Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yuri (manga)
Posted 15 November 2011 - 16:15

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Posted 15 November 2011 - 17:26
το Office Romance ch02 είναι γλύκα!

Posted 25 November 2011 - 19:04
αυτό που κυρίως με πείραξε είναι οτι αφήνουν σειρές απο tsubomi. οκ του yurihime είναι κ δεν είναι καλες (momono moto σίγουρα θα ήθελα να δω) αλλα μιας κ βρίσκω το tsubomi πιο "yuri ποιοτικό", πιστευα οτι θα το εβλεπα ολοκληρο μεταφρασμενο.
όμως μένουμε positive κ περιμένουμε με περισσή ανυπομονησία ό,τι yuri βγεί επειδή ΕΙΜΑΣΤΕ COOL Κ ΑΓΑΠΑΜΕ YURI!

review aoi hana ch42:

Posted 26 November 2011 - 16:02

δεν το εβγαλαν οι dynasty, αλλα ο futari wa pretty anon.
αυτό συμβαίνει όταν ο mangaka πριν έκανε loli hentai.

Posted 27 November 2011 - 22:08
#και συν τοις άλλοις, σήμερα δε φορτώνει το site των dynasty. γκρ!
Prism04: oh my god, what a chapter !!!!!!!
(δε θα βάλω κρομμύδι γιατί σίγουρα δε θα περιοριστώ στα τρία^^ και θα γεμίσω τη σελίδα)
Aoi hana 42 δε διάβασα γιατί θέλω να κάνω επανάληψη. Επιφυλάσσομαι για σχολιασμό στο άμεσο μέλλον.
*σχόλιο από το shoutbox των Dynasty από επίσημα χείλη σε απάντηση κάποιου που ρώτησε γιατί βγήκε το Prism 04 από άλλους: "MrEngenious: Announcement about various things once we have everything sorted out."
Edited by ma_foteini, 28 November 2011 - 15:09.
προσθήκη πληροφορίας
Posted 29 November 2011 - 16:34
*σχόλιο από το shoutbox των Dynasty από επίσημα χείλη σε απάντηση κάποιου που ρώτησε γιατί βγήκε το Prism 04 από άλλους: "MrEngenious: Announcement about various things once we have everything sorted out."
κ η ανακοίνωση βγήκε, πάει ο dynasty, όχι ο reader, το scanlation group: " As of now, Dynasty Scans will halt nearly all scanlation work."
δεν ξέρω τί να νιώσω.
edit1: αυτό απο audio erotica στον /u/:
"Here is the status of the series we are picking up:
READY FOR RELEASE WAITING ON OTHER CHAPTERS:
Wife & Wife 6 & 7
Sisterism 12
EDITIING:
Wife & Wife 5
Sisterism 14
I Want to be Honest 2
NOW QUALITY CHECKING:
Sisterism 13
Wife & Wife 4 version 2
Pixy Gale 12
Sasameki Koto 39 & 40
Yuru Yuri (something like 9 chapters)
NOW TRANSLATING:
Wife & Wife 9
NOW SCANNING:
Wife & Wife 10"
edit 2: oh wow! οι maki maki θα τελειωσουν το sasameki koto! all yuri fans must be pleased! όλοι γνωρίζουμε οτι η ris (maki maki owner) είναι πολύ σταθερή στα release της (όλοι θυμάστε girl friend) κ αν δουλέψει με magazine raws κ όχι tank raws όπως οι dynasty, πιστευω τον επόμενο χρόνο θα έχουμε closure για το angst ζευγαράκι!
το yuru yuri απο την αλλη, δεν το ανέλαβε κανείς μέχρι τώρα.
εγω απο την αλλη σκέφτομαι όλα εκείνα τα oneshots απο yurihime κ girls love (η συνέχεια του yuri hime wildrose) που θα χάσουμε. κάποια απο αυτά να είμαστε τυχεροί βγαίνουν μαζεμένα σε vol απο τον ίδιο mangaka κ ίσως να τα δούμε μια στιγμή μεταφρασμένα. αλλα τα πραγματα δεν πάνε καλα για τα yuri scanlations, πρώτα το lili drop-αρει ενα σωρό πράγματα, μετά το tranquil βγάζει ανακοίνωση για recruit μιας κ σε σχεδον όλα τα project του του λειπουν άτομα, το dynasty έκλεισε, το yurikai έχει να κάνει release ΜΗΝΕΣ, το wings of yuri αφου τελείωσε ο,τι ongoing είχε δεν ανέλαβε τπτ αλλο, σταμάτησε να φανταστείτε κ τα dj (θα είναι 1 χρόνος τώρα), τρέμω κάθε φορα που δεν βλέπω release στο kawaii αφου χάθηκαν 1 φορά, μπορεί να το κάνουν κ 2η. κ κάθε φορά που συμβαίνον αυτά, η μόνη λύση που βρίσκω είναι να μάθω ιαπωνικά. + η κακή διάθεση που έχω μιας κ πάω να αρρωστήσω. + τα fortune cookies που με κοροιδευουν!
ps: ίσως κάνω πολλά edit στο συγκεκριμένο κ να με συγχωρέσεται αλλα ο yuri scanlation κοσμος ζει αυτή τη στιγμή μια κρίση, μιας κ ολοι ξέρουμε τι ήταν οι dynasty.
Edited by eyl, 29 November 2011 - 19:10.
more info

Posted 11 December 2011 - 02:37
λάθος μου, βρήκα που έχουν τα release. αφού ανοίξετε τη σελίδα, πάνω πάνω που λέει Yuri Wiki. αφού πάτε σε εκέινε τη σελίδα θα τα δείτε εκεί.
on a happy note, lililicious is on fire or what?

ps: κ για όποιον θέλει το link αν δεν το βρεί μπορεί να μου ζητήσει να του το δώσω.
Edited by eyl, 11 December 2011 - 08:25.

Posted 16 December 2011 - 07:17
καινούριες tsubomi σειρές!!!! (κ έβγαλε 6 δουλειές σε 2 μέρες! κάποτε έκανε 2 μήνες)
για τις σειρές τώρα, το Green το περίμενα καιρό, η Ohtomo Megane έχει μια παράξενη επιρροή πάνω μου, παράξενη εννοώντας ανεξήγητη. γτ έχω την εντύπωση ότι μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά απο το 1ο κεφ. θα δούμε πώς θα εξελιχθεί.
αλλά αυτό που με έκανε πολύ να γελάσω κ να θέλω second αμέσως ήταν το The flower and the child.
το lonely wolf, lonely sheep is kind of cute. όχι τόσο το σχεδιο(not the best one out there) κ οι χαρακτήρες αλλα ο τρόπος που αναπτύσσεται η ιστορία ειναι sweet.
οκ μην περιμένετε να έχουν το εκτόπισμα που έχουν κάποιες αλλες πολύ γνωστες yuri σειρές, κ είναι μόνο στο 1ο κεφ. it's refreshing να βλέπεις κ σειρές αντι μονο oneshots να μεταφράζονται.
δεν θα κρύψω την ανυπομονησία μου όμως για το καινούριο MnT: the troll -supposed to be yuri- manga! νέε χρόνε έλα!

Posted 16 December 2011 - 11:20

The Flower and the Child: seems promising, και με την απαιτούμενη δόση angst.
Green: πράγματι, η Megane έχει κάτι το ιδιαίτερο. Η ιστορία φαίνεται απλή μέχρι στιγμής αλλά έχω την εντύπωση ότι θα είναι anything but.
Lonely sheep, lonely wolf: not my cup of tea το σχέδιο αλλά η ιστορία μου αρέσει.
Το νέο DIY-yuri scanlation "group" φαίνεται ωραία ιδέα. Αν δυσκολεύτηκα να βρω το λινκ, με τα mad googling skills μου τελικά τα κατάφερα! Ελπίζω να είναι σε καλό επίπεδο τα αγγλικά τους (δηλαδή, όχι σαν εκείνα του sasameki που εμφανίζονταν στο /u/ και σε πόναγαν τα μάτια σου από το κείμενο).
Υ.Γ.: α,ναι, έχουμε και το ΜΝΤ. Ε, είμαστε μαζόχες τελικά.
Posted 16 December 2011 - 18:55
Υ.Γ.: α,ναι, έχουμε και το ΜΝΤ. Ε, είμαστε μαζόχες τελικά.

αν κ εγω με θεωρώ τρομερά optimistic αντι της λεξης "μαζοχας". αλλα σοβαρά, δεν σε καίει να δεις στα ποσα ch, θα μας δώσει κάτι? ή γενικά ότι εχει αυτό το manga είναι .... δεν έχω λόγια, θα δώσω εικόνα:

σοβαρά πιστευω οτι ο mangaka πρέπει να ήταν high την περίοδο αυτη των 2-3 κεφαλαιων

Posted 16 December 2011 - 19:14
unrelated: δεν είναι μάνγκα, αλλά αξίζει να αναφερθεί λόγω yuri-ness: Batwoman.
Posted 16 December 2011 - 19:21
είναι καθαρό yuri ή troll yuri?

Posted 17 December 2011 - 13:36
Η Batwoman είναι ανοιχτά λεσβία, μαθαίνουμε για παλιά σχέση της στο πρώτο τεύχος και αμέσως μετά τη βλέπουμε να ζητά μια κοπελιά σε ραντεβού. Τέσσερα τορρ βρήκα, το σχέδιο είναι πολύ ωραίο και η χρήση των χρωμάτων είναι eyecandy. Α, έχει και υπόθεση! Σκέφτομαι σοβαρά να το προσθέσω ως έντυπο στη βιβλιοθήκη μου.
Edit: η Batwoman εμφανίστηκε στο Detective Comics (της εκδοτικής DC) το 2009, τεύχη 854 με 863 πριν αποκτήσει δική της σειρά (2011). Σε αυτά τα τεύχη παρακολουθούμε δύο ιστορίες και παράλληλα μαθαίνουμε την ιστορία της μέσω αναδρομών.
Edited by ma_foteini, 20 December 2011 - 15:40.
Posted 20 December 2011 - 14:29
Η ιστορία σε γενικές γραμμές (και χωρίς σπόιλερ): η πρωταγωνίστρια Shuu υποφέρει από "vampire syndrome" και πρέπει κάθε 2-3 μέρες να πίνει ανθρώπινο αίμα. Η Youko, transfer student, ανακαλύπτει το μυστικό και για να βοηθήσει τη Shuu περνάει όλο και περισσότερο καιρό μαζί της.
Σκέψεις: Η ιστορία είναι αρκετά γλυκιά και ήρεμη, με καθαρό shoujo ai πνεύμα. Ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα oneshots και χωρίς να γίνεται μελιστάλαχτο. Το πρώτο vol κινείται ικανοποιητικά ως εισαγωγή στην ιστορία και την εξέλιξή της (προς το τέλος εμφανίζονται και άλλοι χαρακτήρες). Στο δεύτερο vol η ιστορία ολοκληρώνεται μάλλον τσαπατσούλικα και γρήγορα (προφανώς θα έφαγε Χ από τον εκδότη) γιατί φαίνεται ότι είχε σκοπό να βγάλει και άλλα volumes όμως είναι ένα τέλος αρκετά ταιριαστό με τους χαρακτήρες.
In other news:οι y/u/ri project απέκτησαν homepage ώστε να βρίσκουμε εύκολα τα releases τους! Και έβγαλαν ένα k-on dj (YuixAzusa) πολύ αγαπησιάρικο!
Posted 20 December 2011 - 14:47
Πού μπορώ να το διαβάσω;
Ευχαριστώ.