Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
#721
Posted 31 October 2009 - 09:24
Επι του θέματος με κάλυψε ο Kenny και δε θα πώ παρα ελάχιστα. Όντας σε κάποια ηλικία, βλέπω απλά οτι θέλω χωρίς να απολογούμαι σε κανέναν. Το μόνο που μου λείπει σε σχέση με τον περίγυρο μου είναι άλλα άτομα που να βλέπουν επίσης, είμαι δυστηχώς μόνος. Αυτη την ανάγκη να μιλήσω την καλύπτω μέσω του anime.gr και κάποιων άλλων forum.
Σε ελεύθερη χώρα ζούμε, δείτε ότι θέλετε και αν κάποιος θέλει να σας υποτιμίσει εξαιτίας των anime, μην ασχολήστε καν, δεν αξίζει τον κόπο.
#722
Posted 31 October 2009 - 13:24

mono το εντιταρισμενο σου ποστ μου αρεσε πολυ.
ετσι η αποφαση να αλλαξεις το απειλιτικο υφος ηταν πολυ σωστη
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GJ8XdnboX-E&feature=related[/youtube]
Edited by Lucy-Nyu, 31 October 2009 - 14:03.

#723
Posted 31 October 2009 - 15:17
Επιπλέον οφείλω να σε πληροφορήσω ότι (με εξαίρεση ίσως τον Neuro που μπήκε καθαρά με ύφος "αρκουδάκι της αγάπης" οπότε δεν μετράει) τα υπόλοιπα μέλη της συζήτησης κάθε άλλο παρά "απειλητικό" τόνο έχουν. Συζητάνε κοσμιότατα, και με επιχειρήματα και ας μην κάνουν ποστ που φαίνεται σαν να μιλάνε στο κολλητάρι τους (γιατί στο κάτω κάτω forum είμαστε όχι το καφενείο της γειτονιάς μας όπου πάμε με τους φίλους μας) . Η μόνη η οποία μέχρι στιγμής έχει επιδείξει αντιπαραγωγική συμπεριφορά για την συζήτηση με ξεκάθαρη ειρωνεία, άσχετα ποστ και απαξίωση των συνομιλητών της είσαι εσύ (και μετά ζητάς και τα ρέστα από πάνω). Οπότε δεδομένου ότι όπως δήλωσες ξεκάθαρα σε προηγούμενα ποστ σου "απαξιείς" να συνεχίσεις την συζήτηση σταμάτα να postαρεις εκτός θέματος και προκαλώντας flame. Και τα άλλα μέλη ξέρουν να ποστάρουν lolcats και reaction pics αλλά εδώ είναι μέρος για συζήτηση όχι για flamewars.
Hint 1. To θέμα του thread είναι "anime και περίγυρός σας" (αν και αρχίζω να πιστεύω ότι θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "anime και περίγελός σας"). Παρακαλείστε όλα τα μέλη να μείνετε on topic. Οποιοσδήποτε έχει να σχολιάσει κάτι εκτός του θέματος ας χρησιμοποιήσει vms/pms προς τους ενδιαφερόμενους. Μελλοντικά off topic post για αρχή θα σβήνονται.
Ηint 2. Είναι αυτονόητο αλλά το ξαναλέω για άλλη μια φορά. Το forum είναι μικρογραφία της κοινωνίας. Έτσι όπως αν σε μια παρέα θα σε αντιμετωπίσουν πιο ζεστά αν τους μιλήσεις με ευγένεια σε σχέση με το αν πας με ύφος "**** και δέρνω από το πουθενά, έτσι και εδώ. Οπότε πολλές φορές πριν διαμαρτυρηθούμε για τις αντιδράσεις των άλλων καλό είναι να κοιτάξουμε την δική μας στάση πρώτα. [/e-κοινωνικοποίηση lesson 1.01]
hint 3. Αν δείτε συμπεριφορά που θεωρείτε προσβλητική από όποιον και αν προέρχεται το report button γι αυτό το έχουμε. Feel free to use it. ΔΕΝ ΠΑΜΕ το βρίσιμο ένα βήμα πιο πέρα. Εντούτοις προσβολή =/= απάντησης με επιχείρημα που απλά μας τσούζει.
#724
Posted 31 October 2009 - 16:23
