Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * - - - 1 Ψήφοι

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#361 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 14:33

Το όλο τόπικ έχει αρχίσει να θυμίζει τη στήλη γραμμάτων του Metal Hammer.

''Τα κορίτσια δεν με πάνε γιατί ακούω μέταλ,οι γονείς μου μου τη λένε γιατί ακούω μέταλ,οι φίλοι μου δεν με κάνουν παρέα για το μέταλ,όλος ο κόσμος με μισεί και εγώ έχω μόνο το μέταλ.''

Απλά βάλτε τη λέξη άνιμε αντί της λέξης μέταλ...ρε,δικιά σας είναι η ζωή!αν οι άλλοι έχουν ζόρια με αυτό τότε γράφτε τους σε αυτό το πράγμα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#362 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 14:41

Το όλο τόπικ έχει αρχίσει να θυμίζει τη στήλη γραμμάτων του Metal Hammer.

''Τα κορίτσια δεν με πάνε γιατί ακούω μέταλ,οι γονείς μου μου τη λένε γιατί ακούω μέταλ,οι φίλοι μου δεν με κάνουν παρέα για το μέταλ,όλος ο κόσμος με μισεί και εγώ έχω μόνο το μέταλ.''

Απλά βάλτε τη λέξη άνιμε αντί της λέξης μέταλ...ρε,δικιά σας είναι η ζωή!αν οι άλλοι έχουν ζόρια με αυτό τότε γράφτε τους σε αυτό το πράγμα!

Welll saidddddddddddd!!!!!*bows*

:congrats::congrats::congrats:

....οταν ακουσ μεταλ ΚΑΙ βλεπεις ανιμε τι γινεται?:P:P:P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#363 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 17:11

Τότε δεν σε γουστάρουνε οι υπόλοιποι γιατί βλέπεις άνιμε και ακούς μέταλ

και δεν σε γουστάρουνε οι ανιμάδες γιατί ακούς 'αυτούς τους σατανάδες'

και δεν σε γουστάρουνε οι μεταλλάδες γιατί βλέπεις αυτά τα 'τσι τσαν τσον,κινέζικα με τα μεγάλα μάτια που μιλάνε σαν νιάου νιάου'

έτσι μπαίνεις στη περιθωριακή ομάδα των ανιμομεταλλάδων που κυκλοφορούνε σε σκοτεινά σοκάκια και έχουν κατάθλιψη γιατί κανείς δεν τους πάει...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#364 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 17:33

εγω που βλεπω ιρανικο κινηματογραφο και ακουω experimental post-σκυλαδικο τι να κανω γιατρε μου?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#365 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 17:35

έτσι μπαίνεις στη περιθωριακή ομάδα των ανιμομεταλλάδων που κυκλοφορούνε σε σκοτεινά σοκάκια και έχουν κατάθλιψη γιατί κανείς δεν τους πάει...

Και από εκεί βάζουν σε εφαρμογή το σχεδιό τους να δημιουργήσοθυν σκιώδη κυβέρνηση να κατακτήσουν την χώρα και μετά τον κόσμο χωρίς όμως οι αδαείς ναυπολογήσουν σε εμένα (που βλέπω anime ακούω metal αλλά και disco και μιασ και μεκάνανε ακόμα καια υτοί πέρα έχω σχέδιο να κατακτήσω το συμπαν:congrats:

#366 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 18:56

Και από εκεί βάζουν σε εφαρμογή το σχεδιό τους να δημιουργήσοθυν σκιώδη κυβέρνηση να κατακτήσουν την χώρα και μετά τον κόσμο χωρίς όμως οι αδαείς ναυπολογήσουν σε εμένα (που βλέπω anime ακούω metal αλλά και disco και μιασ και μεκάνανε ακόμα καια υτοί πέρα έχω σχέδιο να κατακτήσω το συμπαν:congrats:

TO CONQUER THE WHOLE WORLD THEN!!!!!!:roar:

Στα σχολεια θα διδασκονται μανγκα ακουγοντας ταυτοχρονα Grave Digger:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#367 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 21:19

εγω που βλεπω ιρανικο κινηματογραφο και ακουω experimental post-σκυλαδικο τι να κανω γιατρε μου?

Χμμμμ,μάλλον το ίδιο που κάνω εγώ...ψάξε κι άλλο κόσμο για το ίδιο κάψιμο και νιώσε γαμάτα για τον εαυτό σου:congrats:

Yu-kun,έτσι ακριβώς!Σήμερα ο περίγυρος μας,αύριο ο κόσμος!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#368 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2007 - 00:04

Προτείνω ένα parent counselling.... η κατάκτηση του κόσμου ας ξέκινήσει από family XD
όχι τίποτα, αλλά άμα ξαναπεί τον Kenshin η μάνα μου Ceres δε θα το αντέξω...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#369 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2007 - 22:35

ετσι ετσι!Μπροστα στην παιδια ολη μαζι red pyramid!!!!!

ROFL KATAN!!!!!!!!xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#370 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2007 - 00:40

Παίδες δε θέλω να σας το χαλάσω αλλά τον κόσμο τον έχω κλείσει με 5ετες συμβόλαιο που λήγει του χρόνου...:congrats: Οπότε κάντε υπομονή!

(Αχ κ να ξέρατε τι πλήρωσα στην άτιμη τη Yuuko!!!)
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#371 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2007 - 11:29

Το θεμα βεβαια του τοπικ αλλο ειναι..αλλα η αισιοδοξια σας ειναι αξια θαυμασμου παιδακια!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#372 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2007 - 13:53

Παίδες δε θέλω να σας το χαλάσω αλλά τον κόσμο τον έχω κλείσει με 5ετες συμβόλαιο που λήγει του χρόνου...:congrats: Οπότε κάντε υπομονή!

(Αχ κ να ξέρατε τι πλήρωσα στην άτιμη τη Yuuko!!!)

Αμα δεν σε λενε Kira δεν δεχομαστε ανανεωση συμβολαιου.....!:smokingg:

:P:P:P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#373 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2007 - 21:24

Εγώ ψιλοκαλά είμαι σε αυτό το θέμα.... Κατ'αρχάς, αρκετοί ξέρετε τον aniki μου, τον digitaltracker, με αυτόν βλέπαμε anime εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, αλλά τώρα πήγε να υπηρετήσει τη μάνα πατρίδα και είμαι ο μόνος anime fan στο σπίτι.... *sniff* Ο μεσαίος μου αδερφός έχει πλάκα, που μας λέει "καλά, κάθεστε και βλέπετε τα yuku tsuku!" Η μάνα μας και ο daddy περιέργως δεν μιλάνε, αλλά δεν θα έλεγα ότι μας υποστηρίζουν κιόλας... Οι δε φίλοι μου, όχι μόνο με κατανοούν, αλλά έχουν ξεκινήσει να βλέπουν κάτι λίγα... (μαθαίνουν σιγά-σιγά, τί να πείς? Ερασιτέχνες....:hahaha:)

Αλλά παιδιά, εσείς είπατε ήδη την μεγάλη αλήθεια... Σε όποιον δεν αρέσει το modern visual culture, σεβόμαστε την άποψή του, αλλά εξακολουθούμε να τον γράφουμε εκεί που έχουμε μάθει τόσο καλά να γράφουμε.... Άιντε γιατί!!!!

Ξέρετε, το μέλλον εμάς των otakus βρίσκεται στον καινούργιο κόσμο του Kira...
ΕΕΕΕΕΕ, ο dmvagos παραβιάζει τα πνευματκά ΜΟΥ δικαιώματα:oo:!!! (βλ. thread: Death Note)
Άμα σε γράψω στο τεφτέρι μου, θα σου πω εγώ, κακό παιδί!!!!!!

#374 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2007 - 05:27

-α ειναι για μαγκες δλδ χα χα χα

Lol. Tην ίδια άτακα έλεγε κάποτε κι ο μικρός μου αδερφός.

#375 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2007 - 11:44

Lol. Tην ίδια άτακα έλεγε κάποτε κι ο μικρός μου αδερφός.

τώρα εγώνατηνσχολιάσω αυτήτην ατάκα ή όχι :emptyonexg1: μιαςκαι τα σχολια μου είνια καιλίγο καυστηκα πολές φορές

θα την σχολιάσω

ΜΑΓΚΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ ΟΛΛΑΣ:nanteee:

(εκτός και αν ομικρός αδεφός σου είναι κανα νταμάρι με τίποτα 10 μαυρες ζώνες και τα λοιπάπου τότε θα συμφωνούσα μαζίτου :P)