Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Japanese food and drinks!
#76
Posted 12 April 2008 - 21:43
θα με κάνεςι add στο msn σου
και θα σου κάνω μάθηματα μαγερική απο εκεί.
θα αρχίσουμε με ελληνικά φαγητά και μετά θα περάσουμε σε εξωτικές κουζινές λολ
#77
Posted 12 April 2008 - 21:46
#78
Posted 12 April 2008 - 23:55
Αφού ξέρει να τα φτιάχνει και η κουτσή Μαρία...
#79
Posted 13 April 2008 - 07:55

^^^^^^ 山^^^^^^
^^^^^ 麒麟^^^^^^

#80
Posted 13 April 2008 - 13:03
πρεπει να μαθω....

#81
Posted 13 April 2008 - 20:51
Ξερω απο φιλους που σπουδαζουν μαγειρικη, οτι μπορεις να καταλάβεις το επιπεδο των ικανοτήτων ενος σεφ απο τον τροπο που κανει αυγα ματια. Σε κουφανα ε
?
εμάς ποτέ δεν μας είπαν κάτι τέτοιο στη σχολή.
ούτε καν στο μάθημα που μας έδειχναν πως να βράζουμε τα αυγά.
#82
Posted 13 April 2008 - 21:14
πιστευω οτι εχει να κανει με το οτι δνε τα τρωω αρα δεν τα μαγειρευω συχνα αρα δεν εχω την εμπειρια.
γιατι αυτο ακριβως ειναι η μαγειρικη. μερακι και εμπειρια. και αυτο ισχυει για ολες τις κουζινες.
Νανσυ, παραδιδω και εγω μαθηματα μαγειρικης μεσω μσν. ρωτα τον Pretorian.
#83
Posted 13 April 2008 - 21:25

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
#84
Posted 14 April 2008 - 00:15
αυτο ειναι chef κατα τη γνωμη μου.
#85
Posted 14 April 2008 - 17:41

#86
Posted 14 April 2008 - 18:24
αυτο το σαββατακι που θα λειπουν οι γονεις θα δω πως γινονται τα αυγουλακια!!!θελω να μαθω να μαγειρευω!
199 το τηλέφωνο της πυροσβεστικής σε περίπτωση που κάνεις καμιά βλακεία

Και για να είμαι και on-topic πριν κανά μήνα ήπια sake(ζεστό) και μπορώ να πω ότι μου άρεσε.Βέβαια αν είχα και δύο j-babes στην αγκαλιά μου θα ήταν ακόμα καλύτερα

#87
Posted 14 April 2008 - 19:19
DING DONG!!! We have a new champion...

για να μη βγαινω off-topic ας παραθεσω μια παρουσιαση που ειχα κανει για το Kobe Beef..

Επισης γνωστο ως Matsusaka Beef. Ειναι οι περιφημες γιαπωνεζικες μπριζολες των 100 ευρω, απο την σπανια ρατσα Wagyu που εκτρεφεται κυριως στην περιοχη του Kobe, στην Ιαπωνια. Ειναι τα περιφημα γελαδια τα οποια οι Ιαπωνες ταιζουν με ειδικο κριθαρι για ουισκι και τα ποτιζουν με μπυρα, ενω εχουν και καθημερινο μασαζ. Ολοι νομιζουν οτι η ξεχωριστη γευση των γελαδιων αυτων οφειλεται στο οτι τα ζωντανα πινουν μπυρα, αλλα αυτο δεν ισχυει τοσο. Πραγματι αυτα τα ζωα περνανε σχετικα καλα σε σχεση με τα υπολοιπα γελαδια της γης, αλλα η γευση τους οφειλεται στην δομη του λιπους τους. Αμα προσεξετε την πανω φωτογραφια, θα δειτε οτι το λιπος ειναι ομοιομορφα κατανεμημενο σε ολη την επιφανεια του κρεατος, και οχι σε μεγαλα κομματια οπως οι συνιθισμενες γελαδες. Αυτο κανει τις μπριζολες εξαιρετικα νοστιμες. Επισης καποιοι γιατροι διαπιστωσαν οτι παροτι εχει πολυ λιπος, αυτο ειναι πολυ λιγοτερο βλαβερο απο το λιπος των αλλων αγελαδων. Αυτα τα ζωα φτανουν σε διπλασιο μεγεθος απο τις αλλες γελαδες και τα σφαζουν οταν αρχισουν να γερνανε.
Σαν γευση ειναι εξαιρετικη. Πολυ μαλακο κρεας και χαρακτηριστικο. Δεν μοιαζει πολυ με την καθημερινη μπριζολα. Επισης δεν πρεπει να μαγειρευεται πολυ, γιατι χανει τα στοιχεια που το κανουν ξεχωριστο. 3 λεπτα στη σχαρα απο την μια πλευρα, και τρια απο την αλλη. Οσοι δεν αντεχετε λιγο ροζ αιματακι στην μπριζολα σας, χανετε.
Εγω δεν ειχα την τυχη να φαω original γιαπωνεζικο πιατο, αλλα μια αμερικανικη εκδοση απο Wagyu που εκτρεφονται στην Αμερικη. Αλλωστε ειναι σχεδον αδυνατο να βρεις original Kobe beef εκτος Ιαπωνιας.

#88
Posted 14 April 2008 - 20:05
Να προσεχει τον φουρνο για τα αυγα???
DING DONG!!! We have a new champion...
Εγώ είχα καταφέρει να βάλω σχεδόν φωτιά χωρίς καν να μαγειρεύω

#89
Posted 14 April 2008 - 20:18

ναι,οκ,θα προσεχω πολυ!
πινουν μπυρα τα γελαδια??

#90
Posted 15 April 2008 - 12:27

