Αναθεματισμένα greeklish δυσκολεύομαι να σας ξεπεράσω. . . .

Posted 11 July 2006 - 14:18
Posted 11 July 2006 - 14:31
Posted 11 July 2006 - 14:48
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 11 July 2006 - 15:52
Posted 11 July 2006 - 18:08
Την επόμενη μέρα ήρθε η ξαδερφούλα μου που είναι 12 χρονών pre lower φάση και έπιασε το νόημα με την μία..... ΠΟΥ? Στο AIR...
Posted 11 July 2006 - 18:36
Posted 11 July 2006 - 18:44
Posted 11 July 2006 - 18:46
Posted 11 July 2006 - 20:33
Posted 11 July 2006 - 21:38
Posted 11 July 2006 - 23:15
Αποφασισα μια μερα να κανω ολονυχτια... Ξυπναει ο πατερας μου να παει στο μπανιο κ επειδη το ειχα τερμα ενταση (το δωματιο μ ειναι μακρια απο εκει κοιμουνται) ακουει τα japanese... Ερχεται μεσα κ το τι ακουσα δεν λεγετε, μου επεσαν τα μαλλια! ''Καλα ρε 17 χρονων μαντραχαλος καθεσαι κ κοιτας παιδικα? Αντε βγες εξω καμια βολτα να βρεις καμια γκομενα κ αστα αυτα'' (3κ30 τα μεσανυχτα παντα). Κ συνεχεια το πρωι. Δεν ειχα κοιμηθει ακομα κ ακουω τους γονεις μου να συζητανε, ''ο παυλος γιατι ειναι κουρασμενος τον τελευταιο καιρο?'' '' γιατι καθεται μεχρι το πρωι και κοιταει κατι βλακιες ιαπωνικα!''
Κ πολλα αλλα... απλα οταν μπαινει στο δωματιο καποιος οταν βλεπω ανιμε παταω pause... Ποτε δεν βλεπω οταν ξερω οτι εχει κινηση. Ευτυχως που με αφηνουν απολυτα ελευθερο απο την 6η δημοτικου κ δεν μου απαγορευσαν τπτ
Posted 11 July 2006 - 23:39
δικιο εχει ο πατέρας σου''Καλα ρε 17 χρονων μαντραχαλος καθεσαι κ κοιτας παιδικα? Αντε βγες εξω καμια βολτα να βρεις καμια γκομενα κ αστα αυτα'' (3κ30 τα μεσανυχτα παντα).
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Posted 14 July 2006 - 14:46
Posted 14 July 2006 - 16:00
Gohan κ εδω ακριβως τα ιδια περναμε!!! Οι φιλοι μου (οχι οι κολλητοι με ειχαν πριξει κ σταματησα να μιλαω για anime αφου τους επρηξα. Το αποτελεσμα βεβαια ειναι μονο tranquillity.Απο την αλλη ειχα 2 κολλητους που τα παρατησαν κ οι 2. Μονο για Νaruto κ το πολυ Βleach ηταν, δλδ αυτα που σηνυθως σε βαζουν στο χωρο :dry: Δεν μου αρεσει καθολου ομως το στυλακι εμεις το ξεπερασαμε αλλα αυτος ειναι κολλημενος ακομα... Αν κ δεν μου εχουν τπτ τετοιο υπαρχουν παντα υπονιες κ μικροκινησεις που το δηλωνουν εμμεσα...Αποφασισα μια μερα να κανω ολονυχτια... Ξυπναει ο πατερας μου να παει στο μπανιο κ επειδη το ειχα τερμα ενταση (το δωματιο μ ειναι μακρια απο εκει κοιμουνται) ακουει τα japanese... Ερχεται μεσα κ το τι ακουσα δεν λεγετε, μου επεσαν τα μαλλια! ''Καλα ρε 17 χρονων μαντραχαλος καθεσαι κ κοιτας παιδικα? Αντε βγες εξω καμια βολτα να βρεις καμια γκομενα κ αστα αυτα'' (3κ30 τα μεσανυχτα παντα). Κ συνεχεια το πρωι. Δεν ειχα κοιμηθει ακομα κ ακουω τους γονεις μου να συζητανε, ''ο παυλος γιατι ειναι κουρασμενος τον τελευταιο καιρο?'' '' γιατι καθεται μεχρι το πρωι και κοιταει κατι βλακιες ιαπωνικα!''
Κ πολλα αλλα... απλα οταν μπαινει στο δωματιο καποιος οταν βλεπω ανιμε παταω pause... Ποτε δεν βλεπω οταν ξερω οτι εχει κινηση. Ευτυχως που με αφηνουν απολυτα ελευθερο απο την 6η δημοτικου κ δεν μου απαγορευσαν τπτ
Και εμένα ακριβώς το ίδιο πράγμα γινόνταν.Κάθε βράδυ που ερχόντουσαν στον δωμάτιο μου και με έβλεπαν να βλέπω anime έλεγαν ότι είναι για μωρά και ότι έτσι δεν θα ωριμάσω.Τώρα τους φίλους μπορώ να τους αντιμεπίσω.Κάθε μέρα τους πρίζω οπότε και αυτοί στάματησαν να κοροιδεύουν ότι είναι παιδικά και ότι είναι για τα μωρά.
Posted 14 July 2006 - 16:23