Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2007 - 20:05

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2007 - 23:24
Βασικα εμενε οι συγγενεις μου αντιμετοπιζουν τα anime σαν miki mouse και μου λενε οτι ειμαι πολυ μεγαλος για να τα βλεπω..Δεν με νοιαζει φυσικα τι λενε.Αλλα ειναι καλιτερα αφτα που βλεπουν αφτοι δεν καταλαβα.Οσο για τους φιλους μου στην αρχη ελεγαν βλεπεις βλακειες αλλα τωρα ειναι animemaniacs
:hahaha:
εγω προσωπικα δεν θα μαρεσε για τους φιλους μου αν γινοντουσαν ανιμεmaniacs αφου κατσαν κ το κραξαν στην αρχη χωρις να ξερουνε...
δεν λεει να κραζεις κατι χωρις να ξερεις για αυτο ...right?

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2007 - 20:25
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2007 - 13:11

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2007 - 00:03
Εντάξει, εμένα ένας γνωστός μου με χλεύαζε επειδή έβλεπα anime και έλεγε ότι ασχολούμαι με παιδικά πράγματα και ψεύτικους χαρακτήρες και μετά από ένα χρόνο είδε 100 επεισόδια naruto σε ένα σαβ/κύριακο και με ρωτούσε πού μπορεί να βρει sakura hentai.
....i dislike this kind of people....or they say what the say without knowing of it just to fell better for their pitty selves, or just to make you fell bad, or they think they know everything but one day they realize they don't but they won;t even admit it......pathetic..

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2007 - 23:24
Anyway, generally speaking, i don't really care what other people think or say about what i do, watch, read or enjoy, i have my own opinion, personality, likes and dislikes, so ignore them most of the time, however there are when i just say one thing and then proceed to ignore them (Eg. First Day in the TEI. I heard, "That dude (not me) watches Chinese animation all the time", then i said "Those are japanese not chinese, also i do enjoy them too", "lol, do you watch pokemon, Bob Sfungaraki, Digimon, and Micky Mouse and those thingies for little kids?", -me: "yeah, ... i wouldn't let my kids watch Berserk though"
Still, if someone has actually seen the anime he/she is bashing i can exchange opinions without any problems. As for positive results, i made some friends, and my sister, as well a 3 of my teachers, get hooked by; Naruto, Bleach, NGE, NANA, Beck, One Piece, Rurouni Kenshin, and some other series...

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2007 - 23:33

Βασικα εγω επειδη πιο παλια κολλαγα λιγο καθε Σαββ/κυριακο μπροστα απο την ΤV ακουγα απο τους γονεις μου και ολοκληρο παιδι και βλεπεις miky mοuse (ετσι τα λενε) και ποτε θα διαβασεις και τετοια....
Τωρα που βλεπω στο pc δεν ακουω τιποτα και γενικα δεν το συζηταω με φιλους μου, μονο μια φορα στο Lineage φωναξα Οversoul και μετα Heavenly Cut και ακουσα κατι lol αλλα δεν ασχοληθηκα
Βασικα δε με πολυνοιαζει τι νομιζουν οι αλλοι για τα ανιμε αλλα τι νομιζω εγω οποτε....
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2007 - 20:16
You were so bored you didnt want to cahnge the language?
.

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2007 - 21:33
You were so bored you didnt want to cahnge the language?
Why not?I believe everyone here understand english.It's a pleasant change for once in a while.And I think am gonna adupt that:Blissfull:
http://daitenshi-manga.blogspot.com/
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2007 - 23:36
Why not?I believe everyone here understand english.It's a pleasant change for once in a while.And I think am gonna adupt that:Blissfull:
If you are going to adapt it, then speak proper

Just Kidding, indeed it's a pleasant change
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 00:42

Μερικά offtopic posts μεταφέρθηκαν εδώ http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1755-anime-recommendations-17.html#post9617
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 14:42
Αναροτιεμαι αμα ειπαρχουν και αλλοι καθηγητες εκει εξω που τους ξερετε και βλεπουν anime!Τρελο Ετσι?

ΥΣ:αμα η κορη της ειναι στο anime.gr να το πει μην ντρεπετε...πληροφιρια(κανει μαθημα στον Ταυρο και κανει Φισικη)

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 15:22
Εγώ ξέρω έναν που βλέπει,αλλά δεν του έχω πολυμιλίσει,οπότε δεν μπορώ να πώ και πολλά για αυτόν..

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 15:27
Όνομα δε θυμάμαι όμως.
Πάντως κάπως αδιάφορο το θέμα, τι δηλαδή αν είσαι καθηγητής είναι περίεργο να έχεις τέτοιες ασχολίες;
- Shigeru Miyamoto
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 15:30