Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Posted 17 November 2007 - 04:26
Posted 17 November 2007 - 07:46
κατι τετοια γραφεις ωρες ωρες και σκεφτομαι μηπως μας δουλευεις οτι εισαι 24.Bασικά, και να του δείξεις κάποιο anime, αν κάνεις το λάθος να του βάλεις anime που δεν θα ταιριάζει στα γούστα του τότε λογικό είναι να τα σνομπάρει. Έτσι δυστυχώς την πάτησα κάποτε με τον ξάδελφό μου όταν του έβαλα να δει λίγο Love Hina (που τότε το θεωρούσα κι αριστούργημα, τρομάρα μου μιας κι είχα πρωτοξεκινήσει ν' ασχολούμαι με τα anime). Αν του έδειχνα τότε κάτι πιο σοβαρό όπως το Serial Experiments Lain (τότε ούτε καν το ήξερα, φυσικά) τότε θ' άλλαζε γνώμη σίγουρα. Kι αυτό επειδή έτυχε να δει ένα anime που έπαιζε τις προάλλες στο Mega κατα τις 5 και το πρωί και με πήρε στο τηλέφωνο (ναι, το είχα ξεχάσει ανοιχτό ενώ κοιμόμουν, γαμώτη μου!) για να μου πει (επειδή νόμιζε ότι θα 'μουν ξύπνιος): "Έλα, παίζει ένα κινέζικο στο Mega τ' οποίο καμία σχέση μ' αυτά που δείχνουν στην τηλεόραση." "Γιατί, ποιός σου είπε ότι όλα τα anime είναι σαν τα Pokemon και το Yu-Gi-Oh; " του κάνω και δεν είπε τίποτα.
Posted 17 November 2007 - 15:53

Posted 17 November 2007 - 16:32
δεν το βρισκω λογικο να κρινεται απο αυτο η ωριμότητα σου σαν ατομο!
κινουμενα σχεδια για αυτους....τεχνη για μενα!
ειναι ενα ειδος τεχνης και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!
ουτε εμενα μου αρεσουν οι πινακες του Jakson Pollock αλλα η Peggy Guggenheim το θεωρησε τεχνη και τον εκανε διασημο ζωγραφο!
so what?
εμενα μου φαινονται απλα πιτσιλιες αλλα ποιος νοιαζεται για το τι λεω εγω?
he is famous already!
Posted 17 November 2007 - 16:58
ποτε δεν με ενδιεφερε τι ελεγαν οι αλλοι επειδη μου αρεσουν τα anime....η να το πω και οπως το λενε πολλοι γνωστοι μου....τα κινουμενα σχεδια!
δεν το βρισκω λογικο να κρινεται απο αυτο η ωριμότητα σου σαν ατομο!
κινουμενα σχεδια για αυτους....τεχνη για μενα!
ειναι ενα ειδος τεχνης και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!
ουτε εμενα μου αρεσουν οι πινακες του Jakson Pollock αλλα η Peggy Guggenheim το θεωρησε τεχνη και τον εκανε διασημο ζωγραφο!
so what?
εμενα μου φαινονται απλα πιτσιλιες αλλα ποιος νοιαζεται για το τι λεω εγω?
he is famous already!
Συμφωνώ απολύτως! Είναι τέχνη και σε όποιους αρέσει για τους άλλους δυστυχώς δε θα μπορέσουν.

Posted 17 November 2007 - 18:09
Internet Makes You Small , No Life At All.Ενώ εσύ που με την πρώτη ευκαιρία κάνεις ωραίοτατα flamings του είδος νομίζοντας ότι έτσι δείχνεις πιο ώριμος και για να κάνεις το κομμάτι σου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι 15 χρονών παιδί που πρωτοανακαλύπτει την μαγεία των flames στο internet.
Kι αφού θεωρείσαι σοβαρό άτομο, γιατί χάνεις τον χρόνο σου σ' ένα forum με lifeless άτομα σαν κι εμάς; Bρες κανα hobby καλύτερα...
Posted 17 November 2007 - 18:25
Internet Makes You Small , No Life At All.
quote the pom nevermore ._.
Posted 17 November 2007 - 18:28
Φιλόσοφέ μου εσύ...Internet Makes You Small , No Life At All.

Posted 17 November 2007 - 18:48
Ότι να' ναι...
Posted 17 November 2007 - 18:51
Εμένα πάλι μόνο ένα άτομο με δουλεύει για τα anime, κ αυτός μεταξύ σοβαρού κ αστείου.

Όλοι οι φίλοι μου είτε ασχολούνται έστω κ λίγο με anime η απλά τους έχω κάνει brainwash ότι είναι high form of art έστω κ αν δεν τους αρέσει

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 18 November 2007 - 01:18

Η μανα μου και να με δει δεν πολυ ασχολειται (δοξα το θεο).

Ενω μερικοι φιλοι μου απο την αλλη παρακουλουθουν τα γνωστα anime τυπου naruto,bleach,one piece klp
Posted 19 November 2007 - 02:56
Σήμερα με παίρνει τηλέφωνο η κολλητή μου ενθουσιασμένη να μου πει πως ξεκίνησε να βλέπει την Candy-Candy (αυτό το παλιό εντελώς παιδικό anime που εγώ είδα μια 20ετία - περίπου - πριν). Πολλά γελοία στην υπόθεση (ο παλιμπαιδισμός - πως στο καλο γράφεται - ένα από αυτά)
Κατω τα χερια απο την Candy-Candy...προ εικοσαετιας αν το ειδες, τοτε πιθανοτατα οπως κι εγω, δεν θα θυμασαι λεπτομερως την υποθεση..για μενα που το ειδα μικρη και μου περνουσε απαρατηρητο, και αφου περσυ δοκιμασα να το ξαναδω, πιστευω πως ειναι ενα ανιμε, παιδικο μεν, αλλα με μηνυματα και νοηματα που ενα παιδικο μυαλο δεν καταλαβαινει και τα προσπερναει. Περσυ καταφερα να φτασω μεχρι περιπου το επεισοδιο 25, και τα παρατησα γιατι κοντεψα να παθω επιπεφυκητιδα απο το κλαμα..
Μπορει σαν υποθεση να ειναι απλοικο, αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι αξιο να το δει καποιος.Και δεν χαιρεσαι οεο, που αρχισε η φιλη σου να βλεπει ανιμε, και δεν τα σνομπαρει πια?

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 19 November 2007 - 05:57
Internet Makes You Small , No Life At All.
...πατατάκια με τη ρίγανη...

Μπορει σαν υποθεση να ειναι απλοικο, αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι αξιο να το δει καποιος.
Πρόσφατα ξαναείδα Κάντυ, επειτα από πολλά χρόνια και συγκινήθηκα όσο οι περισσότεροι. Το έργο αυτό, παρά το γεγονός ότι φτιάχτηκε και για θεατές μικρής ηλικίας, έχει τον τρόπο να καταφέρνει να δείξει στους ενήλικους ενα σημαντικό πράγμα: Το τί σημαίνει να είσαι διαφορετικός μέσα στο περιβάλλον που ζεις ή σε φερνουν οι περιστάσεις να ζήσεις...
Posted 19 November 2007 - 07:02
Κατω τα χερια απο την Candy-Candy...προ εικοσαετιας αν το ειδες, τοτε πιθανοτατα οπως κι εγω, δεν θα θυμασαι λεπτομερως την υποθεση..για μενα που το ειδα μικρη και μου περνουσε απαρατηρητο, και αφου περσυ δοκιμασα να το ξαναδω, πιστευω πως ειναι ενα ανιμε, παιδικο μεν, αλλα με μηνυματα και νοηματα που ενα παιδικο μυαλο δεν καταλαβαινει και τα προσπερναει. Περσυ καταφερα να φτασω μεχρι περιπου το επεισοδιο 25, και τα παρατησα γιατι κοντεψα να παθω επιπεφυκητιδα απο το κλαμα..
Μπορει σαν υποθεση να ειναι απλοικο, αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι αξιο να το δει καποιος.Και δεν χαιρεσαι οεο, που αρχισε η φιλη σου να βλεπει ανιμε, και δεν τα σνομπαρει πια?
Πάνω απ' όλα ηρεμία. Ούτε την Candy έθιξα (ως σειρά, που παίζει να ήταν η πρώτη που είδα και είχα πλαντάξει στο κλάμα), ούτε την ποιότητα του συγκεκριμένου άνιμε. Αλλά είναι λίγο τραγικό να ειρωνεύεσαι κάποιον και μετά να πας και να κάνεις τα ίδια.
Εκτός των άλλων, με το να δει μια σειρά anime δεν την κάνει κατευθείαν και anime fan... Αλλά μιας και ξεκίνησε, λέω να της προτείνω μερικά καλά... γιατί την βλέπω να πάει και να πέφτει στην Sailor Moon... (εδώ δεν δέχομαι κουβέντα... "Με την δύναμη του φεγγαριού!!!" Μπλιαχ...)
Posted 19 November 2007 - 12:47