Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#346 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 30 October 2007 - 15:31

επειδη η κουβεντα θα καταληξει παλι σε στυλ "anime και κοριτσα" δεν το κλειδωνουμε λεω εγω ?

Hmmmmm, agreed.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#347 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 30 October 2007 - 15:47

Πάντως κάπως αδιάφορο το θέμα, τι δηλαδή αν είσαι καθηγητής είναι περίεργο να έχεις τέτοιες ασχολίες;

Όντως ! Για να μην κλειδωθεί, μεταφέρθηκε στο "anime και ο περίγυρός σας".

E5VV38U.jpg

#348 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 30 October 2007 - 19:51

Λοιπον,εγω το εγγραψα γιατι με ξαφιασε το γεγονος οτι ενας καθηγητης μου στο σχολειο βλεπει anime!
Επεισης δεν ειπα οτι ειναι λαθος και περιεργο σε αντιθεση με αυτο χαρικα παρα πολυ και θελεισα να μαθω αμα και αλοι καθηγητες εκει εξω που σας κανουν μαθημα εχουν τα ιδια κοληματα με εσας(σε οτι αφορα τα animes για να μην εχουμε και αλες παρεξηγησεις)
Τελος,δεν ειχα κανενα σκοπο να παω την κουβεντα σε anime-και κοριτσια!
¨(
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#349 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 31 October 2007 - 02:53

Δεν έχω πολύ καιρό που δημιουργώ τη συλλογή μου με anime και δεν έχω συνηθίσει να μοιράζομαι ή να συζητάω το χόμπι μου με άλλους-εκτός net εννοώ. Πάντως στη σχολή έχω συναντήσει παιδιά που ασχολούνται ενώ άλλοι που γνωρίζουν ότι παρακολουθώ anime περιστασιακά μου ζητάνε να τους γράψω κανα δισκάκι. Τη προηγούμενη βδομάδα πάντως ήρθε ένας παλιόφιλος σπίτι μου και μόλις είδε ότι έχω κάμποσα anime μου κουβαλήθηκε ένα ολόκληρο απόγευμα γεμίζοντας το φορητό σκληρό του...
Go figure...
Posted Image

#350 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 31 October 2007 - 02:58

θα ταν τελειο καποιος καθηγητης μου να βλεπε anime :blingeye2:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ελεος ειμαι στο μαθηματικο γκαντεμιααααααα γιατι να μην ειμαι φυσικο κλαψ....

#351 oni12

oni12

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 31 October 2007 - 23:22

Οσα χρονια και αν περασουν παντα 8α ακουω τα ιδια και 8α απαντας τα ιδια
-καλα 23 και βλεπεισ ακομα παιδικα??
-δεν ειναι παιδικα ειναι ανιμε-manga
-α ειναι για μαγκες δλδ χα χα χα

:erk:κα8ε φορα ο ιδιος διαλογος το ιδιο ηλι8ιο αστειο αστειο. Ποτε 8α ανοι3οθμε τα ματια μας ολοι?????
-Απογνωση-
:himitsu:

#352 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 04 November 2007 - 11:27

Οσα χρονια και αν περασουν παντα 8α ακουω τα ιδια και 8α απαντας τα ιδια
-καλα 23 και βλεπεισ ακομα παιδικα??
-δεν ειναι παιδικα ειναι ανιμε-manga
-α ειναι για μαγκες δλδ χα χα χα

:erk:κα8ε φορα ο ιδιος διαλογος το ιδιο ηλι8ιο αστειο αστειο. Ποτε 8α ανοι3οθμε τα ματια μας ολοι?????
-Απογνωση-

Δεν χρειάζεται όλος αυτό ο διάλογος να σου πω ένα παράδειγμα για την επόμενη φορά?
-Καλά 23 και βλέπεις ακόμα παιδίκα?
-ΝΑΙ!(επιτακτικό αυτό το ναι).

Βέβαια αν σου ξαναπει τίποτα πες της καλύτερο από το να εμπλεκα σε κάτι αλλο....να δούμε τι θα σου απαντήση μετά.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#353 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 04 November 2007 - 16:24

θα ταν τελειο καποιος καθηγητης μου να βλεπε anime :blingeye2:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ελεος ειμαι στο μαθηματικο γκαντεμιααααααα γιατι να μην ειμαι φυσικο κλαψ....

ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ, I guarantee it:uhh:

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#354 oni12

oni12

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 04 November 2007 - 22:23

Δεν χρειάζεται όλος αυτό ο διάλογος να σου πω ένα παράδειγμα για την επόμενη φορά?
-Καλά 23 και βλέπεις ακόμα παιδίκα?
-ΝΑΙ!(επιτακτικό αυτό το ναι).

Βέβαια αν σου ξαναπει τίποτα πες της καλύτερο από το να εμπλεκα σε κάτι αλλο....να δούμε τι θα σου απαντήση μετά.

Μου φαινεται 8α ακολουθησω την συμβουλη σου, γιατι αρχισα να κουραζομαι να προσπα8ω κα8ε φορα να ε3ηγησω τι ειναι αυτο που βλεπω και οτι ειναι και για ενηλικεσ. Μηπως τελικα να τους βαλω να δουνε κανα Ηentai μηπωσ ετσι καταλαβουν τι διαφορα μετα3υ παιδικου και manga???????:hehehe::hehehe:
:himitsu:

#355 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 04 November 2007 - 22:39

ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ, I guarantee it:uhh:

ακουω χειροτερα για το μαθηματικο :emptyonexg1:
ασε που ειμαι fan των εργαστηριων :wooi2:

#356 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 05 November 2007 - 23:35

Μου φαινεται 8α ακολουθησω την συμβουλη σου, γιατι αρχισα να κουραζομαι να προσπα8ω κα8ε φορα να ε3ηγησω τι ειναι αυτο που βλεπω και οτι ειναι και για ενηλικεσ. Μηπως τελικα να τους βαλω να δουνε κανα Ηentai μηπωσ ετσι καταλαβουν τι διαφορα μετα3υ παιδικου και manga???????:hehehe::hehehe:

Ξεχνατο το τελευταιο.Θα σε πουν ανωμαλο που βλεπεις παιδικες τσοντες:emptyonexg1:.
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#357 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 06 November 2007 - 02:33

Ξεχνατο το τελευταιο.Θα σε πουν ανωμαλο που βλεπεις παιδικες τσοντες:emptyonexg1:.

μπα...παιζει να τους αρεσει κιολας η ιδεα...σεξοπορνοδιαστροφικα μυαλα ολοι...:oo:

#358 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 06 November 2007 - 19:12

Πες οτι καλυτερα ειναι να βλεπεις ανιμε, παρα μια ελληνικη/μεξικανικη σαπουνοπερα (τυπου μαρια η ασχημη)

μπα...παιζει να τους αρεσει κιολας η ιδεα...σεξοπορνοδιαστροφικα μυαλα ολοι...:oo:

Δε θα πω κακια, δε θα πω κακια :hahaha:

Posted Image

#359 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 07 November 2007 - 11:56

Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά μόλις γύρισα από το dvd club όπου είδα το Spirited Away στις κοινωνικές ταινίες...

Κατά τα άλλα δεν έχω ακούσει πολλά από τους φίλους/γονείς μου. Κάποιοι από τους φίλους βλέπουν και αυτοί anime άρα με αυτούς θα μιλήσω για anime ενώ οι γονείς μου λένε το κλασικό: 16 είναι θα του περάσει...
Posted Image

#360 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 07 November 2007 - 12:16

Το Spirited Away, απο αποψης περιεχομενου, θα μπορουσε να θεωρηθει μια αναλαφρη κοινωνικη ταινια, κι ας ειναι κινουμενο σχεδιο. Το γεγονος οτι στο dvd club σου δεν το εχουν καταχωνιασει σε ενα ραφι με τα υπολοιπα "ανιμε" που τα περισσοτερα ειναι hentai και τα εβαλαν εκει, επειδη ειδαν το εξωφυλλο και υπεθεσαν οτι αφου το σχεδιο μοιαζει τοτε ειναι στην ιδια κατηγορια, ειναι παρηγορο, γιατι σημαινει οτι εκατσαν το ειδαν, και θεωρησαν οτι ειναι μια ταινια για ολη την οικογενεια...κατι που ειναι αληθεια...
Το να εισαι 16 και να βλεπεις ανιμε, ειναι πιο βολικο, γιατι οσο να'ναι περνας απο εφηβεια, και οι γονεις δειχνουν κατανοηση για διαφορα περιεργα που παρατηρουν γιατι βρισκεσαι σε "αυτη την περιοδο" της ζωης σου. Οι μεγαλυτεροι συνηθως εχουμε προβλημα με τον περιγυρο μας...και το γεγονος οτι και οι φιλοι σου βλεπουν, ειναι επισης καλο γιατι τουλ μπορεις με καποιον να το συζητας...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm