Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 15:22
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 15:40
Ναι. Το 1ο είναι με άντρα και αγόρι. Το 2ο είναι με δύο αγόρια σκέταπριν με εκτελέσετε θέλω να επισημάνω πως τσόντα με έναν άντρα είναι μονο το πρώτο επεισόδιο, μετά είναι και cute φυσικά με τον chico :3
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu <------ romance?
αν θες να είναι και ρομαντικό και αστείο η συζήτηση μπορεί να κλείσει εδώ: School Rumble /thread
ouran high school is good too imho
and Piano no mori ofc δεν το έχω δει αλλα λένε πως είναι πολύ καλο
Το piano no mori είναι πολύ καλή ταινία, αλλά δεν έχει καμία σχέση με romance. Είναι μια γλυκιά ταινία με πολύ κλασική μουσική. Σχέσεις πάντως μέσα, δεν έχει.
Εγώ εκτός από το ouran, θα πρότεινα το Ceres celestial legend. Δεν είναι καθαρό romance με την έννοια ότι είναι και περιπέτεια με fantasy στοιχεία και πέφτει κάπως σοβαρό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 18 Απρίλιος 2009 - 13:57
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 22:20
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 23:37
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 23:43
Για κάτι σε στυλάτη romanticoepic adventure τι προτείνετε?
Καλές οι προτάσεις της Iris, αν και δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις.
Ίσως πιο κοντά σε αυτό που θες είναι το spice and wolf.
Και κάνα michiko to hatchin.
Καλά λόγια για romance/adventure έχω ακούσει και για το "Allison to Lillia" αν και δεν το έχω δει.
Και σε movies καλές επιλογές σε romance/adventures/epic είναι πολλές ταινίες από Miyazaki όπως :
Castle of Cagliostro ,Mononoke Hime, Laputa, Howl's moving Castle.
Τσέκαρε και Speed grapher και ακόμα καλύτερα Cowboy Bebop ίσως, μιας και θες και στυλ/epic.
Διάλεξε και πάρε.
Από shounen, ας σου προτείνει κάνας άλλος.
Edited : Και το escaflowne που είπε Ο Phantom είναι άριστη επιλογή.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 17 Απρίλιος 2009 - 17:04
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 23:47
Μηπως ενοεις το Nausicaa of the valley of the wind?iristella,melkor,sunabouzu ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Πάντως μικρός θυμάμαι είχα δει ένα anime σε βιντεοκασέτα που αναφέροταν σε έναν πόλεμο μεταξύ ανθρώπων και κάτι εντόμων καθώς επίσης εμφανίζοταν κάτι σκουλίκια σαν το dune.Ήταν επιστημονικής φαντασίας.Τώρα δεν ξέρω αν το γνωρίζει κανείς...
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 23:50
Style + Romance + Epic + Adventure = EscaflowneΓια κάτι σε στυλάτη romanticoepic adventure τι προτείνετε?
Το οποίο btw δεν μπορώ να πω πως με ξετρέλανε αλλά έχει ό,τι ζητάς.
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2009 - 05:32
Τα ρεστα μου οτι αυτο εννοει.Μηπως ενοεις το Nausicaa of the valley of the wind?
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2009 - 05:40
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 12:17
Τα ρεστα μου οτι αυτο εννοει.
Νομίζω αυτό είναι.Καλά είστε άπαικτοι.Που το θυμάστε?Ξέρετε αν είναι ένα επεισόδιο ή σειρά? Έχει καθόλου υπότιτλους?(τουλάχιστον αγγλικούς.)
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 14:05
Νομίζω αυτό είναι.Καλά είστε άπαικτοι.Που το θυμάστε?Ξέρετε αν είναι ένα επεισόδιο ή σειρά? Έχει καθόλου υπότιτλους?(τουλάχιστον αγγλικούς.)
Ταινία του θρυλικού Studio Ghibli είναι, και την είχαν subbάρει παλαιότερα οι AnimeClipse.
Nausicaa of the valley of the wind - gamato.info - Torrent Details
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 22:12
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|