Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Ας παίξουμε RISK - Forum Style

risk game war dice board game world domination pink glitter bishounen yaoi

  • This topic is locked This topic is locked
438 replies to this topic

#31 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 June 2012 - 14:20

Εγώ έχω ένα θεματάκι με το πώς παίζουμε...

Ποιός ξεκινάει, πόσους στρατιώτες έχουμε στην αρχή, τους χρησιμοποιούμε όλους μαζί, πότε τελειώνει ένας γύρος etc

xbJ3b2w.jpeg


#32 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 30 June 2012 - 14:21

(sigh) Πολύ καλά... let the fastest imperialist win then!

IN TEH NAME OF ALLAH, YOU WILL ALL DIEEEE.

JIHAD!

#33 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 30 June 2012 - 14:27

Εγώ έχω ένα θεματάκι με το πώς παίζουμε...

Ποιός ξεκινάει, πόσους στρατιώτες έχουμε στην αρχή, τους χρησιμοποιούμε όλους μαζί, πότε τελειώνει ένας γύρος etc


Don't worry. Θα σας πως εγώ ακριβώς τι και πως θα το κάνετε. Στην αρχή θα τοποθετήσετε όλοι μαζί συνολικά 13 στρατιώτες ο καθένας σας πάνω σε δικές σας περιοχές στον χάρτη. Αυτό στο επιτραπέζιο γίνεται έναν στρατιώτη ο καθένας κάθε φορά για λόγους ισορροπίας αλλά επειδή αυτό εδώ δεν μπορεί να συμβεί (θέλει 13χ6=78 posts) θα μου στείλετε σε pm που θέλετε να τους βάλετε. Απο εκεί και πέρα κάθε τοποθέτηση είναι φανερή ως post στο thread. Η σειρά με την οποία παίζετε θα βγει με κλήρωση και θα ανακοινωθεί μαζί με τον χάρτη προτού μου στείλετε τα παραπάνω pms.

Επομένως, that's it: Ο παίχτης με τις περισσότερες περιοχές στο τέλος του 15ου γύρου είναι ο νικητής. Σήμερα στις 18.00 αρχίζει ο πρώτος γύρος.

Edited by Black Kaiser, 30 June 2012 - 14:34.


#34 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 30 June 2012 - 14:34

E επίσης να ρωτήσω, τις αρχικές μας περιοχές θα τις ανακοινώσεις εδώ λίγο πριν τις 18:00;

#35 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 posts

Posted 30 June 2012 - 14:36

Σύμφωνοι για τις 18:00.Θα μπορέσω να παίξω λογικά μέχρι τις 8-9.

Πότε θα έχουμε το χάρτη έτοιμο? *τρίβει χεράκια*

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg
 


#36 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 30 June 2012 - 14:43

O χάρτης θα ανακοινωθεί ακριβώς στις 18.00 μαζί με την σειρά με την οποία θα παίξετε καθώς και τους κανόνες που θα ισχύουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μετά έχετε μια μέρα διορία να στείλετε τα pm με το που τοποθετείτε τους στρατιώτες.

Με λίγα λόγια το schedule θα είναι:
18.00 Σαββάτου - Ανακοινώνω Χάρτη, σειρά με την οποία παίζουν οι παίκτες και τους κανόνες
18.01 Σαββάτου ως 12.00 Κυριακής - μου στέλνετε με pm οι παίκτες που θέλετε να βάλετε τους 13 αρχικούς στρατιώτες.
12.01 Κυριακης (ή νωρίτερα αν όλοι οι παίκτες μου στείλουν γρήγορα τα pms) - Παίζει ο πρώτος -σύμφωνα με τη σειρά- παίκτης κλπ.

Από εκεί και μετά οι ώρες εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα παίζουν/απαντούν οι παίκτες και ο GM.

