Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yuri (manga)

• Please log in to reply
157 replies to this topic

#76 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 04 September 2011 - 20:48

ωωω αμάν με τα χαζο-μπλογκ που ποτέ δε βρίσκω αυτό που θέλω! πού την έγραψαν την ανακοίνωση και δεν την έβρισκα;;;

"will whispered words ten more volumes cross the distance between us?"

και κάτι άσχετο για το τέλος: ανακάλυψα τα fanart του Hetalia με female characters.

τρέχουμε τώρα στο mako-scans κ παίρνουμε το shitsurakuen ch23! δεν το διαβασα ακόμη γιαυτό δεν σχολιάζω (αν κ σχολίασα παλιότερα όταν είδα raws).

λατρεμένο το banner των dynasty κ ιστορικό! όταν το πρωτοείδα με πέθανε στα γέλια.

να φανταστείς αφού είδα fanart του hetalia είπα να ξεκινήσω το anime, αλλά οκ, τελικά δεν το είδα. παραμένει ωραίο fanart για εμένα αλλά δεν ξέρω την πίσω ιστορία. απο fanart έχει κ πετυχημένα crossovers.

ps: himitsu? κάτι ξέρεις .... but 2 can keep a secret if one of them is dead.
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#77 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 04 September 2011 - 21:38

ps: himitsu? κάτι ξέρεις .... but 2 can keep a secret if one of them is dead.

ippen, shinde miru?

στο θέμα μας τώρα: Shitsu#23. τι στον Kyubee έγινε;
Spoiler:

#78 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 04 September 2011 - 23:02

ippen, shinde miru?

στο θέμα μας τώρα: Shitsu#23. τι στον Kyubee έγινε;

Spoiler:

well, αν είναι να μου πεις το μυστικό πριν κ είναι ακαριαίος, τότε δεν με πολυπειράζει, θα ήθελα έστω μια φόρα.

όπως ακριβώς το είπες, του kyubey έγινε!
Spoiler:

Posted Image

#79 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 04 September 2011 - 23:32

ακαριαίος; where's the fun in that?:slash:

Spoiler:

#80 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 04 September 2011 - 23:45

ακαριαίος; where's the fun in that?:slash:

Spoiler:

fun for you and not me! νόμιζα αυτός που πάει να πεθάνει παιρνει μια τελευταία ευχή όχι αυτός που σκοτώνει.

Spoiler:

Posted Image

#81 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 05 September 2011 - 00:06

fun for you and not me! νόμιζα αυτός που πάει να πεθάνει παιρνει μια τελευταία ευχή όχι αυτός που σκοτώνει.

then I have just the right person for you
άντε, φτάνει sm innuendos για απόψε

sora-tsuki?εννοείς το γλυτώνει το φρενοκομείο η τρελέγκω; ω μάι γκοντ.
καλά, το χαρέμι εδώ είναι ένα κι ένα, "την κική ή την κοκό να διαλέξω" που λέει και ο στίχος.
Ψήνομαι να κάνω ένα επαναληπτικό διάβασμα. Αλλά μάλλον θα την πέσω.:gn2:

#82 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 05 September 2011 - 00:15

then I have just the right person for you
άντε, φτάνει sm innuendos για απόψε

sora-tsuki?εννοείς το γλυτώνει το φρενοκομείο η τρελέγκω; ω μάι γκοντ.
καλά, το χαρέμι εδώ είναι ένα κι ένα, "την κική ή την κοκό να διαλέξω" που λέει και ο στίχος.
Ψήνομαι να κάνω ένα επαναληπτικό διάβασμα. Αλλά μάλλον θα την πέσω.:gn2:

δεν είμαι σίγουρη, απλά μας δείχνει μια συνάντηση sora-tsuki κ φαίνεται να συμβαίνει εβδομάδες μετά, αν όχι μήνες. θα περιμένουμε να δούμε.

καληνύχτα!

EDIT: big news!!!! τί συνάτησα πριν λίγο στο site του lililicious: "August 22, 2011 Moved Kisses, Sighs and Cherry-Blossom Pink back to current projects because the series is continuing in a new magazine (Comic High)." αν δεν ήμουν δεν ξέρω κ γω πόσες ώρες αυπνη τώρα θα ξυπνουσα τους απο κάτω μου! MORINAGA-SENSEI IS ALIVE AND KICKING!!!! κ λατρευω τα ζευγαράκια του kisses, sighs!

Edited by eyl, 05 September 2011 - 06:26.

Posted Image

#83 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 23 September 2011 - 11:33

κ σας έχω ενα eye-candy για τη νεα σειρά της morinaga (λέει οτι θα συνεχίσει με hitomi and nana, αλλά προτιμούσα μια ολοκαίνουρια σειρά, εστω με school girls).

