Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

A Game of Thrones RISK: Battle of Westeros!

Risk Strategy Game of Thrones Westeros Iron Throne Always paying our debts Backstab your Stark

  • This topic is locked This topic is locked
322 replies to this topic

Poll: "The Iron Throne is mine by right!" (19 member(s) have cast votes)

Ποιός θα στρογγυλοκαθίσει τελικά στο Σιδερένιο Θρόνο των Westeros?

  1. House Baratheon - Ours Is The Fury (1 votes [5.26%])

    Percentage of vote: 5.26%

  2. House Greyjoy - They Do Not Sow (4 votes [21.05%])

    Percentage of vote: 21.05%

  3. House Lannister - Hear Us Roar (3 votes [15.79%])

    Percentage of vote: 15.79%

  4. House Martell - Unbowed, Unbent, Unbroken (5 votes [26.32%])

    Percentage of vote: 26.32%

  5. House Stark - Winter Is Coming (5 votes [26.32%])

    Percentage of vote: 26.32%

  6. House Tyrell - Growing Strong (1 votes [5.26%])

    Percentage of vote: 5.26%

Vote

#1 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 29 March 2013 - 21:19

Posted Image


Winter has gone. Και ήρθε η ώρα να σφάξουμε και πάλι στρατιωτάκια στο νέο μας RISK παιχνίδι: A Game of Thrones RISK: Battle of Westeros. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι θεματικό και έχει να κάνει με τις μάχες των διαφόρων Οίκων από τη γνωστή σειρά βιβλίων "A Song of Ice and Fire" ή τη πασίγνωστή τηλεοπτική σειρά "A Game of Thrones". Το παιχνίδι αυτό συνδυάζει στοιχεία από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια και είναι ατομικό. Ένας μπορεί να καθίσει στον Σιδερένιο θρόνο του Westeros. Ένας παίκτης θα είναι ο νικητής. Και οι κανόνες, παρότι πιάνουν ένα σεντόνι και μισό, είναι σχεδόν οι ίδιοι με αυτούς του Castle Risk. Don't κολλάτε.

Για να παίξετε, διαβάστε στα γρήγορα:
1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
2. ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
3. ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
  • Χάρτης και Οδηγίες
  • Φάση Deployment ή "Νύχτα"
  • Φάση Eπίθεσης - Attack Phase
  • Φάση Τακτικής - Tactical Phase
  • Πλοία-Ναυμαχίες-Λιμάνια
  • Ειδικές Εντολές
  • Κάρτες
  • Διάφορα (γέφυρες, ψεύτικες κάρτες, NPC, Μισθοφορικοί Λόχοι etc κλπ)
4. Enjoy the game


1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για να λάβετε μέρος στο παιχνίδι δηλώνετε τη πρόθεση σας στο thread της γενικής συζήτησης προσθέτοντας -αν θέλετε- τον Οίκο με τον οποίο επιθυμείτε να παίξετε και πόσο ενημερωμένοι είστε με την σειρά A Game of Thrones ή τη σειρά βιβλίων A Song of Ice and Fire. (Δεν χρειάζεται να έχετε οποιαδήποτε γνώση πάνω στο franchise, απλά θέλω να ξέρω για να δω τι πολιτική θα ακολουθήσω με τα spoilers στα κείμενα). Οι πρώτοι 6 παίχτες που θα δηλώσουν συμμετοχή συμμετέχουν στο παιχνίδι. Ο 7ος μπορεί να είναι ο αναπληρωματικός.

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 6 μήνες παραμονής ή 50 posts στο forum του Anime//GR. Διαβάστε τους κανόνες και τις κάρτες ποινών. Ο διαμοιρασμός των Οίκων θα γίνει με κλήρωση σε συνεργασία με κάποιον moderator ο οποίος δεν συμμετέχει στο παιχνίδι. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορεί να γίνει αυτόματη ανταλλαγή οίκων μεταξύ δύο παικτών (πάλι με τη συμφωνία ενός moderator) αν πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις.

Αν δεν συγκεντρώσουμε 6 παίκτες μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, δυστυχώς δεν θα παίξουμε.

2. ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Spoiler:


3. ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
Spoiler:

4. ENJOY THE GAME

Παρά τη πληθώρα των οδηγιών το παιχνίδι είναι πάρα πολύ απλό, και όπως και τις προηγούμενες φορές, μέσα σε έναν γύρο θα έχετε μάθει να παίζετε. Στην ουσία δεν χρειάζεται καν να διαβάσετε όλο το thread από την αρχή μιας και το ίδιο το παιχνίδι θα σας αναγκάσει να ανατρέξετε στους κανόνες που έχει μέσα. Ρίξτε μια ματιά στο παράδειγμα των πως πρέπει να είναι τα post ενός παίκτη στα Attack Phase και Tactical phase και στα bolded σημεία. Τους πρώτους γύρους θα σας λέω εγώ ο ίδιος πως θα κάνετε αυτό που θέλετε να κάνετε. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, οι παίχτες έμαθαν τους κανόνες παίζοντας, σε έναν μόλις γύρο.
Φυσικά, κάθε ερώτηση, όποια και αν είναι (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!) τη ρίχνετε. Ακόμα και αν πιστεύετε πως την ρωτήσατε στο παρελθόν ξανά. Μπορώ να απαντήσω στην ίδια ερώτηση μέχρι 49 φορές. Ρίξτε και μια ματιά στο πως παίξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι Castle Risk εδώ μιας και το συγκεκριμένο παιχνίδι μοιάζει πολύ σε αυτό που θα παίξουμε.

Καλή μας διασκέδαση and may the best King/Queen/Hand/Lady/Lord/Knight/Backstabber/Azor Ahai win! :)

Edit 16:14 31/3 - Άλλαξα το χρώμα του Οίκου Martell και του Stannis για λόγους ευκρίνειας. Προστέθηκαν οι στρατιώτες του οίκου Tully και μειώθηκαν εκείνοι του οίκου Arryn ώστε να είναι μέσα στο όριο.
-Διευκρίνιση για την κάρτα Έκτακτη Φορολογία: Το μισό του 3 είναι το 1,5 (δεν υπάρχει στρογγυλοποίηση δηλαδή). Αν η συνολική αξία όλων των περιοχών ενός παίκτη δεν είναι ακέραιος αριθμός, τότε του δίνεται το μισό. Ανεβαίνει δηλαδή η τιμή 0,5 προς τα πάνω.
Edit 20:24 31/3 - Διευκρίνιση για τις νυχτερινές ναυμαχίες: Μιας και δεν υπάρχoυν ιδιοκτήτες και ξένοι σε θαλάσσιες περιοχές δεν ισχύει το -2 του ζαριού του αμυνόμενου σε αυτές. Ισχύει κανονικά στις χερσαίες μάχες.
Edit 12:56 1/4 - Updates στα victory condition του παιχνιδιού ώστε να συμπεριλαμβάνεται και η περίπτωση ισοβαθμίας.
-Update στο θέμα με τη σειρά του παιχνιδιού ώστε να μην υπάρξει περίπτωση σκόπιμης καθυστέρησης.

Σε περίπτωση που κάποιος χάσει την προθεσμία στην Attack Phase, η σειρά του πάει στο τέλος και μπορεί να κάνει μόνο μια επίθεση. Αν την χάσει και δεύτερη φορά τότε χάνει τον γύρο. Αν κάποια μέρα ή μέρες δεν μπορεί να παίξει πρέπει να ενημερώσει τον Game Master για να του δώσει παράταση.

Edit 11:56 3/4 - Αποκαταστάθηκαν εικόνες που είχαν αφαιρεθεί από τον imagehost.
Edit 11:48 19/5 - Αποκαταστάθηκαν εικόνες once again.
Edit 12:25 21/5 - Διευκρίνιση σε κανόνες ναυμαχιών και καρτών
Edit 10:38 19/6 - New topic tag inserted! Some pic links fixed.

Edited by iristella, 04 July 2013 - 21:59.


#2 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 03 April 2013 - 21:01

Posted Image


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 0: Εισαγωγή.

Μια περίληψη του τί στο Ρλορ συμβαίνει στο Westeros αυτήν την εποχή,

by Lord Petyr Baelish "Littlefinger"


Posted Image

Yours trully.



Καλώς ήλθατε στο Βασίλειο των Westeros. *υποκριτική υπόκλιση*

Είμαι ο Βασιλιάς Petyr Baelish, Πρώτος του Ονόματος μου, προστάτης του Βασιλείου και Κύριος της Επικράτειας του Westeros. Για όσο θα παραμείνετε εδώ αρχοντάδες και αρχόντισσες μου, εγώ θα είμαι ο ξεναγός σας -αστειεύομαι. Στο ό,τι είμαι βασιλιάς, δυστυχώς. Η αφεντιά μου ένας ιδιαίτερα υψηλόβαθμος σύμβουλος ο Αφέντης των Κερμάτων, δηλαδή ο "υπουργός Οικονομίας" του κράτους όπως θα λέγατε εσείς εκεί. Δεν είμαι ο Βασιλιάς του Westeros ακόμα. Α, επίσης είμαι και πολύ γνωστός επιχειρηματίας, αν και μεταξύ μας, εκτελώ κοινωνικό έργο με αυτό που κάνω.

