Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * - - - 1 Ψήφοι

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#751 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2010 - 23:10

1.Εγώ και η μαμά μου πριν από οχτώ χρόνια,είδαμε το Spirited Away στο Cinerama του Π.Φαλήρου.
2.Η αδερφούλα μου έβλεπε το Sengoku Basara
3.Ο πατέρας μου ήρθε όταν έβαλα τη Nogizaka Haruka και έμεινε άφωνος
4.Οι φίλοι μου δεν ξερουν το anime.
5.Εγω θέλω να κάνω παρέα με αυτούς που ασχολούνται με ασιατικό κινηματογράφο και anime.Έφαγα δεκατρία χρόνια στο anime και οχτώ χρόνια στον ασιατικό κινηματογράφο.
6.Μακάρι η κοπέλα μου να ξέρει το anime
Συμπερασμα=Ολοι δεν εχουν προβλημα με τα anime

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από bocikris94: 15 Ιούλιος 2010 - 20:39

#752 Jehd

Jehd

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 18:27

Anime και ο περίγυρός μου ε... :nosey:
Οι γονείς μου δεν πολύ ασχολούντε με το αν βλέπω ή όχι (και ούτε είναι και τόσο θέμα πια, για να ασχολιθούν), αλλά ξέρουν το ενδιαφέρον μου για την Ιαπωνική κουλτούρα γενικότερα (κάνω μαθήματα Γιαπωνέζικα, έχω αγοράσει διάφορα CD J-μουσικής κτλ) και δεν φαίνετε να τους πειράζει ή να τους ενοχλεί. Πολλες φορές μάλιστα με ρωτάνε "Πώς λένε αυτο (πχ) στα Γιαπωνέζικα;" ή και μέχρι "Θα βάλεις να ακούσουμε λίγο από αυτά τα Γιαπωνέζικα που ακούς εσύ;;" (:oo:) και άλλα τέτοια διάφορα... Ο αδερφός μου, ξέρει κι αυτός ότι βλέπω anime αλλά ούτε εκείνος λέει τίποτα γιατι είναι κι αυτός πορωμένος με σείρες (τις κλασσικες αμερικάνικες CSI, 24 και κάτι τέτοια...:puke:), οπότε ο καθένας με την πόρωση του. Τώρα, οι φίλοι μου... τι να λέω τώρα, αφού κι αυτοί όλοι πορωμένοι με anime είναι (όλοι μάζι ξεκινήσαμε να βλέπουμε, πάνω κάτω).:hahaha:

#753 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 00:56

Για δες εδώ ένα shitstorm... απ' όλα έχει ο μπαξές: Κατηγορίες προς mods, lolcats, ειρωνίες, multiquoting, παρεξηγήσεις, ragequits, σεντόνια... κι όλα αυτά μέσα σε 10 posts. Συγχαρητήρια, .aNiMe//GR, με κάνεις υπερήφανο... NOT.

Λοιπόν, πάμε άλλη μία, τούτη τη φορά σε ταληράκια...

α) O καθένας έχει το δικαίωμα να βλέπει ό,τι θέλει. β) Ο καθένας έχει επίσης το δικαίωμα να διαδίδει το τι βλέπει όσο θέλει. γ) Τέλος, ο περίγυρος έχει το δικαίωμα να απαντήσει όπως θέλει.

Μέχρι εδώ όλα καλά; Απλά λέω ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.

Ε, λοιπόν, αν η αντιμετώπιση που εισπράττετε από τον περίγυρό σας δεν σας αρέσει, πιθανόν, λέω εγώ τώρα, να φταίτε εσείς γι' αυτό. Πιθανόν εσείς αρμενίζετε στραβά και δεν είναι στραβός ο γιαλός. Και ναι, κρίνοντας από αυτά που γράφετε σ' αυτό το thread, this is most probably the case.

Καλώς ή κακώς (κατά τη γνώμη μου καλώς), η κοινωνία έχει κάποια standards. Για παράδειγμα, θεωρείται δείγμα ανωριμότητας το να είσαι άνω των 18 και να βλέπεις έργα που απευθύνονται σε κοινό ηλικίας 12 και βγάλε (Naruto/Bleach/One Piece/DBZ και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων συμπεριλαμβανομένων). Πολύ χειρότερα είναι τα πράγματα γι' αυτούς που αντιδρούν άσχημα όταν τους λένε κάτι τέτοιο. Απλά ενισχύει περισσότερο τις αρχικές υποψίες. Καλύτερα να παραδεχτείς εξαρχής "ξέρω ότι είναι μια βλακεία, αλλά το βλέπω γιατί προσωπικά με διασκεδάζει", παρά να αρχίσεις τα "ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ!!1one".

Κι εδώ αναφέρομαι σ' όλους αυτούς που τσατίζονται όταν οι πατεράδες τους τους πιάνουν να βλέπουν Naruto και τους κράζουν. Ε, μα sorry κιόλας... μα Naruto; Να βλέπατε κανένα Now And Then Here And There, να πω "OK, αυτό μπορείς να το υποστηρίξεις"... αλλά Naruto; Με το δίκιο τους σας κράζουν, ρε παιδιά. Και sorry, Γιάννη, αλλά αν καταλήγουν να βάζουν όλα τα anime σε ένα τσουβάλι, δεν φταίνε αυτοί, φταίτε εσείς που δεν τους τα παρουσιάζετε κατάλληλα. Κομματάκι δύσκολο να ασχοληθεί ο 50-φεύγα πατηρ με το αν υπάρχουν όντως καλά anime. Και ακόμα πιο δύσκολο να συγκινηθεί με Naruto, don't you think? Καλύτερα δείξε του Monster.

(Παρένθεση για το επιχείρημα "Το splatter του Elfen Lied θα τους πείσει ότι υπάρχουν και anime για ενήλικες": Splatter έχουν κι ένα σωρό παιχνίδια που τα παίζουν ακόμα και μικρά παιδιά κι ας "μην επιτρέπεται". Splatter =/= not for kids. Όχι πια. Για να μην πω για το υπόλοιπο "πακέτο" του Elfen Lied που είναι πέρα για πέρα παιδιάστικο. Give it a rest already. Αν είχα ένα γιο που προσπαθούσε να με πείσει ότι τα anime είναι σοβαρή μορφή διασκέδασης και μου έδειχνε το Elfen Lied, θα τον διπλοφασκέλωνα λέγοντάς "όρσε να μη στα χρωστάω".)

Και τώρα το σημείο στο οποίο με χάνετε σχεδόν όλοι: Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι δεν πρέπει να βλέπετε τα εν λόγω anime. By all means, αν είναι του γούστου σας, δείτε τα και ξαναδείτε τα όσες φορές γουστάρετε. Απλά, μην προσπαθείτε να τα προβάλλετε στον έξω κόσμο σαν must-see έργα που θα αρέσουν σε όλους. Γιατί οι περισσότεροι θα γελάνε μαζί σας, και ο ξεροκέφαλος της υπόθεσης θα είστε εσείς και όχι αυτοί.

TL;DR: HIDE YOUR FUCKING POWERLEVEL.

Επίσης, βγάλτε από το μυαλό σας την ιδέα της "αλληλεγγύης μεταξύ των otaku". Δεν ξέρω που το ακούσατε, αλλά είναι μεγάλο ψέμα. Το ότι είμαι και είσαι otaku δεν σημαίνει ότι θα σε υποστηρίξω σε ό,τι ανοησία πεις. Ούτε σημαίνει ότι θα πάρω το μέρος σου όταν κάποιος σε κράζει για μια σαχλαμάρα που παρακολουθείς. Δεν είμαστε μια κλειστή κάστα η οποία πρέπει να αμυνθεί από όλη την υπόλοιπη κοινωνία. Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που συμφωνεί σε ένα πράγμα (μας αρέσουν τα anime), αλλά διαφωνούμε σε σχεδόν οτιδήποτε άλλο. Που είναι λοιπόν το περίεργο στο να μην υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο;

ΥΓ.1: Neuro, παιδί μου, κοιτάω και ξανακοιτάω τα posts της mono, της iristellas και το δικό μου, και αφενός είναι διαρκώς on-topic, αφετέρου πουθενά δεν περιέχουν επιθέσεις προς τη Lucy-Nyu. Μια χαρά τους τηρούμε τους κανόνες, thank you very much. Τί περνούσε από το μυαλό σου ενώ έγραφες αυτό το post, δεν θα μάθω ποτέ.

ΥΓ.2: Γιάννη, για το ποιος προδιέγραψε τον τόνο, απλά θα σου quotάρω δύο-τρεις φράσεις:Όλα αυτά είναι από πριν καν μπει η mono στο thread. Τα συμπεράσματα δικά σου.

ΥΓ.3: Lucy-Nyu, μου είναι κι εμένα πολύ εύκολο να ξεπετάξω το κάθε σου post με ένα reaction image, και να γράψω ότι απαξιώ να ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Αυτό όμως δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τον συνομιλητή και ανωριμότητα. Με τέτοιο συμπεριφορά θα πείσεις κάποιον αύριο-μεθαύριο ότι τα anime είναι αξιόλογη μορφή διασκέδασης; Καλή τύχη.

Πάντως όσο συμμετέχεις στο .aNiMe//GR, θα σε συμβούλευα να ρίξεις τους τόνους και να ελέγχεις τα νεύρα σου.

Δυστυχως διαφωνω επειδη υπαχουν καποια ανιμε οπως το Elfen Lied που δεν ειναι για παιδια αλλα για ενηλικες λογω που περειχε στοιχεια που ειναι ακαταλληλα για παιδια,οπως εντονη βια.

#754 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 01:07

Necroquoting much?

Επί του θέματος επιφυλάσσομαι να απαντήσω σύντομα (κυρίως για να ελέγξω αν έχω ήδη απαντήσει).

#755 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 01:20

Necroquoting much?

Επί του θέματος επιφυλάσσομαι να απαντήσω σύντομα (κυρίως για να ελέγξω αν έχω ήδη απαντήσει).

No,i don't necroquoting.

#756 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 02:45

I don't believe I've missed this thread. Το διάβασα σχεδόν όλο, αλλά ιστορία σαν τη δική μου δε νομίζω να έχει κανείς.

Το τί έχω φάει ειδικά για τα anime... Εκτός του ότι, ενώ εβλεπα από μόμολο που λεει ο λόγος, έμαθα ότι είναι ιαπωνικά και έβλεπα πιο ψαγμένα στην έκτη δημοτικού. Τί το'θελα ν'αρχίσω να μιλάω γι'αυτά; Το τί bullying τράβηξα σ'όλο το γυμνάσιο γι'αυτά δε λέγεται! Σε σημείο που να με δείχνουν με το δάχτυλο και παιδιά από τα άλλα γυμνάσια σε φάση 'το καθυστερημένο με τα παιδικά'.