#37 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 30 June 2012 - 14:46

Προειδοποιώ. Το πμ μου μάλλον θα έρθει κατά τα ξημερώματα. Συγγνώμη αν καθυστερήσω τη ροή του παιχνιδιού.

#38 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 30 June 2012 - 14:48

Και το δικό μου είτε μέχρι τις 7 παρά κάτι σήμερα, είτε αύριο πρωί.

#39 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 30 June 2012 - 14:49

Δεν πειράζει. Ο πρώτος γύρος επίτηδες είναι έτσι ώστε να έχετε χρόνο να πλησιάσετε άλλους για συμμαχίες, να σκεφτείτε πως θα παίξετε και σε ποιές ηπείρους και περιοχές θα εστιάσετε. Απλά φροντίστε να στείλετε τα pm ως τις 12.00 της αυριανής μέρας.

#40 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 30 June 2012 - 14:52

ε καλά θα είμαστε απαράδεκτοι αν δεν καταφέρουμε να συγχρονιστούμε εφτά νοματαίοι, όταν μπορούμε να συγχρονιστούμε με άλλα 20+ άτομα στα άλλα παιχνίδια. :P

Edited by Osama Bin Laden, 30 June 2012 - 14:52.


#41 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 30 June 2012 - 16:59

Posted Image


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
Posted Image


Posted Image


Όλοι σας έχετε από 7 περιοχές και ήδη έναν στρατιώτη σε κάθε μία από αυτές. Ο καθένας σας πρέπει να τοποθετήσει 13 στρατιώτες στις χρωματισμένες στο χρώμα του, περιοχές στον χάρτη.Στείλτε μου PM με το πως και που θέλετε να κάνετε την τοποθέτηση. Έχετε προθεσμία ως αύριο Κυριακή στις 12.00 1.00 (έπειτα από request παίκτη) το μεσημέρι (12.00 π.μ ώρα Γερμανίας). Σε περίπτωση που δεν έχω pm από κάποιον παίκτη, οι στρατιώτες του μοιράζονται αυτόματα σε κάθε περιοχή του.



Κανόνες:
- Νικητής είναι ο παίκτης με τις περισσότερες περιοχές στο τέλος του 15ου γύρου.
- Κάθε κατάκτηση περιοχής σε κάποιον γύρο χαρίζει στον παίκτη μια κάρτα. Όταν ο παίκτης μαζέψει τρεις κάρτες μπορεί να τις ανταλλάξει με 6 στρατιώτες. Αν κρατήσει τις 3 και μαζέψει 5, μπορεί να τις ανταλλάξει με 14 στρατιώτες. H εξαργύρωση γίνεται με pms στο τέλος του κάθε γύρου.
- Ο αριθμός των στρατιωτών που τοποθετείτε σε έναν γύρο (πέρα από κάρτες ή bonus ηπείρων) εξαρτάται από τον αριθμό περιοχών που κατέχετε. Ο αριθμός αυτός ισούται με τον αριθμό των περιοχών σας δια 3 (στρογγυλοποιημένο προς τον κοντινότερο ακέραιο πχ 3,3=3 και 3,6=4) με 3 το κατώτερο όριο Πχ αν έχετε 11 περιοχές, βάζετε (11/3) = 4 στρατιώτες. Αν έχετε 3 περιοχές βάζετε 3 στρατιώτες.
- Τα αποτελέσματα των μαχών υπολογίζονται με ζάρια. Ο επιτιθέμενος χρησιμοποιεί το πολύ τρία ζάρια ενώ ο αμυνόμενος χρησιμοποιεί δύο. Ισοτιμίες στις ζαριές ευνοούν τον αμυνόμενο. Εγώ θα αποφασίζω τα αποτελέσματα των μαχών χρησιμοποιώντας αυτόν τον dice generator: http://www.random.org/dice/?num=3
Ακολουθεί περιγραφή του μηχανισμού υπολογισμού αποτελεσμάτων των μαχών:
Spoiler:

- Ο παίκτης μπορεί να κάνει όσες επιθέσεις θέλει σε έναν γύρο αρκεί να του το επιτρέπει ο αριθμός των στρατιωτών του.
- H κατάκτηση μιας ολόκληρης ηπείρου αυξάνει τον αριθμό των στρατιωτών που βάζει στις περιοχές του ο παίκτης στην αρχή του γύρου του.
- Πριν τελειώσει τον γύρο του, ο παίκτης μπορεί να μετακινήσει μια φορά (όχι επίθεση) στρατιώτες μεταξύ δύο δικών του γειτονικών περιοχων.
- Συμμαχίες και σύμφωνα μη-επίθεσης επιτρέπονται όπως και οι συννενοήσεις εκτός και εντός παιχνιδιού. Ωστόσο, μην ξεχνάτε πως στο τέλος μόνο ένας θα είναι ο νικητής.
- Όταν ένας παίχτης ηττηθεί (δεν κατέχει καμία περιοχή στο χάρτη) οι κάρτες του δίνονται στον παίχτη από τον οποίο έχασε την τελευταία του περιοχή.

Πέρα από το παιχνίδι: Παίζουμε για τη πλάκα και τη διασκέδαση μας. Είμαστε ευγενικοί. Γενικά δείτε το όπως ένα επιτραπέζιο όπου πέρα από τις κινήσεις μπορείτε να σχολιάζετε, να "πειράζετε" ή να συμβουλεύετε κιόλας κάθε αντίπαλο ή σύμμαχο παίκτη. Αν γουστάρετε βγάλτε και ονόματα στις Αυτοκρατορίες σας. Επίσης, όποιος για καποιον λόγο δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει (φυσικό είναι αυτό) καλό είναι να ενημερώσει νωρίς τον GM ώστε να του βρει αντικαταστάτη προσωρινό ή μόνιμο.

Καλή επιτυχία :)

Edited by Black Kaiser, 04 July 2012 - 19:28.


#42 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

    Οne Hell of an Otaku!

  • Members
  • 208 posts

Posted 01 July 2012 - 11:44

Η αγωνία κορυφώνεται.... Τα αρπακτυκά έχουν πάρει θέση.... Let the slater begin!!!!!
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!


And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#43 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 01 July 2012 - 11:50

