Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Posted 07 November 2007 - 14:33
''Τα κορίτσια δεν με πάνε γιατί ακούω μέταλ,οι γονείς μου μου τη λένε γιατί ακούω μέταλ,οι φίλοι μου δεν με κάνουν παρέα για το μέταλ,όλος ο κόσμος με μισεί και εγώ έχω μόνο το μέταλ.''
Απλά βάλτε τη λέξη άνιμε αντί της λέξης μέταλ...ρε,δικιά σας είναι η ζωή!αν οι άλλοι έχουν ζόρια με αυτό τότε γράφτε τους σε αυτό το πράγμα!

Posted 07 November 2007 - 14:41
Το όλο τόπικ έχει αρχίσει να θυμίζει τη στήλη γραμμάτων του Metal Hammer.
''Τα κορίτσια δεν με πάνε γιατί ακούω μέταλ,οι γονείς μου μου τη λένε γιατί ακούω μέταλ,οι φίλοι μου δεν με κάνουν παρέα για το μέταλ,όλος ο κόσμος με μισεί και εγώ έχω μόνο το μέταλ.''
Απλά βάλτε τη λέξη άνιμε αντί της λέξης μέταλ...ρε,δικιά σας είναι η ζωή!αν οι άλλοι έχουν ζόρια με αυτό τότε γράφτε τους σε αυτό το πράγμα!
Welll saidddddddddddd!!!!!*bows*

....οταν ακουσ μεταλ ΚΑΙ βλεπεις ανιμε τι γινεται?

Posted 07 November 2007 - 17:11
και δεν σε γουστάρουνε οι ανιμάδες γιατί ακούς 'αυτούς τους σατανάδες'
και δεν σε γουστάρουνε οι μεταλλάδες γιατί βλέπεις αυτά τα 'τσι τσαν τσον,κινέζικα με τα μεγάλα μάτια που μιλάνε σαν νιάου νιάου'
έτσι μπαίνεις στη περιθωριακή ομάδα των ανιμομεταλλάδων που κυκλοφορούνε σε σκοτεινά σοκάκια και έχουν κατάθλιψη γιατί κανείς δεν τους πάει...

Posted 07 November 2007 - 17:33
Posted 07 November 2007 - 17:35
έτσι μπαίνεις στη περιθωριακή ομάδα των ανιμομεταλλάδων που κυκλοφορούνε σε σκοτεινά σοκάκια και έχουν κατάθλιψη γιατί κανείς δεν τους πάει...
Και από εκεί βάζουν σε εφαρμογή το σχεδιό τους να δημιουργήσοθυν σκιώδη κυβέρνηση να κατακτήσουν την χώρα και μετά τον κόσμο χωρίς όμως οι αδαείς ναυπολογήσουν σε εμένα (που βλέπω anime ακούω metal αλλά και disco και μιασ και μεκάνανε ακόμα καια υτοί πέρα έχω σχέδιο να κατακτήσω το συμπαν

Posted 07 November 2007 - 18:56
Και από εκεί βάζουν σε εφαρμογή το σχεδιό τους να δημιουργήσοθυν σκιώδη κυβέρνηση να κατακτήσουν την χώρα και μετά τον κόσμο χωρίς όμως οι αδαείς ναυπολογήσουν σε εμένα (που βλέπω anime ακούω metal αλλά και disco και μιασ και μεκάνανε ακόμα καια υτοί πέρα έχω σχέδιο να κατακτήσω το συμπαν
TO CONQUER THE WHOLE WORLD THEN!!!!!!

Στα σχολεια θα διδασκονται μανγκα ακουγοντας ταυτοχρονα Grave Digger:wis:
Posted 07 November 2007 - 21:19
εγω που βλεπω ιρανικο κινηματογραφο και ακουω experimental post-σκυλαδικο τι να κανω γιατρε μου?
Χμμμμ,μάλλον το ίδιο που κάνω εγώ...ψάξε κι άλλο κόσμο για το ίδιο κάψιμο και νιώσε γαμάτα για τον εαυτό σου

Yu-kun,έτσι ακριβώς!Σήμερα ο περίγυρος μας,αύριο ο κόσμος!!!

Posted 08 November 2007 - 00:04
όχι τίποτα, αλλά άμα ξαναπεί τον Kenshin η μάνα μου Ceres δε θα το αντέξω...

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Posted 08 November 2007 - 22:35
ROFL KATAN!!!!!!!!xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Posted 09 November 2007 - 00:40

(Αχ κ να ξέρατε τι πλήρωσα στην άτιμη τη Yuuko!!!)

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Posted 09 November 2007 - 11:29

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 09 November 2007 - 13:53
Παίδες δε θέλω να σας το χαλάσω αλλά τον κόσμο τον έχω κλείσει με 5ετες συμβόλαιο που λήγει του χρόνου...
Οπότε κάντε υπομονή!
(Αχ κ να ξέρατε τι πλήρωσα στην άτιμη τη Yuuko!!!)
Αμα δεν σε λενε Kira δεν δεχομαστε ανανεωση συμβολαιου.....!

Posted 09 November 2007 - 21:24

Αλλά παιδιά, εσείς είπατε ήδη την μεγάλη αλήθεια... Σε όποιον δεν αρέσει το modern visual culture, σεβόμαστε την άποψή του, αλλά εξακολουθούμε να τον γράφουμε εκεί που έχουμε μάθει τόσο καλά να γράφουμε.... Άιντε γιατί!!!!
Ξέρετε, το μέλλον εμάς των otakus βρίσκεται στον καινούργιο κόσμο του Kira...
ΕΕΕΕΕΕ, ο dmvagos παραβιάζει τα πνευματκά ΜΟΥ δικαιώματα

Άμα σε γράψω στο τεφτέρι μου, θα σου πω εγώ, κακό παιδί!!!!!!
[SIGPIC]http://i191.photobucket.com/albums/z26/jimmy1691/CopyofAnimePaperwallpapers_Sayon-1.jpg[/SIGPIC]
Posted 15 November 2007 - 05:27
Lol. Tην ίδια άτακα έλεγε κάποτε κι ο μικρός μου αδερφός.-α ειναι για μαγκες δλδ χα χα χα
Posted 15 November 2007 - 11:44
Lol. Tην ίδια άτακα έλεγε κάποτε κι ο μικρός μου αδερφός.
τώρα εγώνατηνσχολιάσω αυτήτην ατάκα ή όχι

θα την σχολιάσω
ΜΑΓΚΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ ΟΛΛΑΣ

(εκτός και αν ομικρός αδεφός σου είναι κανα νταμάρι με τίποτα 10 μαυρες ζώνες και τα λοιπάπου τότε θα συμφωνούσα μαζίτου