Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yuri (manga)
#106
Posted 20 December 2011 - 16:49
Lonely sheep, lonely wolf: ch2&3 released today. Βρε τους Lililicious...φτου μη τους βασκάνω. Ωραία τα twist της ιστορίας αλλά το τέλος του ch3->WHAT THE HECK????
#107
Posted 22 December 2011 - 22:38
επισης είδατε στο yri project τί λέει? "Releases will also be hosted on Dynasty's Reader from now on." AWESOME!!!
αθάνατος να μείνεις reader!!!! (... οχι σαν το group σου που τα παρατησαν ενω είχαν αναλάβει τόσα ...)

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
#108
Posted 24 December 2011 - 13:18
Βρε τους Lililicious...φτου μη τους βασκάνω.
η ανακοίνωση στο site των lililicious μου έφερε δάκρυα, όχι χαράς.

"We have a big announcement today about the future of the group.
We're planning to transition to working more on doujinshi and older manga rather than currently-running or recently-published manga. We'll no longer be picking up new series or one-shots from future Tsubomi and Yuri Hime issues (and probably not Hirari or Rakuen either, or any other current publication). We're also cutting back our current Tsubomi and Yuri Hime projects to a level we can hope to finish in the next few months (aside from a couple of ongoing series)."

κ συνεχίζει: "We'd prefer to put more of our resources into titles that don't have a chance of ever being licensed, particularly ones that we've had on our project list for years but haven't gotten to yet."
πίστεψε με lililicious, αν είχαν γίνει licensed τα yuri hime, tsubomi κλπ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΗΔΗ! ma_foteini, βρήκες κανένα να διδάσκει γιαπωνέζικα κάτω κύπρο? με βλέπω στα 30-35 μου να αγοράζω παλιους τόμους για να μάθω επιτέλους τη συνέχεια των σειρών που αφηνουν.
απο τους τίτλους που αφήνουν έφαγα 5000000 arrows on my both knees. ενδεικτικά:
Cat's Eye Hall by Shinonome Mizuo :να περιμένω υπομονετικά πάνω απο 1 χρόνο για το 2ο κεφ κ ξαφνικά να μαθαίνω ότι δεν θα το μεταφράσουν καν. η Shinonome Mizuo έχει realeases σε σχεδον κάθε yuri hime, κ κανείς δεν φαίνεται να δίνει σημασία, μόνο σε εμένα αρέσει? ρε παιδια, δεν σας άρεσε το first love sisters? ή το μισό carbonard crown?)
2 σειρές της Takemiya Jin: το KiLa KiLa που ομολογώ δεν το ξέρω κ το Love Flicker που είναι ανθολόγιο με μια κάπως σύνδεση των ch, που ήδη έβγαλαν τα 4. γτ δεν το τελειώνουν? τουλάχιστον το Fragments of Love θα το τελειώσουν (που δεν ξερουμε αν αποφασίσουν να το αφήσουν κ αυτό στη πορεία).
Love DNA XX by Zaou Taishi and Eiki Eiki: καλά αυτό το άφησαν χρόνους πριν, ευτυχώς που το ανέλαβε άλλο group γτ θα τραβούσα τα μαλλια μου αν άφηναν αυτό το manga με το συγκεκριμένο setting!!!
Sayonara Folklore by Kazuma Kowo: me cries
The Secret Recipe by Morinaga Milk: me DIES! είναι σοβαροί???? αφήνουν morinaga? 15 σελίδες το δίμηνο????? να με διδάξουν το πως να γίνω εγώ editor κ να το αναλάβω προσωπικα!!!
κ το top απ'ολα, μια σειρά που άρχισαν 1 εβδομάδα πριν: The Flower and the Star by Suzukin Kalio δλδ έπρεπε να μας βασανίσουν με το πρώτο ch, κ μετά να μας πουν sorry δεν έχει αλλο.


Τις υπόλοιπες σειρές δεν τις γνωρίζω άρα can't say much.
Κ για να είμαστε ξεκάθαροι, εκτιμώ κ σέβομαι πολύ το χρόνο που τρώνε χωρίς να κερδίζουν κ τπτ οι ανθρώποι που είναι στον scanlation world. όπως θα δείτε κ πιο πάνω, σειρές που δεν έχουν ξεκινήσει, δεν με νοιάζουν τόσο, αλλα ρε scanalaton groups αφού ξεκινάτε κάτι, τελειώστε το σας παρακαλώ πολύ κ μετά σταματήστε να υπάρχετε. κ δεν μιλάω μόνο για το yuri genre. πρόσεξα ότι υπάρχει μια S&M σχέση, scanlation groups κ όσοι δεν γνωρίζουν ιαπωνικά για να διαβάσουν απευθείας απο τα raws.
τελείωσα, κ θα σας αφήσω με ένα χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι που ταιρίαζει στην περίπτωση:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=vK06SgtXin0[/media]

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
#109
Posted 24 December 2011 - 15:12
2ον: παλιο-tease group που μας βγάζετε νέες σειρούλες και τις αφήνετε.*
3ον:Ποια η λογική με τους παλιούς τίτλους; Ως προς την ιστορική σημασία και συμβολή τους στην εξέλιξη του είδους;
Τουλάχιστον δεν κάνουν drop το Aoi Hana και Cherry blossom pink.
Είναι λυπηρό. Πολύ.



όχι eyl, δεν το έψαξα καν αλλά πλέον είναι μείζονος προτεραιότητας να επικοινωνήσω με το
Πλέον με ενδιαφέρει να διαβάζω ιαπωνικά. Θα ενισχύσω και τις εκδόσεις, λολ!
*φυσικά και έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά αυτό δεν το περίμενα από τους lililicious. Τελικά τους μάτιασα. Δεν ξαναλέω κουβέντα για γκρουπ.

Υ.Γ.: τελευταίο κεφάλαιο Lonely sheep, lonely wolf.
Edited by ma_foteini, 24 December 2011 - 15:29.
#110
Posted 24 December 2011 - 15:53
3ον:Ποια η λογική με τους παλιούς τίτλους; Ως προς την ιστορική σημασία και συμβολή τους στην εξέλιξη του είδους;
ναι, γτ οι καινούριοι τίτλοι δεν είναι μαυροι καταμαυροι καταψυχοπλακωτικοί όπως τους παλιους. i take my yuri however it comes, but actually i prefer the fluffy feeling i get when i read fluffy yuri stories.
Τουλάχιστον δεν κάνουν drop το Aoi Hana και Cherry blossom pink.
για το cherry blossom pink, δεν μένει πολύ, αλλα αν γίνει drop το aoi hana χωρίς απο προηγουμένως να πουν οτι το ανέλαβε άλλο group, βρείτε ένα θεό να πιστεψετε γτ θα έχει έρθει το τέλος του κόσμου!!!
όχι eyl, δεν το έψαξα καν αλλά πλέον είναι μείζονος προτεραιότητας να επικοινωνήσω με το
προξενείο για να μάθω αν υπάρχουν δάσκαλοι.εδιτ: φτου, δεν έχει προξενείο εδώ, πρέπει να μιλήσω με ελλάδα..
Πλέον με ενδιαφέρει να διαβάζω ιαπωνικά. Θα ενισχύσω και τις εκδόσεις, λολ!
θα το ψάξω κ εγω απο εδω που είμαι, μπας κ βρούμε δάσκαλο για κάτω, αν κ ο δάσκολος που θα υπάρχει τώρα μακάρι να υπάρχει κ σε 3-4 χρόνια όταν θα βολευει κ εμένα. κ όσο για ενίσχυση εκδόσεων, το πρώτο που μου ήρθς στο νου είναι κοινή βιβλιοθήκη yuri mangas κ ένα yuri manga club!!! με τσάι κ μπισκοτάκια! dreaming much

Υ.Γ.: τελευταίο κεφάλαιο Lonely sheep, lonely wolf.
Spoiler:
σοβαρά, έτσι που είδα την ανακοίνωση του lili πριν το διαβάσω, ήθελα στα μέσα του ch να μπορώ να βάλω το χέρι μου μέσα στην οθόνη κ να


girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
#111
Posted 24 December 2011 - 19:11
well, ναι, καλό πού και πού το στενάχωρο yuri αλλά αυτά τα παλιά βρε παιδί μου δεν παλεύονται. Τα σύγχρονα είναι πιο μετριασμένα οπότε διαβάζονται πιο άνετα. (και βέβαια τα fluffy, είναι fluffy, δε θέλουν αιτιολόγηση, απλά τα αγαπάμε!)
μη σου πω ότι θα κάνω subscriptions από τώρα για να έχω στοκ. πόσο έχει πάει το γιέν είπαμε;!
καλά το σκέφτεσαι, joint library & tea... και έχουμε και το κατάλληλο μαγαζί για προμήθειες τσαγιού (και σοκολάτας): whittard of chelsey. Cookies θα φτιάχνουμε homemade!
#112
Posted 10 January 2012 - 17:03

#113
Posted 10 January 2012 - 22:58
Το νέο έτος μας έφερε και Angst Koto 39+40! Όχι ότι γίνεται τίποτα συγκλονιστικό από πλευράς υπόθεσης, αλλά τουλάχιστον είναι με αγγλικά που έχουν νόημα. Άντε, να αρχίσει και το MakiMaki τα υπόλοιπα...
Βγήκε και Kimi koi Limit 08. Ένα κεφάλαιο έμεινε ακόμα, για να δούμε πώς θα λήξει κι αυτή η ιστορία.
Edit: από τους Mako-Scans για το τελευταίο κεφάλαιο Shitsurakuen:
το γιοφύρι της 'Αρτας μιλάμε!Rest assured that the final chapter is still being worked on. The scans are still in the editing phase. It might take quite some time for it to be done. We seek your patience and apologize for the inconvenience caused.
Edited by ma_foteini, 10 January 2012 - 23:05.
#114
Posted 11 January 2012 - 21:08
αχ red pyramid, (καλή χρονιά κιόλας!) έπεσες στην περίπτωση. Το Prism εκδίδεται στο Tsubomi και -αν δεν κάνω τραγικό λάθος- δεν έχει εκδοθεί σε αυτόνομο tankoubon. Το Tsubomi βρίσκεται στο 15ο τεύχος, απ' όπου και έχουμε το 5ο κεφάλαιο που βγήκε πριν 3-4μέρες μεταφρασμένο (υπάρχει στον reader των Dynasty σε περίπτωση που σου ξέφυγε). Αν κάποιος άλλος έχει διαφορετική πληροφόρηση, please do tell!
αυτή είναι η σωστή πληροφόρηση. κ το tsubomi είναι δίμηνο ή τρίμηνο νομίζω περιοδικό. αλλά επειδή το έχει αναλάβει το yuri project πια, να μην ανησυχείτε, ό,τι βγεί θα μεταφραστεί! κ μάλιστα στην ώρα του.
ανακοίνωση που έβγαλαν νοεμβρη οτι θα το βγάλουν αρχές δεκεμβρη. τελοσπαντων!!! εγω ανυπομονώ για το sweet quilty love bites!!!Edit: από τους Mako-Scans για το τελευταίο κεφάλαιο Shitsurakuen:το γιοφύρι της 'Αρτας μιλάμε!
απο τα recent εντύπωση μου έκανε η νεα σειρά του yuri hime που ανέλαβε το lililicious, το cirque arachne. ωραίο σχέδιο κ καλή αρχή.
αααα! κ yuri fans, ελπίζω να πήρατε χαμπάρι οτι βγήκε ολόκληρο το sayonara folklore απο αλλο group ε?
Edited by eyl, 11 January 2012 - 21:15.

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
#115
Posted 12 January 2012 - 01:06
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση το Cirque Arachne. Αν μη τι άλλο έχει πρωτότυπο setting. Περισσότερη εντύπωση μου έκαναν κάτι oneshots που έβγαλαν τις τελευταίες μέρες, τα οποία καθώς τα διάβαζα αναρωτιόμουν "γιατί τα διαβάζω" και "γιατί τα μετέφρασαν". Δεν ξέρω, μου φάνηκαν πολύ ~μεχ για αυτά που μας έχουν συνηθίσει.
Το Sayonara Folklore το διάβασα χτες και μου άφησε μέτρια εντύπωση. Σαν να ήταν βεβιασμένη η ιστορία. Ίσως αν ενσωμάτωνε τα extra κεφάλαια στην κυρίως ιστορία να ήταν λίγο καλύτερα (από άποψης comic relief).
Ντάξ', το Sweet Guilty Love Bites ένα κεφάλαιο έχει ακόμα και τελειώνει. Έβγαλαν ανακοίνωση αρχές Ιανουαρίου ότι είναι στα τελειώματα.
Νέες σειρές από Kawaii: α) δια χειρός Aoi Hana "Twin Cake", β) από 888 "Otome Ouji". Το δεύτερο προβλέπεται πολύ καμμένο.
Edited by ma_foteini, 12 January 2012 - 01:29.
διορθώσεις
#116
Posted 12 January 2012 - 01:57
Νέες σειρές από Kawaii: α) δια χειρός Aoi Hana "Twin Cake", β) από 888 "Otome Ouji". Το δεύτερο προβλέπεται πολύ καμμένο.
καινούριο release? run to kawaii. βελτιώθηκε το σχέδιο της aoi's? απο ιστορία, καλό ήταν το holic.
καλά, το δευτερο είναι No Comment.
κ μιας κ είπαμε τη λέξη aoi, το yurikai θέλει σκότωμα


girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
#117
Posted 19 February 2012 - 19:10
με
με πιο πολλά λόγια:
#118
Posted 20 February 2012 - 12:20
Prism 06 is out!
μεμία λέξηένα επιφώνημαSpoiler:
με πιο πολλά λόγια:Spoiler:
Αυτό ερχόμουν να ποστάρω. Pure win αυτή η σειρά. Αυτό βέβαια που θα προτιμούσα είναι λιγότερα sexy stuff και περισσότερο α. slice of life καταστάσεις -σαν το τελευταίο κεφάλαιο του πρώτου volume- και β. ρομάντζο.
Τώρα που θα βγει και το manga στην Ιαπωνία, σίγουρα θα το αγοράσω... στα ιαπωνικά. Τόσο αξιολάτρευτη είναι αυτή η ιστορία.

#119
Posted 20 February 2012 - 12:27
Baka-Updates Manga - Prism (HIGASHIYAMA Shou)
Γιατί θυμάμαι διάβασα το πρώτο chapter και δεν μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση(σαν να εντόπισα αρκετά κλισέ). Ίσως πάλι το κρίνω άδικα και εντελώς επιδερμικά.
...

#120
Posted 20 February 2012 - 22:56
pyramid, συμφωνω μαζι σου αν και με το επιπεδο του ρομαντζου ειμαι καλυμενη. Λιγο slice of life οπως λες κι εσυ δε θα με χαλαγε. Και το "ecchi " του το βρισκω σε καλη αναλογια στην ιστορια και χωρις να γινεται χυδαιο και να αποσκοπει στην τερψη και μονο σ'αυτη.
Ψηνομαι να το παρω το tankoubon κι εγω κι ας μην ξερω -ακομα- ιαπωνικα. Το ερωτημα ειναι: is yesasia good?