Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η Νύχτα Πέφτει στο King's Landing: Death of a [SPOILER]

spoilers no I mean it SPOILERS Game of Thrones In case I forgot it

  • This topic is locked This topic is locked
53 replies to this topic

#1 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 13 July 2014 - 18:57

Αυτή δεν είναι μια spoiler free εκδοχή του παιχνιδιού. Σε αυτό το topic θα αναφερόμαστε ελεύθερα σε γεγονότα που έχουν συμβεί μέχρι και το δεύτερο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν του Game of Thrones. Αυτό σημαίνει το εξής πολύ απλό:

 

SPOILERS

 

 

 

SPOILERS

 

 

 

SPOILERS

 

 

 

SPOILERS

 

 

 

SPOILERS

 

 

 

SPOILERS

 

 

 

SPOILERS

 

 

 

Κάτω από την παρακάτω γραμμή διαβάζετε με δική σας ευθύνη.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Η Οsama bin Laden Productions

 

και το

 

.aNiMe//GR

 

παρουσιάζουν:

 

Η Νύχτα πέφτει στο King's Landing:

 

Death of a King

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Πρωταγωνιστούν:

 

Oberyn-Martell-family-tree.jpg

 

Lord Leon as The Obligatory Revenge Dude

 

 

Balon.png

 

The Gunsmasha as The man who banned shampoos from his islands for being out of fashion

 

 

jaime-lannister-on-got.jpg

 

OdyMonaxos as Swagooth McSwager

 

 

game-of-thrones-ramsay-snow-featured.jpg

 

Kalamaris as That Creepy Crazy-ass Bastard

 

 

9b93297a39b640ca379a2d8778fd1089.jpg

 

John Crabs as Lex Luthor

 

 

3250758-3321074645-Stann.jpg

 

Osama bin Laden as Anger Mismanagement

 

 

and

 

2088106-game-of-thrones-arya-et-sansa-st

 

mono as Bad Luck Brian

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Πρόλογος

 

 

Άρχοντες και αρχόντισσες, καλησπέρα σας. Ποιος είμαι, ρωτάτε; Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι πρόκειται να σας πω μια ιστορία που όμοια της δεν έχετε ξανακούσει. Αφήστε λοιπόν για λίγο το κρασί και καταλαγιάστε τις ομιλίες, χαμηλώστε τα φώτα και αφήστε την φαντασία σας να σας ταξιδέψει, γιατί πρόκειται να ταξιδέψουμε σε ένα βασίλειο που για όμοιο του δεν έχετε ακούσει ποτέ ξανά.

 

Μια φορά και έναν καιρό, υπήρχε ένα τρανό βασίλειο, το Westeros. Ήταν ένα ήρεμο και φωτεινό βασίλειο που ο βασιλιάς του, ο καλός Joffrey Baratheon το διοικούσε με δικαιοσύνη, διαύγεια και σοφία.

 

Joffrey-Baratheon---shoul-011.jpg

 

O Joffrey Baratheon, o επονομαζόμενος "ο Καλός".

 

 

Βέβαια, δεν ήταν όλα ρόδινα στο ένδοξο Westeros, όοοοοχι. Γιατί πολλοί κακοί άνθρωποι πετούσαν λασπολογίες αμφισβητώντας την δίκαιη κυριαρχία του Joffrey στο θρόνο. Έλεγαν πράγματα που ήταν αδύνατο να έχουν συμβεί, όπως ότι ο Joffrey δεν είναι γιος του προηγούμενου βασιλιά, του Robert, αλλά αποτέλεσμα αιμομιξίας μεταξύ της Cercei Lannister, μητέρας του Joffrey και καλύτερης γυναίκας που περπάτησε ποτέ στα Επτά Βασίλεια, και του αδερφού της Jaime.

 

Η περίοδος που ακολούθησε έμεινε γνωστή στην ιστορία ως ο "Πόλεμος των Πέντε Βασιλέων". Βέβαια, ο Joffrey ο Γενναίος δεν πτοήθηκε και--

 

....

 

....

 

....

 

Ποιον στο διάολο προσπαθώ να κοροϊδέψω; Το μισώ αυτό το μπασταρδάκι περισσότερο και από την γειτόνισσα που της έχω κόψει την καλημέρα. Συγγνώμη άρχοντα Τywin αλλά έχει και η προπαγάνδα τα όρια της. Τι; Αν έχετε πρόβλημα, μην με πληρώσετε. Αμάν πια.

 

Ο Joffrey ήταν ένας ψυχοπαθής χωρίς προηγούμενο και η αλήθεια είναι ότι οποιοσδήποτε από τους άλλους τέσσερις "πρωταγωνιστές" του Πολέμου των Πέντε Βασιλέων θα ήταν απείρως καλύτερος βασιλιάς από το μπασταρδάκι. Αλλά δυστυχώς για όλους μας, οι περισσότεροι πήραν πούλο και, ειρωνικά, όχι από τον Joffrey, που δεν έκανε απολύτως τίποτα κατά την διάρκεια του πολέμου πέρα από το να σκοτώνει πόρνες με τοξοβαλίστρα.

 

Αλλά για να καταλήξουμε στην ιστορία που θέλω να σας διηγηθώ, θα πρέπει να αναφερθώ σύντομα στο τι συνέβη στους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του Πολέμου των Πέντε Βασιλέων:

 

Πρωταγωνιστής Νούμερο 1:

Renly Baratheon

 

RenlysDeathS2Ep5.png

 

Also known as "Τhat gay dude". Δολοφονήθηκε από τον αδερφό του, τον Stannis με την βοήθεια της Melisandre, πανίσχυρης μάγισσας στην υπηρεσία του R'hllor, του θεού του φωτός, η οποία για κάποιον λόγο που δεν θα καταλάβω ποτέ σκότωσε τον Renly με ένα τέρας... σκοταδιού; Σαν να μην μας τα λέτε και πολύ καλά, κύριε R'hllor...