Posted Image

ps: ma_foteini, δεν βρίσκω χρόνο τώρα για την πουρουσίαση των σειρών που λέγαμε, μετά την εξεταστική σκεφτομαι να κανω μια ολοκληρη λιστα με ο,τι yuri κυκλοφορεί. πως σου φάνηκε το stray little devil?
Posted Image

#84 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 27 September 2011 - 21:52

mods, banαρετε με για το triple post, δεν πειράζει, αλλά άστε με να κλάψω (δεν κλαίω ποτέ αλλα νιώθω πολύ sad) γιατί μόλις είδα το τελευταίο κεφ του sasameki (raws), κ είδα αλλη μια κλασσική, καλή, καθαρά yuri σειρά να τελειώνει. θα έχουμε μαλλον άλλους 6 μήνες - 1 χρόνο sasameki μιας κ οι dynasty δεν φαινεται να βιαζονται καθόλου, αλλά sumika, ushio i will miss you.

"WE LOVE YOU"

Spoiler:

Posted Image

#85 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 27 September 2011 - 22:17

ξεπέρασες τον εαυτό σου με το τριπλό!! λολ!

Μοrinaga sensei has να μην μας πω τι και πώς μας τα έχει κάνει. Άτιμοι yuri mangakas!
Δε βιάζονται οι Dynasty αλλά τι να κάνεις, συνεχίζω να αρνούμαι να διαβάσω άλλες μεταφράσεις ή να μετροφυλλίσω raws. Συγκρατιέμαι και δεν κοιτάω το spoiler σου. Θα κρατήσω χαρακτήρα!

το stray little devil μέχρι στιγμής συμπαθητικούλι φαίνεται -έχω διαβάσει μόνο το πρώτο vol.

ήθελα να πω και κάτι άλλο αλλά το ξεχνώ. επιφυλάσσομαι για εδιτ.

#86 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 27 September 2011 - 22:30

το spoiler είναι εικονίτσα ( a sweet one) απο το προτελευταίο κεφ αλλά δεν λέει τπτ. promise!

triple 'cos at least we have news on the manga section, απογοήτευση στα anime (αν κ σε κάθε "TOSHINO KYOUKO!" που άκουγα την εβδομάδα μου έφτιαχνε τη διάθεση).

εκτός απο aoi hana, δεν μας έχει μέινει αλλη μεγάλη yuri σειρά (δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω το MnT στις yuri σειρές - ho ho kidding). νομίζω δλδ ...
Posted Image

#87 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 04 October 2011 - 18:40

moua ha ha ha ha! Nana x Hitomi at Lililicious!

:nbleed:
Posted Image

#88 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 08 November 2011 - 13:28

NanaxHitomi was very nice, η Μορινάγκα είναι μάστερ στις γλυκιές/clumsy ιστορίες.
Spoiler:

Νέα πρόταση: Prism: (μεταφράζεται από Dynasty) yuri couple in a co-ed school, με λίγο πιο σοβαρή ματιά στους χαρακτήρες. Οι οποίοι περιέργως δεν είναι μονοδιάστατοι, τους βλέπουμε να συμπεριφέρονται σαν κανονικοί άνθρωποι και όχι σαν πυροβολημένα.
Μέχρι στιγμής έχουμε 4 κεφάλαια (3+1extra) μεταφρασμένα, όσα και τα εκδοθέντα. Υπομονή λοιπόν.

#89 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 08 November 2011 - 15:39

Νέα πρόταση: Prism

Yuri Fans out there, seriously must read it!!!

(τα εκδοθέντα είναι 5 κεφ. - 4+1 - ;p)

ελπίζω να τρέχει για πολύ καιρό ακόμη κ να μην σταματήσουν στο 1 volume.

για nana x hitomi, αλλα 2-3 κεφ υπομονή κ τελεώνει, δεν θα τρέξει περισσότερο.

επίσης απο τα νέα releases αυτό που μου τράβηξε το μάτι είναι το ανθολόγιο απο Kigi tatsumi. δεν έχει τις συνηθισμένες yuri ιστορίες, παρουσιάζουν ωριμότητα κ ρεαλισμό (σχεδον). scanlation group: lililicious κ υπάρχει στον dynasty reader.

πόσο τέλειο κ άκυρο το love flag girls? :kakaka: απολαμβάνω κάθε panel του! ήταν απο τις σειρές που πιστευα οτι θα βγάζει 1 κεφ το χρόνο το lililicious, αλλά τώρα έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία με τη συχνόητα που βγάζουν πράγματα. ωραία τώρα ελπίζω να δώσουν σημασία κ στο cat's eye hall που είναι της shinonome mizuo με το υπέροχο σχέδιο κατ'εμενα.
Posted Image

#90 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 15 November 2011 - 15:58

daaaah!πρέπει να μάθω να μετράω. 1,2,3,3.5,extra=5 κεφάλαια.

ερώτηση: βγήκε προχτές το Yurika no campus life ch01. Αυτό το θυμάμαι σαν oneshot πριν καιρό και ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε το serialisation του. Το διάβασα σήμερα και το βρίσκω πανομοιότυπο με το αρχικό (από όσα θυμάμαι δηλαδή). Κάνω λάθος ή μας περιπαίζουν;