Οι γονείς μου βέβαια άλλο καπέλο. Κατηγορούσαν την κολλητή μου που μου τα έμαθε, κι επειδή έμενε σε άλλη πόλη έλεγαν ότι κι αυτή γελάει πίσω από την πλάτη μου κι ότι καλά θα κάνω να ξεκολλήσω και ν'αρχίσω να ζω στον πραγματικό κόσμο, γιατί δεν είναι όλα YuGiOh & Digimon. Όταν δε άρχισα να κάνω practise στα πρώτα μου ιαπωνικά μόνη μου στη Β γυμνασίου, με τα τραγούδια από τα Final Fantasy & Kingdom Hearts, εκεί να δεις. Σκοτωμός. Επειδή δεν έιχα κι άλλο τρόπο να δείξω τί ακριβώς μου αρέσει, όλοι μας δεν έχουμε γράψει στις τσάντες του σχολείου; Ε, το έκανα κι εγώ. Και όταν έβαφα τ νύχια μου σχεδίαζα τη σημαία της ιαπωνίας. Εκείνη τη χρονιά, την άτιμη την 23 Μαρτίου που πήραμε ελέχγους, ο μπαμπάς μου μου απαγόρεψε να βγαίνω/παίζω PS/βλέπω anime και μου πέταξε ό,τι είχα και δεν είχα, διαγράφοντας κ το Login μου στο μοναδικό PC που είχαμε τότε. Σ'εκείνο το τρίμηνο είχα ανεβάσει το γενικό μέσο όρο μου αλλά από 11 είχα 10 στα μαθηματικά, κι έγινε θηρίο. Κι όχι τ'anime έφταιγαν, και πολύ αέρα μου είχαν δώσει, και, και και. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως η αδελφή μου, που έχει το ίδιο μικρόβιο, γιατί ποτέ δεν έγινε περίγελος, ποτέ δεν της φέρθηκαν άσχημα οι γονείς μας γι'αυτό...

Όμως χαίρομαι που παρ'όλ'αυτά, όσο δυστυχισμένη κι αν ήμουν, όταν τελείωσα την 3η γυμνασίου έψαχνα στον pathfinder τα καινούρια προφίλ για να δω αν υπάρχουν άλλοι ανιμόφιλοι, κι έτσι βρήκα την κοπέλα που τώρα είναι κολλητή μου. Από τότε έχουν επεκταθεί οι γνώσεις μου, είδα εκατοντάδες anime, διάβασα πάρα πολλά manga, ασχολούμαι με τη μουσική τους και την τηλεόρασή τους γενικά, βλέπω τις διερές που βγαίνουν [the doramas] κάθε season σε raw και προτιμώ οτιδήποτε κι αν κάνω να έχει σχέση με την ιαπωνία. Το πιο ευτυχές γεγονός; Εχουμε φτάσει σε σημείο η μόνη unrelated παρέα μου να είναι δυο κοπέλες που κάνω παρέα στο πανεπιστήμιο. Η μαμά μου ποτέ δεν είχε αντίρρήσεις, μέχρι που πριν καναδυο χρόνια όταν ήταν έγκυος έβλεπε μαζί μας Rurouni Kenshin που το είχε στο μακεδονίαtv. Τώρα πια ο μπαμπάς μας βγάζει αφίσες στον μεγάλο εκτυπωτή στη δουλειά του, μας άνοιξε και λογαριασμό για Online shopping κι εγώ με τη μικρή έχουμε γεμίσει το δωμάτιό μας με manga, βιβλία σχετικά με την ιαπωνία, περιοδικά και photobook ιαπώνων καλλιτεχνών, και καταφέραμε τον μπαμπά να αφήσει τη μικρή να κάνει μαθήματα, μιας που εγώ διαβάζω μόνη μου.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Ήμουν πολύ ηλίθια που έδειχνα με κάθε τρόπο το ότι είχα αυτό το συγκεκριμένο ενδιαφέρον; Τώρα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εκείνα τα χρόνια, όσο κι αν δεν θα τα ευχόμουν ούτε στο χειρότερο εχθρό μου. Όλες μου οι παρέες τώρα είναι ανιμόφιλοι, και δεν με νοιάζει καθόλου που ακόμα και τώρα, μετά από όλο αυτό, dad still sees me as something infected and unclean. Όταν θα τελειώσ με το πανεπιστήμιο κ θα πάω να ζήσω ιαπωνία θα δούμε ποιός θα είναι δυστυχισμένος τότε *sigh*
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#757 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 18:56

Άσε που πολλοί πέσαμε πάνω στον όρο anime ψάχνοντας για σειρές που βλέπαμε μικροί.;) Αναζήτηση λόγω νοσταλγίας δηλαδή και όχι για κάτι "καινούργιο".

σε αυτο φαινεται να συμφωνουν και καποιοι Ιαπωνες (διαβασε παρακατω)

Όταν θα τελειώσ με το πανεπιστήμιο κ θα πάω να ζήσω ιαπωνία θα δούμε ποιός θα είναι δυστυχισμένος τότε *sigh*

αλλοι ομως αφηνουν την ιαπωνια και ερχονται στην Ευρωπη

http://www.filmschool.cz/en/show.php?kat=9

Jun Nito from Shizuoka, Japan
2nd-year student in Animation

I came to Film School Zlin because I wanted to follow my dream.

That dream was to study puppet animation, a technique not widely utilized in his native country. And so, after completing a Bachelor's Degree in Marketing at Hukui University in Japan, Jun decided to move to Czech Republic so that he could learn this animation technique from the people who know it best. The Czechs have long been considered world leaders of this particular animation method that combines stop-motion cinematography with the manipulation of custom-made, three-dimensional puppets.

The animation studios in Zlιn maintain a unique position in the history of Czech animation. The first Czech puppet film Ferda the Ant was made here in 1944 by Hermιna Tyrlova. Later, Tyrlova collaborated with another famous Czech animator, Karel Zeman, to create Vánocní sen (The Christmas Dream) at the Zlin Studios. This film, which uses a combination of real actors and animated puppets, won Best Animated Film at Cannes in 1946. It was the remarkable work of Tyrlova and Zeman that inspired Jun to moves thousands of miles from his native Japan to study at Film School Zlin. Studying here gives him the opportunity to make his own animated films in the same studios where these esteemed Czech animators once worked.

Jun was also inspired by another Czech animator Bretislav Pojar. Pojar's well-known series Pojďte pane, budeme si hrát (Come Sir, let's play) is considered to be the most successful Czech puppet series ever made. This playful story about two bear brothers, was created using an animation technique called 'puppet relief' or 'poloplast'. This method, which is a variation of traditional puppet animation, uses two-dimensional puppets and is shot from a vertical, rather than horizontal perspective.

At the end of his first year at Film School Zlin, Jun completed his own animation project 'Friends' employing this 'poloplast' animation technique. His two-minute film features a rabbit, elephant and monkey who encounter some helpful giraffes while playing football in the jungle. Last year he assisted another Japanese student, Naoko, on her Absolvenska (Graduation) film 'Tokyo Brothers'. ?During three months I made many of the backgrounds for this puppet film ' sky, fields and mountains ' and did a little bit of the animation.

Jun has really enjoyed his time in the Czech Republic. Zlin is a peaceful place and nature is all around. The beer is not bad either. The Czech people really know how to enjoy life.

What's his next dream? To start his own studio of puppet animation.

#758 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 20:14

http://www.animeplanet.gr/article_2.html

Αυτο θα τους βοηθησει για να μαθουν ολοι τι εστι anime

#759 Libertad

Libertad

Lost...στον κόσμο μου..!!

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 20:36

H σχέση των δικών μου με τα anime..!! - Οι γονείς μου δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα (thank God:joyful:), αλλά όταν με βλέπουν να καίγομαι ώρες μπροστά από την οθόνη, τότε πετάνε ατάκες του στυλ "χάνεις την ώρα σου" "πώς κόλλησες έτσι μ' αυτά'' κλπ... Το πιο εκνευριστικό όμως είναι πως όταν στην παρέα μιλάω για αυτά, ολοι εκτός από 2-3 που βλέπουν, με κοιτάνε λες και έχω έρθει από άλλη διάσταση..... Στην αρχή με ενοχλούσε, αλλά τώρα πια σκέφτομαι ότι έχω βρεί κάτι που με κάνει χαρούμενη, μια παραπάνω ασχολία και έχω έρθει σε επαφή με μια κουλτούρα που κανείς από όλους αυτούς τους άσχετους, που κράζουν εμάς τους anime-lovers δεν ξέρει....

#760 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 21:45

Να νιωθω τυχερος που δεν εμπλεκομαι σε καμια τετοια περιεργη και κλισε ιστορια?:ureshii:
Οι γονεις μου η δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι εδω και 2 χρονια βλεπω η απλα δεν τους νοιαζει,η παρεα μου δεν εχει κανενα προβλημα γιατι οι μισοι απο αυτην βλεπουνε επισης animes και ολος ο υπολοιπος κοσμος δεν το εχει αναφερει καν αν και ειμαι γνωστος δεκτης καζουρας στο σχολειο.:bahhh:It's so difficult to have a normal life...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#761 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 22:24

H σχέση των δικών μου με τα anime..!! - Οι γονείς μου δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα (thank God:joyful:), αλλά όταν με βλέπουν να καίγομαι ώρες μπροστά από την οθόνη, τότε πετάνε ατάκες του στυλ "χάνεις την ώρα σου" "πώς κόλλησες έτσι μ' αυτά'' κλπ... Το πιο εκνευριστικό όμως είναι πως όταν στην παρέα μιλάω για αυτά, ολοι εκτός από 2-3 που βλέπουν, με κοιτάνε λες και έχω έρθει από άλλη διάσταση..... Στην αρχή με ενοχλούσε, αλλά τώρα πια σκέφτομαι ότι έχω βρεί κάτι που με κάνει χαρούμενη, μια παραπάνω ασχολία και έχω έρθει σε επαφή με μια κουλτούρα που κανείς από όλους αυτούς τους άσχετους, που κράζουν εμάς τους anime-lovers δεν ξέρει....

Δυστηχως η γενια σας δεν προλαβε τη χρυση εποχη των ανιμε (και των κινουμενων σχεδιων γενικα) στην ελλαδα, ειτε απο τα καναλια ειτε απο τα βιντεοκλαμπ ( ποκεμον,γιουγκιοχ και ντιγκιμον δυστηχως δεν αρκουν) με αποτελεσμα ειτε να μην εχουν ιδεα, ειτε να ναρουτοποιηθουν και να βλεπουν μονο αυτο ή η αισθητικη τους να αλλοιωθει απο τα απειρα τρισδιαστατα.
Απο μας δεν υπαρχει ατομο που να μην ξερει ανιμε οπως χαρλοκ, καντυ,σαντυμπελ,τζουμαρου κλπ.
Ετσι αναγκαστικα καταφευγουμε στα φανσαμπς που επειδη ειναι τοσα πολλα δεν μπορεις να βρεις κατι κοινο να συζητησεις

#762 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 11:20

Γονείς: ξέρουν πως βλέπω ανιμε και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Η μαμά μου δε, ζήτησε να της μάθω και δυο τρεις ιαπωνικες φράσεις και κάθε φορά που βλέπει κάτι που να έχει σχέση με ανιμε ή Ιαπωνία αρχίζει την καζούρα. Ο μπαμπάς είναι λιγάκι πέρα βρέχει, αλλά δεν δείχνει να έχει πρόβλημα.

Αδερφή: Οκ, η μικρή μου αδερφή είναι περιπτωσάρα. Από τη μία βρίζει όλους τους χαρακτήρες από τα ανιμε που βλέπω (ειδικά Sakura & Sasuke) και τρέφει μια μικρή συμπάθεια προς την Orihime και την Ino, αλλά από την άλλη δείχνει να της αρέσουν τα ανιμε γενικότερα. Μια μέρα άρχισα να της εξηγώ για τα ανιμε και έδειξε μεγάλη προσήλωση (τόση μάλιστα που την επόμενη άρχισε να κάνει μαθήματα σε μια φίλη της- έρμο κoριτσάκι) και από τότε για κάθε τι που βρίσκει με ανιμέ στον υπολογιστή θα με ενημερώνει. Παρ' όλα αυτά βρίζει όποιο χαρακτήρα δεν πάει και τους βγάζει σαρκαστικά ονόματα (πχ. ένα που θυμάμαι ήταν που έλεγε την Sakura, Αγγούρω). Μάλιστα, έχει κι ένα συμμαθητή που βλέπει ανιμε λόγω του bro του και παραλίγο να μαλώσουν επειδή του άρεσαν χαρακτήρες που δεν πήγαινε αυτή.

Φίλοι:
* Κολλητές: Μια από τις κολλητές μου είναι serious otaku (το όνειρό μου είναι να γίνω μια μέρα σαν κι αυτή:if:) και ήταν αυτή που με μύησε στον κόσμο των ανιμε, η άλλη ψιλοβλέπει ανιμε (κάτι επεισόδια Bleach και Death Note έχει δει) και η τρίτη είναι τελείως αλλού για αλλού.
*Λοιποί φίλοι: Έχω και φίλους που βλέπουν ανιμε, αλλά και τέτοιους που ούτε καν ξέρουν τι είναι. Αυτοί που δεν ξέρουν, δεν ξέρουν και γενικά πως εγώ βλέπω ανιμε, γιατί ποιος κάθεται να εξηγεί πάλι:zetsubou:.
Συμμαθητές: Οι περισσότεροι στην τάξη μου βλέπουν ανιμε, οπότε δεν έχω πρόβλημα. Μάλιστα με την οτάκου κολλητή μου τους έχουμε βγάλει και ονόματα. Το θέμα είναι όμως πως καμιά φορά το παρακάνουμε (ειδικά εγώ) με τα ανιμε και μας φωνάζουνε καμμένα.

Wanna-be-boyfriend: Ξέρει πως βλέπω ανιμε και διαβάζω μάνγκα και δεν δείχνει να έχει πρόβλημα, παρ' όλα αυτά με λέει για πλάκα καμμένο. Εδώ αντί να με καληνυχτήσει πετάει: "Α! Και Δήμητρα, μη δεις πολύ Naruto και σε πειράξει". Όταν Αν τα φτιάξουμε είναι θέμα χρόνου να τον κολλήσω οξεία ανιμείαση, and then he' s gonna be my bitch:hehehe:.
Spoiler: Kawai L is kawai

Spoiler: DON'T CLICK HERE!!

#763 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 11:28

Wanna-be-boyfriend: Ξέρει πως βλέπω ανιμε και διαβάζω μάνγκα και δεν δείχνει να έχει πρόβλημα, παρ' όλα αυτά με λέει για πλάκα καμμένο. Εδώ αντί να με καληνυχτήσει πετάει: "Α! Και Δήμητρα, μη δεις πολύ Naruto και σε πειράξει". Όταν Αν τα φτιάξουμε είναι θέμα χρόνου να τον κολλήσω οξεία ανιμείαση, and then he' s gonna be my bitch:hehehe:.

Would like to see what happens in case you discover yaoi/shounen ai.:hihi2:

#764 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 11:34

Would like to see what happens in case you discover yaoi/shounen ai.:hihi2:

Εγώ δεν έχω κανενα πρόβλημα με αυτά (guilty pleasureee:kill4u:). Αυτός έτσι και πει τίποτα, θα τον ευνουχήσω :burningbe3:!! Αλλά είναι ανοιχτόμυαλος και δεν νομίζω να αντιδράσει. In case I'm wrong, του βάζω ένα yuri και ησυχάζει :kakashithumbup:.
Spoiler: Kawai L is kawai

Spoiler: DON'T CLICK HERE!!

#765 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 11:34

Αφου διαβασα τα δικα σας μαλλον εγω ειμαι τυχερος!!! Εβαλα τη μανα να δει Deathnote και τωρα την εσω συμμαχο, και ο πατερας μου με φωναζει Kira τωρα τελευταια....παντως ξενερωνει οταν συζηταω με την αδερφη μου τα επικ πραγματα που γινονται στο Bleach! Επισης απορω πως δεν ξενερωνει οταν ακους j-rock....
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα