εμενα ε εχουν πει οι γονεις καμμια 2-3 φορες τι καθεσαι και βλεπεις αλλα απλα τους αγνοω..δεν καθομαι να τους εξηγησω τι ειναι γτ πολυ απλα δεν θα καταλαβουν και θα πουν στο τελος
-''ε με λιγα λογια μικι μαους''
οι φιλοι μου παλι μονο 2 εχουν δει...
ο 1oς εχει δει το death note..του αρεσε τρελα..ηθελε να δει κι αλλα τετοια..του συστηνα το monsters και code geass αλλα δεν τα ειδε ποτε...αρκεστηκε στο death note
o 2oς εχει δει one piece και bleach...απλα αυτα..δεν θελει να δει αλλα..
οι αλλοι φιλοι μου με λενε συνεχεια ''σε εχουν καψει τα άνιμε οχι ανιμέ'' και πανε δες μικη μαους...επισης τα αποκαλουν κινεζικα και εγω συνεχεια τους διορθωνω..και μου λεν..
-''ποια η διαφορα του κινεζου με του ιαπωνεζου''
-''οποια διαφορα εχει ο αλβανος με τον ελληνα τετοια διαφορα εχει και ο ιαπωνεζος με τον κινεζο'' αυτο τους απαντω και το βουλωνουν...^^ χειροτερο ομως ειναι ο αδερφος μου(διδυμος)... αυτος παρολου που ξερει παρα πολλα πραγματα περι οτι ανιμε βλεπω γτ ειναι διπλα μου με το λαπτοπ και ακουει θελωντας η μη τα ιαπωνεζικα και καμμια φορα μου ρωταει 2-3 πραγματα...εγω του τα απανταω,τον βλεπω να ψηνεται αλλα αρνητε να τα δει...
και το χειροτερο που προαναφερα ειναι οτι μπανει στα φορουμ και βλεπει τα ποστ μου και μετα μου τα πριζει και με κοροιδευει...die!
Edited by didimakia, 28 December 2009 - 15:58.