Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Japanese food and drinks!

• Please log in to reply
515 replies to this topic

#61 MechDesigner

MechDesigner

Mech Apprentice Engineer

• Members
  • 61 posts

Posted 14 February 2008 - 22:47

Παντως παιδια δεν ξερω για σας αλλα αυτο που μ'αρεσει υπερβολικα ειναι οταν ειμαι κουρασμενος μετα απο μια κουραστικη μερα και θελω να χαλαρωσω πινω μερικα ποτηρακια ζεστο σακε και μετα απο κανα 10λεπτο ειμαι σε κατασταση νιρβανα :Blissfull:
グえんのすけ クあらもりた
^^^^^^ 山^^^^^^
^^^^^ 麒麟^^^^^^
Posted Image

#62 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 14 February 2008 - 22:52

Παντως παιδια δεν ξερω για σας αλλα αυτο που μ'αρεσει υπερβολικα ειναι οταν ειμαι κουρασμενος μετα απο μια κουραστικη μερα και θελω να χαλαρωσω πινω μερικα ποτηρακια ζεστο σακε και μετα απο κανα 10λεπτο ειμαι σε κατασταση νιρβανα :Blissfull:

Εγώ πάλι καπνίζω λίγο χόρτο:P

Spoiler:

Posted Image

#63 MechDesigner

MechDesigner

Mech Apprentice Engineer

• Members
  • 61 posts

Posted 14 February 2008 - 22:58

Παντως λιγο σακε το χρειαζεσαι για να φανεις ανταξιος του τιτλου του ero sennin:thatsit: ! Οσον αφορα οτι το σακε ειναι απο τα καλυτερα ποτα για chill out φαση πιστευω οτι υπαρχουν ατομα που θα συμφωνησουν μαζι μου :wis: ...
グえんのすけ クあらもりた
^^^^^^ 山^^^^^^
^^^^^ 麒麟^^^^^^
Posted Image

#64 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 14 February 2008 - 23:06

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει:emptyonexg1:Ποτά δεν πίνω αλλά sake θα ήθελα να δοκιμάσω(τ'ααααακούς Dante...που πας να με δελεάσεις με ρακόμελα και βότκες:hihi2:)

Posted Image

#65 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 February 2008 - 13:38

εμενα προσωπικά μου θυμίζει ρακόμελα

#66 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 11 April 2008 - 11:53

εγω παιρνω απο το TOYO παρα πολυ συχνα και μπορω να πω πως ειναι παρα μα παρα πολυ νοστιμα!!και για οποιον θελει εχει και κινεζικο!!πωπω,οι ανθρωποι αυτοι πραγματικα ειναι οι καλυτεροι!!!σορρυ κιολας,αλλα δεν συγκρινετε το σουβλακι με το σουσι!!sushi ftw!!!!:lovulovu:
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#67 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 April 2008 - 22:24

σορρυ κιολας,αλλα δεν συγκρινετε το σουβλακι με το σουσι!!sushi ftw!!!!:lovulovu:

Διαφωνώ 118% (περιλαμβάνεται ΦΠΑ).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#68 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 11 April 2008 - 22:43

Idd,όσο ωραίο και να είναι κάτι,δεν μπορείς να το συγκρίνεις με ένα "βρώμικο"...

Και σε όσους αρέσει το sushi,πως σας αρέσει..?
Damn,ποτέ δεν μπόρεσα να το συνηθίσω αυτό το γεύμα....

#69 Kokari

Kokari

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 11 April 2008 - 22:51

σορρυ κιολας,αλλα δεν συγκρινετε το σουβλακι με το σουσι!!sushi ftw!!!!:lovulovu:

:fromabove::blurah5::if:

Ιεροσυλία!!!!

:run:

Συγνώμη παιδιά και μένα μου αρέσει η Ιαπωνική κουλτούρα, αλλά πάντα ήμουν της άποψης ότι στην απατεωνιά και στο φαΐ ο Έλληνας δεν πιάνεται. Δεν αμφισβητώ όμως ότι έχουν καλά πιάτα, απλά η άποψή μου είναι αυτή.

nancy_neco, προς τα που πέφτει αυτό το TOYO γιατί στο google μου βγάζει μόνο λάστιχα!:hahaha:

#70 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 posts

Posted 12 April 2008 - 14:27

Βέβαια η Ιαπωνική κουζίνα δεν είναι μόνο σούσι, ναι? Μόνο όταν πας στην Ιαπωνία αρχίζεις πραγματικά και εκτιμάς τα ιαπωνικά φαγητά,διότι εδώ στην Ελλάδα, τα j-restaurants είναι πολύ λίγα και δεν περιλαμβάνουν πολλά πιάτα... Αλλά όσον αφορά το σακέ....:drink::wooi2::joyful:Daisukiiiiiiiiiiiiiii!!!! Χικ...χικ...χικ...

