Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#376 IRMARIA

IRMARIA

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 15 November 2007 - 12:27

Οι δικοί μου γονείς, φίλοι, συγγενείς είναι περίπτωση! Μολίς με δούν μπροστά στον Η/Υ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΠΆΛΙ ΕΚΕΊ ΚΆΘΕΣΑΙ? ΔΙΆΒΑΣΕΣ? ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ LAPTOP!!!!!!!!!!!
Περίπτωση:Κάθομαι ωραία ωραία να δω BLEACH και σκάει μύτη ο πατέρας μου!Πατάω pause. Με κοιτάει σοβαρός, τον κοιτάω και εγω έτοιμη για το τιθα ακολουθήσει. Γυρίζει βγαίνει από το δωμάτιο και τον ακούω να φωνάζει στην μάνα μου: "Πετρούλα φέρε το μπιμπερό καο την πιππίλα !!
Μαλλιάζει η γλώσσα μου να τους λέω καθε φορά ότι δεν είναι παιδικά! Αλλά αυτοί τίποτα ΧΑΜΠΑΡΙ

#377 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 15 November 2007 - 13:04

τώρα εγώνατηνσχολιάσω αυτήτην ατάκα ή όχι :emptyonexg1: μιαςκαι τα σχολια μου είνια καιλίγο καυστηκα πολές φορές

θα την σχολιάσω

ΜΑΓΚΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ ΟΛΛΑΣ:nanteee:

(εκτός και αν ομικρός αδεφός σου είναι κανα νταμάρι με τίποτα 10 μαυρες ζώνες και τα λοιπάπου τότε θα συμφωνούσα μαζίτου :P)

Ωχ! Κι εγώ νόμιζα ότι το έλεγες σοβαρά. Αnway, μικρό παιδάκι είναι, σιγά μην δώσω βάση σε ό,τι κοτσάνα λέει προκειμένου να με πειράξει. Εξάλλου, τα σχόλια αυτά δεν τα κάνει τελείως στα σοβαρά. ΟΚ, παλιότερα θύμωνα όταν μου την έλεγε για το hobby μου επειδή τα έκανε σε συνδυσμό και με άλλα πικρόχολα σχόλια για το πως περνάω την μέρα μου (τότε ξεκινούσε τσακωμούς για το τίποτα). Τότε όντως ήθελα να τον σπάσω στο ξύλο. Αλλά πλέον το αντιμετωπίζω το πράγμα πιο κωμικά.

#378 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 15 November 2007 - 13:06

τώρα εγώνατηνσχολιάσω αυτήτην ατάκα ή όχι :emptyonexg1: μιαςκαι τα σχολια μου είνια καιλίγο καυστηκα πολές φορές

θα την σχολιάσω

ΜΑΓΚΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ ΟΛΛΑΣ:nanteee:

(εκτός και αν ομικρός αδεφός σου είναι κανα νταμάρι με τίποτα 10 μαυρες ζώνες και τα λοιπάπου τότε θα συμφωνούσα μαζίτου :P)

εγώ απλά θα του λεγα "είμαι μάνγκας και το κέφι μου θα κάνω"
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#379 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 15 November 2007 - 15:40

IRMARIA,κουράγιο...

εγώ απλά θα του λεγα "είμαι μάνγκας και το κέφι μου θα κάνω"

:laugh::wallbash::rofl:Πολύ αγριάδα βγάζεις τελευταία...να αρχίσω να ανυσυχώ?:bleh:
Posted Image

#380 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 15 November 2007 - 15:55

Στην οικογένεια μου αυτά που ακούω ποικήλουν! Η μαμά με ρωτάει αν έχω διαβάσει αλλά επειδή είμαι διαβασμένη παντά φεύγει χωρίς κουβέντα.Ο αδερφός μου από την άλλη παρόλο που είναι μεγαλύτερος και αυτός θα έπρεπε να με επηρεάσει να ασχοληθώ με τα anime, είναι κολλημένος με τα κινούμενα σχέδια της disney. ΕΛΕΟΣ! ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ? Τέλος, έρχεται ο μπαμπάς μου με βλέπει να σχεδιάζω ή να βλέπω anime και λέει"ΜΠΡΑΒΟ!", μέχρι και τα μουστάκια του γελάνε! Ο μόνος λογικός άνθρωπος στο σπίτι! ΑΣΧΕΤΟ.λέω στον μπαμπά μου σήμερα " αύριο έχουμε γιορτή και δε θέλω να πάω". Απάντηση" Εννοείται ότι δε θα πας!" Σωστός ο μπαμπάς, ε?:hahaha:

#381 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 15 November 2007 - 16:56

Ωχ! Κι εγώ νόμιζα ότι το έλεγες σοβαρά. Αnway, μικρό παιδάκι είναι, σιγά μην δώσω βάση σε ό,τι κοτσάνα λέει προκειμένου να με πειράξει. Εξάλλου, τα σχόλια αυτά δεν τα κάνει τελείως στα σοβαρά. ΟΚ, παλιότερα θύμωνα όταν μου την έλεγε για το hobby μου επειδή τα έκανε σε συνδυσμό και με άλλα πικρόχολα σχόλια για το πως περνάω την μέρα μου (τότε ξεκινούσε τσακωμούς για το τίποτα). Τότε όντως ήθελα να τον σπάσω στο ξύλο. Αλλά πλέον το αντιμετωπίζω το πράγμα πιο κωμικά.

Πραγματικά πόσο σοβαρά θα μπορούσα να σχολιάσω μια τέτοια ατάκα τουλάχιστον ο αδερφοσ σου δικαιολογητε είναι παιδάκι ακόμα .................

κάποιοι άλλοι όμως τι να τους πεισ εκεί :nosey:

#382 Mr.Eat-a-lot

Mr.Eat-a-lot

Itadakimasu!

• Members
  • 4 posts

Posted 16 November 2007 - 20:22

Σ'αυτους που δεν παιρνουν απο λογια, δεν χρειαζεται καν να κανει κανεις τον κοπο να τους εξηγησει, η να τσακωθεις μαζι τους καθ οτι ειναι γνωστο:
'Μην λογομαχησεις ποτε με εναν βλακα. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε νικησει λογω πειρας'

#383 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 16 November 2007 - 22:16

Σ'αυτους που δεν παιρνουν απο λογια, δεν χρειαζεται καν να κανει κανεις τον κοπο να τους εξηγησει, η να τσακωθεις μαζι τους καθ οτι ειναι γνωστο:
'Μην λογομαχησεις ποτε με εναν βλακα. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε νικησει λογω πειρας'

Έγραψες φίλε:congrats:

#384 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 16 November 2007 - 22:51

Εκτος εαν ο αλλος ειναι οντως βλακας, οποτε μπορεις να το στειλεις σπιτι του με μια smart-@$$ ατακα/ προσβόλα και να φανει ακομη πιο βλακας χωρις εσυ να προλαβεις να πεσεις στο επιπεδο του.... One hit K.O.

Flawless victory!:hahaha:

#385 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 16 November 2007 - 23:07

Koινώς, "Η βλακεία είναι αήττητη". Lol. We're surrounded by idiots! They took over the world! The end is near! Let's make our revolution with our Gurren Laggan!

Kαλά, το παράχεσα...

#386 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 16 November 2007 - 23:09

Βασικά,τη πιθανότητα να είμαστε εμείς οι ηλίθιοι την αποκλείουμε χωρίς αντίογο έτσι?

οκ,οκ,I was joking....
Posted Image

#387 Mr.Eat-a-lot

Mr.Eat-a-lot

Itadakimasu!

• Members
  • 4 posts

Posted 16 November 2007 - 23:29

Καπως ετσι γινεται. Αυτοι νομιζουν οτι ειμαστε ηλιθιοι που βλεπουμε τετοια, εμεις νομιζουμε οτι ειναι ηλιθιοι που πιστευουν οτι ειναι 'παιδικα' και δεν βγαινουμε πουθενα. Εννοω αν δεν κατσει ο ανθρωπος να ασχοληθει απο μονος του ή δειξει εστω ενα μικρο σημαδι ενδιαφεροντος, δεν προκειται να του αρεσουν τα ανιμε.

#388 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 16 November 2007 - 23:41

Tο θέμα είναι ότι αν δε δοκιμάσεις κατί δεν μπόρεις να έχεις άποψη γι'αυτό. Έτσι λοιπόν, αν δε δεις πρώτα anime δεν μπορείς να τα κρίνεις!

#389 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 16 November 2007 - 23:42

Εαν δεις ανιμε, αλλα και οτιδηποτε αλλο, προκατηλειμμενος, δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σου αρεσει... Εν ολιγοις...
Hate it or shove it!

#390 Mr.Eat-a-lot

Mr.Eat-a-lot

Itadakimasu!

• Members
  • 4 posts

Posted 16 November 2007 - 23:59

Tο θέμα είναι ότι αν δε δοκιμάσεις κατί δεν μπόρεις να έχεις άποψη γι'αυτό. Έτσι λοιπόν, αν δε δεις πρώτα anime δεν μπορείς να τα κρίνεις!

Εαν δεις ανιμε, αλλα και οτιδηποτε αλλο, προκατηλειμμενος, δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σου αρεσει... Εν ολιγοις...
Hate it or shove it!

Agreed:P