Εν πάση περιπτώσει, εσείς μπορείτε να με φωνάζετε και "Μικροδάκτυλο" (Littlefinger) για συντομία. Πως μου βγήκε αυτό το παρατσούκλι ρωτάτε; Μεγάλη ιστορία. Δεν είναι τόσο άσχημο όσο ακούγεται, υπάρχουν και χειρότερα. Αλήθεια. Ξέρω έναν άρχοντα από την Κοιλάδα (Reach) τον οποίο φωνάζουν με ένα άλλο παρατσούκλι που μοιράζεται το πρώτο συνθετικό με το δικό μου. Τακτικός πελάτης στις επιχειρήσεις μου. Προτιμά τις γυναίκες του Dorne ο ατιμούτσικος. Αλλά ας μην ξεφεύγουμε. *cough*


Posted Image


^King's Landing. Μυρωδιά ψαρίλας, κατουρλίλας και... οκ δεν θα το πω αυτό. Είμαι άρχοντας.



Θα κάνω μια εισαγωγή εξηγώντας σας το τί συμβαίνει αυτήν την στιγμή στο βασανισμένο μας βασίλειο. Πρώτα από όλα να πω πως το βασίλειο του Westeros δεν είναι τόσο συνεκτικό όσο ακούγεται. Αποτελείται από 8 συνολικά επαρχίες, η κάθε μία διοικείται από έναν Οίκο, και όλοι τους υπάγονται στον Βασιλιά που κατοικεί στη πρωτεύουσα του Βασιλείου, το King's Landing, την έδρα του Σιδερένιου Θρόνου. Cool name για μια κατά τα άλλα, άθλια εμφανισιακά και επικίνδυνη καρέκλα.

Εδω λοιπόν είναι ο πολιτικός χάρτης του Westeros:
Spoiler:


Οι 8 Οίκοι είναι οι:
1) Baratheon (Botsun) (aka οι μεγαλόσωμο-μπρατσαρο-μαυρομάλληδες όπου είναι και ο Οίκος του Βασιλιά)
2) Lannister (Iristella) (aka οι λεφτάδες-συνωμότες καπιταλόσκυλα- o Οίκος της Βασίλισσας)
3) Stark (Osama) (aka Oι Βόρειοι "παγωμένο-ξενέρωτοι". Ο Οίκος του στενότερου φίλου του βασιλιά. Η επικράτεια τους είναι σχεδόν το μισό βασίλειο. Λίγος όμως ο πληθυσμός τους. Και λίγες κουβέντες επίσης)
4) Tyrell (Mono) (aka οι φλώροι. Είναι οι δεύτεροι πιο πλούσιοι και οι πρώτοι πιο πολυπληθείς. Πίνουν και διοργανώνουν ιπποτικούς διαγωνισμούς κάθε μέρα)
5) Greyjoy (Fandom) (aka οι Σιδερένιοι άνθρωποι, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από πειρατές της δεκάρας. Συμπαθούν θανατηφόρα τους Βορείους και πληρώνουν με σίδερο σαν σωστοί μπαταξήδες που είναι)
6) Martell (Cloudy-Sky) (aka οι "εξωτικοί συνωμότες", Σκουρόχρωμοι που δεν θυμίζουν σε τίποτα τους άλλους κατοίκους του Westeros. Αναπολούν την δυναστεία των Targaryen, αυτή που βρισκόταν στον θρόνο πριν τους διώξουν εκτός ηπείρου οι Baratheon. Τους αρέσουν να "πειραματίζονται" με δηλητήρια)
7) Tully (aka η Κέιτλ-...χμμ... αφήστε το. Βασικά ζούνε στις παραποτάμιες περιοχές γεμάτες ποτάμια και ποτάμια. Έχουν σύνορα σχεδόν με όλους τους άλλους αλλά συνάμα και το πιο γελοίο έμβλημα. Ωστόσο, συμπαθώ πολύ αυτόν τον Οίκο <3. Συνδέονται οικογενειακά με τους Stark και έχουν πρωτεύουσα την Ποταμοτρεχάλα)
8 ) Arryn (aka μαμούχαλοι ρετιρετζήδες. Ζουν απομονωμένοι στα κάστρα τους πάνω στα βουνά και δεν δίνουν δεκάρα για τους πολέμους των άλλων. Σαν τη πατρίδα του "συναδέλφου" μου Gottfried Tell ένα πράμα).

Και ιδού ο Βασιλιάς Robert Baratheon (tarara!):


Posted Image


Ours is the fury. Keep angry and drink. *χικ*


Βασιλιάς του Westeros, εξαίρετος πολεμιστής στα νιάτα του, διπλάσια καλός στο φαί & ποτό στα γεράματα. Βασικά, η ιστορία μας ξεκινά όταν αυτός ο άθλιος κατά τα άλλα, Βασιλιάς, ψοφά.

Που το πρόβλημα, θα λέγατε εε; Έχει έναν γιο τον όψιμο νεανία Joffrey Baratheon ο οποίος παρότι είναι ένα άθλιο ψυχοπαθές παιδαρέλι, θα τον διαδεχτεί στον Σιδερένιο Θρόνο, σωστά; Έλα μου πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.

Posted Image

Ο fan-favourite, διάδοχος του Σιδερένιου Θρόνου και καμάρι μας, ο Joffrey Baratheon - Lannister


Φαίνεται πως η μητέρα του, η Βασίλισσα (Αντιβασίλισσα πια αλλά μην σας ακούσει να το λέτε εσείς) Cersei Lannister, της οποίας η αγάπη για τον μακαρίτη βασιλιά και σύζυγο της ήταν πέρα από "ξακουστή", δεν ήταν τελικά και η πιο πιστή σύζυγος. Τα κουτσομπολιά και οι κακές γλώσσες κυρίευσαν κάθε γωνιά του Westeros, από τα μπακάλικα του Oldtown ως τα στέκια της Νυχτερινής Φρουράς, και η πατρότητα του Joffrey αμφισβητήθηκε. Έτσι μπήκαν στο προσκήνιο και άλλοι διεκδικητές του θρόνου: Τα αδέλφια του νεκρού Βασιλιά, οι Stannis Baratheon και Renly Baratheon (Botsun). O Stannis επειδή είναι ο Stannis και ο Renly που παρότι ο μικρότερος από τα αδέλφια Baratheon, δεν στήριξε τον αδελφό του αλλά την είδε Βασιλιάς και εκείνος επειδή ήταν too fabulous to handle.

Posted ImagePosted Image


O Stannis (αριστερά) και ο Renly(Botsun) στα δεξιά. Λένε πως αν πλησιάσεις πολύ τον Stannis μπορείς

να ακούσεις τα δόντια του να τρίζουν.



Το Βασίλειο διχάστηκε. Ο Άρχοντας του Βορρά, Eddard Stark (Osama), ο επιστήθιος φίλος του μακαρίτη Βασιλιά Robert, παρά τις προειδοποιήσεις μου, αποφάσισε να στηρίξει τον Stannis. Η Βασίλισσα Cersei τον συνέλαβε και ο Joffrey τον εκτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες. |--| -> |_| Αυτό όμως ξεσήκωσε ολόκληρο τον Βορρά. Ο γιος του Eddard Stark, ο Robb Stark(New Osama) σήκωσε μπαϊράκι, έκανε επανάσταση και ανακήρυξε τον εαυτό του Βασιλιά στο Βορρά. Μαζί με το Winterfell και τον "Νεαρό Λύκο" Robb, συντάχθηκε και ο οίκος της μητέρας του(<3), οι Tully.

Επομένως συνοψίζουμε. Έχουμε μέχρι τώρα 4 Βασιλιάδες:
1) Ο γιος Joffrey aka ψυχοπαθές μπάσταρδο. Κρατά την πρωτεύουσα (King's Landing) στα χέρια του. Μαζί του είναι ο οίκος της μητέρας του, οι Lannister.
2) Ο αδελφός Stannis Baratheon aka στριφνο-παράξενος grumpy ya. Βρίσκεται στην νήσο Dragonstone μαζί με την Κόκκινη μάγισσα του (Melissandre) και ετοιμάζει επίθεση στο King's Landing.
3) Ο μικρός αδελφός Renly Baratheon (Botsun) aka δημοσιοσχεσάκιας, ερωτιάρης κλπ. Βρίσκεται στο Storm's End, το πατρογονικό κάστρο των Baratheon.
4) O Robb Stark(Osama) aka Νεαρός Λύκος ή Βασιλιάς στο Βορρά. Βρίσκεται πάνω, ψηλά, στο Winterfell και ετοιμάζει εκστρατεία στον Νότο για να υποστηρίξει τους συγγενείς της μητέρας του, τους Tully.

Posted Image


Ο Robb Stark (Osama), Βασιλιάς στο Βορρά. Αλλά όχι και "πολύ" Βορρά.


Σαν να μην έφθαναν αυτοί, ο Άρχοντας των Σιδερένιων Νησιών, ο Balon Greyjoy(Fandom) ζήλεψε, ξεκινά δική του επανάσταση και αυτοανακηρύσσεται και εκείνος Βασιλιάς. Μια που ήταν στην μόδα, είπα να ανακηρυχτώ και εγώ αλλά έπειτα σκέφτηκα "δεν βαριέσαι;" Στο μέλλον, μόλις μας αδείασουν την γωνιά κάποιοι από τους ήδη υπάρχοντες. Ο γερο-γκρινιάρης λοιπόν, κακός πατέρας και όχι και τόσο συχνός χρήστης σαμπουάν, πίστεψε πως τα νησιά του θα έκαναν ένα έξοχο ανεξάρτητο βασίλειο και έβγαλε ανακοίνωση πως θα πληρώνει με "σίδερο" και όχι με χρυσό όσους φοροεισπράκτορες του Joffrey αν εκείνοι πλησιάσουν στις περιοχές τους. Άουτς.

Posted Image


Ο Βασιλιάς νούμερο πέντε, ο Balon Greyjoy (Fandom).


Με εξέπληξε που δεν υπήρξαν και άλλοι που έβαλαν στέμμα στο κεφαλι τους. Οι Οίκοι Tyrell και Martell στον Νότο ακόμα να συνταχθούν με κάποιον (αν δεν έχουν συνταχθεί με τον εαυτό τους ήδη) ενώ ο Οίκος Arryn θα παραμείνει ουδέτερος και κλεισμένος στα κάστρα και στα βουνά του. Όλοι τους θα περιμένουν και θα δούν. Αλλά δεν μπορούν να το κάνουν για πολύ. Αργά ή γρήγορα, τόσο ο κρετίνο-μπουλούκος Άρχοντας Mace Tyrell (Mono) -δηλαδή η Oleanna Tyrell(real Mono)- όσο και ο Oberyn Martell (Cloudy-Sky), θα κληθούν να ανακοινώσουν που βρίσκεται η πίστη τους. Στην επόμενη σύναξη μας θα πούμε περισσότερα για αυτούς τους Οίκους αλλά και για τον πλουσιότερο Άρχοντα της ηπείρου, τον Tywin Lannister (Iristella)

Και κάπου εδώ ξεκινά η ιστορία μας. Η συγκεκριμένη μάχη ονομάστηκε μετέπειτα ως "o πόλεμος των Πέντε Βασιλιάδων".

---------------------

A Game of Thrones Risk

---------------------


~Στόχος κάθε παίκτη είναι να μαζέψει τους περισσότερους OBJECTIVE POINTS μέχρι και το τέλος του τελευταίου (12ου) γύρου του παιχνιδιού, εκπληρώνοντας όσες περισσότερες αποστολές μπορεί. Σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερέχει ο παίκτης που έχει εκπληρώσει την πιο ακριβή αποστολή. ~


Τελευταίες (yeah sure) διευκρινίσεις:


- Η σειρά παιχνιδιού είναι τυχαία, θα την μαθαίνετε κάθε φορά στο τέλος του κάθε γύρου. Όμως όλοι θα παίξετε από 2 φορές 1οι, 2οι, 3οι, 4οι, 5οι και 6οι.

- Σε περίπτωση που κάποιος χάσει την προθεσμία στην Attack Phase, η σειρά του πάει στο τέλος και δικαιούται πια να κάνει μόνο μία επίθεση. Αν την χάσει και δεύτερη φορά τότε χάνει τον γύρο. Αν κάποια μέρα ή μέρες δεν μπορεί να παίξει, οφείλει να ενημερώσει τον Game Master για να του δώσει παράταση.

- Στις νυχτερινές επιθέσεις της θάλασσας δεν υπάρχει το μειονέκτημα των -2 στα ζάρια, μιας και δεν υπάρχει ιδιοκτήτης ή ξένος σε θαλάσσια περιοχή.

- Το roleplay δεν είναι απαραίτητο αλλά θα ήθελα να σας δω να ποστάρετε σαν να είστε κάποιος χαρακτήρας του Οίκου σας.

