Εχεις δικιο πως ειναι ενδιαφερουσα αλλα θα βαρεθει οχι λογω ποιοτητας της σειρας, αλλα λογω του οτι ειναι πολυ πιο υποτονικο απο αυτο που ψαχνει.Θα συμφωνήσω ότι είναι εντελώς άσχετη πρόταση με αυτό που ζητάει.
Θα διαφωνήσω όμως με το ότι είναι βαρετό. Είναι μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα σειρά.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 20 April 2009 - 13:31
Posted 21 April 2009 - 20:10
και πριν προβώ σε καπιο dawnload είπα πρώτα να Πάρο την γνώμη τον ιδικών

επειδή λόγο περιορισμένου ελεύθερου χρόνου δεν μπορώ να ριψοκινδυνεύω και να να αρχίζω να κατευνάζω ότι εγώ πιστεύω ότι είναι καλό περιμένω της πολύτιμες προτάσεις σας .. δεν έχω στο μυαλό μου καπιο συγκριμένο ιδος anime με απασχολεί μόνο να έχει δυνατό σενάριο και σχετικά καλό σχεδιασμό (αν και θα προτιμούσα να μην είναι κάτι σαν το Seirei no Moribito το είδα πρόσφατα και θέλω να δο κατή διαφορετικό σε ύφος αλλά το ίδιο καλό σε ποιότητα)…γενικά ψαχνό ένα anime να με καθηλώσει… στο σύντομο search που έκανα είδα ένα trailer του Darker than Black θεωρείται από τα ‘’top’’ anime?? Αξίζει να το κατεβάσω?
Tnx a lot
Edited by ...xXx..., 21 April 2009 - 20:16.

Posted 21 April 2009 - 20:50
To darker than black μου είχε φανεί πολύ μέτριο σαν σύνολο, αν και είχε αρχίσει με καλές προοπτικές, αλλά είμαι σίγουρος πως άλλοι θα σου πουν το αντίθετο. Γούστα αλλά προτιμώ το Cowboy Bebop σε τέτοιο genre.της τελευταίες 2 μέρες μπήκα ξανά στην αναζήτηση για ένα καλό anime
και πριν προβώ σε καπιο dawnload είπα πρώτα να Πάρο την γνώμη τον ιδικών
επειδή λόγο περιορισμένου ελεύθερου χρόνου δεν μπορώ να ριψοκινδυνεύω και να να αρχίζω να κατευνάζω ότι εγώ πιστεύω ότι είναι καλό περιμένω της πολύτιμες προτάσεις σας .. δεν έχω στο μυαλό μου καπιο συγκριμένο ιδος anime με απασχολεί μόνο να έχει δυνατό σενάριο και σχετικά καλό σχεδιασμό (αν και θα προτιμούσα να μην είναι κάτι σαν το Seirei no Moribito το είδα πρόσφατα και θέλω να δο κατή διαφορετικό σε ύφος αλλά το ίδιο καλό σε ποιότητα)…γενικά ψαχνό ένα anime να με καθηλώσει… στο σύντομο search που έκανα είδα ένα trailer του Darker than Black θεωρείται από τα ‘’top’’ anime?? Αξίζει να το κατεβάσω?
Tnx a lot
Σε συνολικό quality αμφιβάλλω αν θα βρεις σαν το seirei ξανά (σε συνδυασμό music/animation/artwork και χαρακτήρες δλδ) αλλά μπορείς να βρεις γενικώς άλλους αξιόλογους τίτλους.
Σε κάθε περίπτωση αφού δεν φαίνεται να θες κάτι ξανά σε fantasy και με normal pace θα σου προτείνω μερικά αλλιώτικα που σίγουρα αξίζουν τον χρόνο τους και πιθανώς να σε καθηλώσουν όπως θες: (είναι από διάφορες κατηγορίες αλλά αποφεύγω να προτείνω τπτ βαρύ/περίεργο)
Monster, Terra E.., Planetes, Death Note, Gankutsuou, Kaiji (μη σε ξεγελάσει το char.design, αξίζει), 100stories, Samurai Champloo, GTO, Wolf's Rain (αν και fantasy), Kino no Tabi, NGE (αν και mind fuck προς το τέλος).
Σε shounen αν και είμαι άσχετος, προτείνω Hikaru no go. (απ'αυτά που έχω ακούσει και μόνο)
Edited by Radagast, 21 April 2009 - 23:06.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 21 April 2009 - 21:24

Posted 21 April 2009 - 22:46
θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου προτεινει καποιο ανιμ που ειναι παρομοια φαση...
δλδ..τοσο εξυπνο αν γινεται με υποθεση που δεν ολοκληρωνεται σε 4000 επεισοδια...και σε τετοιο κλιμα...δλδ σκοτεινο μυστικιστικο κτλ..
ευχαριστω εκ των προτερων
Posted 21 April 2009 - 23:27
Posted 21 April 2009 - 23:28
b) Δες το Monster.
c) A little less spamming please...

Edited by clampman17, 21 April 2009 - 23:30.
Melcor...

Courtesy of Kenny!
Posted 22 April 2009 - 00:39
Σαν το Death note δεν πρόκειται να βρεις. Σε ψυχολογικό θρίλερ πολύ καλό όπως σου είπανε είναι το Monster, μην όμως περιμένεις τους ρυθμούς του death note. Γενικά δεν έχουν καμία σχέση. Προσωπικά πιο κοντά στο death note μου φάνηκε το Code geass, αν και ετοιμάσου για mecha και γενικά πολύ fanservice. Ένα άλλο που ή μόνη του σχέση με το death note είναι τα mind games και το μυστήριο (αν και χαλάει στο τέλος γιατί το γυρίζει σε filler και δεν ολοκληρώνεται η υπόθεση οπότε πρέπει να διαβάσεις το manga) είναι το spiral: suiri no kizuna.καλησπερα και απο μενα...απ οτι βλεπω γενικα στα ποστ σας πολυ λιγοι εχουν συμπεριλαβει το death note μεσα στα καλυτερα ανιμ..η τουλαχιστον οχι οσοι περιμενα..ειναι παρα πολυ εξυπνο και απλα τελειο
θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου προτεινει καποιο ανιμ που ειναι παρομοια φαση...
δλδ..τοσο εξυπνο αν γινεται με υποθεση που δεν ολοκληρωνεται σε 4000 επεισοδια...και σε τετοιο κλιμα...δλδ σκοτεινο μυστικιστικο κτλ..
Edit
Και το Kaiji, σωστά.

Edited by Nighteyes, 22 April 2009 - 00:59.
Λόγω του "από κάτω".
Posted 22 April 2009 - 00:53
Posted 22 April 2009 - 01:40
καλησπερα και απο μενα...απ οτι βλεπω γενικα στα ποστ σας πολυ λιγοι εχουν συμπεριλαβει το death note μεσα στα καλυτερα ανιμ..η τουλαχιστον οχι οσοι περιμενα..ειναι παρα πολυ εξυπνο και απλα τελειο
έξυπνο και σκοτεινό χμ ... λοιπόν το Death Note ήταν Death Note δεν υπάρχει δεύτερο ...
Το Code Geass αν και πολύ καλό έχει λίγη στην πραγματικότητα σχέση με Death Note εάν δεν σου αρέσουν τα mecha μην το δεις XDDDD
Τώρα απο ότι λες μπορεί να σου αρέσουν τα
Mushi-Shi
Monster
Serial Experiments Lain
Jin-Roh: The Wolf Brigade
Gankutsuou
When They Cry - Higurashi
Paranoia Agent
Perfect Blue
Le Portrait de Petite Cossette
Posted 22 April 2009 - 08:06
Posted 22 April 2009 - 20:08
Έχει κανείς να μ προτείνει κανένα shonen με ωραία πλοκή κ δράση?
Posted 22 April 2009 - 20:26
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 22 April 2009 - 20:32
Το Death Note βασικά έχει το ελλάτωμα οτι τελειώνει αμεσως. Κατα τα άλλα δεν βρίσκεις anime σαν κ αυτό. Εχω δει monster και δεν ειναι σε καμία περιπτωση κοντά στο DN.
Έχει κανείς να μ προτείνει κανένα shonen με ωραία πλοκή κ δράση?
One Piece
Αν δν το εχεις δει προκειτε για την ομωνυμη σειρα Ντρεηκ που επαιζε στο ALTER, προκειτε για ενα πειρατικο πληρωμα το οποιο περναει χιλαδες περιπετεις(τα εχει ολα)
History's Stronger Disciple Kenichi (μπορει να το βρεις και σκετο Kenichi)
εχει πολυ γελιο, ο κεντρικος πρωταγωνιστης ειναι ενα παιδι το οποιο ειναι το πιο αδυναμο στο σχολειο και επειδη το πειραζουν οι "δυνατοι του σχολειου" αποφσιζει να μαθει martial arts και πηγαινει σε ενα dojo με τους ποιο δυνατους και τρελους δασκαλους στο κοσμο
Hajimme No Ippo
Το θεμα του ανιμε ειναι το box, ισως το καλυτερο ανιμε σε σχεση με αθλητισμο, φοβερες μαχες / συγκινησεις / ανταγωνισμοι, πιστευω θα σε ενθουσιασει
Παιδιά εγώ ψάχνω ένα ανιμε με δράση..οχι 1 επεισόδιο δράση 10 ανάλυση μεχρι το επομενο επεισόδιο δράσης! δε με νοίαζει το είδος του αρκεί να μην είναι mecha. Και αν γίνετε να μην είναι του 80 ο παλιός σχεδιασμός των ανιμε δε μου πολυαρέσει..thanx anyway
Black Lagoon
Εχει πολυ δραση, ολα τα επεισοδια γεματα, η πρωταγωνιστρια χρησιμοποιει οπλα (μοιαζει σαν την Lara Croft) δες το πιστευω ειναι αυτο που ζητας
Hellsing Ultimate OVA
Αυτο το ανιμε εχει πολυ βαρυ πιστολιδι γεματο δραση, αιμα και υποθεση
Πρεπει να το δεις οπωσδηποτε, μονο τα OVA οχι το κανονικο
Edited by Sora, 22 April 2009 - 20:40.
Posted 22 April 2009 - 20:35
Παιδιά εγώ ψάχνω ένα ανιμε με δράση..οχι 1 επεισόδιο δράση 10 ανάλυση μεχρι το επομενο επεισόδιο δράσης! δε με νοίαζει το είδος του αρκεί να μην είναι mecha. Και αν γίνετε να μην είναι του 80 ο παλιός σχεδιασμός των ανιμε δε μου πολυαρέσει..thanx anyway
Αν θες χορταστικό action με "uber budget", προτείνω αυτό το κορεάτικο action anime movie, που παίζει βέβαια να σε κουφάνει με το hillarious/random/αρρωστημένο σενάριό του. (καμμένοι κορεάτες)
Μη σε αποθαρρύνει το σχέδιο απ'τα pics, απλά ξεκίνα το και δεν θα το μετανιώσεις αν θες καλοφτιαγμένο action :
aachi wa ssipak [KAA] (τι να πουν οι κακόμοιρες low budget σειρούλες μπροστά του, αυτό είναι action-animation, έχει και splatter btw)
PS : Φαντάζομαι το samurai champloo το έχεις δει.
Edited by Radagast, 22 April 2009 - 21:31.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|