Αυτο που λεω ομως ειναι οτι ουτε η παρουσιαση παιζει ρολο συνηθως. Νομιζεις δεν υπαρχουν απειρα ατομα που εβλεπαν ψαγμενο ανιμε (ειτε ειναι Monster ειτε ειναι Seirei no moribito) αλλα με το που ειδαν ειτε οι γονεις ειτε ο οποιοσδηποτε ειπαν απ'ευθειας οτι ειναι παιδικα; Και πως δεν προσπαθησαν τα παιδια να τους πεισουν για το βαθος των εν λογω ανιμε αλλα δεχτηκαν ειρωνιες; Αυτο που περιγραφεις ειναι ωραιο στη θεωρια αλλα στην πραξη ο μεσος Ελληνας ειναι κλειστομυαλος στο θεμα κινουμενα σχεδια, και η προκαταλειψη αυτη πολυ δυσκολα φευγει. Εχω ακουσει και τη θεϊκη φραση απο γονιο μετα απο θεαση seinen "Δηλαδη ειναι παιδικο στο οποιο μιλανε πολυ":deadga6: Εσυ εχεις τυχει σε ευνοϊκες περιπτωσεις απ'οτι καταλαβα (correct me if I'm wrong) αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.Κι εδώ αναφέρομαι σ' όλους αυτούς που τσατίζονται όταν οι πατεράδες τους τους πιάνουν να βλέπουν Naruto και τους κράζουν. Ε, μα sorry κιόλας... μα Naruto; Να βλέπατε κανένα Now And Then Here And There, να πω "OK, αυτό μπορείς να το υποστηρίξεις"... αλλά Naruto; Με το δίκιο τους σας κράζουν, ρε παιδιά. Και sorry, Γιάννη, αλλά αν καταλήγουν να βάζουν όλα τα anime σε ένα τσουβάλι, δεν φταίνε αυτοί, φταίτε εσείς που δεν τους τα παρουσιάζετε κατάλληλα. Κομματάκι δύσκολο να ασχοληθεί ο 50-φεύγα πατηρ με το αν υπάρχουν όντως καλά anime. Και ακόμα πιο δύσκολο να συγκινηθεί με Naruto, don't you think? Καλύτερα δείξε του Monster.
Μακαρι να σκεφτοταν σαν εσενα ολη η Ελλαδα, Λευτερη, αλλα ξερεις πολυ καλα οτι κανενας γονιος σημερα δε θα εχει αυτην την αντιδραση. Ενταξει, αν τυχεις στη σπανιοτατη περιπτωση γονιου που θα καθησει να σε ακουσει οταν του εξηγεις οτι τα ανιμε που δεν εχουν ερθει Ελλαδα εχουν βαθος, προφανως ενα Monster θα τον πεισει. Στο μυαλο του 99% των γονιων ομως, τα ανιμε ειναι για παιδακια και εχουν λουλουδακια και αλογακια μεσα, οποτε η εικονα αυτη θα τους αλλαξει τελειως το πως βλεπουν τα κινουμενα σχεδια, θελουν δε θελουν. Επιπλεον επειδη με παρεξηγησες, το splatter προφανως δε θα το δειξεις για να πεις οτι τα anime ειναι "σοβαρη μορφη διασκεδασης" , οπως εξηγησα λεπτομερως θα το δειξεις σε καποιον που δεν παιρνει απο λογια για να του αποδειξεις οτι δεν ειναι παιδικα. Και το γεγονος παραμενει οτι αυτη η μεθοδος εχει λειτουργησει στο 100% των περιπτωσεων οπως διαβαζεις και σε αυτο το thread και οπως εχω δει στην πραγματικη ζωη (και εχω κανει στον αδελφο μου, τον οποιο αργοτερα επεισα να δει Death Note ενω πριν δε θα το σκεφτοταν καν).(Παρένθεση για το επιχείρημα "Το splatter του Elfen Lied θα τους πείσει ότι υπάρχουν και anime για ενήλικες": Splatter έχουν κι ένα σωρό παιχνίδια που τα παίζουν ακόμα και μικρά παιδιά κι ας "μην επιτρέπεται". Splatter =/= not for kids. Όχι πια. Για να μην πω για το υπόλοιπο "πακέτο" του Elfen Lied που είναι πέρα για πέρα παιδιάστικο. Give it a rest already. Αν είχα ένα γιο που προσπαθούσε να με πείσει ότι τα anime είναι σοβαρή μορφή διασκέδασης και μου έδειχνε το Elfen Lied, θα τον διπλοφασκέλωνα λέγοντάς "όρσε να μη στα χρωστάω".)
Το επαναλαμβανω για αλλη μια φορα για ολους, αλλο να πεισεις καποιον προκατειλλημενο οτι τα ανιμε δεν ειναι παιδικα, και αλλο να πεισεις καποιον διαλλακτικο οτι τα ανιμε ειναι βαθεια. Αλλη αντιμετωπιση θελει ο ενας, αλλη θελει ο αλλος


#725
Posted 31 October 2009 - 22:54
Πριν 3 χρονια: Με βλεπει ο πατερας μου το βραδυ να βλεπω anime.
Πατερας: Μα καλα, παλι Pokemon βλεπεις???
Εγω: Δεν ειναι Pokemon ρε father, One Piece ειναι.
*Note: Το μονο ονομα κινουμενου σχεδιου (anime) που ξερει ειναι το Pokemon γι' αυτο συνεχεια αυτο μου λεει.
Πριν 2 χρονια: Απογευμα μετα την προπονηση ποδοσφαιρου.
Πατερας: Δεν κουραστηκες???
Εγω: Ναι.
Πατερας: Και γιατι δεν ξεκουραζεσε και βλεπεις Pokemon???<<Αντε παλι....

Εγω: Πρωτον, ξεκουραζομαι επειδη καθομαι και δευτερον δεν ειναι Pokemon!!! Ειναι Rurouni Kenshin!!!!
Πατερας: Το ιδιο ειναι, παιδικο ειναι και αυτο. Ρε μαντραχαλε εχει τοσο ωραιο καιρο εξω, βγες με τους φιλους σου, πανε βρες καμια γκομενα....
Εγω: Και οι φιλοι μου τωρα anime βλεπουν και εχω γκομενα, δεν χρειαζομαι δευτερη.

Εφυγε.
Πριν 1 μηνα: Μπαινει βραδιατικα στο δωματιο μου και πριν μου μιλησει του λεω.
Εγω: Father, δεν ειναι Pokemon, μην φοβασαι. Ειναι ενα βιντεακι απο ενα παιχνιδι.
Και εφυγε χωρις να μου πει τιποτα. Μαλλον τα βιντεακια απο παιχνιδια δεν τον πειραζουν. Αυτο ειναι το κολπο μου τωρα.
#726
Posted 31 October 2009 - 23:21

Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι ότι πολλοί εδώ μέσα λαμβάνουν τις αναπόφευκτες προσβολές κατά των anime σαν προσωπική προσβολή. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ. Τα anime είναι μια ασχολία, όχι τρόπος ζωής. Ούτε επάγγελμα το έχετε, ούτε θρησκεία.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
#727
Posted 31 October 2009 - 23:47
δηλαδη απο το ποιου ειδους anime βλεπεις κρινετε ποσο οριμος εισαι ...δηλαδη αν βλεπεις anime που απευθηνονται σε μικροτερες ηλικιες εισιαι ανορημος? Γενικα να θυμησω οτι στον περυγιρο μας θεορουμαστε ανοριμοι μονο και μονο που βλεπουμε anime. Και θελω να πιστευω οτι εμεις που βλεπουμε και ξερουμε τι παιζει πρεπει να συμφονουμε μεταξυ μας και να μην τρογομαστε για ασυμαντους λογους ο καθενας εχει το δικο του ειδος anime που του αρεσει και ειμαι100% ειμαι σιγουρος οτι οι περισοτεροι ξεκινισανε να βλεπουν main stream anime η παιδικα αλλιος και μετα ψαχτικαν πιο πολυ,ε κατι θα τους αρεσε και ψαχτηκαν περισοτερο

