anime που έχω δει:dbz,one piece,naruto,bleach,fma,blade of the immortal,soul eater...
Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 18:55.
Posted 19 April 2009 - 01:58
Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 18:55.
Posted 19 April 2009 - 02:08
Posted 19 April 2009 - 02:20
thanks Zauk but.....this is not enough:roar:;304362']ssj2sanji Δοκιμασε το kaze no stigma!Μπορει να μην ειναι 100% του γουστου σου αλλα θα σου αρεσει!
Posted 19 April 2009 - 02:44
παιδια εχω αναγκη απο ανιμε
(i can't stand it anymore:zetsubou:).τα ανιμε που βλεπω εχω φτασει στο latest epidode και latest chapter.πρωτειμω fighting anime οχι love stories και τετια.Θελω να δω ξυλο ρε σει γα****
ανιμε που εχω δει:dbz,one piece,naruto,bleach,fma,blade of the immortal,soul eater,hajime no ippo,hitman reborn..και αλλα πολλα
Posted 19 April 2009 - 02:51
Δηλαδή θέλεις shounen!!!
Μερικές καλές επιλογές είναι:
Gintama - και πολύ ξύλο θα δεις και έχει και πάρα πολύ γέλιο...
History's strongest disciple Kenichi - μικρός, αδύναμος έφηβος εκπαιδεύεται από παρανοικούς δασκάλους στις πολεμικές τέχνες...
Kekkaishi - αρκετό ξύλο με τα ayakashi και κάμποσες αστείες σκηνές...
Berserk - epic seinen series με πολύ ξύλο και αίμα...
Baccano! - ακόμη μια σειρά με πολύ αίμα και τη μαφία του '30 εν δράσει!
Kurozuka - seinen κι αυτό! κι αυτό με πολύ αίμα! samurai & vampires
Posted 19 April 2009 - 02:52
Posted 19 April 2009 - 03:17
Νομίζω για την περίπτωσή σου το πιο κατάλληλο απ' αυτά που έχω δει είναι το rurouni Kenshin. Ειδικά το Kyoto arc της σειράς έχει πολλές μάχες. Απλά έχε υπόψιν ότι έχει κάποια filler στην αρχή που ρίχνουν λιγάκι τους ρυθμούς, όπως επίσης και μετά το Kyoto arc(Eκείνα δεν τα είδα καθόλου. Συνέχισα στο manga.). Επίσης το Inuyasha, αν και έχει λίγο romance, αλλά δεν νομίζω να υπερβαίνει το όριο που θέτεις. Κι αυτό έχει fillers φυσικά, αλλά είναι αρκετά καλά. Μετά υπάρχει και το D.Gray-man, σ' αυτό όμως κάνε skip τα fillers αν θέλεις να το εκτιμήσεις.παιδια εχω αναγκη απο ανιμε
(i can't stand it anymore:zetsubou:).τα ανιμε που βλεπω εχω φτασει στο latest epidode και latest chapter.πρωτειμω fighting anime οχι love stories και τετια.Θελω να δω ξυλο ρε σει γα****
ανιμε που εχω δει:dbz,one piece,naruto,bleach,fma,blade of the immortal,soul eater,hajime no ippo,hitman reborn..και αλλα πολλα
Posted 19 April 2009 - 03:37
rurouni Kenshin ακολουθω το manga,το ελληνικο(anubis manga)btw thanks minnaaaa:wooi2:Νομίζω για την περίπτωσή σου το πιο κατάλληλο απ' αυτά που έχω δει είναι το rurouni Kenshin. Ειδικά το Kyoto arc της σειράς έχει πολλές μάχες. Απλά έχε υπόψιν ότι έχει κάποια filler στην αρχή που ρίχνουν λιγάκι τους ρυθμούς, όπως επίσης και μετά το Kyoto arc(Eκείνα δεν τα είδα καθόλου. Συνέχισα στο manga.). Επίσης το Inuyasha, αν και έχει λίγο romance, αλλά δεν νομίζω να υπερβαίνει το όριο που θέτεις. Κι αυτό έχει fillers φυσικά, αλλά είναι αρκετά καλά. Μετά υπάρχει και το D.Gray-man, σ' αυτό όμως κάνε skip τα fillers αν θέλεις να το εκτιμήσεις.
Από αυτά που σου πρότεινε η LyraScience έχω δει το Gintama και το Baccano και βρίσκονται στα αγαπημένα μου, αλλά άποψη μου είναι το Baccano να μην τo δεις ακόμα.
Posted 19 April 2009 - 11:06
Posted 19 April 2009 - 11:48
Posted 19 April 2009 - 21:39
Μετά υπάρχει και το D.Gray-man, σ' αυτό όμως κάνε skip τα fillers αν θέλεις να το εκτιμήσεις.
.
Posted 19 April 2009 - 22:29
Να σου πω, τα πρώτα τα είδα και βλεπόντουσαν κάπως αλλά δεν θυμάμαι ποια είναι. Ήταν βλέπεις σκόρπια ανάμεσα στα κανονικά. Αυτά που θυμάμαι και δεν είδα είναι το Lulubell arc. Είναι μετά το 40 μέχρι το 50. Μετά δεν είχε fillers και γίνεται πολύ καλό.θα μπορούσες να μου πεις ποια επεισόδια ειναι fillers στο D.Gray man?
Posted 19 April 2009 - 22:45
Posted 20 April 2009 - 02:12
Να ρωτησω ρε παιδια.Sanji μπορείς να τσεκάρεις και το Major. Δεν έχει ξύλο αλλά προσφέρει πολλές συγκινήσεις.
+1 για Hikaru no Go.
Posted 20 April 2009 - 02:34
Θα συμφωνήσω ότι είναι εντελώς άσχετη πρόταση με αυτό που ζητάει.Να ρωτησω ρε παιδια.
Σοβαρα το προτινετε το Hikaru no go?
Θελει να δει ξυλο και του λετε να δει το "Ιαπωνικο σκακι"?
Θα αυτοκτονησει απο την βαρεμαρα!
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|