thread revival!
για να κάνουμε ένα μικρό update εντυπώσεων:
Blue Friend: ωραία υπόθεση, περίεργοι χαρακτήρες, ελαφρώς ενοχλητικό σχέδιο. Τελική εντύπωση μέχρι v2_c7: wtf Misuzu???
Blue Friend 2nd season: ή αλλιώς "στέρεψα-από-ιδέες-για-τίτλο-και-είπα-να-εκμεταλλευτώ-την-προηγούμενη-κυκλοφορία-μου". Κλασσικό all-girls private school, έχει μικρό ενδιαφέρον γιατί βλέπουμε μια κάποια εξέλιξη στους χαρακτήρες και το εξελίσσεται η υπό μη ειδυλιακές συνθήκες σχέση τους. Σχόλιο για το ch01-> stop falling down already!
στο εξώφυλλο του 2nd season, βλέπουμε ότι οι νέοι χαρακτήρες μοιάζουν ακριβώς με τους νέους
αφού ο/η μάνγκακα βαριέται να σχεδιάσει κάτι άλλο. Εδώ μοιάζουν μεταξύ τους οι χαρακτήρες, στο διαφορετικό storyline θα κολλήσει;
Kissing Mars: δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί-αν επαναλαμβάνομαι συγχωρήστε με. Αγαπώ Kishi Torajirou! Τελικά μέγα λάθος να μετροφυλλίσω το raw.
edit2: το διάβασα και μεταφρασμένο. Οι διάλογοι του συγκεκριμένου μάνγκακα /πάντα/ κάνουν τη διαφορά. Πάντως, τρελή γείωση έφαγε η Yukari. oh, well, τι να κάνεις. Τουλάχιστον συνειδητοποίησε τι της συνέβαινε.
Hime no Tame nara Shineru: νέα ανακάλυψη! 4koma με μια εντελώς hopeless τύπισσα με υψηλή λογοτεχνική εκπαίδευση και κληρονόμος ποιητικού έργου, προσπαθεί να φανεί αντάξια των περιστάσεων όταν προσλαμβάνεται στο παλάτι ως διδάσκαλος της πριγκήπισσας. Άρα έχουμε Ενήλικη_les_δασκάλα+almost_legal_πριγκήπισσα+a whole lotta pervy thoughts= laughs!
Μετά από μια βουτιά στα Madoka dj
(thanks eyl!), βρήκα ξεκαρδιστικό το "
Mahou Shoujo Ni Nari Tai Na". Ιδιαιτέρως cute το ζεύγος KyokoxSayaka.

Αν και μου φαίνεται πως κλίνω προς Mami για fav character. Bonus:
Mami thinking like a tru perv.Με το Shitsurakuen τι γίνεται; Έχω φάει τα internets και δεν έχω βρει μεταφρασμένο το 23. Και οι Mako-scans στο σάιτ τους λένε "τέλος" με το 22.
Edit: μου προκαλεί εντύπωση που δε βρήκα fanart Madoka με την
κλασσική πόζα του Kannazuki... such a waste...
και κάτι απολύτως άσχετο απλά για τα λολ
Edited by ma_foteini, 05 September 2011 - 21:25.
fixed Mami's url