Παρατηρήσεις


- Σε αυτό το παιχνίδι παίζετε δολοπλόκους άρχοντες και αρχόντισσες των 7 Βασιλείων του Westeros. Οι συνεννοήσεις και οι προδοσίες είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Προσεγγίστε τους υπόλοιπους παίκτες με pms και ρωτήστε τους ή προτείνετε τους ανταλλαγές. Μην ντρέπεστε.
- Νικάει μόνο ένας. Αν βλέπετε πως κάποιος παίκτης έχει γίνει πολύ ισχυρός,προσαρμόστε την στρατηγική σας.
- Μην περιμένετε τόσο roleplay από εμένα όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, παίδες. Είναι λιιιιιιγο πιο δύσκολη η διοργάνωση του παιχνιδιού από τα προηγούμενα και θα εστιάσω στο να είμαι γρήγορος στα updates ακόμα και αν μερικές φορές δεν θα έχω κείμενο να γράψω (που θα συμβαίνει στα update που θα κάνω εκτός σπιτιού). Θα κάνω όμως ό,τι μπορώ να γράφω και κειμενάκια. :nod2:
- Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα αναφορικά με το παιχνίδι, pm me, εε; Θέλω να είστε cool ό,τι και αν γίνει. Καλά για απορία ή ερώτηση δεν το συζητάμε, pm any time.



Χάρτης

Posted Image


Σειρά Παιχνιδιού 1ου Γύρου


Posted Image

1 -> 6


Μπάρες Επιρροής.


Posted ImagePosted Image

Posted ImagePosted Image



-ΓΥΡΟΣ 1-

DEPLOYMENT PHASE

Ελέγξτε τα PMs σας!



#3 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 05 April 2013 - 21:19

Posted Image


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι - "Και θα γίνω εγώ Βασιλιάς!"



Δεν μου ήταν έκπληξη να ακούσω πως οι Tyrell και οι Greyjoy δεν ακολούθησαν κανέναν. Ειδικά για τους δεύτερους, όταν ο Balon Greyjoy δηλώνει πως θα γίνει Βασιλιάς το εννοεί. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως οι Martell (Cloudy-Sky) επέλεξαν να στηρίξουν τον Βασιλιά Stannis. Απορώ τί έχουν στο μυαλό τους αυτοί οι μαυριδεροί (/ρατσίστικ mode) νότιοι. Σίγουρα όχι κάτι καλό.

Στο μεταξύ ο Stannis έστειλε μήνυμα "αγάπης" σε όλους τους υπόλοιπους:


Posted Image


Στο King's Landing τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα. "Τους παλιοπροδότες!" φώναξε ο Βασιλιάς Τζόφρι! "Θα τους δείξω εγώ! Θα δούνε τι θα πάθουνε! Θα τους σκοτώσω όλους! Όλους!"

Η μητέρα του προσπάθησε να τον ηρεμήσει. "Μην ανησυχείς. Θα το πω στον παππού σου (Iristella) και εκείνος θα τους κανονίσει όλους όπως πάντα."

"Το καλό που το θέλω", μούγκρισε το αιμομικτικό απολειφάδι πρoτού αποσυρθεί και πάει να βασανίσει για άλλη μια φορά την Sansa Stark (που τόσο πολύ μου θυμίζει την Catelyn <<<3 again and again)



Σειρά παιχνιδιού

Posted Image


Χάρτης

Spoiler:


ΠΑΙΖΕΙ Ο CLOUDY-SKY (House Martell) τη φάση επίθεσης του (διορία μέχρι τις 10.20 το πρωί της Κυριακής)

------------------------------------------------
Κάρτες που παίχτηκαν στο Deployment Phase και δεν ενεργοποιούνται από κίνηση κάποιου παίκτη μέσα σε αυτό το thread.

Posted ImagePosted Image

Παίχτηκε Μυστική κάρτα
Παίχτηκε κάρτα άπληστου Γελωτοποιού
------------------------------------------------

Edit 10:46 - Ορθογραφικό

Edited by Black Kaiser, 05 April 2013 - 21:46.


#4 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 05 April 2013 - 22:25

House of Martell will do it's best to serve the king. All hail King Stannis!!!!

