Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Aharen-san wa Hakarenai

anime romance

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 19 July 2022 - 20:07

Λοιπόν μάγκες το εν λόγο anime έχει μια loli-looking χαρακτήρα την Reina Aharen που ποιάνει φιλίες με τον Raido. H  Ahren έχει μια τάση να ψιθυρίζει και να κολλά στον συνομιλιτή του πράγμα που όπως το παρουσιάζει δίνει αρκετά MP (moe points) και ενώνει το innocent υποβόσκων romance που σαν καλό cliche μεν αλλά μη ενοχλητικό δε οδηγεί στο λεγόμενο Kissing  Scene αν και σαν το kissing scene του Elemental Gelade ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλά οκ we must do some compromizes .

 

 

Έχει αρκετά κωμικά στοιχεία που αναμεμιγμένα με pure innosence και αρκετά skits το balancaρει ωραία με το romance να είναι η κάθαρσις. να παράπονο είναι ότι θα ήθελα το kissing scene να μην είναι τόσο σκιώδες και να έχει ένα κτίσιμο όπως τα αισθήματα της Misaka για τον Touma η της Ren για τον Coud.

 

Δε απ την άλλη το snappy feeling realization με το απροσδόκιτο confession που είχει το Kaitou saint tail δεν είναθι άσχημο που ίσως να μοιάζει περισσότερο το romantic ύφος του anime. Αλλά για τοπ είδος του που θέλει να τα balancaρει όλα νομίζω αξίζει έχουμε καιρό να δούμε τέτοιου είδους romance.


Edited by pc_magas, 20 July 2022 - 21:51.


#2 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 21 July 2022 - 00:52

Έχω διαβάσει το μάνγκα, είναι απίστευτα αστείο και διασκεδαστικό. Το άνιμε δεν το έχω δει, οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Φαντάζομαι όμως ότι κινείται στα ίδια πλαίσια. Εμένα μου κάνει εντύπωση που δείξανε kissing scene τόσο γρήγορα. Στο μάνγκα χρειάστηκαν πάρα πολλά κεφάλαια. Σχεδόν rushed μού ακούγεται εδώ στο άνιμε.

8J90AKf.jpg

that's a dude!




Also tagged with one or more of these keywords: anime, romance