A smack on the wrist,Is the words from the mouth,Of the outsider lawyer, police
A small price to pay,For the dope and the guns,And the rape, it should all be O.K.
Your father is rich,He's the judge, he's the man,He's the God that got your sentence reduced
But in the back of his mind,He well knows what he'd find,If he looked a little deeper in you
#728
Posted 01 November 2009 - 01:47

Καταρχάς διάβασες προσεχτικά τα ποστ των 2 τελευταίων σελίδων;

Edited by Nighteyes, 01 November 2009 - 02:03.
#729
Posted 01 November 2009 - 02:32
Πάνω που βγήκε μια άκρη και κατανόηση του τι ήθελε να πει ποιος, βγαίνεις εσύ και το ξαναρχίζεις. Γιατί;;;;
Καταρχάς διάβασες προσεχτικά τα ποστ των 2 τελευταίων σελίδων;Μάλλον όχι γιατί αλλιώς δεν θα είχες κάνει αυτό το ποστ.
Spoiler: Σεντόνι
Ναι γιαυτο και εγω δεν επιτέθηκα,ουτε εβρισα κανεναν απλα εκανα μια παρατηρηση γιατι βγενει και ενα τετοιο υπονοούμενου απο ενα σημείο και μετα γιατι καποια ατομα μιλισαν για οριμοτιτα
Δεν εχεις και αδικο σε αυτο που εγραψες και μπορω να πω οτι με καλιψες ,μπορω να σου απαντισω και με πμ για να μην σπαμαρω το thread και δωσω και συνεχεια οπως λες....αλλα δν πιστευω οτι εχει καποιο νοημα να παρει διασταση το θεμα ετσι και αλλιος....
anyway οντος ο καθενας πρεπει να βλεπει οτι θελει αλλα και οι αλλοι να μην τον σνομπαρουν επιδει βλεπει το συγκεκριμενο ανιμε ,γιατι κανει οτι κανουν και οι υπολιποι που δεν βλεπουν ανιμε σε εμας που βλεπουμε, μας σνομπαρουν δηλαδη
Edited by Zanza, 01 November 2009 - 02:38.

A smack on the wrist,Is the words from the mouth,Of the outsider lawyer, police
A small price to pay,For the dope and the guns,And the rape, it should all be O.K.
Your father is rich,He's the judge, he's the man,He's the God that got your sentence reduced
But in the back of his mind,He well knows what he'd find,If he looked a little deeper in you
#730
Posted 01 November 2009 - 02:49
Και όποιος σνομπάρει αυτούς που βλέπουν anime γούστο του και καπέλο του στο κάτω κάτω. Το θέμα είναι πως ο καθένας μας αφήνει να τον επηρεάσει μια δικαιολογημένη ή και λιγότερο δικαιολογημένη αρνητική στάση.
EDIT:Και για να σταματήσει να υπάρχει όλη αυτή η γκρίνια για την κακιά Ελλάδα που δεν καταλαβαίνει τους animeόφιλους παραθέτω το παρακάτω quote που ίσως βοηθήσει να μην τρέφουμε αυταπάτες.
Συγνώμη, αλλά πραγματικά, τι περιμένετε; Να θεωρούν τα anime οι γονείς και οι φίλοι σας "τέχνη υψηλού επιπέδου"; Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές.
Εδώ τα anime θεωρούνται στην Ιαπωνία υπο-κουλτούρα, και όσοι είναι πάνω από 18 "κρύβουν" την ασχολία τους παραέξω. Τα μόνα anime που είναι "κοινώς αποδεκτά" σε όλους τους Ιάπωνες είναι το Sazae-san και το Doraemon.
Οι otakus θεωρούνται παιδεραστές και ανώμαλοι στην χώρα αυτή. Αυτό έχει αρχίσει από ένα συμβάν, το λεγόμενο "Miyazaki Case" (καμία σχέση με τον γνωστό Miyazaki) οπου ο Miyazaki αυτός απήγαγε παιδιά, τα βίαζε και μετά τα σκότωνε. Στο τέλος τον συνέλλαβαν και στο σπίτι του βρήκαν εκατοντάδες anime και hentai. Από τότε έχει δημιουργηθεί αυτή η προκατάλληψη. Όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό, είναι η αλήθεια.
Τέσπα, ξέφυγα
Το συγκεκριμένο post είναι τριών χρόνων. Δεν μιλάμε για μια κατάσταση που παρατηρείται τώρα και μόνο στην Ελλάδα.
Edited by iristella, 01 November 2009 - 02:59.
#731
Posted 01 November 2009 - 05:20
Ολό αυτό το παραπάνω σκηνικό μου θυμίζει διάφορα άλλα με τους γονείς μου (κι όχι μόνο) που δεν αφορούν anime όπως:Χμμμ...να πω και γω την δικια μου ιστορια.
Πριν 3 χρονια: Με βλεπει ο πατερας μου το βραδυ να βλεπω anime.
Πατερας: Μα καλα, παλι Pokemon βλεπεις???
Εγω: Δεν ειναι Pokemon ρε father, One Piece ειναι.
*Note: Το μονο ονομα κινουμενου σχεδιου (anime) που ξερει ειναι το Pokemon γι' αυτο συνεχεια αυτο μου λεει.
Πριν 2 χρονια: Απογευμα μετα την προπονηση ποδοσφαιρου.
Πατερας: Δεν κουραστηκες???
Εγω: Ναι.
Πατερας: Και γιατι δεν ξεκουραζεσε και βλεπεις Pokemon???<<Αντε παλι....
Εγω: Πρωτον, ξεκουραζομαι επειδη καθομαι και δευτερον δεν ειναι Pokemon!!! Ειναι Rurouni Kenshin!!!!
Πατερας: Το ιδιο ειναι, παιδικο ειναι και αυτο. Ρε μαντραχαλε εχει τοσο ωραιο καιρο εξω, βγες με τους φιλους σου, πανε βρες καμια γκομενα....
Εγω: Και οι φιλοι μου τωρα anime βλεπουν και εχω γκομενα, δεν χρειαζομαι δευτερη.Αντε bye bye father.
Εφυγε.
Πριν 1 μηνα: Μπαινει βραδιατικα στο δωματιο μου και πριν μου μιλησει του λεω.
Εγω: Father, δεν ειναι Pokemon, μην φοβασαι. Ειναι ενα βιντεακι απο ενα παιχνιδι.
Και εφυγε χωρις να μου πει τιποτα. Μαλλον τα βιντεακια απο παιχνιδια δεν τον πειραζουν. Αυτο ειναι το κολπο μου τωρα.
- Μάνα προς εμένα: "Γιώργο, πιάσε μου το computer." (Mετάφραση: "Γιώργο, πιάσε μου το τηλεκοντρόλ (της τηλεόρασης).")
- Πατέρας προς εγγονή: "Kατερινά, έλα εδώ να σου δείξω ένα Μίκυ Μάους" (Μετάφραση: "Kατερίνα, έλα να σου δείξω ένα Λούκυ Λουκ*.") *Είχε βρει χάμω ένα τεύχος του Λούκυ Λουκ
- Ατάκες που 'χω ακούσει από άλλους "Πάλι παίζεις Playstation*;" (Μετάφραση: "Πάλι παίζεις βιντεοπαιχνίδια;") *Παίζει Dreamcast, XBOX ή δεν ξέρω εγώ τι αλλά όχι Playstation
- Πατέρας προς εμένα: "Γιώργο, πάρε εδώ ένα cd για να μου γράψεις τα βίντεο από την κάμερα" (Μετάφραση: "Γιώργο, πάρε εδώ ένα dvd για να μου γράψεις τα βίντεο από την κάμερα")
- Καψούρης προς περαστικιά κοπέλα: "Θα μου δώσεις το τηλέφωνό σου;" (Mετάφραση: "Θα μου δώσεις το νούμερο του κινητού σου;")
To συμπέρασμα το βγάλατε, πιστεύω.
Για την καφρίλα την επόμενη φόρα, πάντως, μου μου ζητήσει η μάνα μου το κομπιούτερ εννοόντας το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης θα της φέρω το laptop.

#732
Posted 01 November 2009 - 12:50
και λιγες μερες νωριτερα εβγαλα ενα φορεμα απο την ντουλαπα μου το απλωσα στο κρεβατι και εντελως τυχαια εκεινη την στιγμη ειχα και ενα ψαλιδι στο χερι.
μπαινει η μανα μου μεσα και τσουυυπ
"μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη οχιιιιιιιιιιιιιιι ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΟΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"

#733
Posted 01 November 2009 - 15:49
και επισεις αναφερεσαι για ατομα που σνομπαρουν εμας που βλεπουμε ανιμε γιατι απλα δεν ξερουν,το ιδιο συμβαινει και με την μουσικη π.χ ποσες φορες εχω ακουσει την εκφραση..." ακους metal" πως μπορεις? γουστο μου καπελο μου που ακουω αυτη την μουσικη δεν θα δωσο λογαριασμο το θεμα ειναι οτι λαθος ειναι αυτος που σνομπαρει χωρις να ξερει,και απλα εχει την αποψη του και δεν δεχετε αλλες εκδοχες οτι και να του πεις
θελω να καταλιξω οτι πιστευα οτι εμεις που βλεπουμε ανιμε εχουμε αποψη και συγκεκριμενο γουστο αλλα δν κατακρινουμε τον αλλο που κανει το ιδιο πραγμα με εμας αλλα βλεπει μια διαφορετικη κατηγορια πχ γιατι καλος η κακος το να βλεπεις ανιμε δεν ειναι τοσο συχνο οσο να ακους μουσικη που ανεφερα πιο πανω...αρα λιγοτερα ατομα που ασχολουνται = πιο ψαγμενα
και για να μην βγαινω offtopic μια ιστοριουλα
Φιλος μου : τι κανεις ρε χελι? (χελι = το ατομο που γλιστραει σαν χελι ειναι μαγκας χαχα η τεσπα κατι που λεμε με φιλους μου)
εγω : καλα ρε χελι εσυ? εδω βλεπω anime
φιλος : παλι ποκεμον βλεπεις ρε?
εγω : ρε μανια δεν ειναι ποκεμον λεμε
φιλος: ε τι ειναι ?
εγω : δεν ειναι ολα ποκεμον ρε φιλε υπαρχουν και πιο περιπλοκα
φιλος : τι δηλαδη digimon χαχαχα?
εγω : οχι και επιδει ειρονευεσε δες το πρωτο επισοδιο του ergo proxy (του δινω link και το βλεπει)
φιλος: δεν καταλαβα ρε φιλε τπτ
εγω : ε μοκο τοτε
φιλος .......
Edited by Zanza, 01 November 2009 - 16:00.

A smack on the wrist,Is the words from the mouth,Of the outsider lawyer, police
A small price to pay,For the dope and the guns,And the rape, it should all be O.K.
Your father is rich,He's the judge, he's the man,He's the God that got your sentence reduced
But in the back of his mind,He well knows what he'd find,If he looked a little deeper in you
#734
Posted 01 November 2009 - 21:50
Δεν κατέκρινε κανείς κανέναν. Το δεν κατακρίνω δεν σημαίνει επικροτώ. Ο καθένας βλέπει ότι θέλει. Είπε κανείς κάτι διαφορετικό;θελω να καταλιξω οτι πιστευα οτι εμεις που βλεπουμε ανιμε εχουμε αποψη και συγκεκριμενο γουστο αλλα δν κατακρινουμε τον αλλο που κανει το ιδιο πραγμα με εμας αλλα βλεπει μια διαφορετικη κατηγορια πχ γιατι καλος η κακος το να βλεπεις ανιμε δεν ειναι τοσο συχνο οσο να ακους μουσικη που ανεφερα πιο πανω...αρα λιγοτερα ατομα που ασχολουνται = πιο ψαγμενα

Η ένσταση ήταν για το κατα πόσο θα πρέπει να περιμένει κανείς θετική ανταπόκριση απο το περιβάλλον του αν και ο ίδιος δεν βοηθήσει σ' αυτό. Το κοπανάω την ατάκα που όλοι ξέρουμε "Τα anime δεν είναι παιδικά" δεν λέει από μόνη της τίποτα: Εξαρτάται ποιος την λέει και που.
Όσον αφορά αυτό που λέει η Iristella, φυσικά και θα κατακρίνω τα loli/shota και τα hentai με βιασμούς κτλ. το ίδιο όμως κάνω και όσον αφορά τα live action. Είναι ηθικό το ζήτημα και μπορεί να επηρεάσει πολύ αρνητικά κάποιους ανθρώπους και κατα συνέπεια την κοινωνία μας.
Πιο ψαγμένα;


Δεν βλέπω κάτι το τραγικό στην συζήτηση με τον φίλο σου. Αν θέλεις να τον προσυλητίσεις του βάζεις να δει κάτι που πιστεύεις ότι θα του αρέσει, αν όχι απλά τον γράφεις.

#735
Posted 01 November 2009 - 23:21
Δεν κατέκρινε κανείς κανέναν. Το δεν κατακρίνω δεν σημαίνει επικροτώ. Ο καθένας βλέπει ότι θέλει. Είπε κανείς κάτι διαφορετικό;
Η ένσταση ήταν για το κατα πόσο θα πρέπει να περιμένει κανείς θετική ανταπόκριση απο το περιβάλλον του αν και ο ίδιος δεν βοηθήσει σ' αυτό. Το κοπανάω την ατάκα που όλοι ξέρουμε "Τα anime δεν είναι παιδικά" δεν λέει από μόνη της τίποτα: Εξαρτάται ποιος την λέει και που.
Όσον αφορά αυτό που λέει η Iristella, φυσικά και θα κατακρίνω τα loli/shota και τα hentai με βιασμούς κτλ. το ίδιο όμως κάνω και όσον αφορά τα live action. Είναι ηθικό το ζήτημα και μπορεί να επηρεάσει πολύ αρνητικά κάποιους ανθρώπους και κατα συνέπεια την κοινωνία μας.
Πιο ψαγμένα;Όχι, δεν θα το λεγα, ειδικά απο την στιγμή που υπάρχει διαδίκτυο. Για να βρεθεί στο χώρο μας κάποιος πριν 10 χρόνια όντως θα πρέπει να ψαχνόταν. Σήμερα είναι πολύ εύκολο. Και ο πιο άσχετος όλο και κάποιον τίτλο θα πετύχει που να του τραβήξει την προσοχή πχ στο youtube. Άσε που πολλοί πέσαμε πάνω στον όρο anime ψάχνοντας για σειρές που βλέπαμε μικροί.
Αναζήτηση λόγω νοσταλγίας δηλαδή και όχι για κάτι "καινούργιο".
Δεν βλέπω κάτι το τραγικό στην συζήτηση με τον φίλο σου. Αν θέλεις να τον προσυλητίσεις του βάζεις να δει κάτι που πιστεύεις ότι θα του αρέσει, αν όχι απλά τον γράφεις.
Αυτη η νοσταλγια για το παλιο εφερε και την αναγκη για την αναζητηση κατι καινουργιο...anyway αυτη η κουβεντα μπορει να συνεχιστεί και να συνεχιστεί παντος να πω οτι
Την συζητηση με τον φιλο μου την εβαλα για να δειξω και οπως ξερετε ολοι οτι αυτο ειναι το σκεπτικο που επικρατει στους μη οτακου φιλους μας...δηλαδη οτι ειναι κατι παιδαριοδες.... και οτι μολις του ειπα κατσε δες αυτο να δεις αν ειναι παιδικο και δν εβαλε νοημα , ε μετα καταλαβενει οτι ελεγε.....ανοησιες και ανακριβιες

A smack on the wrist,Is the words from the mouth,Of the outsider lawyer, police
A small price to pay,For the dope and the guns,And the rape, it should all be O.K.
Your father is rich,He's the judge, he's the man,He's the God that got your sentence reduced
But in the back of his mind,He well knows what he'd find,If he looked a little deeper in you