Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1921 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 19 April 2009 - 01:58

παιδιά έχω ανάγκη από anime:roar:(i can't stand it anymore:zetsubou:).τα anime που βλέπω έχω φτάσει στο latest ερείδονται και latest chapter.προτιμώ fighting "ανιμε" όχι love stories και τέτοια.Θέλω να δω ξύλο ρε σέι γα****
anime που έχω δει:dbz,one piece,naruto,bleach,fma,blade of the immortal,soul eater...

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 18:55.

#1922 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 19 April 2009 - 02:08

ssj2sanji Δοκιμασε το kaze no stigma!Μπορει να μην ειναι 100% του γουστου σου αλλα θα σου αρεσει!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#1923 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 19 April 2009 - 02:20

;304362']ssj2sanji Δοκιμασε το kaze no stigma!Μπορει να μην ειναι 100% του γουστου σου αλλα θα σου αρεσει!

thanks Zauk but.....this is not enough:roar::hahaha::hahaha:in any case thanks

#1924 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 posts

Posted 19 April 2009 - 02:44

παιδια εχω αναγκη απο ανιμε:roar:(i can't stand it anymore:zetsubou:).τα ανιμε που βλεπω εχω φτασει στο latest epidode και latest chapter.πρωτειμω fighting anime οχι love stories και τετια.Θελω να δω ξυλο ρε σει γα****
ανιμε που εχω δει:dbz,one piece,naruto,bleach,fma,blade of the immortal,soul eater,hajime no ippo,hitman reborn..και αλλα πολλα

Δηλαδή θέλεις shounen!!!:wis:

Μερικές καλές επιλογές είναι:
Gintama - και πολύ ξύλο θα δεις και έχει και πάρα πολύ γέλιο...
History's strongest disciple Kenichi - μικρός, αδύναμος έφηβος εκπαιδεύεται από παρανοικούς δασκάλους στις πολεμικές τέχνες...
Kekkaishi - αρκετό ξύλο με τα ayakashi και κάμποσες αστείες σκηνές...
Berserk - epic seinen series με πολύ ξύλο και αίμα...
Baccano! - ακόμη μια σειρά με πολύ αίμα και τη μαφία του '30 εν δράσει!
Kurozuka - seinen κι αυτό! κι αυτό με πολύ αίμα! samurai & vampires

Posted Image

#1925 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 19 April 2009 - 02:51

Δηλαδή θέλεις shounen!!!:wis:

Μερικές καλές επιλογές είναι:
Gintama - και πολύ ξύλο θα δεις και έχει και πάρα πολύ γέλιο...
History's strongest disciple Kenichi - μικρός, αδύναμος έφηβος εκπαιδεύεται από παρανοικούς δασκάλους στις πολεμικές τέχνες...
Kekkaishi - αρκετό ξύλο με τα ayakashi και κάμποσες αστείες σκηνές...
Berserk - epic seinen series με πολύ ξύλο και αίμα...
Baccano! - ακόμη μια σειρά με πολύ αίμα και τη μαφία του '30 εν δράσει!
Kurozuka - seinen κι αυτό! κι αυτό με πολύ αίμα! samurai & vampires

thanks Lyra maybe i will take berserk,once again thanks

#1926 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 April 2009 - 02:52

also try hikaru no go

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1927 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 19 April 2009 - 03:17

παιδια εχω αναγκη απο ανιμε:roar:(i can't stand it anymore:zetsubou:).τα ανιμε που βλεπω εχω φτασει στο latest epidode και latest chapter.πρωτειμω fighting anime οχι love stories και τετια.Θελω να δω ξυλο ρε σει γα****
ανιμε που εχω δει:dbz,one piece,naruto,bleach,fma,blade of the immortal,soul eater,hajime no ippo,hitman reborn..και αλλα πολλα

Νομίζω για την περίπτωσή σου το πιο κατάλληλο απ' αυτά που έχω δει είναι το rurouni Kenshin. Ειδικά το Kyoto arc της σειράς έχει πολλές μάχες. Απλά έχε υπόψιν ότι έχει κάποια filler στην αρχή που ρίχνουν λιγάκι τους ρυθμούς, όπως επίσης και μετά το Kyoto arc(Eκείνα δεν τα είδα καθόλου. Συνέχισα στο manga.). Επίσης το Inuyasha, αν και έχει λίγο romance, αλλά δεν νομίζω να υπερβαίνει το όριο που θέτεις. Κι αυτό έχει fillers φυσικά, αλλά είναι αρκετά καλά. Μετά υπάρχει και το D.Gray-man, σ' αυτό όμως κάνε skip τα fillers αν θέλεις να το εκτιμήσεις.

Από αυτά που σου πρότεινε η LyraScience έχω δει το Gintama και το Baccano και βρίσκονται στα αγαπημένα μου, αλλά άποψη μου είναι το Baccano να μην τo δεις ακόμα.

Posted Image

Posted Image

#1928 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 19 April 2009 - 03:37

Νομίζω για την περίπτωσή σου το πιο κατάλληλο απ' αυτά που έχω δει είναι το rurouni Kenshin. Ειδικά το Kyoto arc της σειράς έχει πολλές μάχες. Απλά έχε υπόψιν ότι έχει κάποια filler στην αρχή που ρίχνουν λιγάκι τους ρυθμούς, όπως επίσης και μετά το Kyoto arc(Eκείνα δεν τα είδα καθόλου. Συνέχισα στο manga.). Επίσης το Inuyasha, αν και έχει λίγο romance, αλλά δεν νομίζω να υπερβαίνει το όριο που θέτεις. Κι αυτό έχει fillers φυσικά, αλλά είναι αρκετά καλά. Μετά υπάρχει και το D.Gray-man, σ' αυτό όμως κάνε skip τα fillers αν θέλεις να το εκτιμήσεις.

Από αυτά που σου πρότεινε η LyraScience έχω δει το Gintama και το Baccano και βρίσκονται στα αγαπημένα μου, αλλά άποψη μου είναι το Baccano να μην τo δεις ακόμα.

rurouni Kenshin ακολουθω το manga,το ελληνικο(anubis manga)btw thanks minnaaaa:wooi2:

#1929 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 19 April 2009 - 11:06

Με αυτά που πρότειναν βάλε και Claymore :tensai:

#1930 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 19 April 2009 - 11:48

Απλώς να αναφέρω το εξής: Ήθελα κι εγώ κάποια φορά να δω ξύλο, ξύλο, ξύλο και ξύλο και τίποτα άλλο σε ένα anime και έβαλα να δω το Grappler Baki. Περιττό να σου πω ότι έχει τόσο ξύλο μέσα, ιδιαίτερα η δεύτερη σεζόν, που την πρώτη φορά το παράτησα μετά από 8 επεισόδια επειδή δεν άντεξα να βλέπω μόνο ξυλίκι! Την δεύτερη απόπειρα την έκανα μετά από 2 μήνες και τα κατάφερα...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1931 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 19 April 2009 - 21:39

Μετά υπάρχει και το D.Gray-man, σ' αυτό όμως κάνε skip τα fillers αν θέλεις να το εκτιμήσεις.
.

θα μπορούσες να μου πεις ποια επεισόδια ειναι fillers στο D.Gray man?

#1932 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 19 April 2009 - 22:29

θα μπορούσες να μου πεις ποια επεισόδια ειναι fillers στο D.Gray man?

Να σου πω, τα πρώτα τα είδα και βλεπόντουσαν κάπως αλλά δεν θυμάμαι ποια είναι. Ήταν βλέπεις σκόρπια ανάμεσα στα κανονικά. Αυτά που θυμάμαι και δεν είδα είναι το Lulubell arc. Είναι μετά το 40 μέχρι το 50. Μετά δεν είχε fillers και γίνεται πολύ καλό.
Βρήκα και αυτό, αλλά δεν ξέρω αν είναι 100% σωστό.

Posted Image

Posted Image

#1933 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 19 April 2009 - 22:45

Sanji μπορείς να τσεκάρεις και το Major. Δεν έχει ξύλο αλλά προσφέρει πολλές συγκινήσεις.
+1 για Hikaru no Go.

#1934 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 20 April 2009 - 02:12

Sanji μπορείς να τσεκάρεις και το Major. Δεν έχει ξύλο αλλά προσφέρει πολλές συγκινήσεις.
+1 για Hikaru no Go.

Να ρωτησω ρε παιδια.
Σοβαρα το προτινετε το Hikaru no go?
Θελει να δει ξυλο και του λετε να δει το "Ιαπωνικο σκακι"?
Θα αυτοκτονησει απο την βαρεμαρα!

#1935 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 20 April 2009 - 02:34

Να ρωτησω ρε παιδια.
Σοβαρα το προτινετε το Hikaru no go?
Θελει να δει ξυλο και του λετε να δει το "Ιαπωνικο σκακι"?
Θα αυτοκτονησει απο την βαρεμαρα!

Θα συμφωνήσω ότι είναι εντελώς άσχετη πρόταση με αυτό που ζητάει.
Θα διαφωνήσω όμως με το ότι είναι βαρετό. Είναι μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα σειρά.

Posted Image

Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires