Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Yuri (manga)


  • Please log in to reply
157 replies to this topic

#91 eyl

eyl

    Elite Yuri Lover

  • Members
  • 312 posts

Posted 15 November 2011 - 16:15

το θυμάμαι εγώ καιρό πριν που κυκλοφορησε, αλλά δεν ξέρω αν είχε κυκλοφορήσει ως oneshote ή οχι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν ξέρω ποιος το κυκλοφόρησε. ούτε το φύλαξα στο pc να δω. αυτό που κυκλοφόρησε απο payapaya είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που κυκλοφόρησε πριν, κ η audio erotica δεν υπάρχει μια στις χίλιες να σε περιπαίζει για yuri ~hentai σειρά!!! η γυναίκα είναι τρελή με αυτά!
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#92 ma_foteini

ma_foteini

    definately busy

  • Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 15 November 2011 - 17:26

well, εγώ το φύλαξα στο Pc, αλλά δεν είμαι στο pc! Καλά, η audio erotica δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει τέτοιο ατόπημα, μάλλον το περιοδικό αποφάσισε να επανεκδώσει την αρχική ιστορία σαν ch01. Θα προτιμούσα να είχε και κάτι καινούργιο μαζί με το παλιό κεφάλαιο, να κάνει δηλαδή εισαγωγή και κάτι ακόμη. ουφ, anywayz...

το Office Romance ch02 είναι γλύκα!:wooi2: αχ Ακικο, αχ!

#93 eyl

eyl

    Elite Yuri Lover

  • Members
  • 312 posts

Posted 25 November 2011 - 19:04

ααααα!!! αν μπορούσα να κλάψω θα το έκανα. η χθεσινή ανακοίνωση του lililicious οτι drop-παρει (μπορείς να κάνεις drop σειρές αν δεν τις έχει ξεκινήσει καν? απλα είχαν ανακοινώσει οτι θα τις εκαναν) ένα σωρό σειρές επειδή έχουν ελλειψη editors κ γενικά staff, με λυπεί τρομερά. απ'οτι φαίνεται, αν δεν αναλάβει αλλος κανείς, δεν θα δούμε ολοκληρωμένη σειρά απο uso kurata.

αυτό που κυρίως με πείραξε είναι οτι αφήνουν σειρές απο tsubomi. οκ του yurihime είναι κ δεν είναι καλες (momono moto σίγουρα θα ήθελα να δω) αλλα μιας κ βρίσκω το tsubomi πιο "yuri ποιοτικό", πιστευα οτι θα το εβλεπα ολοκληρο μεταφρασμενο.

όμως μένουμε positive κ περιμένουμε με περισσή ανυπομονησία ό,τι yuri βγεί επειδή ΕΙΜΑΣΤΕ COOL Κ ΑΓΑΠΑΜΕ YURI! :8):

review aoi hana ch42:
Spoiler:

Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#94 eyl

eyl

    Elite Yuri Lover

  • Members
  • 312 posts

Posted 26 November 2011 - 16:02

ααα! βγήκε το prism ch4! :nbleed: :wooi2: :kyaaa:

δεν το εβγαλαν οι dynasty, αλλα ο futari wa pretty anon.

αυτό συμβαίνει όταν ο mangaka πριν έκανε loli hentai.
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#95 ma_foteini

ma_foteini

    definately busy

  • Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 27 November 2011 - 22:08

well, too bad for lililicious... ας ελπίσουμε ότι μερικά από τα stories που ξε-καβάντζωσαν θα τα κάνουν άλλοι. Μέχρι τότε, ας αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με την στωικότητα που μας χαρακτηρίζει (?).
#και συν τοις άλλοις, σήμερα δε φορτώνει το site των dynasty. γκρ!

Prism04: oh my god, what a chapter !!!!!!!
(δε θα βάλω κρομμύδι γιατί σίγουρα δε θα περιοριστώ στα τρία^^ και θα γεμίσω τη σελίδα)
Spoiler:



Aoi hana 42 δε διάβασα γιατί θέλω να κάνω επανάληψη. Επιφυλάσσομαι για σχολιασμό στο άμεσο μέλλον.