 

Πρωταγωνιστής Νούμερο 2:

Robb Stark

 

robb-stark-death-game-of-thrones-rains-o

 

Also known as ο "Νεαρός Λύκος" και ο "Βασιλιάς στον Βορρά". Προδόθηκε και δολοφονήθηκε από τον Roose Bolton, πρώην έμπιστό του που κατάλαβε ότι ο βασιλιάς του είχε αρχίσει να πετάει αετό, και τον Walder Freyr, άρχοντα του Περάσματος. Γιατί, προφανώς, το να δέχεσε την πρόσκληση ενός τύπου που ξέρεις ότι σε μισεί θανάσιμα είναι μια λαμπρή ιδέα. Α ρε Robb, μαντάρα τα έκανες...

 

Πρωταγωνιστής Νούμερο 3:

Balon Greyjoy

 

balonstyle03.jpg

 

Also known as "Άρχοντας των Σιδερένιων Νήσων". Παραδόξως είναι ακόμα ζωντανός και βράζει στο ζουμί του που έχασε τον Βορρά από τον στρατό του Bolton, που σαν επικείμενος Warden of the North αποφάσισε να ξεφορτωθεί όλους του Ironborn βόρεια του Moat Cailin. Έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα του πάντως.

 

Πρωταγωνιστής Νούμερο 4: 

Stannis Baratheon

 

tumblr_m0rzm3EAsI1r9h4heo1_500.jpg

 

Also known as "Άρχοντας του Dragonstone". Έχασε από τις ενωμένες δυνάμεις των Lannister και Tyrell στην μάχη του Blackwater και από τότε πνίγει την οργή του στο Dragonstone με ατελείωτα beach parties και human barbeques. Λέγετε ότι κάποτε του πρόσφεραν τον θρόνο με μόνη προϋπόθεση να χαμογελάσει για δύο δευτερόλεπτα. Κανείς δεν γέλασε όταν έκαψε ζωντανούς αυτούς που του το πρότειναν.

 

-----------------------------

 

Κάπως έτσι λοιπόν φτάνουμε στο "τώρα" της ιστορίας μας. Με τους Robb και Renly νεκρούς, τον Balon MIA και τον Stannis να πίνει Bloody Marys, o Tywin Lannister αποφάσισε να προχωρήσει τo σχέδιο που θα ενισχύσει την κυριαρχία των Lannister στον θρόνο: να παντρέψει τον βασιλιά Joffrey με την Margaery του οίκου Tyrell. Προκειμένου όμως να είναι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί απολύτως τίποτα πριν, κατά την διάρκεια και μετά την γαμήλια τελετή, αποφάσισε να συγκαλέσει συμβούλιο στο King's Landing, ώστε να έχει όλους τους εχθρούς του από κοντά.

 

king27slanding.jpg

 

King's Landing. Μυρωδιά ψαρίλας, κατουρλίλας και... οκ δεν θα το πω αυτό. Είμαι άρχοντας.

 

 

 

Εκτός από τους Balon Greyjoy και Stannis Baratheon, o Tywin κάλεσε επίσης και τον Oberyn Martell, πρίγκηπα του Dorne και έναν από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους στα Επτά Βασίλεια.

 

mopUauI.jpg

 

"...and eat pancakes. And I'm all out of pancakes."

 

 

Προκειμένου επίσης να επισημοποιήσει την καινούρια θέση του Roose Bolton σαν Warden of the North, o Τywin έστειλε και σε εκείνον πρόσκληση. Δυστυχώς για όλους μας, ο Roose δεν μπόρεσε να έρθει και έτσι έστειλε τον μπάσταρδο γιο του, τον Ramsay Snow, στην θέση του.

 

ramsay-snow-bloody.jpg?w=600&h=337

 

Do you wanna eat a sausage?

 

 

Me τον Μικροδάχτυλο να λείπει από το King's Landing, o Tywin δεν μπορούσε να αρνηθεί στον άρχοντα Varys μια θέση στο συμβούλιο.

 

game-of-thrones.jpg

 

Smarter than you by the power of his bald head.

 

 

Επίσης, ο γιος του, ο Jaime Lannister που προφανώς βαριόταν αφάνταστα να ασχοληθεί με τις προετοιμασίες του γάμου, επέμενε να πάρει μέρος στο συμβούλιο.

 

jaime-lannister-nikolaj-coster-waldau-in

 

His name is Lannister. Jaime Lannister.

 

 

Τέλος, χωρίς να το περιμένει κανείς, η Arya Stark, εμφανίστηκε από το πουθενά και απαίτησε να πάρει μέλος στο συμβούλιο

 

game-thrones-season-4.jpg

 

"I am audiences' third most favorite character, so if you want this whole council crap to sell, I should be in it, whether it fits story-wise or not. Comprende?"

 

 

O Tywin κοίταξε τους καλεσμένους του. Ήταν σίγουρος ότι αυτή θα ήταν μια μεγάλη εβδομάδα...

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tywin Lannister

(the NPC side of your host and GM)

 

Tywin-Lannister-game-of-thrones-21005419

 

Άρχοντές μου, καλωσήρθατε στο King's Landing. Σας ευχαριστώ πολύ που δεχτήκατε την πρόσκληση μου και ελπίζω να καταφέρουμε να τα πάμε όλοι καλά για όσο θα διαρκέσει αυτό το συμβούλιο. Οι επίσημες συζητήσεις του συμβουλίου θα αρχίσουν από αύριο. Μέχρι τότε, ευχαριστηθείτε, όσο μπορείτε, την παρέα.
 
 
Ξεκινάει η μέρα του free rp που τελειώνει αύριο Δευτέρα στις 13.00. Όλοι έχετε ξαναπαίξει και ξέρετε τους κανόνες. Μην ξεχνάτε ότι κάθε ποστ σας θα πρέπει να έχει απαραίτητα το όνομα του χαρακτήρα σας και μια εικόνα του και αφού αρχίσει κανονικά το παιχνίδι και μια ψήφο με κόκκινο χρώμα.
 
Καλή μας αρχή.

Edited by Osama Bin Laden, 29 July 2014 - 20:26.


#2 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 14 July 2014 - 12:10

Tywin Lannister

 

Tywin-Lannister-game-of-thrones-21005419

 

Εχμ... ναι. Ξέρω ότι δεν συμπαθούμε ιδιαίτερα ο ένας τον άλλο, αλλά θα σας παρακαλούσα να είστε λίγο πιο ομιλητικοί από αύριο κύριοι, αλλιώς αυτό θα είναι το πιο σύντομο συμβούλιο που έγινε ποτέ.

 

Καλή σας νύχτα.

 

 

 

Τέλος της RP ημέρας.

 

Οι ρόλοι έχουν ήδη μοιραστεί.

 

Περιμένετε να γράψω και αρχίζει το παιχνίδι.



#3 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 14 July 2014 - 13:41

Κεφάλαιο 1

Ένας Βασιλικός Γάμος

 

Το Συμβούλιο του Tywin είχε πετύχει τον σκοπό του. Με τους κυριότερους εχθρούς του θρόνου μαζεμένους στο ίδιο σημείο, ο μπαμπάς Lannister είχε πλέον την ευχέρεια να παντρέψει τον κανακάρη εγγονό του με την Margaery και να εξασφαλίσει έτσι την αποπληρωμή μεγάλου μέρους του χρέους που είχε δημιουργήσει ο οίκος Lannister στην Σιδερένια Τράπεζα του Braavos. Όλα πήγαιναν καλα. Υπερβολικά καλά.

 

Τρεις μέρες έπειτα από την επίσημη αρχή του συμβουλίου τελέστηκε ο γάμος του Joffrey Baratheon και της Margaery Tyrell.

 

Game-of-Thrones-4-Joffrey-and-Margaery-P

 

"You may now cloak the bride and bring her under your protection."

Όχι, όσο και αν το σκέφτηκα δεν κατάφερα να βρω καλύτερη λεζάντα για την εικόνα.

 

 

Αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία σε αυτόν τον γάμο, όπως θα ξέρετε, δεν είναι η γαμήλια τελετή αλλά το τι συνέβη έπειτα, στο γαμήλιο τραπέζι. Στο γαμήλιο τραπέζι, λοιπόν, ο Joffrey έπινε πολύ, βασάνιζε και τον θείο του τον Tyrion που δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα και, γενικά, περνούσε φίνα. Όλα έδειχναν ότι τα πάντα θα πήγαιναν καλά για αυτόν.

 

a_560x375.jpg

 

Αλλά όοοοοοοοοχι. Το μπασταρδάκι θα πέθαινε σήμερα. Ω, ναι, τρεις σεζόν μετά ο Joffrey επιτέλους θα τα κακάρωνε. Εκεί λοιπόν που περνούσε καλά, συνειδητοποίησε ότι έπειτα από μια γενναία γουλιά κρασί δεν ένιωθε και τόσο καλά.

 

Joffrey.jpg

 

"Πω πω, καλέ που το βρήκες αυτό το συνολάκι; Σαν χαρτοσακούλα είναι πάνω σου. Αίσχος, αίσχος σου λέω..."

 

 

Όχι, πραγματικά δεν ένιωθε καλά. Ο λαιμός του πονούσε, από το στόμα και τα μάτια του έβγαιναν αίμα και είχε χλωμιάσει. Και για να μην τα πολυλογούμε, κατέληξε στο τέλος έτσι:

 

article-0-1D18AB3800000578-202_634x419.j

 

Dead at last.

 

 

Προφανώς, ο Tywin κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί. Κάποιος ή κάποιοι από τους καλεσμένους του είχαν σκοτώσει τον Joffrey. Το παρακινδυνευμένο σχέδιό του είχε αποτύχει. Δεν έχασε στιγμή. Με την βασιλική φρουρά δίπλα του έσπευσε προς τα δωμάτια που γινόταν το συμβούλιο.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

1) Lord Leon - Oberyn Martel
2) TheGunsmasha - Balon Greyjoy
3) OdyMonaxos - Jaimie Lannister
4) Kalamaris - Ramsay Snow
5) John Crabs - Lord Varys

6) Osama bin Laden - Stannis Baratheon
7) mono - Arya Stark

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tywin Lannister

(the NPC side of your host and GM)

 

Tywin-Lannister-game-of-thrones-21005419

 

Ας μην κρυβόμαστε. Δεν θα σας ανακοινώσω καν το τι έχει συμβεί γιατί είμαι σίγουρος ότι όλοι ήδη ξέρετε. Κανείς δεν θα φύγει από εδώ εάν δεν βρούμε πρώτα ποιος είναι υπαίτιος για την φρικτή αυτή δολοφονία. Έγινα κατανοητός;

 

 

Η νύχτα πέφτει αύριο Τρίτη στις 14.30.



