μμμ... αρκετα πραγματακια βλεπω... λοιπον...
@xCorebassistx: έκαστος στο είδος του!!

χωρίς να σνομπάρω τα άλλα ειδη εχω ασχοληθεί πιο εκτεταμμένα με το black από τα extreme είδη του metal οπότε λογικό δεν είναι να αναφέρω κυρίως αυτο? αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχω ασχοληθεί και με τα υπόλοιπα... Napalm Death δεν θα θίξω καν, οι τύποι έχουν γίνει πια συνώνυμο του grind και κυρίως σταθερές αξίες... Tα 2 πρώτα των Carcass είναι επίσης βίβλοι στον χώρο (αν και προσωπικά μου αρέσουν όλα). Προσωπικά απ' το συγκεκριμένο είδος θεωρώ πολύ αξιόλογους τους Brutal Truth, Agoraphobic Nosebleed, Anal Cunt, Nasum, και Regurgitate. Eπίσης οι Suffocation(για πιο death φάση). δεν είπα τίποτα καινούριο αλλά αυτή τη στιγμή αυτά μου προσφέρουν οι πενιχρές μου γνώσεις.....
@red pyramid: αν το παρουμε από θέμα "true" τοτε θα νυχτώσουμε. προσωπικά δεν ασχολούμαι με το κατά πόσο μια μπάντα είναι "true" 100%, 50%, ή -65% αλλά με τη μουσική τους. συμφωνώ σε αρκετά πράγματα ειναι οχι λίγο, ΠΟΛΥ δηθεν. εχουν όμως κ αρκετό καλό υλικό και σ' αυτό θα έπρεπε να σταθούμε..
@p@nouklas: συμφωνώ με το Twillight of the Gods. προσωπικά μ αρεσει πολύ και το Incipit Satan. ειναι μάλλον το πιο "πειραματικό" τους αν θες και προχωράει λιγο πιο πέρα από τα συνήθη στεγανά τους.
:arrow:Old man's child: comme ci comme ca
:arrow:Mayhem + Celtic Frost: κλασσικά ονόματα στο χώρο, έχουν "στρατολογήσει" γενιές (ειδικά οι Frost , όλο το επονομαζόμενο "δεύτερο κύμα του νορβηγικού blackmetal" έχει "χτίσει" πανω τους, μαζί και οι Mayhem)
:arrow:Thralldom: Ryan Lipynsky ολέ!! (τα 'παμε και παραπάνω)
Τώρα περί το θέμα "άπλυτος" να σου πω την αμαρτία μου δεν με συγκινεί ιδιαίτερα. προτιμώ την παλιά του μπάντα, τους Cannibal Corpse. Με Six Feet Under έχει να βγάλει δίσκο που ν αξίζει από το "Maximum Violence"(όχι οτι κ αυτό πιάνει το "Haunted" βεβαια..). Άσε που με 2 "graveyard classics", ένα καντάρι dvd και το τελευταίο box-set ο οπαδός έχει αρχίσει να νιώθει λίγο κοροϊδο.....
ας πουμε και κανα δυό "όμορφα" πραγματάκια ακόμη:
Pestilence
Anaal Nathrakh
Demoncy