Στην Π.Ο.Λ.Ε.Μ.Ο.Σ (Παγκόσμια ΟΛοκληρωτική Λαϊκά Eνδόξη Μονομερώς Ολομελειακή Σύνοδος) των G6 -των δυνατότερων και μοναδικότερων κρατών του κόσμου- στο ουδέτερο έδαφος της Ανταρκτικής, οι πάντες ήταν σίγουροι πως κατάφεραν να συμφωνήσουν επιτέλους για την παγκόσμια ειρήνη. Είχαν συμφωνήσει για τους δασμούς στα τελωνεία και τον αφοπλισμό όλων των περιοχών τους. Αλλά τότε κάποιος από τους ηγέτες φώναξε περήφανα: "Το Βασίλειο μου εκτίνεται σε πάνω από μια ηπέιρους και ο ήλιος δεν δύει ποτέ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ!" για να πάρει ως απάντηση πέντε παρεξηγημένα "Και το δικό μου επίσης σαΐνι !!".
Η ατμόσφαιρα "ζεστάθηκε". Εκείνη τη στιγμή, το φερέφωνο του Προέδρου- Σουλτάνου-Μέγα Μουφτή Osama ανακοίνωσε πως ο Πρόεδρος - Σουλτάνος - Μέγας Μουφτής Osama σχολίασε πως δεν θα έπρεπε κράτη να έχουν γυναίκες ηγέτες. Η Αυτοκρατορία της Yaoiland και το Κίτρινο Βασίλειο του σηκώσαν -δημοκρατικά- το μεσαίο δάκτυλο. Με την σειρά του Ο Μέγας Σύντροφος της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Απολυταρχιών δήλωσε ενοχλημένος από την γλαρή και προκλητικά νωχελική στάση του Πρωθυπουργού Fandom των Fandom Resorts ο οποίος είχε ταξιδέψει από την Ανατολική Αυστραλία με τις σαγιονάρες. "Ά ρε γκούλακ που σου χρειάζεται" του είπε. Ο ηγέτης όμως του Johto Regions νομίζοντας πως ο Μέγας Σύντροφος απευθυνόταν σε εκείνον, διέταξε τους μπράβους του να "κόψουν" την τηλεοπτική μετάδοση της Συνόδου. "Έτσι κάνουμε στην Άπω Ανατολή!!!" βρυχήθηκε μαινόμενος.
Αυτό ήταν. Η Αυτοκράτειρα της Yaoiland τα πήρε στο κρανίο και πέταξε ένα yaoi manga στο πρόσωπο του Προέδρου- Σουλτάνου-Μέγα Μουφτή Οσάμα. "Χμμμπφ!" πρόλαβε να πει ο Σουλτάνος. "Αυτό σημαίνει πόλεμος!" μετέφρασε το φερέφωνο. ο Μέγα Σύντροφος των Ε.Σ.Σ.Α σήκωσε ψηλά το μπουκάλι με τη βότκα του και δήλωσε ευθαρσώς πως θα εγκαθιδρύσει τη "δημοκρατία του" παντού ενώ ο πρωθυπουργός Fandom έφυγε άρον-άρον με τις σαγιονάρες για να συνεχίσει τα μπάνια του. Δεν πρόλαβε όμως να μην φάει μια κλωτσιά στα πισινά από την τρελή Βασίλισσα του Κίτρινου Βασιλείου. Οι διαταγές δόθηκαν αμέσως. Οι δεκάδες στρατιώτες ακόνισαν τα ζάρια τους και πήραν τις θέσεις τους σηματοδοτώντας το μεγαλύτερο πόλεμο στην ιστορία της Ανθρωπότητας.



-Γύρος 1-


Posted Image


GM: Παίζει ο OdyMonaxos (Ε.Σ.Σ.Α) με 3 στρατιώτες και 0 κάρτες.
(Οdy τοποθέτησε τους 3 στρατιώτες και ανακοινώνεις στο thread σε ποιες περιοχές κάνεις επίθεση, από ποιες περιοχές σου, και με πόσους στρατιώτες)

Οι εντολές σας σε κόκκινο χρώμα, αν θέλετε roleplay ή διάφορα σχόλια σε μαύρο ;)

#44 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 01 July 2012 - 12:18

Στο όνομα του Σοσιαλισμού, του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ένωσης Σοσιαλιστικών Σοβιετικών Απολυταρχιών και των Συντρόφων μου, εγώ ο Μέγας Σύντροφος, ΓΓ του ΚΚΕΣΣΑ,

τοποθετώ 1 στρατιώτη στη Σιβηρία και 2 στη Μογγολία.

Επιτίθεμαι με 3 στρατιώτες από τη Βραζιλία στην Αργεντινή.
Επιτίθεμαι με 5 στρατιώτες από τη Σιβηρία στο Ιρκτσούκ.

Edited by OdyMonaxos, 01 July 2012 - 12:18.


#45 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 July 2012 - 12:20

Όχι σε μαύρο γιατί δεν θα βλέπω τίποτα εγώ με το purple paerula XD

Εντολές σε κόκκινο, τα υπόλοιπα στο default αν γίνεται...


edit : Δεν κατάλαβα τί είναι αυτό με την τοποθέτηση 3 στρατιωτών... Είναι έξτρα στρατιώτες? Σόρυ δεν το πιασα guys, αν μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος...

xbJ3b2w.jpeg




Also tagged with one or more of these keywords: risk, game, war, dice, board game, world domination, pink, glitter, bishounen, yaoi