Ok. Ody, σου βάζω το μπλε που δεν το έχει πάρει κανένας. Είμαστε κομπλέ.
1) Osama Bin Laden
(Green)2) P.Z.W.Y.S
(Red)3) Fandom
(Orange)4) Mono
(Pink) 5) Tsunade-sama (
Yellow)
6) OdyMonaxos (
Blue)
Iristella δεν πρόλαβες, sorry

. Don't worry, θα παίξουμε και άλλο αν έχει επιτυχία αυτό αλλα αν θες μπορώ να σε υπολογίζω ως αναπληρωματικό σε περίπτωση που θέλει να φύγει ή εξαφανιστεί κάποιος παίκτης? Τι λες?
Μήπως να παίζουμε τότε μέχρι να μείνουν δύο αντίπαλοι (σε περίπτωση που έχουμε 6). Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το μετά από Χ γύρους αυτός με τις περισσότερες περιοχές νικάει. Νιώθω ότι μας απαγορεύει πολλές στρατηγικές και μας μετατρέπει όλους σε βιαστικούς ιμπεριαλιστές/rushers. Δεν υπάρχει το κάθομαι ήρεμος και τους αφήνω να σφαχτούν (με όποιες αρνητικές ή θετικές συνέπειες μπορεί να υπάρχει σε αυτό), δεν υπάρχει αμυντικό παιχνίδι, μόνο το βουρ βουρ βουρ γιατί ο χρόνος τελειώνει. Anyway, μπορεί να κάνω και λάθος. Αν δεν έχει κανείς πρόβλημα με αυτό, τότε δεν έχω ούτε και εγώ. Θα παίξω έτσι και αλλιώς.
Κοίτα, έχεις δίκιο από την μια αλλά επειδή το παίζουμε για πρώτη φορά, επειδή συνήθως το Risk σαν παιχνίδι κρατά πολλές ώρες και επειδή εμείς εδώ στο forum θα παίζουμε και πιο αργά από το επιτραπέζιο (περιμένοντας πότε θα ποστάρεις ο ένας τον γύρο του κλπ) καλύτερα να θέσουμε ακριβώς το
πότε θα τερματίσουμε.
Προτείνω ο στόχος του κάθε παίκτη να είναι η κατοχή των περισσότερων περιοχών με το πέρας του 15ου γύρου. Αν πάμε γρήγορα και το θέλουν και οι εναπομείναντες ως τότε παίκτες, θα δώσουμε παράταση. Τι λέτε;