Attack with 6 from kingsgrave to Blackhaven
Attack with 3 ships from sea of drone and 4 ships from summer sea east to Narrow sea south

Posted Image

#5 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 06 April 2013 - 09:55

Sorry που άργησα παίδες αλλά έπρεπε να διορθώσω ένα λάθος που είχε ο χάρτης. Είχα πει σε έναν παίκτη να βάλει λάθος αριθμό στρατιωτών και αυτοί οι 2 παραπάνω στρατιώτες που έβαλε έπρεπε να αφαιρεθούν. Εν πάσει περιπτώση, το λάθος διορθώθηκε, απλά είμαι υποχρεωμένος να πω στον Cloud να επαναλάβει την φάση επίθεσης του, ακόμα και αν θέλει να κάνει τα ίδια. Όχι πως οι αλλαγές είναι κάτι που τον επηρεάζουν άμεσα αλλά just to be on the safe side.

Χάρτης


Spoiler:


ΠΑΙΖΕΙ Ο CLOUDY-SKY (House Martell) τη φάση επίθεσης του

#6 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 06 April 2013 - 10:00

Attack with 6 from kingsgrave to Blackhaven
Attack with 3 ships from sea of drone and 4 ships from summer sea east to Narrow sea south

Posted Image

#7 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 06 April 2013 - 11:06

Χάρτης


Spoiler:


ΠΑΙΖΕΙ Ο CLOUDY-SKY (House Martell) τη φάση τακτικής του

#8 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 06 April 2013 - 11:11

4 inside kingsgraves Castle
4 from Wyl to Kingsgrave
9 Out from Sunspear Castle
1 Inside the Blackhaven Castle

Posted Image

#9 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 06 April 2013 - 11:38

Posted Image


Τα νέα έφθασαν στο King's Landing,μέσα σε μια μέρα. Η πρώτη μάχη του πολέμου τελείωσε και τo Blackhaven έπεσε! Glorious νίκη για τον Βασιλιά Stannis και τα τσιράκια του τον Οίκο Martell ο οποίος έφτιαξε το πρώτο του προγεφύρωμα στα εδάφη των Stormlands. Φαίνεται πως ο Βασιλιάς Renly δεν έκανε καλό ποδαρικό αλλά θα έχει και εκείνος την ευκαριά του να αντεπιτεθεί σε λίγο.

Χάρτης


Posted Image



Παίζει Ο Osama (House Stark) τη φάση επίθεσης του (διορία μέχρι τις 12.30 το βράδυ της Κυριακής)



#10 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 07 April 2013 - 10:54

Robb Stark


Posted Image


Οι Νότιοι είστε ανόητοι και παρασύρετε και εμάς στην ανοησία σας. Γιατί ο Χειμώνας έρχεται και δεν φαίνεται πλέον να σας νοιάζει, αλλά όταν έρθει, όλοι εκτός από τους Stark θα υποφέρουν. Ελάτε λοιπόν. Θέλετε πόλεμο; Θα τον έχετε. Θέλετε να αμβισβητήσετε την κυριαρχία του Βασιλιά του Βορρά; Θα αμφισβητήσει αυτός την δικιά σας διπλά γιατί η σαπίλα σας, άρχοντες του Νότου, εχει γίνει τόση που η δυσωδία της έφτασε και μόλυνε μέχρι και τον αέρα στο Winterfell και στο Wall.


Γιατί θα πάρουμε εκδίκηση για τον αδικοχαμένο άρχοντα Eddard, τον μόνο τίμιο άνθρωπο που πάτησε ποτέ το πόδι του στον Νότο.


Δόξα και τιμή στους Stark.


Δεν παίζω το Attack Phase και πάω κατευθείαν στο Tactical.

Επιβιβάζω 9 από το Greywater Watch μέσα στα πλοία στο The Bite.

Μετακινώ 10 από το Flint's Finger στο Greywater Watch.

Τους βγάζω όλους έξω από το κάστρο του Winterfell.

Μετακινώ δυο πλοία από το Bay of Ice στο The Frozen Sea (West).

Edited by Osama Bin Laden, 07 April 2013 - 11:06.


#11 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 07 April 2013 - 11:30

Posted Image


Τόσο θυμωμένος ήταν ο Νεαρός Λύκος για τον θάνατο του πατέρα του, που η απλή ανεξαρτησία του δεν του έφθανε. Θέλησε να έρθει πιο κάτω, στα μέρη μας, μαζί με όλους τους σημαιοφόρους του. Και όλα αυτά επειδή ο ανόητος ο πατέρας του δεν άκουσε τη συμβουλή μου. Και ενώ είναι η αλήθεια πως η μυρωδιά του King's Landing δεν είναι η καλύτερη, ο μικρός Robb λιγάκι τα παραλέει. Τις μέρες που έχουμε γάμους ή εκτελέσεις, η πρωτεύουσα βρίθει από ευχάριστες μυρωδιές.

Α, αυτό μου θύμισε να μην ξεχάσω να στείλω στο νεαρό βασιλιά του Βορρά, τα κόκκαλα του πατέρα του.

Χάρτης


Spoiler:


Παίζει η Mono (House Tyrell) τη φάση επίθεσης της (διορία μέχρι τις 12.30 το βράδυ της Δευτέρας)


Edited by Black Kaiser, 07 April 2013 - 11:45.


#12 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 April 2013 - 12:27

O οίκος Tyrell δεν είχε και πολλές επιλογές όταν κλήθηκε να επιλέξει το Βασιλιά του... Από τη μια ο Joffrey Baratheon, που δεν ήταν και ποτέ Baratheon εδώ που τα λέμε ~χιχιχι~, ένα κακομαθημένο παιδάκι, εντελώς ανίκανος να κυβερνήσει, χωρίς καμία απολύτως συμπάθεια σε όποιον δεν κυλάει ευγενικό αίμα στις φλέβες του και από την άλλη ο Stanis Baratheon που σύμφωνα με τις φήμες έχει αποτρελαθεί και απλά βάζει φωτιές κάθε τρεις και λίγο...

Ο Οίκος Tyrell διάλεξε τον μόνο δυνατό δρόμο...Θα βάδιζε μόνος του. Μπορεί να μην είχε ισχυρούς συμμάχους αλλά είχε δυνατές αξίες και δεν θα τις θυσίαζε για ένα μπασμένο ή για έναν πυρομανή... Όσο για τις φανφάρες του πιτσιρικά, του γιου του Ed Stark, η επίσημη θέση του Οίκου Tyrell είναι ότι όσο μένουν στον Βορρά και δεν κατεβαίνουν προς τα κάτω, έχουν την αμέριστη στήριξη των Tyrell.


Επίθεση με 10 από Grassy Vale στο Fellwood
Επιβιβάζω 3 στρατιώτες από Three Towers σε ένα πλοίο στο Whispering Sound και μετακινώ αυτό το πλοίο στο Summer Sea West
Μετακινώ άλλα 3 πλοία από το Whispering Sound στο Summer Sea West


~Growing Strong~

xbJ3b2w.jpeg


#13 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 07 April 2013 - 13:01

Posted Image


Και μετά διαδίδουν πως εγώ είμαι αυτός που λέει ψέματα. Ο Οίκος Tyrell δεν μπορούσε να έχει περισσότερο άδικο για τον Βασιλιά Joffrey. Ο νεαρός Baratheon βασιλιάς δεν κάνει εξαιρέσεις με βάση το αίμα, μα τι προπαγάνδα είναι αυτή επιτέλους! Αν ρωτήσετε μια συγκεκριμένη κοπέλα στην αυλή του (ίδια η μαμά της μικρή, ρε παιδάκι μου!) θα σας πει.

Στο μεταξύ, οι στρατιές των Νοτίων επιτέθηκαν στο Fellwood και το πήραν από τα χέρια του βασιλιά Renly. Και ο στόλος των Tyrell, φορτωμένος με στρατό μάλιστα, μετακινήθηκε ανοιχτά του Arbor. Αναρωτιόμαστε όλοι γιατί;

Χάρτης


Spoiler:

Παίζει η Mono (House Tyrell) τη φάση τακτικής της (διορία μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι της Δευτέρας)

#14 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 April 2013 - 13:58

H επίσημη απάντηση του Οίκου Tyrell είναι ότι τους βγάζει για να ξεμουδιάσουν!

Όλοι έξω από Highgarden
5 από Hornhill στο Highgarden
Όλοι έξω από Oldtown

xbJ3b2w.jpeg


#15 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 07 April 2013 - 14:38

Ok, τοποθέτησα τα ονόματα των παικτών μαζί με τα χρώματα και τα ονόματα των Οίκων τους σε μια μπάρα, στο πάνω μέρος του χάρτη. Όταν θα βρω λίγο χρόνο θα την κάνω λίγο πιο όμορφη για να μην φαίνεται τόσο παράταιρη όπως τώρα. Προς το παρόν πάμε με αυτήν.

Χάρτης


Spoiler:


Παίζει ο Botsun (House Baratheon) τη φάση επίθεσης τoυ (διορία μέχρι τις 3.40 το πρωί της Τρίτης)





Also tagged with one or more of these keywords: Risk, Strategy, Game of Thrones, Westeros, Iron Throne, Always paying our debts, Backstab your Stark