Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Αγιον ορος: Εχετε παει? Θα πηγαινατε?

• Please log in to reply
142 replies to this topic

#76 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 16 February 2008 - 00:05

Ετσι οπως μιλας, συγνωμη, ειναι σαν να μην αγαπας της πατριδα σου και την ιστορια της και δεν μιλω μετα χριστον και τετοια...

:hahaha::hahaha:

HnH5aB0.jpg

#77 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 16 February 2008 - 00:17

Ποιο ειναι το αστειο?:emptyonexg1:

#78 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 16 February 2008 - 03:26

Eγω θέλω να πάω εκεί γιατί είναι μοναδικό μέρος παγκοσμίως και φτάνεις στην θέωση.
Τώρα τι λένε κάποιοι κομπλεξικοί μόνο για να πούνε και να το παίξουν ,πολύ που με νοιάζει :congrats:.

Υ.Γ. champloo mastah τώρα θυμήθηκα ποιά έλεγες.Εγώ άλλη νόμιζα στη pub.Δεν έφυγαν για το λόγο που λες αλλά πέθανα στο γέλιο πραγματικά έτσι που το περιγράφεις.:wooi2:.
Εφυγαν επειδή τους έκανε κάτι κυρήγματα και τους έλεγε για τους 7 μοναχούς της κορυφής κλπ.......

#79 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 16 February 2008 - 03:52

δεν θα μπορούσα να συμφώνω περισσότερο με red pyramid, kenny και darkchilde. καλύψατε το ο,τιδήποτε θα μπορούσα να πω :nod::nod::nod:

και να προσθέσω (δεν θυμάμαι αν σχολιάστηκε ήδη) το "σκεφτείτε αυτά που τραβάνε οι μουσουλμάνες" είναι με δυσκολία επιχείρημα, και μάλιστα του χειρίστου είδους. σαν να λέμε επειδή δεν σου καταπατάμε τα δικαιώματά σου πολύ, αλλά λίγο, κάνε τουμπεκί και πες και ευχαριστώ.

και οι μοναχοί ίσως να προσφέρουν στην Χ hortus clausus μικροκοινωνία που χτίζουν σύμφωνα με τα πρότυπά τους, αλλά έξω από αυτήν κόσμος πεινάει. και δε μιλάω για το Σουδάν, αλλά μιλάω για όταν βγεις να πάρεις ψωμί από απέναντι. βλέπεις ΕΚΕΙ τον άνθρωπο του θεού; όχι. είναι στο μοναστήρι του και αγιογραφεί.

ε. έλεος.

έντιτ:

Eγω θέλω να πάω εκεί γιατί είναι μοναδικό μέρος παγκοσμίως και φτάνεις στην θέωση.

Oh, my, only Raistlin can become a god. Everything else is only a marketing trick. Beware of imitations!

Posted Image

#80 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 16 February 2008 - 09:13

Θα πάω κι εγώ να θεωθώ λίγο. Btw, άμα θέλει καμιά γνωστή μου να θεωθεί, πού να τη στείλω?

#81 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 16 February 2008 - 09:35

στο mall!Εκεί πάνε οι γυναίκες :Ρ
υπογραφή εκτός κανονισμών

#82 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 16 February 2008 - 09:36

Θα πάω κι εγώ να θεωθώ λίγο. Btw, άμα θέλει καμιά γνωστή μου να θεωθεί, πού να τη στείλω?

+1

και είμαστε θεές ήδη ρε, δεν έχουμε ανάγκη.
κοίτα όταν πας, να μαζέψεις πολλή θέωση να έχουμε και για του χρόνου. μην ξανασκαρφαλώνουμε το κατσάβραχο...

Posted Image

#83 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 16 February 2008 - 10:05

Oh, my, only Raistlin can become a god. Everything else is only a marketing trick. Beware of imitations!

:nod::nod::nod::nod:

RAISTLIN !!!!

#84 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 16 February 2008 - 10:09

Μεχρι και το ποστ #74 ωραια συζητηση γινοταν. Νομιζω οτι ακουστηκαν ολες οι αποψεις. Οσοι θελετε να πατε, καλα θα περασετε. Εσεις που δεν μπορειτε να πατε, η γη ειναι γεματη με υπεροχα μερη που δεν προλαβαινεις να τα δεις σε μια ολοκληρη ζωη.
Posted Image

#85 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 16 February 2008 - 10:52

Μεχρι και το ποστ #74 ωραια συζητηση γινοταν. Νομιζω οτι ακουστηκαν ολες οι αποψεις. Οσοι θελετε να πατε, καλα θα περασετε. Εσεις που δεν μπορειτε να πατε, η γη ειναι γεματη με υπεροχα μερη που δεν προλαβαινεις να τα δεις σε μια ολοκληρη ζωη.