#71 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 12 April 2008 - 15:21

παιδια μην κρινετε το sushi απο αυτα που εχετε φαει στηβ Αθηνα... Παρα την απλοικοτητα του ειναι πολυ δυσκολο φαι για να βγει πετυχημενο εκτος Ιαπωνιας. Θελει καλο σεφ και ακριβες πρωτες υλες.

Οσοι εχουν φαει π.χ. greek style καλαμαρακια τηγανητα στο εξωτερικο, θα καρταλαβουν τι εννοω...
Posted Image

#72 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 12 April 2008 - 15:45

το toyo ειναι στο παλαιο φαληρο!!!
να δωσω adress??ειναι χαριτων 9!!στο φαληρο!
τωρα που ακριβως πεφτει,δεν ξερω γιατι εγω παραγγελνω!!:wooi2:

βασικα το σουβλακι,οκ,καλο ειναι,αλλα ρε guys τι να κανω,αφου δεν με τρελενει??:canthelp:

#73 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 April 2008 - 17:25

βασικά αν μιλάς για εστιατόριο είσαι λίγο άκυρη μια που μιλάμε για καταστήματα που πουλάνε ιαπωνικά προϊόντα όπως το soya Και όχι εστιατόρια.
η μαγκιά ειναι να μάθουμε να τα κάνουμε μόνοι μας και να βρίσκουμε τα υλικά.

#74 MechDesigner

MechDesigner

Mech Apprentice Engineer

• Members
  • 61 posts

Posted 12 April 2008 - 19:42

Nancy θα σου προτεινα να μην παραγγελνεις απο εκει μιας και μου ετυχε σε μια παραγγελια απο το γλυκοξινο χοιρινο ο αδερφος μου να παθει γαστρεντερίτιδα και εγώ είδα τα udon noodles που ειχα παραγγειλει και ήταν μια μαπα και μιση. Απο τοτε δεν ξανασκεφτομαι να παραγγείλω απο εκει ούτε για πλακα παρα μόνο εαν τύχει και περάσω απο εκει θα παρω καννα καφάσι μπύρες Kirin μιας και ειναι η αδυναμία μου. Αν θες κανα καλύτερο εστιατόριο για παραγγελίες ρώτα την Matsu που τα ξερει καλα τα εστιατόρια της περιοχής ή κανε αυτο που λεει η Ερισαμπετσου, δηλαδη να πας σε κανα μαγαζακι με ασιατικα φαγητα και να αγορασεις τα απαραίτητα υλικα ωστε να τα κανεις εσυ η ιδια. Δες προηγούμενο ποστ μου σε αυτο το θέμα που λέω που ειναι το μαγαζάκι αυτο στην Γλυφάδα και δεν θα χάσεις. Υποψιν οτι η ιδιοκτητρια δινει και πολυ καλες συμβουλες ασιατικης μαγειρικης μιας και η ιδια ηταν ιδιοκτητρια εστιατορίου και μαγειρας.
グえんのすけ クあらもりた
^^^^^^ 山^^^^^^
^^^^^ 麒麟^^^^^^
Posted Image

#75 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 12 April 2008 - 21:23

παιδια,εχετε δικιο να μαθουμε να τα κανουμε μονοι μας,αλλα εγω που δεν ξερω να κανω αυγα,θα κανω και ιαπωνικα????:nosey:αν και θα προσπαθησω(με την ευχη να μην καει το σπιτι:hahaha:)!!

αλλα η γαστρεντεριτιδα δεν ειναι κατι σοβαρο.....απλα μαλλον τον πειραξε τον αδερφο σου κατι,επειδη μαλλον ειχε ανακατεψει φαγητα:8):

χμμ......παντως ποτε δεν με πειραξε εμενα!!ουφ!!

οκ,πολλα εγραψα!παω να βρω το post σου!!