Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1966 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 26 April 2009 - 20:49

ρε μάγκες το Kara no Kyoukai αξίζει ??

Ναι.

Spoiler:

Posted Image
Posted Image

#1967 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 posts

Posted 29 April 2009 - 14:06

Γειά σας παιδιά είμαι καινούριος στον κόσμο των ιαπώνων και αυτό υπονοεί ότι το ίδιο ισχύει και για anime/manga κτλ. Eίμαι πραγματικά άσχετος αλλά θέλω να δω τι παίζει γενικά.
Πρόσφατα είδα το Death Note μιας και το είχα αφήσει στην μέση πολύ καιρό τώρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για προτάσεις για κάτι που να είναι παρόμοιο με αυτό αν και από το λίγο που έχω ψάξει δεν είδα κάτι που να μου κέντρισε το ενδιαφέρον.:nosey:
Διαφωτίστε με όσοι μπορείτε:nanana: "u are more than welcomed".

Edited by iristella, 29 April 2009 - 14:24.
threads merged - greeklish converted.

#1968 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 29 April 2009 - 14:12

welcome Yagami Light

πρώτα πρώτα μην γράφεις με gr33klish pliz..

όσο για την ερώτησή σου κάποιος θα βρεθεί να σε διαφωτήσει εδώ!

:lockulocku:

#1969 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 April 2009 - 14:39

Τhreads merged and greeklish converted. Όσον αφορά το παραπάνω σου ερώτημα αγαπητέ Yagami_Light οφείλω να σου ξεκαθαρίσω ότι ακριβώς ίδια φάση με το Death Note δεν πρόκειται να βρείς. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά και διαφορετικά anime τα οποία μπορείς να δεις και τα οποία σου εγγυόμαι ότι θα σε ικανοποιήσουν το ίδιο ή και περισσότερο με το συγκεκριμένο.

Προσωπικά θα σου πρότεινα για αμέσως μετά να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από DN μόνο και μόνο για να ξεφύγεις από το όλο κλίμα και να μην μπεις στο τριπάκι των άσκοπων συγκρίσεων. Από εκεί και πέρα αν όντως επιμένεις για κάτι που να έχει κοινά στοιχεία με το συγκεκριμένο anime συχνά συστήνονται τα Code Geass και Monster.

Επειδή τα έχω ξεκινήσει και τα δύο αυτήν την περίοδο (το Code geass για 2η φορά μετά από ένα αναγκαστικό pause που έφαγε) να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικά τουλάχιστον μου φαίνονται τελείως διαφορετικά και από το DN και μεταξύ τους. Και στις δύο περιπτώσεις όμως είναι μια καλή συνέχεια για κάποιον που έχει δει το DN, αρκεί να μην πεσεις στην παγίδα και περιμένεις να δεις κάτι στο ίδιο στυλ ακριβώς. Το Monster είναι περισσότερο ψυχολογικό και δεν βασίζεται τόσο στην δράση (έχει εντούτοις αρκετό μυστήριο μέσα) ενώ το Code Geass έχει περισσότερο δράση, έναν πρωταγωνιστή με αρκετά κοινά στοιχεία με τον Light και με ανάλογη υπερδύναμη.

Θα σου πρότεινα επίσης να ρίξεις μια ματιά στο 1ο (και στο 2ο όταν με το καλό υποτιτλιστεί) OVA του switch το οποίο είναι αστυνομικό με αγωνία και παρόμοιο animation. Δοκίμασε επίσης και το Speedgrapher το οποίο δεν έχει καμία σχέση μεν ως υπόθεση αλλά έχει επίσης γερές δόσεις μυστηρίου, δράσης , suspence και έναν major villain(?) that puts Light into shame.

Edited by iristella, 29 April 2009 - 14:46.

#1970 Medousa

Medousa

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 29 April 2009 - 20:33

Γειά σας παιδιά είμαι καινούριος στον κόσμο των ιαπώνων και αυτό υπονοεί ότι το ίδιο ισχύει και για anime/manga κτλ. Eίμαι πραγματικά άσχετος αλλά θέλω να δω τι παίζει γενικά.
Πρόσφατα είδα το Death Note μιας και το είχα αφήσει στην μέση πολύ καιρό τώρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για προτάσεις για κάτι που να είναι παρόμοιο με αυτό αν και από το λίγο που έχω ψάξει δεν είδα κάτι που να μου κέντρισε το ενδιαφέρον.:nosey:
Διαφωτίστε με όσοι μπορείτε:nanana: "u are more than welcomed".