νομίζω ότι τις αμφιβολίες του κοινού για την συζήτηση που θα γινόταν τις έθιξε ο Kenny ωραιότατα στο post #3. μη μας τρελάνεις κιόλας ρε άγιου.

και το πρόβλημά μας δεν είναι αν θα πάμε ποτέ ή όχι, είναι το γιατί να μην μπορώ να πάω όποτε θελήσω. its the fawking planet damn. ανήκει σε όλους.

τα υπέροχα μέρη που δεν θα δω δεν θα τα δω επειδή δεν έχω λεφτά ή χρόνο. όχι επειδή κάποιοι θα μου απαγορέψουν εξ αρχής την είσοδο με βάση το τι υπάρχει ανάμεσα στα πόδια μου.

Posted Image

#86 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 16 February 2008 - 11:54

νομίζω ότι τις αμφιβολίες του κοινού για την συζήτηση που θα γινόταν τις έθιξε ο Kenny ωραιότατα στο post #3. μη μας τρελάνεις κιόλας ρε άγιου.

και το πρόβλημά μας δεν είναι αν θα πάμε ποτέ ή όχι, είναι το γιατί να μην μπορώ να πάω όποτε θελήσω. its the fawking planet damn. ανήκει σε όλους.

τα υπέροχα μέρη που δεν θα δω δεν θα τα δω επειδή δεν έχω λεφτά ή χρόνο. όχι επειδή κάποιοι θα μου απαγορέψουν εξ αρχής την είσοδο με βάση το τι υπάρχει ανάμεσα στα πόδια μου.

Βασικά θα στο απαγορέψουν με βάση αυτό που δεν υπάρχει ανάμεσα στα πόδια σου:hahaha:

1) Από εκεί και πέρα το άβατο είναι δικαιωμά τους στο κατω κάτω είναι ο χώος τους που τους έχει δωθεί εδώ και πολλά χρόνια ..... από εκεί και πέρα ναι είναι μαλακία αλλά τι να κάνουμε

2) Τους φόρους που πληρώνουμε γενικά στην εκκλησία θα έπρπεπε να καταργήσουμε μην κολάτε μόνο στο Αγιο Ορος ......

3) Το ότι η εκκλησία προσπαθεί να γίνει και επήσημα κεφαλή αυτής της χώρας είναι γνωστό και αντί να κτυπιέσται για ένα κομάτι γης το οποίο τους ανείκει και είναι αποκλειστηκά και μόνο μοναστήρια καλήτερα κοιτάτε λίγο δίπλα σας πόασα άτομα η μαμά εκκλησία έχει ξεσπιτώσει για΄τι κάπου κάπως ανακαλύψανε ότι η περιοχή που ζώσδανε ήταν εκκλησιαστηκή (τραγικό παράδειγμα ορφανοτροφείο της κερκυρας)

4) Πραγματικά δεν πιστευω ότι κανε΄ςι από εμάς θα την πάλευε να ζήσει σαν μοναχός και αυτό γιατί όλλοι θέλουμε τις ανέσεις μας μέσα σε αυτό να προσθέσω ότι ακόμα και στον αμαζόνια ή στην αφρική υπάρχουβ κονδήλια για να διατηρήσει η Χ φυλή τον τρόπο ζωής της

5) Το πώς μπορεί να εκμεταλεύεται η εκκλησία τις απιδωτήσεις της unesco είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο

6) Σεξιστής μπορείς να πεί ΄λοτι είσαι όταν μησείς τισ γυναίκες όχι όταν απλά λόγο κάποιας "δραστηριώτητας" δεν θες να είσαι κοντά τους και το σεξιστής δεν έχει να κάνει με το μέγεθως του χώρου (ναι είναι λίγο καρφί για τα γυναικία μοναστήρια αυτό)

7) Ούτε ο παρθενώνας ε΄νια δικό μας μνημείο για΄τι πέρα από τον χαρακτηρισμό έλληνες ευτιχώς ή δυστηχώς δεν έχουμε άλλη σχέση και εκείνους τους έλληνες

8) Είτε μας αρέσει είτε όχι μαζί με τις ώσες αλλαγές γίνανε στον ελληνικό γεωγραφικό χώρο έναν από αυτά ήταν και η θρυσκεία και ναι δυστηχώς είναι ένα από τα μαύρα κομμάτια της ελληνικής ιστορίας. ¨οπως και το πρότυπο της πατριαρχικής κοινωνίας το οποίο είνια πολύ παλαιώτερο από τον χριστιανησμό.

9) Δεν θεωρώ ότι μόνο τα μνημεία τα οποία έχουν σχέση με την "ιστορία μας" πρέπει να συντηρούντε είναι και αυτά μνημεία και έχουν ιστορία πάνω για να μην σου πώ ότι οι καλόγεροι που ζουν εκεί είναι ζωντανή ιστορία μέχρι ένα σημείο πάντα και από την στιγμή που η εκκλησία ΄χει παίξει και μάλιστα μεγάλο ρόλο στην ιστορια μας είναι και "ιστορία μας"

Για να κλείσω το άβατο είναι θ΄μα καθαρά δικό τους για τον αν θα το καταργήσουν ή όχι και από εκεί και πέρα ναι μπορεί ο καθένας να διαμαρτυρηθεί αλλα δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει και κάτι διαφορετικό πέρα της διαμαρτυρίας
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted Image

#87 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 16 February 2008 - 12:19

Περση, καπως αντιφασκεις σε καποια points που εθιξες..

Επισης, το 7 εχει συζητηθει πριν κανα μηνα στο black hall και εχει αντικρουστει επιτυχως με εγκυρες γενετικες μελετες που αποδεικνυουν οτι ειμαστε ακομα ελληνες. Αντι να μισητε τον ευτο σας και να λετε οτι δεν εχετε καμμια σχεση με οσους κανανε κατι καλο για αυτη τη χωρα, κοιταξτε να τους μοιασετε μπας και διορθωθουν καποια πραγματα σε αυτη τη χωρα.

No more off-topic please....

και οι επιδοτησεις στο Ορος ειναι καθαρα για τα κτιρια ρε παιδια.. ποσες φορες θα το πουμε. Δεν τους δινει η UNESCO τα φραγκα και τους λεει καντε οτι νομιζετε...
Posted Image

#88 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 16 February 2008 - 12:32

Όταν όμως θίγεις το ζήτημα του Άγιου Όρους ανοίγεις μία θρησκευτική συζήτηση. Και πραγματικά μόνο σκοταδισμό και κάψιμο "μαγισσών" έχω δεί να βγαίνει από την θρησκεία. Και για όσους λένε για ορθόδοξους και καθολικούς και άλλα, θα πώ μόνο "Υπατία". Όποιος γνωρίζει την ιστορία της ξέρει ποιος την δολοφόνησε στην πραγματικότητα.
Και δεν έχει σχέση η θρησκεία με το να διορθωθούν κάποια πράγματα. Αντίθετα, σε πολλά η θρησκεία είναι που αντιστέκεται με τις παλαιολιθικές ιδέες της.

Και on-topic, ότι είχα να πώ το είπα.

#89 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 16 February 2008 - 12:33

Όταν όμως θίγεις το ζήτημα του Άγιου Όρους ανοίγεις μία θρησκευτική συζήτηση. Και πραγματικά μόνο σκοταδισμό και κάψιμο "μαγισσών" έχω δεί να βγαίνει από την θρησκεία. Και για όσους λένε για ορθόδοξους και καθολικούς και άλλα, θα πώ μόνο "Υπατία". Όποιος γνωρίζει την ιστορία της ξέρει ποιος την δολοφόνησε στην πραγματικότητα.
Και δεν έχει σχέση η θρησκεία με το να διορθωθούν κάποια πράγματα. Αντίθετα, σε πολλά η θρησκεία είναι που αντιστέκεται με τις παλαιολιθικές ιδέες της.

Και on-topic, ότι είχα να πώ το είπα.

:respect::respect::respect::respect::respect:

#90 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 16 February 2008 - 12:35

δεν ειπα οτι η θρησκεια εχει να κανει τιποτα με το πως θα διορθωθουν τα πραγματα. ηταν μια γενικη παρενθεση στο 7 του Περση.

Η Υπατια ηταν παγανιστρια. Ηταν θυμα της διαμαχης των θρησκειων πριν 2000 χρονια. Τι σχεση εχει το Ορος με αυτην?

Και εγω οτι ειχα να πω, το ειπα. Νομιζω οτι για το Ορος συγκεκριμενα δεν υπαρχει κατι αλλο να προστεθει και απο τις 2 πλευρες. Οσοι εχουν παει ομως, ας ριξουν εδω καμμια φωτογραφια απο την επισκεψη τους.
Posted Image