Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1951 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 22 April 2009 - 20:44

Παιδιά εγώ ψάχνω ένα ανιμε με δράση..οχι 1 επεισόδιο δράση 10 ανάλυση μεχρι το επομενο επεισόδιο δράσης! δε με νοίαζει το είδος του αρκεί να μην είναι mecha. Και αν γίνετε να μην είναι του 80 ο παλιός σχεδιασμός των ανιμε δε μου πολυαρέσει..thanx anyway

αν και αν βγάλεις από έξω τα mecha χάνεις τα καλύτερα ... τσπα

για σπαθιά φάση
Samurai Champloo
Sword of the Stranger
Claymore
Berserk
Afro Samurai

μπαμ-μπου φάση XDDD
Black Lagoon
Gantz
Kite
Mezzo Forte

ξύλο σκέτο φάση
Grappler Baki
Hajime no Ippo

και το
The Karas
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1952 Hitsugaya Toushiro

Hitsugaya Toushiro

Είδα φως κ μπήκα

• Members
  • 6 posts

Posted 22 April 2009 - 20:58

One Piece
Αν δν το εχεις δει προκειτε για την ομωνυμη σειρα Ντρεηκ που επαιζε στο ALTER, προκειτε για ενα πειρατικο πληρωμα το οποιο περναει χιλαδες περιπετεις(τα εχει ολα)

History's Stronger Disciple Kenichi (μπορει να το βρεις και σκετο Kenichi)
εχει πολυ γελιο, ο κεντρικος πρωταγωνιστης ειναι ενα παιδι το οποιο ειναι το πιο αδυναμο στο σχολειο και επειδη το πειραζουν οι "δυνατοι του σχολειου" αποφσιζει να μαθει martial arts και πηγαινει σε ενα dojo με τους ποιο δυνατους και τρελους δασκαλους στο κοσμο

Hajimme No Ippo
Το θεμα του ανιμε ειναι το box, ισως το καλυτερο ανιμε σε σχεση με αθλητισμο, φοβερες μαχες / συγκινησεις / ανταγωνισμοι, πιστευω θα σε ενθουσιασει

Black Lagoon
Εχει πολυ δραση, ολα τα επεισοδια γεματα, η πρωταγωνιστρια χρησιμοποιει οπλα (μοιαζει σαν την Lara Croft) δες το πιστευω ειναι αυτο που ζητας

Hellsing Ultimate OVA
Αυτο το ανιμε εχει πολυ βαρυ πιστολιδι γεματο δραση, αιμα και υποθεση
Πρεπει να το δεις οπωσδηποτε, μονο τα OVA οχι το κανονικο

oκ ευχαριστώ sora τ one piece το χω αρχίσει αλλα βαριέμαι αφανταστα να τ τελειώσω. θα ψαξω τα υπολοιπα:nod2:
Posted Image

#1953 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 22 April 2009 - 21:21

Radagast, ναι Samurai Champloo το έχω δεί, κάτι τέτοιο ψάχνω. LOL το aachi wa ssipak το σχεδιο του φέρνει σε αμερικάνικα κινούμενα, το εβαλα για download να το δώ και αυτό

Νοname τα έχω δεί όλα τα υπόλοιπα απο όσα λές εκτός απο Black Lagoon και το Mezzo Forte τα βάζω και αυτά στη λίστα του vuze λοιπόν..θενκς παιδιά

Sora, το kenishi βλέπω τώρα αλλα μου φαίνετε School-Comedy, σοβαρεύει μετά;;Για το hellsing εχω δεί τη σειρά αλλα ήταν ψιλοσαπίλα! τα ovas λένε παραπάνω;;

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#1954 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 April 2009 - 23:33

Για το hellsing εχω δεί τη σειρά αλλα ήταν ψιλοσαπίλα! τα ovas λένε παραπάνω;;

Τα ovas λένε. Η σειρά δεν μου είχε αρέσει ιδιαίτερα. Μέτρια πράγματα. Τα ovas είναι πολύ διαφορετικά. Απλά έχουν βγει μόνο 5 και δεν ξέρω πόσα χρόνια θα περάσουν μέχρι να ολοκληρωθεί.

Posted Image

Posted Image

#1955 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 22 April 2009 - 23:39

Όσο αφορά το black lagoon, αν κε είχε cult στοιχεία και στυλ, νομίζω το γεγονός ότι ήταν πολύ προβλέψιμο ήταν τελικά αυτό που το έκανε στο τέλος τόσο βαρετό.
Τεσπά γούστα. Σε κάθε περίπτωση ήταν at least watchable.

Και ξεχάσαμε και το έπος Vampire hunter D bloodlust, (το Dracula των animation) που δεν νοείται action fan (αλλά και μη) να μην το έχει δει...
Αν και αμφιβάλλω αν υπάρχουν άτομα που να μην το έχουν δει... αλλά λέμε τώρα..

Edited by Radagast, 23 April 2009 - 00:05.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1956 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 23 April 2009 - 20:54

Είδα το Vampire Knight και ψάχνω κάτι αντίστοιχο, με βρικόλακες και κατά προτίμηση medieval πλαίσιο.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι; :hmmm:

#1957 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 24 April 2009 - 01:48

Είδα το Vampire Knight και ψάχνω κάτι αντίστοιχο, με βρικόλακες και κατά προτίμηση medieval πλαίσιο.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι; :hmmm:

Περιέργως δεν υπάρχουν σειρές που να έχουν καθαρά medieval στησιμο με vampires.Ή κι αν υπάρχουν δεν τις ξέρω...
Μπορείς να δοκιμάσεις το Hellsing και τα OVAs του,το Trinity Blood,το Blood+,τα vampire hunter D(απλό και το bloodlust).

Το blood + δεν είναι και το καλύτερο φρούτο της αγοράς αν και η ταινεία είναι καλή.Τα υπόλοιπα σίγουρα θα τα διασκεδάσεις.
Posted Image

#1958 Giannis89

Giannis89

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 24 April 2009 - 19:21

Παιδιά, κάτι σε fighting; Martial Arts κατά προτίμηση (δεκτά και τα super powers). Κάτι που να έχει σχέση και με μαθητές, ένα πράγμα σαν το Flame of Recca.

#1959 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 24 April 2009 - 19:45

Παιδιά, κάτι σε fighting; Martial Arts κατά προτίμηση (δεκτά και τα super powers). Κάτι που να έχει σχέση και με μαθητές, ένα πράγμα σαν το Flame of Recca.

tenjou tenge is the anime that you are looking for(το μονο που ξέρω είναι ότι έχει πολύ ξύλο)

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 18:43.

#1960 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 24 April 2009 - 20:56

Shijou Saikyou no Deshi Kenichi η απλά Kenich. Ακριβώς αυτό που ζητάς Fighting, με μαθητές, Martial Arts ++ πολυ καλή κωμωδία αλλα με αρκετή δράση

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#1961 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 24 April 2009 - 21:20

Ρε παιδια,υπαρχει καμια σειρα σαν το Code geass ή σαν το Death Note?Μικρη σειρα αν γινεται και οχι Monster(το εχω δει :))

#1962 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 April 2009 - 21:39

Well από μια άποψη θα μπορούσες να αρχίσεις Kaze No Stigma. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν σειρά, δεν φέρνει δηλαδή την επανάσταση στον κόσμο των anime αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα και ο πρωταγωνιστής έχει μια νοοτροπία που Lighto-leloucho φέρνει.

#1963 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 24 April 2009 - 22:12

Well από μια άποψη θα μπορούσες να αρχίσεις Kaze No Stigma. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν σειρά, δεν φέρνει δηλαδή την επανάσταση στον κόσμο των anime αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα και ο πρωταγωνιστής έχει μια νοοτροπία που Lighto-leloucho φέρνει.

Θα το δοκιμασω.Ευχαριστω iristella.:wooi2:

#1964 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 25 April 2009 - 00:36

Ρε παιδια,υπαρχει καμια σειρα σαν το Code geass ή σαν το Death Note?Μικρη σειρα αν γινεται και οχι Monster(το εχω δει :))

Αν θες καποιο anime με ποιο καλη υποθεση(πιστευω θα σου κεντρισει το ενδιαφερον) και λιγο φαντασια/τρομο δες οπωσδηποτε το
Jigoku Shoujo

-εχει και preview απο το anime.gr
http://www.anime.gr/forums/previews/1519-jigoku-shojo-hell-girl.html
-και στο anidb.net
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3291

Spoiler: download

Edited by Sora, 25 April 2009 - 01:09.

#1965 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts