ρε μάγκες το Kara no Kyoukai αξίζει ??
Ναι.
Posted 29 April 2009 - 14:06
Edited by iristella, 29 April 2009 - 14:24.
threads merged - greeklish converted.
Posted 29 April 2009 - 14:12
Posted 29 April 2009 - 14:39
Edited by iristella, 29 April 2009 - 14:46.
Posted 29 April 2009 - 20:33
Γειά σας παιδιά είμαι καινούριος στον κόσμο των ιαπώνων και αυτό υπονοεί ότι το ίδιο ισχύει και για anime/manga κτλ. Eίμαι πραγματικά άσχετος αλλά θέλω να δω τι παίζει γενικά.
Πρόσφατα είδα το Death Note μιας και το είχα αφήσει στην μέση πολύ καιρό τώρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για προτάσεις για κάτι που να είναι παρόμοιο με αυτό αν και από το λίγο που έχω ψάξει δεν είδα κάτι που να μου κέντρισε το ενδιαφέρον.
Διαφωτίστε με όσοι μπορείτε"u are more than welcomed".
Posted 30 April 2009 - 01:07
Edited by Kenny, 30 April 2009 - 15:34.
merged
Posted 30 April 2009 - 15:13
Posted 30 April 2009 - 15:35
μπααααα ρε φιλε, τελικα, μπορω να πω οτι τα ανιμε δεν αξιζουν μια...μιας και είμαι σχετικά καινούριος στον κόσμο των anime θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά να δω. Έχω δει το D.Grey-man,το Bleach και κάποιες άλλες σειρές, και ψάχνω κάτι παρόμοιο με αυτά. Επίσης αν υπάρχει και καμιά καλή κωμική σειρά. ευχαριστώ
Posted 30 April 2009 - 15:48
μιας και είμαι σχετικά καινούριος στον κόσμο των anime θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά να δω. Έχω δει το D.Grey-man,το Bleach και κάποιες άλλες σειρές, και ψάχνω κάτι παρόμοιο με αυτά. Επίσης αν υπάρχει και καμιά καλή κωμική σειρά. ευχαριστώ
Posted 30 April 2009 - 15:54
μιας και είμαι σχετικά καινούριος στον κόσμο των anime θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά να δω. Έχω δει το D.Grey-man,το Bleach και κάποιες άλλες σειρές, και ψάχνω κάτι παρόμοιο με αυτά. Επίσης αν υπάρχει και καμιά καλή κωμική σειρά. ευχαριστώ
Posted 30 April 2009 - 17:17
Posted 30 April 2009 - 17:54
χμμμμμ, οσο και αν ειμαι φαν του Gintama, δεν νομιζω οτι ενδυκνειται για νεους στο αθλημα, για τον ιδιο λογο που δεν προτεινουμε lucky star στους καινουριους.
ποσες απο τις αναφορες θα πιασουν?
καλυτερα να καουν πρωτα και μετα να δουν gintama, ωστε να μπορεσουν να το εκτιμησουν οπως του αρμοζει.
αλλιως δεν θα καταλαβουν χριστο και θα πουνε " σιγα τη μλκια κιολας".
και επειδη ειμαι στις καλες μου σημερα, ας προτεινω κατι. ξεχασε οτι εχεις δει. δεν σου προσφερουν τιποτα.
ξεκινα με
Cowboy bebop,
Nodame Cantabile,
Azumanga Daioh,
Gankutsuou,
Aria the Animation,
Planetes, Mushishi,
Monster,
Great teacher Onizuka,
12 Kingdoms,
Ghost in the Shell,
Dennou Coil,
Eve no Jikan,
Rurouni Kenshin: Trust and Betrayal,
Macross Zero,
Kino no Tabi,
5cm/s,
Welcome to the NHK,
School Rumble,
Bamboo Blade,
Toradora,
Rah'Xephon,
Kaiba,
Jungle wa itsumo Hale nochi Guu,
ef- a tale of memories,
και η λιστα απλα δεν τελειωνει
Posted 30 April 2009 - 18:42
μπορουμε ανετα ομως να βαλουμε αλλες 3 φορες τοσα καλα ανιμε το λιγοτερο στη παραπανω λισταπιστεψε καποια στιγμη τελειωνει(απο σοβαρα ανιμε παντα...γιατι υπαρχουν και ανιμε τα οποια ειναι καθαρα παιδικα)....εδω και καιρο ψαχνω να βρω ενα ανιμε που να με συναρπαση αλλα τζιφος...τωρα το εχω ριξει σε 80 δεκαετια αλλα χαλαει πολυ το ανιματιον...
Posted 30 April 2009 - 19:36
πιστεψε καποια στιγμη τελειωνει
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 02 May 2009 - 13:02
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|