Πέρα από αυτά που ανέφεραν τα παιδιά παραπάνω εγώ θα σου πρότεινα να δεις το
One Outs
.

Παρόλο που είναι ένα anime το οποίο σχετίζεται με το baseball πιστεύω οτι θα σου αρέσει κυρίως για το ιδιόμορφο και ευφυή main character o οποίος αποφασίζει να κάνει ένα πολύ περίεργο συμβόλαιο με την ομάδα που θα αναγκαστεί να υποστηρίξει. Απλά για μενα είναι must see το προτείνω ανεπιφίλακτα παρόλο που είμαι κοπέλα και δεν τρελαίνομαι για τα sports anime αυτό που άρεσε σχεδόν τόσο όσο το Death Note.

Απλά αν το πρώτο σου anime είναι το death note κατι παρόμοιο με αυτό το αριστούργημα είναι πολυ δύσκολο να βρεις...

#1971 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 posts

Posted 30 April 2009 - 01:07

Ευχαριστω θα το κοιταξω το συντομοτερο.

Και συγγνωμη νομιζα greeklish αλλου στυλ.:P

Edited by Kenny, 30 April 2009 - 15:34.
merged

#1972 senbonzakura

senbonzakura

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 30 April 2009 - 15:13

μιας και είμαι σχετικά καινούριος στον κόσμο των anime θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά να δω. Έχω δει το D.Grey-man,το Bleach και κάποιες άλλες σειρές, και ψάχνω κάτι παρόμοιο με αυτά. Επίσης αν υπάρχει και καμιά καλή κωμική σειρά. ευχαριστώ

#1973 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 30 April 2009 - 15:35

μιας και είμαι σχετικά καινούριος στον κόσμο των anime θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά να δω. Έχω δει το D.Grey-man,το Bleach και κάποιες άλλες σειρές, και ψάχνω κάτι παρόμοιο με αυτά. Επίσης αν υπάρχει και καμιά καλή κωμική σειρά. ευχαριστώ

μπααααα ρε φιλε, τελικα, μπορω να πω οτι τα ανιμε δεν αξιζουν μια...
τζαμπα χανεις το χρονο σου.
καλυτερα παρε δες καμια ταινια, πανε σε καμια gallery, συχναζουν και ωραιες γκομενες σε κατι τετοιες, μπορεις να δοκιμασεις και καμια εκθεση βιβλιου, βραδια ποιησης,...
τετοια πραγματα. αληθινη τεχνη, οχι μλκιες.

η αληθεια ειναι παντως, οτι θελω να σε συγχαρω. πρωτη φορα δυσκολευομαι να βρω κατι παρομοιο να προτεινω με αυτα που εχει ηδη δει καποιος....
στις 131 σελιδες που μετραει αυτο το τοπικ, ουτε ενας μεχρι τωρα δεν ζητησε κατι παρομοιο με bleach, naruto, one piece, d-gray man και λοιπα shonen...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1974 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 30 April 2009 - 15:48

Με πολυ γελιο και ταυτοχρονως μπορει να λαβεις μερικες γνωεις γυρω απο ιαπωνια/manga/anime πρεπει οπωσδηποτε να δεις το
-Gintama
Με λιγα λογια,ο Gintoki ο πρωταγωνιστης ειναι ενας τεμπελης που συνεχεια διαβαζει Jump,μπλεκετε συνεχεια σε διαφορες καταστασεις , γελιο σε καθε επεισοδιο, ειναι απο τους καλυτερους samurai και οταν προκειτε για κατι σοβαρο τοτε αποκαλυβει τον σοβαρο του εαυτο , εχει και δραματικες σκηνες να δεις.
Μπορει να μην σαρεσει το 1ο επεισοδιο, αλλα αν συνεχισεις θα καταλαβεις για τι σειρα μιλαω

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3468

Mε martial arts, ωραιους χαρακτηρες, υποθεση το
-Kenichi
Ο πρωταγωνιστης ειναι ο kenichi, προσπαθει να μαθει πολεμικες τεχνες ωστε να προστατευει τους αδυναμους. Ωσπου μπαινει σε ενα dojo με τους πιο τρελους και δυνατους μαχητες του κοσμου. Εχει πολυ γελιο/ξυλο με πολυ βαρυτητα σε αυτα τα δυο στοιχεια
PS:Μπορεις να το βρεις και ως History's Strongest Disciple Kenichi

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4596

#1975 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 30 April 2009 - 15:54

δες soul eater...

#1976 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 30 April 2009 - 17:17

χμμμμμ, οσο και αν ειμαι φαν του Gintama, δεν νομιζω οτι ενδυκνειται για νεους στο αθλημα, για τον ιδιο λογο που δεν προτεινουμε lucky star στους καινουριους.
ποσες απο τις αναφορες θα πιασουν?
καλυτερα να καουν πρωτα και μετα να δουν gintama, ωστε να μπορεσουν να το εκτιμησουν οπως του αρμοζει.
αλλιως δεν θα καταλαβουν χριστο και θα πουνε " σιγα τη μλκια κιολας".

και επειδη ειμαι στις καλες μου σημερα, ας προτεινω κατι. ξεχασε οτι εχεις δει. δεν σου προσφερουν τιποτα.
ξεκινα με
Cowboy bebop,
Nodame Cantabile,
Azumanga Daioh,
Gankutsuou,
Aria the Animation,
Planetes, Mushishi,
Monster,
Great teacher Onizuka,
12 Kingdoms,
Ghost in the Shell,
Dennou Coil,
Eve no Jikan,
Rurouni Kenshin: Trust and Betrayal,
Macross Zero,
Kino no Tabi,
5cm/s,
Welcome to the NHK,
School Rumble,
Bamboo Blade,
Toradora,
Rah'Xephon,
Kaiba,
Jungle wa itsumo Hale nochi Guu,
ef- a tale of memories,
και η λιστα απλα δεν τελειωνει

#1977 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 30 April 2009 - 17:54

χμμμμμ, οσο και αν ειμαι φαν του Gintama, δεν νομιζω οτι ενδυκνειται για νεους στο αθλημα, για τον ιδιο λογο που δεν προτεινουμε lucky star στους καινουριους.
ποσες απο τις αναφορες θα πιασουν?
καλυτερα να καουν πρωτα και μετα να δουν gintama, ωστε να μπορεσουν να το εκτιμησουν οπως του αρμοζει.
αλλιως δεν θα καταλαβουν χριστο και θα πουνε " σιγα τη μλκια κιολας".

και επειδη ειμαι στις καλες μου σημερα, ας προτεινω κατι. ξεχασε οτι εχεις δει. δεν σου προσφερουν τιποτα.
ξεκινα με
Cowboy bebop,
Nodame Cantabile,
Azumanga Daioh,
Gankutsuou,
Aria the Animation,
Planetes, Mushishi,
Monster,
Great teacher Onizuka,
12 Kingdoms,
Ghost in the Shell,
Dennou Coil,
Eve no Jikan,
Rurouni Kenshin: Trust and Betrayal,
Macross Zero,
Kino no Tabi,
5cm/s,
Welcome to the NHK,
School Rumble,
Bamboo Blade,
Toradora,
Rah'Xephon,
Kaiba,
Jungle wa itsumo Hale nochi Guu,
ef- a tale of memories,
και η λιστα απλα δεν τελειωνει

πιστεψε καποια στιγμη τελειωνει(απο σοβαρα ανιμε παντα...γιατι υπαρχουν και ανιμε τα οποια ειναι καθαρα παιδικα)....εδω και καιρο ψαχνω να βρω ενα ανιμε που να με συναρπαση αλλα τζιφος...τωρα το εχω ριξει σε 80 δεκαετια αλλα χαλαει πολυ το ανιματιον...

#1978 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 30 April 2009 - 18:42

πιστεψε καποια στιγμη τελειωνει(απο σοβαρα ανιμε παντα...γιατι υπαρχουν και ανιμε τα οποια ειναι καθαρα παιδικα)....εδω και καιρο ψαχνω να βρω ενα ανιμε που να με συναρπαση αλλα τζιφος...τωρα το εχω ριξει σε 80 δεκαετια αλλα χαλαει πολυ το ανιματιον...

μπορουμε ανετα ομως να βαλουμε αλλες 3 φορες τοσα καλα ανιμε το λιγοτερο στη παραπανω λιστα

#1979 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 30 April 2009 - 19:36

πιστεψε καποια στιγμη τελειωνει

Θα διαφωνήσω με το παραπάνω, imo τα καλά anime δεν τελειώνουν ποτέ. Αλλά είμαστε εκτός θέματος, carry on...
:drink:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1980 archer_of_faith

archer_of_faith

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 02 May 2009 - 13:02

:hi:Ψάχνω να βρώ κάτι παρόμοιο με το fate/stay night..... Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι??:blingeye2:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires