Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Japanese food and drinks!
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 09:51
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 13:43
No problem...Και εγω θα παω με την πρωτη ευκαιρια να παρω ενα μπουκαλι Sake...Χμμ...Δεν μου ρχεται κάποιο συγκεκριμένο σημείο αλλά θα το ψάξω μεη την 1η ευκαιρία thnx

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 22:21

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 15:37
^^^^^^ 山^^^^^^
^^^^^ 麒麟^^^^^^

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 18:39
που μπορουμε να βρουμε pocky??
:hmmm:
Pocky εχει σε αυτο το μαγαζακι που σας ειπα στην Γλυφαδα και μπολικο μαλιστα. Οποιος ενδιαφερεται ας βιαστει γιατι δεν βλεπω να κρατανε οι προμηθειες

Ρε παιδιά από τότε που είδα το Naruto ψάχνω να βρω ramen! ξέρετε πού μπορώ να βρω;
Επισης σε εκεινο το μαγαζι εχει ειδικα noodles για ραμεν και τα παραδοσιακα χοντρα γιαπωνεζικα noodles για σουπες.
^^^^^^ 山^^^^^^
^^^^^ 麒麟^^^^^^

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 18:43

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 19:45
Ειλικρινα αναρωτιέμαι πως μπορούν να τα τρώνε...
Εγώ έφαγα sushi στο The Mall και μόνο που δεν ξέρασα πάνω σε κάτι emo που περνούσαν...
Το καλύτερο φαί στο κόσμο είναι το Ελληνικό και το Κινέζικο...
Πάρτε το χαμπάρι...
Ετσι και αλλιώς οι μερίδες τους είναι μικροσκοπικές...
Βάλε εκιά αντικριστό κατσίκι, χοχλιούς μπουμπουριστούς, κωλοκυθοκεφτέδες, ντάκο με ντομάτα και ρακί (σακε στη προκειμένη περίπτωση)
να χορτάσεις...
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2008 - 19:50
Γιατι δεν τα φτιαχνει κανενας;

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 10:39
Η Ιαπωνικη κουζινα δεν ειναι μονο sushi.. Επισης το sushi που μπορεις να φας σε μερη σαν το Mall δεν ειναι οτι καλυτερο...
Ειναι σαν να λες οτι η Ελληνικη κουζινα ειναι μονο η φετα... Ριξτε μια ματια στο υπολοιπο thread πρωτου κανετε γενικολογιες... Η ιαπωνικη κουζινα ειναι αρκετα πλουσια για να καλυψει τις αναγκες καποιου που δεν τρωει sushi η ψαροειδη..

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 10:49
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 22:27
προς εκπληξη μου αυτη τη φορα το κυριως αρθρο ειχε τον εξης τιτλο Love in Japan. συγκεκριμενα ο σεφ εδωσε μερικες συνταγες προσπαθωντας να ανταποκριθει σε " ιδανικο δειπνο ενος ερωτικου τετ- α- τετ"
αντιπαρερχομαι το ερωτικο τετ - α - τετ και προχωραω
δινει λοιπον τα εξης πιατα:
1. σουπα με μανιταρια σιτακε
2. σασιμι σολωμου
3. γαριδες με πρασινο καρι
4. γλυκοξινο χοιρινο με νουντλς
5. παγωτο βανιλια με κερηθρα και μελι.
παρα πολυ ωραια ως εδω, "ψηθηκα" κιολας να δοκιμασω να τα φτιαξω.
το κακο ξεκιναει οταν αρχιζω να διαβαζω συστατικα
δηλαδη. που θα βρω εγω μανιταρια σιτακε, μανιταρια πορτσινι, παστα πρασινου καρι, φυκι νορι, egg noodles και γυρη λουλουδιων? (το τελευταιο ειναι για το παγωτο και αν θελετε με πιστευετε). ζω στην Θεσσαλονικη και πιστευω οτι ακομα και στο Carfurr δεν θα τα βρω...
και αντε την γυρη παει στα διαλαααα δεν την βαζεις αλλα τα αλλα ειναι συστατικα σοβαρα....
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 22:30
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 22:33
την κυριακη πηρα την εφημεριδα Το Βημα. μια φορα το μηνα λοιπον δινουν το ενθετο ΒημαGourmet. ων παθιασμενος με την μαγειρικη συχνα λοιπον το ξεφυλλιζω για να ξεσηκωσω συνταγες.
προς εκπληξη μου αυτη τη φορα το κυριως αρθρο ειχε τον εξης τιτλο Love in Japan. συγκεκριμενα ο σεφ εδωσε μερικες συνταγες προσπαθωντας να ανταποκριθει σε " ιδανικο δειπνο ενος ερωτικου τετ- α- τετ"
2. σασιμι σολωμου
δηλαδη. που θα βρω εγω μανιταρια σιτακε, μανιταρια πορτσινι, παστα πρασινου καρι, φυκι νορι, egg noodles και γυρη λουλουδιων? (το τελευταιο ειναι για το παγωτο και αν θελετε με πιστευετε). ζω στην Θεσσαλονικη και πιστευω οτι ακομα και στο Carfurr δεν θα τα βρω...
και αντε την γυρη παει στα διαλαααα δεν την βαζεις αλλα τα αλλα ειναι συστατικα σοβαρα....
αν με καλέσεις να φάμε μαζί θα σου τα φέρω εγώ
(εκβιασμός uber alles)
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 22:51
ΥΓ. πολυ καλά είναι και τα νουντλς των σουπερμαρκετ που πωλούνται σε πλαστικό δοχείο και βάζεις νερό , κλείνεις το καπάκι για 3 λεπτά και έτοιμα...
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 09:34
την κυριακη πηρα την εφημεριδα Το Βημα. μια φορα το μηνα λοιπον δινουν το ενθετο ΒημαGourmet. ων παθιασμενος με την μαγειρικη συχνα λοιπον το ξεφυλλιζω για να ξεσηκωσω συνταγες.
2. σασιμι σολωμου
Στον Κοσμα δοκιμασες?
(Διαβασε ολο το thread για περισοτερα info)