Kinjō


Παρακολουθούσα το manga μέχρι ενός σημείου και αυτό το οποίο είχα λατρέψει πέρα από τις διασκεδαστικές περιπέτειες ήταν το πανέμορφο σχέδιο. Είχε έναν από τους πιο ωραίους σχεδιασμούς χαρακτήρων που έχω συναντήσει. Υπήρχε δράση, υπήρχε ωραία ατμόσφαιρα και μυστήριο και συμπαθητικοί leads. Σίγουρα δεν είναι το anime το οποίο θα αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα για τις μετέπειτα γενιές αλλά θέλω να πιστεύω ότι το έγκλημα που λεγόταν Brave 10 δεν θα επαναληφθεί. Στα υπέρ της όλης υπόθεσης είναι ότι το original material είναι ολοκληρωμένο οπότε μπορεί και να αποφύγουμε το πετσόκομμα της υπόθεσης και την ελλειπή κατάληξη η οποία παρατηρείται σε πολλά anime των οποίων μόνος σκοπός είναι η προώθηση του manga και του εμπορεύματος.  Σε κάθε περίπτωση αξίζει μία ματιά καθώς υπόσχεται να μας κρατήσει το ενδιαφέρον και να μας διασκεδάσει.

ANN | Official Site

B53ZrpU.png

 

K5Bapj6.png

 

20Jg6wy.png



#2 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 30 August 2014 - 22:08

Ενώ το συγκεκριμένο μου το είχαν προτείνει παλιά αλλά δεν το έπιασα ποτέ, περιμένω όμως το anime κυρίως γιατί από τις σειρές που έχει βγάλει το Dogakoba τα τελευταία χρόνια όσες έπιασα ήταν τουλάχιστον συμπαθητικές, δεν κοιτούσα τουλάχιστον πόση ώρα έχει απομείνει ακόμα ανά 1-2 λεπτά και στο Nozaki τα πήγαν πολύ καλά και δεν έχω παράπονο. Eλπίζω να γίνει καλή δουλειά στον οπτικό τομέα και να το βουτήξουν σε κόκκινες αποχρώσεις και ηλιοβασιλέματα γιατί οι σκηνές που έχουν από το manga στη διαφήμιση είναι πολύ όμορφες. Το καστ μια χαρά αφού έχει Nakamura στους βασικούς.


ySss0UF.jpg


#3 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 07 October 2014 - 00:24

Ήταν πιο γλυκό απ΄ότι το περίμενα, και εκτιμάω το γεγονός ότι αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι του χρόνου του επεισοδίου στις συναναστροφές των τριών αδελφών. Ελπίζω να το κάνει αυτό και στα επόμενα γιατί με άρεσε η χημεία τους.

Αγαπημένος μέχρι στιγμής ο μεσαίος, αν και try-hard είναι αρκετά πιο προσγειωμένος από τους άλλους δυο θεοπάλαβους XD


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#4 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 07 October 2014 - 01:25

Αυτά που είπε η Vag πάνω κάτω, όμορφο πρώτο επεισόδιο με συμπεθέστατους χαρακτήρες και ωραία χημεία μεταξύ τους.
Από ότι φαίνεται θα το πάει σε κλασικό action shounen style με villains κτλ το οποίο δε με χαλάει καθόλου. Επίσης best ending Galneryus is love Galneryus is life


tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*




Also tagged with one or more of these keywords: Action, HIstorical, Shoujo, 1x episodes, Autumn 2014, Dogakobo, Tv Series