pssss τι ωριμοτητα που ειναι αυτη ..αμα θελω να δω κατι σοβαρο και ωριμο σιγουρα δεν θα δω ανιμ ..θα κατσω να διαβασω νιτσε.
αυτο που προσπαθουν να πουν τα παιδια ειναι πως οπω ς ακριβως το scary moivie me to saw εχουν μια βασικη διαφορα ετσι ακριβως και το Lucky star πχ me to Elfen lied
PROTIP: Βλέπετε όντως anime για παιδιά. Μην σας εκνευρίζει λοιπόν το γεγονός ότι σας κράζουν οι δικοί σας. Καλά σας κάνουν.
α δηλαδη συμφωνεις με το κραξιμο???ε οτι ανιμ θελει θα βλεπει ο καθενας,και οπως ειπα αμα ειναι να δω κατι ωριμο θα προτιμησω να δω κατι στυλ εμδομη σφραγιδα παρα κατι στο οποιο δενν παιζουν κανονικοι ανθρωποι αλλα ζωγραφιες
σου απανταω αποτομα γιατι δεν θεωρω σωστο ενα ατομο που βλεπει ανιμ να κατακρινει το ειδος του ανιμ που βλεπει ο συναδελφος οτακου
Και για να μην κλεισω
εγω παιδες κυκλοφορω στη σχολη μου με cosplay , και μπλε περουκα με το καπελο του ουραχαρα στο κεφαλι(παριστανωντας τη μασκοτ της ΔΑΣΠ) εχω για ηχο κλησης το οπενινγκ του κ-ον
Και φυσικα ολοι με κοροιδευουν αλλα δενμε νοιαζει καθολου απτη στιγμη που οι φιλες μου απο τη σχολη καταλαβαινουν..και εχω και φιλους οτακου(και πανω απολα σχεση με οτακου)
Oποτε βρηκα την ησυχια μου,ασε κιολας που εβαλα τη μανα μου να με βοηθησει με τα cosplay μου και της αρεσε το ολο θεμα
και αν θυμαμαι καλα....πριν 5-6 χρονια ειχα κατσει μαζι με το μπαμπα μου να δουμε την ταινια digimon
και επισης καποτε ο πατερας μου μου αγοραζε καθε μηνα το νεο τευχος των witch
^ Μπορείς επίσης να δεις κάποια anime που έχουν να σου δώσουν τροφή για σκέψη ανάλογη με ένα βιβλίο του Nietzsche.
To ότι κάτι απεικονίζεται με animation/ζωγραφική δεν το κάνει αυτόματα λιγότερο σοβαρό από κάτι που απεικονίζεται με πιο αληθοφανείς μεθόδους. Εκτός και αν λέμε ότι και έργα τέχνης όπως η Mona Lisa ή η Guernica είναι μη σοβαρά και ώριμα επειδή δεν απεικονίζουν πραγματικούς ανθρώπους.
Απλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο ηλικιακά ενήλικο λόγω πρόκλησης και το πνευματικά ενήλικο. Μπορεί ένα έργο που δείχνει αίματα σεξ και βία να απευθύνεται σε πιο μεγάλο ηλικιακά κοινό και ένα έργο το οποίο προορίζεται κατεξοχήν σε παιδιά να έχει ασύγκριτα πιο πολύ βάθος και αρτιότητα (βλ το βιβλίο μικρός πρίγκηπας).
Οπότε καλό είναι την επόμενη φορά που θα θέλουμε να πείσουμε κάποιον ότι τα anime δεν είναι για παιδιά να δοκιμάσουμε έναν τίτλο που θα έχει άρτια υπόθεση και όχι απλά εντυπωσιασμό και στείρα πρόκληση.
EDIT... Επίσης από την στιγμή που πας στην σχολή σου με cosplay, κάνεις συστηματικά cosplay σε εκδηλώσεις διαβάζεις συστηματικά anime και manga ίσως θα έπρεπε να εξετάσεις το ενδεχόμενο ότι είσαι και εσύ otaku και όχι μόνο οι φίλοι σου.

Edited by iristella, 30 October 2009 - 15:54.