#4 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 14 July 2014 - 14:03

Jaime Lannister

5UXZI98.jpg

Ως διοικητής της Βασσιλικής Φρουράς οφείλω να είμαι ο πρώτος που θα τιμωρίσει τον δολοφόνο του βασιλιά που είχα ορκιστεί να προστατέψω. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται και για τον ανηψιό μου. Κι αν διαφωνείς, σφετεριστή Στάννις, θα σου βάλω το χρυσό μου χέρι εκεί που ο ήλιος δε λάμπει ποτέ.

Για αρχή θα κατηγορήσω για τη δολοφονία την Άρυα Στάρκ. Αυτό το σκασμένο έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης εδώ και τόσα βιβλία και η μάνα της με υποχρέωσε να τη βρω και να της την επιστρέψω. Τώρα όμως που η Κάτ Σταρκ είναι νεκρή, θα ήθελα πολύ να ξέρω τι έχει να πει η μικρή για το γεγονός πως ένας άνθρωπος που προσεύχεται να πεθάνει, ξαφνικά έμεινε στον τόπο.

Τι λέτε κι εσείς, Άρχοντα Πολλά Βάρυς? Τι αναφέρουν οι κατάσκοποι και τα πουλάκια σας?

Arya ψηφίζω. Καπίς?


Edited by iristella, 14 July 2014 - 16:47.
χρωματάκι κ εικονίτσα


#5 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 14 July 2014 - 14:09

Ramsay Snow

41.png

This is turning out to be a lovely evening :D

 Καλησπέρα καλοί μου φίλοι,τι θεσπέσιος γάμος είναι αυτός ε?Ομολογώ βέβαια πως είναι σχετικά ερασιτεχνικός σε σχέση με τους γάμους που κανονίζει ο εξαίρετος πατέρας μου αλλά τι να κάνουμε δεν έχουν όλοι το ταλέντο να διοργανώνουν τόσο...ζωντανούς γάμους.Τουλάχιστον υπήρξε ένα κάποιο ενδιαφέρον στο τέλος εδώ.Πως να μη σε πιάνει η καρδια σου όταν βλέπεις έναν άνθωπο να κρατάει με τέτοια απελπισία το λαιμό του στις τελευταίες του στιγμές ε μικρή μου Arya?:(

 Αλλά ποιος να το έκανε ε?Αααα εδώ είναι το ενδιαφέρον.Πολλοί λένε ότι το δηλητήριο είναι το όπλο των γυναικών...ή των ευνούχων.Πιστέψτε με ξέρω πολλά από ευνούχους(σηκώνει την κούπα του στον Balon Greyjoy)  οπότε δε μπορώ να μην μπω σε σκέψεις.Όχι πως σε κατηγορώ άρχοντα(!) varys.Να ελπίζεις πως δε θα σε κατηγορήσω.*dead serious βλέμα*

Όχι όχι νομίζω πως πιο πιθανό είναι να σκοτώσε τον μικρό κάποιος με περισότερο...κίνητρο?Πρίγκηπα Oberyn ομολογώ πως δεν είμαι τόσο μεγάλος γνώστης της τέχνης του δηλητηρίου όπως εσύ αλλά έχω και γω τα ταλέντα μου.Ρώτα τον καλό μας κουλό φίλο το Jaime πόσο καλλιτέχνες ήμαστε εμείς οι άντρες του dreadfort.Σύντομα μπορεί να έχω το δέρμα σου στο σαλόνι μου αν οι υποψίες μου είναι αληθινές.

 Και φυσικά ας μην ξεχάσω τον ψεύτικο βασιλιά μας τον Stannis.Ελπίζω να μην περιμένεις πως θα περιμένουμε μέχρι να αναλάβεις και τον πρίγκηπα tommen έτσι,σεβαστέ "κληρονόμε του θρόνου".Σύντομα θα είσαι δικός μου,εσύ και η κόκκινη πόρνη σου,και η κακάσχημη γυναίκα σου,και το μολυσμένο σκατό σου,και ο χωριάτης ιππότης σου και το μαγικό σου σπαθί...


sc5bab.jpg


#6 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 14 July 2014 - 15:01

Stannis Baratheon

 

3250758-3321074645-Stann.jpg

 

Σε ποιον νομίζεις ότι απευθύνεσε με τόση ανέδεια, αγράμματε μπάσταρδε; Είμαι ο Stannis Baratheon και ο θρόνος μου ανήκει δικαιωματικά. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό. Έννοια σου και δεν θα αργήσω να έρθω μια βόλτα και από εκεί πάνω για να περιλάβω εσένα και τον προδότη τον πατέρα σου. Αλλά όχι μόνο με προσβάλεις λέγοντας μου ότι σπατάλησα χρόνο για να δολοφονήσω αυτό το τσουτσέκι αλλά με κατηγορείς και ότι το έκανα με δηλητήριο, από όλους τους τρόπους; Το όπλο των γυναικών και των Aραχνών (John Crabs); Συγχαρητήρια, μόλις κέρδισες έναν θάνατο χειρότερο από την πυρά.

 

(κοιτάει τους άλλους)

 

Δεν σας έχω ξεχάσει εσάς. Σφετεριστές, προδότες, αιμομίκτες... Κανείς σας δεν πρόκειτε να γλιτώσει από την φωτιά που θα σας περάσω.



#7 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 14 July 2014 - 16:02

Ramsay Snow

575604_367735506670700_1118294115_n.jpg

 


 

 


 

 

Stannis Baratheon

 

3250758-3321074645-Stann.jpg

 

Σε ποιον νομίζεις ότι απευθύνεσε με τόση ανέδεια, αγράμματε μπάσταρδε; Είμαι ο Stannis Baratheon και ο θρόνος μου ανήκει δικαιωματικά. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό.

 

  Θα το θυμάμαι αυτό ηλίθιε σφετεριστή(stannis) όταν σου σπάω τα κόκαλα.Τα σκυλιά μου αξίζουν το θρόνο περισότερο από'σένα και σύντομα μπορεί να κάνεις παρέα μαζί τους στο κλουβί τους.


sc5bab.jpg


#8 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 14 July 2014 - 16:41

My name is Lannister. Jaime Lannister.

5UXZI98.jpg

Ηρέμισε Ράμσευ. Έλα, θα σου βάλω ένα ωραίο ζουμερό κόκκαλο, λυσσασμένε σκύλε, σταμάτα να δαγκώνεις το Στάννις. Είναι πολύ ζεστά στο Ντράγκονστόουν. Είναι "πολύ ζεστά" ο Στάννις, βλέπει το κόκκινο παντού από τότε που πήγε με την κόκκινη ιέρεια. Για όλα τα υπόλοιπα δεν ξέρω, ακούγονται πολλές ιστορίες, αλλά γι' αυτό είμαι σίγουρος.

Εσύ ρε Όμπερυν τι έπαθες και δε μιλάς? Ένας τόσο φαντασμένος τύπος σαν εσένα πως αντέχει με κλειστό στόμα? Μόνο στα σπίτια του Μικροδάχτυλου χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου?

Όμπερυν.


Edited by iristella, 14 July 2014 - 16:48.
ultimate makeover


#9 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 14 July 2014 - 17:58

BYHv95m.jpg

Balon Greyjoy(TheGunsmasha)

 

Πριν τον φόνο:

''Άνετος και φανταχτερός, άρχοντας και φιλόδοξος, πατέρας και πάνω από όλα άνθρωπος, ο τρομερός Balon Greyjoy!!!!!!!!!!!!!!''

 

*Έτσι θα ήθελε να ήταν η υποδοχή του....Αλλά δεν ήταν έτσι.... Κάποια ψυθηριτά που άκουσε από εδώ και εκεί*

 

''Ποιός είναι αυτός, ΝPC?''

''Βρεεε τον άχρηστο, δεύτερη ήττα, δεύτερη;''

''Ακούστε ένα καλό: Ποιά λέξη θα έκανε πιο ευτυχισμένο τον γέρο Balon? Παππούς!χαχαχαχαχα''

''Λέτε το script του Balon συνολικά να μπορεί να ισοφαρίζει της Arya στα δύο πρώτα.... επισόδεια (!!!)?''

 

*Αυτά και άλλα πολλά άκουγε ο καημένος αλλά δεν θα το έβαζε κάτω. Ο τύπος είχε σκοπό και θα τον εκπλήρωνε. Τι? O θρόνος στα νησάκια? Ο Βορράς? Ο θρόνος του Jofrey? Γατάκια... Ο σκοπός του ήταν ένας και μόνος: Να κέρδιζε άλλες 20 σελίδες διαλόγου από τον R.R. Martin. Νομίζετε πως δεν γίνεται? Εεεε? Και εγώ το ίδιο. Όμως κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να ελπίζει.*

 

''Θεωρείστε πως το παραπάνω είναι το post μου στο free RP, νομίζατε πως δεν θα μιλάω, όχι μονό θα μιλάω αλλά θα μιλάω και πολύ! Τόσο πολύ που θα βαρεθείτε να με ακούτε, γιατί εγώ έχω σκοπό και θα τον εκπληρώσω. Τον κρατάω τον λόγο μου εγώ. Πρώτα όμως στο αναπάντεχο, ίσως (???) κρίνοντας και από τους ιδιαίτερους καλεσμένους, γεγονός. Ο/οι ένοχοι πρέπει να πληρώσουν σύμφωνα με τον νόμο και τους κανόνες των παραδόσεων του βασιλείου.

 

Τα θερμά μου συλληπιτηρία στην μητέρα του νεκρού βασιλιά. Τι ανέντιμος και απαξιοτικός τρόπος να παθάνεις για έναν ευγενή. Έχω χάσει επίσης δύο γιούς (οπότε μου έχει μείνει ένας, εεε 1/2, δηλαδή 3/2 με την κόρη μου που μόνο κόρη δεν είναι), από πόλεμο που ξεκίνησα ο ίδιος, και έχω νιώσει τον πόνο της ήττας... της απώλειας τους ήθελα να πω. Τόσο καιρό τον φάγαμε στην μούρη και τώρα με το που χάρηκε και λίγο τέζα. Ούτε την γαμήλεια νύχτα δεν πρόλαβε εδώ που τα λέμε, χεχε, συγχωράτε με, black humor όπως το απίστευτα μαλλιά μου. Loreal, γιατί μου αξίζει.

 

Αυτός που ευθύνεται όμως πρέπει να πληρώσει, και ας χαρήκαν κάποιοι, δηλαδή όλη η εμφύλιος, με το συμβάν. Είχα υπόψην μου τον Jaimie(Odymonaxos), μιας και με τόσους ξένους και εχθρούς εδώ μέσα ο ίδιος είναι η αθώα περιστερά, αλλά η επιμονή του μπάσταρδου(Kalamaris) μου κίνησε το ενδιαφέρον. Aπό ότι έμαθα υπάρχει ένα βαθύ λαρύγγι στις τάξεις μας και η περίπτωση να είναι ο χαφιές με εξιτάρει τα μέγιστα. Λοιπόν Stannis(Osama) θέλεις ακόμα τον θρόνο?

 

Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο να είμαστε 4 αθώοι που προχωράμε σαν τους τυφλούς, επομένως ζητάω από όλους να πάρουν τον λόγο γρήγορα χωρίς κόλπα και ψεύτικους λόγους.''

 


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#10 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 14 July 2014 - 18:18

Oberyn Martell

Oberyn-Martell-Profile_2-HD.png

 

 

Καλησπερίζω την ομήγυρη. Οφείλω να ομολογήσω οτι περνάω έκτακτα. Καλό φαί καλό κρασί χοροί και πανηγυρια, και ενας νεκρός βασιλιάς να χουμε να ασχολούμαστε. 

 

Κανένα παράπονο ως εδώ. Μονο που αν εξαιρέσεις ενα ανηλικο κοριτσακι which is tottaly NOT my cup o' tea, το συμβουλιο είναι ενα πραγματικό sausagefest. και μάλλον όχι απο το είδος που εννοεί ο κύριος Σνοου. Δε θα με χαλαγε απαραιτητα, υπό άλλες προυποθέσεις, αλλά να πως να το πω... δεν ειναι και ο ιδανικοτερος συνδυασμος για πάρτυ... ο ένας ψυχακιας, ο άλλος ασφαιρος, ο τριτος με το να ποδι στον ταφο, ο τεταρτος ενα αβουλο μπεγλερι...

Αλλα τεσπα, δεν ηρθαμε εδω για κρασι και ηδονες, εχουμε χρονο μετά για αυτά. Ήρθαμε να βρουμε ποιος σκοτωσε το μικρο Βασιλιά.

 

Δεν ξερω βεβαια αν όντως θέλουμε κάτι τέτοιο. Απο το λιμανι μεχρι εδω, οτι προλαβα ΜΟΝΟ εγω να ακουσω, μαλλον αν δε φοβοντουσαν τον παππου του, ουρα θα καναν οι επιδοξοι δολοφονοι του. Και χωρις να βαλω όσους τον κατηγορουν για σφετεριστη. Καλα τα λεω κυριε Stannis;

Οσον αφορά εμένα καρφάκι δε μου καιγεται επι του θέματος. Τι διάολο δηλαδη, όποιος ξερει την ιστορία μου θα μπορουσε να μου βρει τουλαχιστον 3-4 λογους να θελω να καθαρισω και γω τον τσογλανο. Αλλά η αλήθεια ειναι πως δεν το κανα. Ναι το όνομα και μονο των λανιστερ κανει μια φλεβα να πεταει στο κουτελο μου, αλλα οταν πεθανε η αδερφη μου και τα ανηψια μου το μπασταρδακι παιζει να μην ειχε καν γεννηθει. Και όχι, δε θελω βεντετες. Δικαιοσύνη.

Θα μπορουσα μαλιστα να πω οτι υπαρχουν και καποιοι Λανιστερ.που ιιιιισως και να αξιζουν τον κοπο. Οποτε μπορω να σκεφτω πως οπως εγω θελω δικαιοσυνη, το ιδιο θελουν και οι λανιστερ, και αν μη τι άλλο θα περασω και ευχαριστα την ωρα μου μεχρι να βρω τους ενοχους που εχυσαν το αιμα του Οικου μου. 

 

Οπότε ξεκιναω με εσένα Lord Varys (John Crabs).  Οχι γιατι εχω κάποιο στοιχειο εναντιον σου - θα ήταν γελοιο να ισχυριζομουν κατι τετοιο, ακομα και αν ειχα. Αλλα γιατι καθε νοημων ανθρωπος πρεπει να ξεκινησει την έρευνα απο εσένα. Είτε είσαι ο δολοφόνος ειτε ξερεις για αυτον. 
 

Αν εισαι θα εισαι πολυ καλος. Καθε ανθρωπος που εχει απαρνηθει τις ηδονες οπως εσυ, μπορει πλεον να επικεντρωνεται 120% στους στοχους του. Σε συνδυασμο με την ηδη τεραστια ευφυια σου αυτο σε κανει εναν απο τους πιο επικινδυνους ανθρωπους στα βασίλεια και πρεπει να σε εχουμε απο κοντα γιατι δε θα κανεις ευκολα το λάθος.

Αν δεν εισαι, εχουμε δυο τινα. Η καποιο πουλακι θα σου εχει τιτιβισει κατι σχετικο με το φονο, και δε μας το λες ή... θα ειναι καποιος πολυ κοντινος σου που σε παρακολουθει καιρο και ξερει πως λειτουργεις και πως να σε αποφευγει.

Θεωρω πως εισαι το κλειδι για να ξεκινησει η ερευνα. Ισως να μην τελειωσει πανω σου, αλλα σιγουρα θα ξεκινησει απο εσενα. 


stasou%2520mygdala.jpg


#11 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 14 July 2014 - 18:30

Varys

 

GameOfThrones_E103_04.jpg

 

 

Ο νεαρός Joffrey είναι νεκρός και μάλιστα από δηλητήριο. Υπάρχουν πολλοί που ήθελαν να τον σκοτώσουν, κάποιοι όμως το πέτυχαν.

 

*Γυρίζει το βλέμμα του στον Greyjoe (The Gunsmasha)*

 

Πολύ βιαστικό σας βρίσκω κύριε Greyjoe (The Gunsmasha) και μάλιστα βλέπω έχετε ήδη κατατάξει το ονοματάκι σας στη λίστα των αθώων, καθώς επίσης ακολουθείτε την άποψη αυτού που σας διέλυσε τον τελευταίο γιο. Να ξέρετε ότι θα σας έχω από κοντά.

 

*Γυρίζει στον Oberyn (Lord Leon)*

 

Τι σύμπτωση κύριε Martel (Lord Leon) και εγώ από εσάς είχα σκοπό να ξεκινήσω τις έρευνες μου. Όπως ο ίδιος είπατε, έχετε πολλούς λόγους να μισείται τους Lannister. Οπότε έχετε κάθε λόγο και αιτία να σκοτώσετε τον νεαρό Joffrey. Και όσο για την δικαιοσύνη που ισχυρίζεστε ότι θέλετε ήρθατε στο λάθος μέρος να την αναζητήσετε.



#12 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 14 July 2014 - 18:50

Oberyn  Martell

 

1398177317032.jpg

 

My name is Lannister. Jaime Lannister.
.......
Εσύ ρε Όμπερυν τι έπαθες και δε μιλάς? Ένας τόσο φαντασμένος τύπος σαν εσένα πως αντέχει με κλειστό στόμα? Μόνο στα σπίτια του Μικροδάχτυλου χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου?

Όμπερυν.

 

 ω ναι καλέ μου Jaime Lanister, επεσες μεσα. Καθυστέρησα να έρθω και η αληθεια ειναι πως το στομα μου ηταν μπουκωμενο, καθως εναλλασονταν στις κοιλοτητες του ουρανισκου μου σταφυλια, μπραντι εξαιρετικης ποιοτητας και κατι αλμυρά βυζιά, αγνωστου προελευσεως.

Φυσικά όσο και αν εκτιμώ την ποιότητα στις παροχές του βασιλειου σας, για μενα δεν ειναι τιποτα περισσότερο απο λιγο ξελαγραρισμα, μέχρι να ερθει η ώρα που θα πω τις λεξεις που κανω πρόβα τόσα χρονια τωρα:

 

ΜΥ ΝΑΜΕ IS OBERYN MARTELL

 

inigo.jpg

 

 

Από κει και πέρα, μπορει να εχω και για σας τις αμφιβολιες μου, μιας και φαινεται να ξεπερασατε πολυ γρήγορα το θανατο του κανακ... "γκουχ" ανιψουλη σας. 

Παρόλα αυτά δεν ειστε ο πρωτος στα καταστιχα μου. Αν ειχα μονο μία ευκαιρια να ψηφισω καποιον μαλλον αυτος θα ηταν ο κυριος Balon Greyjoy(TheGunsmasha). Η συμφωνιες που κανει με τον οικο σας ειναι καθαρα παροδικες, και συνηθιζει ως γνωστον να λυνει στα ύπουλα τις διαφορές του. Το δηλητηριο δε θα του ξενιζε σαν ιδεα. Και εκτος αυτου, μοιαζει να προσπαθει να μας αποπροσανατολισει. 

Λορδε Βαρυς, μολις ανεβηκες και αλλο στη λιστα μου. Οχι μονο πηγες να μας ξεπεταξεις με το "κατηγορω οποιον με κατηγορει" αλλα δε μας προσφερες και τιποτα στην ερευνα, εσυ που κατεχεις τοσα μυστικα. Ουτε που ησουν, ουτε με ποιους μιλησες, ουτε τι ξερεις, τίποτα.

 

Θα ήθελες να μας εξηγησεις και αυτο το αινιγματικο "σε λαθος μερος ηρθες να αναζητησεις τη δικαιοσυνη";

 

Μιλας απο κατι που σας ειπε καποιος "γνωστός γνωστού"; ή εχεις κανει τιποτα στο παρελθον και τη γλιτωσες; Προσπαθεις να πας πεις οτι τζαμπα ψαχνουμε τους δολοφονους ... πλαγίως;

 

 

και btw δεν μπορω να δω τη φωτογραφια σου


Edited by Lord Leon, 14 July 2014 - 19:00.

stasou%2520mygdala.jpg


#13 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 14 July 2014 - 18:56

Jaimeson Lannister

sBrTJ0s.gif

Τι λες κι εσύ, Άρυα (mono)? Σε ποιον απ τους κατηγορούμενους θα στρέψεις τη λεπίδα της βελόνας για πλέξιμο που μοστράρεις?

Άρυα (mono)  πάλι


Edited by iristella, 14 July 2014 - 18:59.
makeover


#14 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 14 July 2014 - 19:33

BYHv95m.jpg

Balon Greyjoy(TheGunsmasha)

 

Σιγά τον γιό, χαμένος από χέρι. Ανίκανος και με την βούλα ήταν και πριν, εκπαίδευση και αγωγή από τους Stark πήρε στην τελική. Εύχομαι να είχα χάσει αυτόν στην θέση των άλλων μου παιδιών. Ας μην μιλάμε για άκυρα πρόσωπα όμως Oberyn(Lord Leon). Καλύτερα να κρίνουμε τις πρώτες αντιδράσεις. Όσον αφορά τις μεθόδους μου, ναι, είμαι ικανός να δολοφονήσω με τον κάθε τρόπο. Αλλά μέσα στο σπίτι του εχθρού και ενώ είμαι προσκεκλημένος? Senpai please notice me???

 

Πολύ απότομα και με τον πλέον απροσδόκητο τρόπο αντέδρασες άρχοντα Varys(John Crabs). Ίσως το να βρίσκεσαι σε άμυνα δεν είναι το φόρτε σου, ακόμα και με την διπλωματία που κατέχεις. Πάντως ψήφος στην ψήφο και βλέμματα σε εμένα ως πiθανός ένοχος για να έχεις ήδη δύο, που είναι και αρκετοί, να χτυπάς. Πολύ βολικό.

Από την στιγμή που είμαι ύποπτος και στον lancer(Lord Leon), θα θεωρήσω πως δεν είστε συννενοημένοι, αν και τα μάτια μου έχουν δει πολλά.

Για τώρα όμως θεωρώ πως ενοχή του ενός αθωώνει τον άλλον. Για τώρα.

 

Ας δώσουμε λίγο προσοχή στο ''sexy'' Jaime(Odymonaxos) ωστόσο, συνεχίζει να απευθύνεται από εδώ και εκεί, ξέρεις κάτι ή απλά ρωτάς να τους ακούσεις όλους? Είμαι όλος αυτιά, κα υπέροχα αγέραστα μαλλιά.

 

Όσπου να ακούσω την φωνούλα της, ψήφο σε Arya(mono).


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#15 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 14 July 2014 - 19:51

Varys

 

Oberyn  Martell

Λορδε Βαρυς, μολις ανεβηκες και αλλο στη λιστα μου. Οχι μονο πηγες να μας ξεπεταξεις με το "κατηγορω οποιον με κατηγορει" αλλα δε μας προσφερες και τιποτα στην ερευνα, εσυ που κατεχεις τοσα μυστικα. Ουτε που ησουν, ουτε με ποιους μιλησες, ουτε τι ξερεις, τίποτα.

 

Θα ήθελες να μας εξηγησεις και αυτο το αινιγματικο "σε λαθος μερος ηρθες να αναζητησεις τη δικαιοσυνη";

 

Μιλας απο κατι που σας ειπε καποιος "γνωστός γνωστού"; ή εχεις κανει τιποτα στο παρελθον και τη γλιτωσες; Προσπαθεις να πας πεις οτι τζαμπα ψαχνουμε τους δολοφονους ... πλαγίως;

 

 

και btw δεν μπορω να δω τη φωτογραφια σου

 

Μου φαίνεται πως παρεξηγήσατε τα λεγόμενά μου αρκετά κύριε Martel (Lord Leon). Δεν σας ψήφισα επειδή με ψηφίσατε ή επειδή έχω κάτι να κρύψω. Αντιθέτως, είχα σκοπό να σας ψηφίσω πριν με ψηφίσεται, απλά προλάβατε να μιλήσετε πριν από εμένα. Ως εκ τούτου, σας ψηφίζω επειδή δεν έχω κανέναν άλλο αυτή τη στιγμή να ψηφίσω. Εάν κινδυνέψετε εξαιτίας της ψήφου μου να καταλήξετε στο θάνατο και μέχρι τότε έχει εμφανιστεί κάποιος πιο ένοχος από εσάς, τότε πολύ ευχαρίστως να ψηφίσω εκείνον. Όμως για την ώρα το βλέμμα μου θα μείνει πάνω σας.

 

 

 

 

Πολύ απότομα και με τον πλέον απροσδόκητο τρόπο αντέδρασες άρχοντα Varys(John Crabs). Ίσως το να βρίσκεσαι σε άμυνα δεν είναι το φόρτε σου, ακόμα και με την διπλωματία που κατέχεις. Πάντως ψήφος στην ψήφο και βλέμματα σε εμένα ως πiθανός ένοχος για να έχεις ήδη δύο, που είναι και αρκετοί, να χτυπάς. Πολύ βολικό.

Από την στιγμή που είμαι ύποπτος και στον lancer(Lord Leon), θα θεωρήσω πως δεν είστε συννενοημένοι, αν και τα μάτια μου έχουν δει πολλά.

Για τώρα όμως θεωρώ πως ενοχή του ενός αθωώνει τον άλλον. Για τώρα.

 

 

Από όσους έχουν έως τώρα μιλήσει, εσείς φαίνεστε ο πιο ύποπτος. Έχετε ήδη αλλάξει δύο ψήφους και έχετε περάσει απαρατήρητος στα μάτια των πολλών, ενώ δημόσια κατατάξατε τον εαυτό σας στη λίστα των αθώων κύριε Greyjoe (The Gunsmasha), ελπίζω αυτοί οι λόγοι να είναι αρκετοί. Επίσης όλες οι αλλαγές ψήφων, στοχεύουν άτομα που ήδη κάποιος έχει ψηφίσει. Και όχι, δεν βρίσκομαι σε καμία άμυνα. Δεν έχω να φοβηθώ για κάτι, άρα δεν έχω λόγο να αμυνθώ. Και όσο για την ψήφο στην ψήφο που είπατε, δεν νομίζεται πολύ παρατραβηγμένο λάθος να ψηφίσω κάποιον που με ψήφισε ακριβώς από πάνω και ειδικά όταν υπάρχει ακόμα ένα άτομο που με έχει ψηφίσει και σε εκείνη την φάση είχε ήδη δύο ψήφους?? 

 

Η θέση μου νομίζω είναι απλή, δεν έχω κάποιον να ψηφίσω, ωστόσο είμαι υποχρεωμένος να ψηφίσω. Έως ότου εμφανιστεί κάποιος ο οποίος να φαίνεται πραγματικά ένοχος, θα κατασταλάξω σε μία ψήφο που δεν θέτει σε κίνδυνο κανέναν.





Also tagged with one or more of these keywords: spoilers, no I mean it, SPOILERS, Game of Thrones, In case I forgot it