Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

A Game of Thrones RISK: Battle of Westeros!
#31
Posted 15 April 2013 - 00:52
-Όλοι έξω από τα κάστρα.
-9 από Stonhelm στο Summerhall
-1 από Mistwood στο StormsEnd
Avatar & signature by Kai
#32
Posted 15 April 2013 - 10:18
Η Lady Brienne δεν μπορούσε να βλέπει τον αγαπημένο της Βασιλιά έτσι. "Μεγαλειότατε", του είπε εξαφανίζοντας ταυτόχρονα το κρασί του Dorne απ'το τραπέζι. "Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα. Οι στρατιές μας έχουν υποχωρήσει κοντά στο Storm's End αλλά ακόμα κρατάμε τα κυριότερα κάστρα μας. Στείλε εμένα να διώξω
"Έχετε δίκιο Briennes! Αυτό δεν θα το αφήσω έτσι! Θα πάρω την εκδίκηση μου! Αν ο Λόρας... χικ*κλαψ*... αν η οικογένεια Tyrell θέλει το αίμα μου τότε θα πληρώσει πολύ για να το πάρει!"
"
Την επόμενη μέρα, ένας επισκέπτης έφθασε στο Storm's End. Ήταν μαυροντυμένος και τον ακολουθούσε μια συνοδεία από εγκληματίες και λιποτάκτες (κάποιοι από αυτούς ήταν στρατιώτες των Tyrell.
Μίλησε με τον Renly και του εξήγησε τον σκοπό του αλλά και τους κινδύνους που παραμόνευαν πίσω από το Τείχος. Ήταν τυχερός και βρήκε τον Βασιλιά σε καλή διάθεση. Ο Renly έδωσε και αυτούς μερικούς στρατιώτες (αψηφώντας τις γκρίνιες των αρχόντων του) και έστειλε τον Yoren με ευχές και δώρα πάλι στον Βορρά.
Χάρτης
Παίζει η Iristella (House Lannister) την φάση επίθεσης της (διορία μέχρι τις 11.17 το βράδυ της Τρίτης)
------------------------------------------------

Παίχτηκε η μυστική κάρτα "Το Κάλεσμα του Τείχους" πάνω στον Οίκο Baratheon(Botsun)
------------------------------------------------
Edited by Black Kaiser, 15 April 2013 - 10:25.
#33
Posted 15 April 2013 - 19:58
Oι του Golden tooth επιτιθενται στο Stony Sept
Και οι δυναμεις απο Kings landing και Rosby επιτιθενται στο Maidenpool
YOLO
#34
Posted 15 April 2013 - 23:37
Ο Τύριον δεν του έδωσε σημασία. Ήταν καθισμένος στην καρέκλα του γραφείου του και κοιτούσε απορροφημένος μια περγαμηνή.
Book written my Archmaester Ch’Vyalthan!
Repeat the name 3 times nonstop.
Ενοχλημένος ο μισθοφόρος πλησίασε το γραφείο και κάρφωσε με δύναμη ένα μαχαίρι πάνω του. Μόνο τότε ο νάνος του έδωσε σημασία. "Αυτό ήταν ένα ακριβό τραπέζι, Μπρον".
"Τουλάχιστον ακόμα είναι τραπέζι", του απάντησε εκείνος. "Τι στο διάολο θέλουν τόσοι Lannister στρατιώτες στο King's Landing. Δεν θα έπρεπε να είναι στις Παραποτάμιες περιοχές και να πολεμούν τον Νεαρό Λύκο; Γιατί δεν επιτέθηκαν στο Maidenpool;"
"Επιτέθηκαν άλλοι στο Maidenpool", του απάντησε ξανά αφηρημένα ο Tyrion. "Και το πήραν δίχως καν να χρειαστούν βοήθεια."
"Τότε γιατί δεν είναι τούτοι στην άλλη πλευρά; Μαζί με τον πατέρα σου; Δεν θα έκανε επίθεση στο Stony Sept; Αυτά τα παλικάρια πολύ θα του χρειάζονταν".
"Φαίνεται πως τελικά δεν του χρειάστηκαν. Ο πατέρας μου πήρε την περιοχή μόνος του".
Ο Μπρον χαμογέλασε πικρόχολα. "Τότε πολύ θα τους χρειαζόταν ο αδελφός σου. Επιτέθηκε στο Harenhall, σωστά; Και κοιτώντας τον μεγάλο χάρτη, δεν βλέπω σε αυτήν την περιοχή πιόνι στο σχήμα λεοντοκεφαλής".
"U mad?" ?
Ο Τύριον άφησε κάτω την περγαμηνή και τον κοίταξε. "Ναι, ο Jaime θα τους χρειαζόταν περισσότερο από όλους. Αλλά ποιό είναι το νόημα αυτής της συζήτησης; Ως διοικητής της Φρουράς του King's Landing ζηλεύεις που δεν είναι μόνο οι δικοί σου στρατιώτες οι υπερασπιστές της πρωτεύουσας;"
"Ο Τζόφρι το ζήτησε σωστά; Ο Νεαρός Λύκος κατεβαίνει και το μικρό μας λιοντάρι τον φοβάται;"
"Έχεις τον Τζόφρι για τόσο συνετό;"
Ο Μπρον κατάλαβε. "Η Βασίλισσα."
"Η Αντίβασιλισσα", τον διόρθωσε ο Τύριον. "Και τώρα έλα μαζί μου. Έχουμε συμβούλιο και θα ήθελα να σε έχω δίπλα μου όταν θα μιλάω με τις χαρωπές φάτσες του Μικροδάχτυλου, του Παισελ και του Βάρυς. Θυμάσαι ποιός είναι ο ρόλος σου ε;".
"Ναι. Εσύ θα τους μιλάς και εγώ θα τους χαμογελάω. Εσύ θα τους απειλείς και εγώ θα τους χαμογελάω. Εσύ θα τους χαμογελάς και εγώ θα τους χαμογελάω. Με τόσα χαμόγελα, περιμένω το πότε θα περάσω στο επόμενο επίπεδο σύσφιξης σχέσεων με δ' αύτους".
"Σύντομα. Εσύ προς το παρόν μόνο θα χαμογελάς και εγώ σε πληρώνω. Σκέψου το έτσι". Ο Τύριον έχωσε το χαρτί στο συρτάρι του. "Πάμε."
Χάρτης
O Οίκος Tully (NPC) βοήθησε αυτόματα τον Οίκο Stark(Osama) εναντίον του Οίκου Lannister (Iristella). Πολέμησαν και οι 5 -εκτός κάστρου- στρατιώτες του.
------------------------------------------------


Παίχτηκε η κάρτα "Στρατηγός" πάνω στον Οίκο Lannister (Iristella)
Παίχτηκε η μυστική κάρτα "Το Κάλεσμα του Τείχους" πάνω στον Οίκο Lannister (Iristella)
------------------------------------------------
Παίζει η Iristella (House Lannister) την φάση τακτικής της (διορία μέχρι τις 01.59 μ.μ το μεσημέρι της Τετάρτης - Παράταση under player's request)
Edited by Black Kaiser, 16 April 2013 - 22:49.
#35
Posted 15 April 2013 - 23:57
#36
Posted 17 April 2013 - 04:36
#37
Posted 17 April 2013 - 09:41
4 απο Wyndhall σε Golden Tooth.
Αυτή η κίνηση δεν μπορεί να συμβεί γιατί υπάρχει ποτάμι δίχως γέφυρα ανάμεσα από αυτές τις περιοχές. Επίσης έμαθα πως σε αυτόν τον γύρο πολλοί παίκτες δεν είχαν προσέξει τα ποτάμια. Θα τα χρωματίσω με ανοιχτό γαλάζιο για να διακρίνονται καλύτερα.
Iri, repeat your commands.
#39
Posted 17 April 2013 - 12:08
Χάρτης
Παίζει o Fandom (House Greyjoy) την φάση επίθεσης του (διορία μέχρι τις 01.10 π.μ της Παρασκευής)
#40
Posted 17 April 2013 - 12:35
Τα κατάφερε ο Θήον.
Σοβαρά; Πόσα πλοία έχασε;
Κανένα.
Πως και το παθε ο άχρηστος.
Τέλος πάντων. Βικτάριον ετοιμάσου, θα φύγεις με το στόλο μας να πας να διαλύσεις το στόλο αυτής της αιμομικτικής σκύλας.
Και ο Θήον θα πάρει δύο πλοία να πάει προς το Βορρά, μπας και πνιγε... καταφέρει τίποτα.
Ο Τάιγουιν είναι ισχυρός αντίπαλος.
Και γέρος. Και μιας και άλλος θα πάει από πέσιμο ας προσέχει αυτός για το άλλο. Μπορεί εκεί που πάει να βγάλει το χρυσάφι να έχει κανα ατύχημα.
Αδερφέ, αν επιτεθούμε στους Λάννιστερ μπορεί να στείλει και ο Τζόφρι βοήθεια.
Σιγά μην καταφέρει τίποτα. Ας προσέχει καλύτερα, τώρα την άνοιξη με τις αλλεργίες. Όχι τίποτα άλλο, μπορεί να κλείσει το λαιμουδάκι του.
2 πλοία με 4 στρατιώτες να πάνε στο The Frozen Sea(West).
18 πλοία με 10 στρατιώτες να πάνε για απόβαση στο Lannisport.
#41
Posted 17 April 2013 - 13:25
Τα άσχημα νέα έφθασαν στο King's Landing μια εβδομάδα αργότερα. Τα είχε στείλει ο Maester του Casterly Rock με κοράκι και ευτυχώς το δύσκολο έργο της ενημέρωσης του Βασιλιά και της Αντιβασίλισσας έπεσε στις πλάτες του αγαπημένου μου φίλου του Αρχιμέιστερ Pycelle και όχι στις δικές μου. -To βρίσιμο που του έριξε η Βασίλισσα Cersei ακούστηκε ως εδώ-. Η επιστολή έλεγε πως ενώ ο Άρχοντας Tywin και οι δυνάμεις του μάχονταν στις Παραποτάμιες περιοχές, ο στόλος των Greyjoy με ηγέτη τον Victarion, επιτέθηκαν στον αγκυροβολημένο στόλο των Lannister και αφού τον κατέστρεψαν, αποβιβάστηκαν και πολιόρκησαν το Lannisport.
H μάχη ήταν σκληρή και παρότι οι υπερασπιστές του λιμανιού πολέμησαν γενναία, οι βάρβαροι πολεμιστές του Victarion κατέλαβαν το μεγάλο λιμάνι της Δύσης. Η σημαία με το Κράκεν υψώθηκε στους πρόποδες του ίδιου του Casterly Rock και ο βλάχο-μπάρμπας του Θείον κρέμασε τα πτώματα των νεκρών Lannister πολεμιστών πάνω στα τείχη, ακριβώς απέναντι από τα μάτια των έντρομων κατοίκων της πρωτεύουσας. Ένα γεύμα για όρνια.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται φαίνεται. Όπως και πριν μια δεκαετία, στην επανάσταση των Greyjoy, το Lannisport κάηκε από τον Victarion. Αλλά αν κάτι ακόμα διδάσκει η ιστορία, είναι πως οι Lannister πάντα ξεπληρώνουν τα χρέη τους. Το ίδιο θέλω να πιστεύω πως θα κάνει ο άρχοντας Tywin τους Greyjoy...
Χάρτης
Παίζει o Fandom (House Greyjoy) την φάση τακτικής του (διορία μέχρι τις 02.25 μ.μ της Πέμπτης)
Update στον χάρτη: τα χρώματα των ποταμιών για να ξεχωρίζουν από τα σύνορα (πέρα από το Eyrie που θα το κάνω σε λίγο), και το χρώμα του Οίκου Stark για να διακρίνονται τα ποτάμια.
Edited by Black Kaiser, 17 April 2013 - 13:28.
#42
Posted 17 April 2013 - 14:43
Πληρώσατε αυτό το κάστρο με σίδερο. Είναι δικό σας.
Μπείτε μέσα, ταμπουρωθείτε και ψοφήσ.... υπερασπιστείτε το.
Εγώ φεύγω.
Ο 1 γεννάιος να μπει μέσα στο κάστρο στο Lannisport.
#43
Posted 17 April 2013 - 14:54
Χάρτης
Παίζει o Osama (House Stark) την φάση επίθεσης του (διορία μέχρι τις 4.00 π.μ της Παρασκευής)
#44
Posted 18 April 2013 - 22:04
#45
Posted 18 April 2013 - 22:44

O Άρχοντας Roose Bolton επισκέφθηκε τον Robb Stark (Osama) και του έφερε τα νέα από την αποβατική επιχείρηση στο Skagos. Ήταν μια επιστολή που έστειλαν οι υπερασπιστές του νησιού στον Βασιλιά του Βορρά: "Ευχαροιστούμαι για τω γαίβμα. Ησται λίγω σκλιρόπαιτοι εσις ι βώροιει αλλά από τω τοίπωτα μια χαρά".
O Robb Stark κοίταξε τον υπαρχηγό του. "Τελικά υπάρχουν κανίβαλοι στο Skagos! Λες να υπάρχουν και μονόκεροι επίσης;"
Ο "Νεαρός Λύκος" πέταξε το μήνυμα στην φωτιά και έστρεψε και πάλι την προσοχή του στο εξαιρετικό τραπέζι risk-like ταμπλό των Westeros, που βρισκόταν μπροστά του. Αποφάσισε πως περισσότερο τον ενδιέφεραν οι Lannister και οι Greyjoy παρά κάποιοι κανίβαλοι στην άκρη του κόσμου.
Χάρτης
Παίζει o Osama (House Stark) την φάση τακτικής του (διορία μέχρι τις 11.42 μ.μ της Παρασκευής)
Also tagged with one or more of these keywords: Risk, Strategy, Game of Thrones, Westeros, Iron Throne, Always paying our debts, Backstab your Stark
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Let's Play Risk: The Crusade of Terra MarianaStarted by Black Kaiser , 03 Jul 2017 ![]() |
|
||
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
Η Νύχτα Πέφτει... →
Η Νύχτα Πέφτει στο King's Landing: Death of a [SPOILER]Started by Osama Bin Laden , 13 Jul 2014 ![]() |
|
|
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Spoilers παντού: GoT - ASOIAFStarted by Anelis , 04 May 2014 ![]() |
|
||
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Poll
Let's Play Castle Risk - "Κλας ιν Γιούροπ v1" Game ThreadStarted by Black Kaiser , 29 Sep 2012 ![]() |
|
|
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Ας παίξουμε RISK - Forum StyleStarted by Black Kaiser , 29 Jun 2012 ![]() |
|