*σχόλιο από το shoutbox των Dynasty από επίσημα χείλη σε απάντηση κάποιου που ρώτησε γιατί βγήκε το Prism 04 από άλλους: "MrEngenious: Announcement about various things once we have everything sorted out."

Edited by ma_foteini, 28 November 2011 - 15:09.
προσθήκη πληροφορίας


#96 eyl

eyl

    Elite Yuri Lover

  • Members
  • 312 posts

Posted 29 November 2011 - 16:34

*σχόλιο από το shoutbox των Dynasty από επίσημα χείλη σε απάντηση κάποιου που ρώτησε γιατί βγήκε το Prism 04 από άλλους: "MrEngenious: Announcement about various things once we have everything sorted out."


κ η ανακοίνωση βγήκε, πάει ο dynasty, όχι ο reader, το scanlation group: " As of now, Dynasty Scans will halt nearly all scanlation work."

δεν ξέρω τί να νιώσω.

edit1: αυτό απο audio erotica στον /u/:
"Here is the status of the series we are picking up:

READY FOR RELEASE WAITING ON OTHER CHAPTERS:
Wife & Wife 6 & 7
Sisterism 12

EDITIING:
Wife & Wife 5
Sisterism 14
I Want to be Honest 2

NOW QUALITY CHECKING:
Sisterism 13
Wife & Wife 4 version 2
Pixy Gale 12
Sasameki Koto 39 & 40
Yuru Yuri (something like 9 chapters)

NOW TRANSLATING:
Wife & Wife 9

NOW SCANNING:
Wife & Wife 10"

edit 2: oh wow! οι maki maki θα τελειωσουν το sasameki koto! all yuri fans must be pleased! όλοι γνωρίζουμε οτι η ris (maki maki owner) είναι πολύ σταθερή στα release της (όλοι θυμάστε girl friend) κ αν δουλέψει με magazine raws κ όχι tank raws όπως οι dynasty, πιστευω τον επόμενο χρόνο θα έχουμε closure για το angst ζευγαράκι!

το yuru yuri απο την αλλη, δεν το ανέλαβε κανείς μέχρι τώρα.

εγω απο την αλλη σκέφτομαι όλα εκείνα τα oneshots απο yurihime κ girls love (η συνέχεια του yuri hime wildrose) που θα χάσουμε. κάποια απο αυτά να είμαστε τυχεροί βγαίνουν μαζεμένα σε vol απο τον ίδιο mangaka κ ίσως να τα δούμε μια στιγμή μεταφρασμένα. αλλα τα πραγματα δεν πάνε καλα για τα yuri scanlations, πρώτα το lili drop-αρει ενα σωρό πράγματα, μετά το tranquil βγάζει ανακοίνωση για recruit μιας κ σε σχεδον όλα τα project του του λειπουν άτομα, το dynasty έκλεισε, το yurikai έχει να κάνει release ΜΗΝΕΣ, το wings of yuri αφου τελείωσε ο,τι ongoing είχε δεν ανέλαβε τπτ αλλο, σταμάτησε να φανταστείτε κ τα dj (θα είναι 1 χρόνος τώρα), τρέμω κάθε φορα που δεν βλέπω release στο kawaii αφου χάθηκαν 1 φορά, μπορεί να το κάνουν κ 2η. κ κάθε φορά που συμβαίνον αυτά, η μόνη λύση που βρίσκω είναι να μάθω ιαπωνικά. + η κακή διάθεση που έχω μιας κ πάω να αρρωστήσω. + τα fortune cookies που με κοροιδευουν!

ps: ίσως κάνω πολλά edit στο συγκεκριμένο κ να με συγχωρέσεται αλλα ο yuri scanlation κοσμος ζει αυτή τη στιγμή μια κρίση, μιας κ ολοι ξέρουμε τι ήταν οι dynasty.

Edited by eyl, 29 November 2011 - 19:10.
more info

Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#97 eyl

eyl

    Elite Yuri Lover

  • Members
  • 312 posts

Posted 11 December 2011 - 02:37

λοιπόν, news για τον yuri scanlation world, έχει δημιουργηθεί το yuri project, ένα site που εμφανισιακά μοιαζει πολύ σαν δομή στον 4chan, αλλα δεν είναι 4chan, όπου απ'οτι έχω προσέξει, αφήνουν raws, κ κάποια άτομα τα μεταφράζουν, κάποιοι κανουν editing κλπ. δεν μπορώ να το πω scanlation group, διοτι δεν έχει την οργάνωση που έχει ενα τέτοιο group, αλλα τρέχει η δουλεια. μέχρι τώρα έχω προσέξει οτι έχουν μεταφράσει κάποια oneshots απο yuri hime, αλλα δενθα αργήσουν να ξεκινήσουν κ σειρές. το μόνο που δεν βρήκα στο site, είναι κάτι σαν το /rs/ του 4chan ή ένα release page όλων των άλλων sites, για να μπορείς να βρίσκεις ευκολα αυτά που βγάζουν χωρίς να πρεπει να τρέχεις σελίδες κ posts.
λάθος μου, βρήκα που έχουν τα release. αφού ανοίξετε τη σελίδα, πάνω πάνω που λέει Yuri Wiki. αφού πάτε σε εκέινε τη σελίδα θα τα δείτε εκεί.

on a happy note, lililicious is on fire or what? :gotit:

ps: κ για όποιον θέλει το link αν δεν το βρεί μπορεί να μου ζητήσει να του το δώσω.

Edited by eyl, 11 December 2011 - 08:25.

Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#98 eyl

eyl

    Elite Yuri Lover

  • Members
  • 312 posts

Posted 16 December 2011 - 07:17

σας έχω πεί πόσο λατρευω lililicious? ε?

καινούριες tsubomi σειρές!!!! (κ έβγαλε 6 δουλειές σε 2 μέρες! κάποτε έκανε 2 μήνες)

για τις σειρές τώρα, το Green το περίμενα καιρό, η Ohtomo Megane έχει μια παράξενη επιρροή πάνω μου, παράξενη εννοώντας ανεξήγητη. γτ έχω την εντύπωση ότι μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά απο το 1ο κεφ. θα δούμε πώς θα εξελιχθεί.

αλλά αυτό που με έκανε πολύ να γελάσω κ να θέλω second αμέσως ήταν το The flower and the child.

το lonely wolf, lonely sheep is kind of cute. όχι τόσο το σχεδιο(not the best one out there) κ οι χαρακτήρες αλλα ο τρόπος που αναπτύσσεται η ιστορία ειναι sweet.

οκ μην περιμένετε να έχουν το εκτόπισμα που έχουν κάποιες αλλες πολύ γνωστες yuri σειρές, κ είναι μόνο στο 1ο κεφ. it's refreshing να βλέπεις κ σειρές αντι μονο oneshots να μεταφράζονται.

δεν θα κρύψω την ανυπομονησία μου όμως για το καινούριο MnT: the troll -supposed to be yuri- manga! νέε χρόνε έλα!
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#99 ma_foteini

ma_foteini

    definately busy

  • Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 16 December 2011 - 11:20

οι lililicious δε σταματούν να με εκπλήσσουν! οποία ταχύτις!:gotit:

The Flower and the Child: seems promising, και με την απαιτούμενη δόση angst.
Spoiler:


Green: πράγματι, η Megane έχει κάτι το ιδιαίτερο. Η ιστορία φαίνεται απλή μέχρι στιγμής αλλά έχω την εντύπωση ότι θα είναι anything but.

Lonely sheep, lonely wolf: not my cup of tea το σχέδιο αλλά η ιστορία μου αρέσει.

Το νέο DIY-yuri scanlation "group" φαίνεται ωραία ιδέα. Αν δυσκολεύτηκα να βρω το λινκ, με τα mad googling skills μου τελικά τα κατάφερα! Ελπίζω να είναι σε καλό επίπεδο τα αγγλικά τους (δηλαδή, όχι σαν εκείνα του sasameki που εμφανίζονταν στο /u/ και σε πόναγαν τα μάτια σου από το κείμενο).

Υ.Γ.: α,ναι, έχουμε και το ΜΝΤ. Ε, είμαστε μαζόχες τελικά.

#100 eyl

eyl

    Elite Yuri Lover

  • Members
  • 312 posts

Posted 16 December 2011 - 18:55

Υ.Γ.: α,ναι, έχουμε και το ΜΝΤ. Ε, είμαστε μαζόχες τελικά.


:riiight:

αν κ εγω με θεωρώ τρομερά optimistic αντι της λεξης "μαζοχας". αλλα σοβαρά, δεν σε καίει να δεις στα ποσα ch, θα μας δώσει κάτι? ή γενικά ότι εχει αυτό το manga είναι .... δεν έχω λόγια, θα δώσω εικόνα:

Posted Image

σοβαρά πιστευω οτι ο mangaka πρέπει να ήταν high την περίοδο αυτη των 2-3 κεφαλαιων

Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#101 ma_foteini

ma_foteini

    definately busy

  • Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 16 December 2011 - 19:14

^^woo- hoo, it's woodstock baby!!!

unrelated: δεν είναι μάνγκα, αλλά αξίζει να αναφερθεί λόγω yuri-ness: Batwoman.

#102 eyl

eyl

    Elite Yuri Lover

  • Members
  • 312 posts

Posted 16 December 2011 - 19:21

μην μείνεις απλα στην αναφορά, say more! please?

είναι καθαρό yuri ή troll yuri?
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#103 ma_foteini

ma_foteini

    definately busy

  • Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 17 December 2011 - 13:36

and i quote: "...now she is many things. Estranged daughter, grieving sister, proud lesbian, brave soldier. determined hero. She is Batwoman". so, true yuri!

Η Batwoman είναι ανοιχτά λεσβία, μαθαίνουμε για παλιά σχέση της στο πρώτο τεύχος και αμέσως μετά τη βλέπουμε να ζητά μια κοπελιά σε ραντεβού. Τέσσερα τορρ βρήκα, το σχέδιο είναι πολύ ωραίο και η χρήση των χρωμάτων είναι eyecandy. Α, έχει και υπόθεση! Σκέφτομαι σοβαρά να το προσθέσω ως έντυπο στη βιβλιοθήκη μου.

Edit: η Batwoman εμφανίστηκε στο Detective Comics (της εκδοτικής DC) το 2009, τεύχη 854 με 863 πριν αποκτήσει δική της σειρά (2011). Σε αυτά τα τεύχη παρακολουθούμε δύο ιστορίες και παράλληλα μαθαίνουμε την ιστορία της μέσω αναδρομών.

Edited by ma_foteini, 20 December 2011 - 15:40.


#104 ma_foteini

ma_foteini

    definately busy

  • Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 20 December 2011 - 14:29

Tenbin wa Hana to Asobu: 2 volumes, all-girls school, shoujo ai, gender-bender.
Η ιστορία σε γενικές γραμμές (και χωρίς σπόιλερ): η πρωταγωνίστρια Shuu υποφέρει από "vampire syndrome" και πρέπει κάθε 2-3 μέρες να πίνει ανθρώπινο αίμα. Η Youko, transfer student, ανακαλύπτει το μυστικό και για να βοηθήσει τη Shuu περνάει όλο και περισσότερο καιρό μαζί της.
Σκέψεις: Η ιστορία είναι αρκετά γλυκιά και ήρεμη, με καθαρό shoujo ai πνεύμα. Ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα oneshots και χωρίς να γίνεται μελιστάλαχτο. Το πρώτο vol κινείται ικανοποιητικά ως εισαγωγή στην ιστορία και την εξέλιξή της (προς το τέλος εμφανίζονται και άλλοι χαρακτήρες). Στο δεύτερο vol η ιστορία ολοκληρώνεται μάλλον τσαπατσούλικα και γρήγορα (προφανώς θα έφαγε Χ από τον εκδότη) γιατί φαίνεται ότι είχε σκοπό να βγάλει και άλλα volumes όμως είναι ένα τέλος αρκετά ταιριαστό με τους χαρακτήρες.

In other news:οι y/u/ri project απέκτησαν homepage ώστε να βρίσκουμε εύκολα τα releases τους! Και έβγαλαν ένα k-on dj (YuixAzusa) πολύ αγαπησιάρικο!

#105 Pirate Luffy

Pirate Luffy

    Mein König

  • Members
  • 331 posts

Posted 20 December 2011 - 14:47

Αναφορικά με το Batwoman θα ήθελα να ζητήσω επιβεβαίωση προς ικανοποίηση περιέργειας: είναι δυτική δημιουργία;
Πού μπορώ να το διαβάσω;
Ευχαριστώ.
Posted Image