Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Extreme metal

• Please log in to reply
358 replies to this topic

#76 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 13 September 2007 - 16:40

π.χ. το So Did We το πρωτο κομματι του πανοπτρικον ολοι λενε οτι γαμαει και ειναι το καλυτερο που εχουν γραψει και μπλα μπλα αλλα το θεωρω βαρετο... οικτρα ομως!

Omg! Το so did we εκτος του οχι ειναι υπερκομματαρα ειναι οντως το καλυτερο κομματι που εχουν γραψει αμα δεν σου αρεσει αυτο το κομματι δεν σου αρεσουν οι Isis απλα...
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#77 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 13 September 2007 - 20:58

:terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2:

το καλυτερο μαζι με το Panoprticon!!

κοιτα το "in the absence of truth" κακο δισκο δεν το λες αλλα για τα δεδομενα των isis ειναι για δ' εθνικη και κατω.... και στην τελικη αν θελει καποιος να ακουσει κατι στην ''post'' φαση που βρισκεται ο δισκος, σιγουρα η πρωτη του επιλογη ΔΕΝ θα ειναι οι isis. Υπαρχουν άλλα συγκροτηματα που γνωρίζουν καλύτερα το ''άθλημα''. για μενα προσωπικα ηταν μεγαλη απογοητευση.
ε και στην τελικη αν θελουν πιο post πραγματα και πιο μαλακο ηχο υπαρχουν και οι Red Sparrowes! μαλλον αυτους ζηλεψε ο Turner και του βγηκε ετσι το "in the absence of truth".....

προσωπικα υποκλινομαι στους Neurosis. παντα εκαναν αυτο που γουσταραν και παντα εβγαζαν απιστευτους δισκους. ειδικα το τελευταιο το given to the rising ειναι απλως..... τα ρεστα μου.
:nod::nod::nod::nod::nod:

και για να μην ειμαστε και εντελως off-topic, ας επιστρεψουμε στις "ριζες"...
Gorgoroth και Profanatica κανεις;;; (αυτο σημαινει "back to black")

Posted Image

Spoiler: &#33909

#78 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 13 September 2007 - 21:55

παυση... *γουλια* ....Satan

#79 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 13 September 2007 - 22:06

Gorgoroth και Profanatica κανεις;;; (αυτο σημαινει "back to black")

:terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2:Οκ,απλά παραδίδω τα σέβη μου:nod::nod::nod:

απομακρύνθηκε η φώτο για ευνόητους λόγους . Λίγο προσοχή στο τι βάζουμε... Spawn_I
Posted Image

#80 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 13 September 2007 - 22:09

παυση... *γουλια* ....Satan

:thatsit::thatsit: ναι οντως δεν ειναι και "του κατηχητικου" αλλα οπως λενε για να παιξεις blackmetal (στο στυλ που το παιζουν αυτοι τουλαχιστον) πρεπει να εισαι σκατοψυχος και μισανθρωπος... και anyway τη μουσικη τους ακουμε, ουτε για κολλητους τους θελουμε, ουτε να τους παμε στη μαμα για γαμπρους...:hihi2: (joking)

και τωρα που γυριζει ας βαλω μεσα Dark Funeral και Horna:hehehe:

Posted Image

#81 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 13 September 2007 - 22:19

νταξει αυτη η σκηνη θα μεινει για παντα απλα...
κατα τα αλλα μπλακ δεν ακουω... με εξερεση Antaeus... και Naer Mataron (οπου θα τραγουδισει ο Vicotnik στο καινουργιο)... και Windir...

μετρημενα στα δαχτυλα τελος παντων

#82 xCorebassistx

xCorebassistx

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 16 September 2007 - 16:59

Ρε παιδιά, σε πολύ noise, black, κλπ το γυρίσατε! :
Να πω λοιπόν κανα grindcore/death, μιας και δεν έχετε αναφέρει σχεδόν τίποτα εδώ και καιρό:Woo, καλά, και Gojira που ανέφερες toXas, φοβεροί! Αυθεντικοί θα έλεγα. Ειδικά το "From Mars To Sirius" πιστεύω!

Όσο για την black σκηνή, δεν ξέρω. Είμαι της άποψης του να μην προσβάλλω ότι πιστεύει ο άλλος, οπότε για μένα η black σκηνή μου είναι αδιάφορη, παρόλα τα πολύ αξιόλογα (τεχνικά, μουσικά αλλά όχι ιδεολογικά) συγκροτήματα. Αυτό ισχύει και για τις death, grind, κλπ. Εντάξει, όσο λάθος και να είναι ο Χριστιανισμός ως θρησκεία (που είναι, καθώς δεν πρέπει να είναι θρησκεία αλλα πίστη) δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα. Όπως και με κάθε άλλη θρησκεία. Ναι, οι θρησκείες οφείλονται για αρκετά δεινά, όντως. Αλλα και πάλι, δεν νομίζω οτι είναι σωστή συμπεριφορά απέναντι σε όσους πιστεύουν σε κάτι. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να καταλάβει ο κόσμος την όποια αλήθεια.
Εσείς τι πιστεύετε πάνω σε αυτό?

#83 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 16 September 2007 - 20:30

Όσο για την black σκηνή, δεν ξέρω. Είμαι της άποψης του να μην προσβάλλω ότι πιστεύει ο άλλος, οπότε για μένα η black σκηνή μου είναι αδιάφορη, παρόλα τα πολύ αξιόλογα (τεχνικά, μουσικά αλλά όχι ιδεολογικά) συγκροτήματα. Αυτό ισχύει και για τις death, grind, κλπ. Εντάξει, όσο λάθος και να είναι ο Χριστιανισμός ως θρησκεία (που είναι, καθώς δεν πρέπει να είναι θρησκεία αλλα πίστη) δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα. Όπως και με κάθε άλλη θρησκεία. Ναι, οι θρησκείες οφείλονται για αρκετά δεινά, όντως. Αλλα και πάλι, δεν νομίζω οτι είναι σωστή συμπεριφορά απέναντι σε όσους πιστεύουν σε κάτι. Υπάρχουν άλλη τρόπη για να καταλάβει ο κόσμος την όποια αλήθεια.
Εσείς τι πιστεύετε πάνω σε αυτό?

Πιστεύω ότι υπάρχει ήδη θέμα,το Satan rides the media,σχετικά με αυτό.:hahaha::wooi2:Κατά τα άλλα συμφωνώ σε κάποια πράγματα μαζί σου,σε άλλα όχι.Αλά αν είναι ας το συνεχίσουμε στο συγκεκριμένο τόπικ.:wis:

και τωρα που γυριζει ας βαλω μεσα Dark Funeral και Horna:hehehe:

Horna δεν έχω ακούσει,αλλά οι Dark Funeral δεν είναι λίγο δήθεν?Δλδ πολύ true και καλά στυλ,παρόλο που βάζουν και καμιά μελωδία αλλά Dissection από 'δω και εκεί....
Posted Image

#84 p@nouklas

p@nouklas

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 17 September 2007 - 18:47

[

Gorgoroth και Profanatica κανεις;;; (αυτο σημαινει "back to black")[/quote]

ΠΟΙΟ ΔΙΣΚΟ ΑΠΟ GORGOROTH? ΨΗΦΙΖΩ TO TWILIGHT OF THE IDOLS. PROFANATICA ΑΠΛΑ ΘΕΟΙ Κ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ: OLD MAN'S CHILD, MAYHEM, ABSU, TRAILDOM ,K CELTIC FROST ΓΙΑ ΝΑ ΕΡ8ΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ.

ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.... ΕΣΤΙ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ
ΟΥΓΚ ΟΒΕΡ
ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΞΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΗ,
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΠΑΛΙ....

#85 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 17 September 2007 - 22:07

μμμ... αρκετα πραγματακια βλεπω... λοιπον...

@xCorebassistx: έκαστος στο είδος του!!: χωρίς να σνομπάρω τα άλλα ειδη εχω ασχοληθεί πιο εκτεταμμένα με το black από τα extreme είδη του metal οπότε λογικό δεν είναι να αναφέρω κυρίως αυτο? αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχω ασχοληθεί και με τα υπόλοιπα... Napalm Death δεν θα θίξω καν, οι τύποι έχουν γίνει πια συνώνυμο του grind και κυρίως σταθερές αξίες... Tα 2 πρώτα των Carcass είναι επίσης βίβλοι στον χώρο (αν και προσωπικά μου αρέσουν όλα). Προσωπικά απ' το συγκεκριμένο είδος θεωρώ πολύ αξιόλογους τους Brutal Truth, Agoraphobic Nosebleed, Anal Cunt, Nasum, και Regurgitate. Eπίσης οι Suffocation(για πιο death φάση). δεν είπα τίποτα καινούριο αλλά αυτή τη στιγμή αυτά μου προσφέρουν οι πενιχρές μου γνώσεις.....:emptyonexg1:

@red pyramid: αν το παρουμε από θέμα "true" τοτε θα νυχτώσουμε. προσωπικά δεν ασχολούμαι με το κατά πόσο μια μπάντα είναι "true" 100%, 50%, ή -65% αλλά με τη μουσική τους. συμφωνώ σε αρκετά πράγματα ειναι οχι λίγο, ΠΟΛΥ δηθεν. εχουν όμως κ αρκετό καλό υλικό και σ' αυτό θα έπρεπε να σταθούμε..

@p@nouklas: συμφωνώ με το Twillight of the Gods. προσωπικά μ αρεσει πολύ και το Incipit Satan. ειναι μάλλον το πιο "πειραματικό" τους αν θες και προχωράει λιγο πιο πέρα από τα συνήθη στεγανά τους.
:arrow:Old man's child: comme ci comme ca
:arrow:Mayhem + Celtic Frost: κλασσικά ονόματα στο χώρο, έχουν "στρατολογήσει" γενιές (ειδικά οι Frost , όλο το επονομαζόμενο "δεύτερο κύμα του νορβηγικού blackmetal" έχει "χτίσει" πανω τους, μαζί και οι Mayhem)
:arrow:Thralldom: Ryan Lipynsky ολέ!! (τα 'παμε και παραπάνω)

Τώρα περί το θέμα "άπλυτος" να σου πω την αμαρτία μου δεν με συγκινεί ιδιαίτερα. προτιμώ την παλιά του μπάντα, τους Cannibal Corpse. Με Six Feet Under έχει να βγάλει δίσκο που ν αξίζει από το "Maximum Violence"(όχι οτι κ αυτό πιάνει το "Haunted" βεβαια..). Άσε που με 2 "graveyard classics", ένα καντάρι dvd και το τελευταίο box-set ο οπαδός έχει αρχίσει να νιώθει λίγο κοροϊδο.....

ας πουμε και κανα δυό "όμορφα" πραγματάκια ακόμη:

Pestilence
Anaal Nathrakh
Demoncy

Posted Image

#86 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 17 September 2007 - 22:34

Λοιπόν,νέες προτάσεις:

Devildriver:Το συγκρότημα του πρώην τραγουδιστή των πολύ καλών Coal Chamber,στο οποίο κινείται σε πιο ακραία μονοπάτια.Στοιχεία από Slipknot,Fear Factory,Slayer-κλασσικά-συμπληρώνουν το όλο μίγμα.Αξίζουν για όσους γουστάρουν τη φάση.

http://www.youtube.com/watch?v=dPcnR3AewJ0
http://www.youtube.com/watch?v=B9_nsXgtD6k

Kittie:Οι γνωστές αμερικανοκαναδέζες,που ακούγονται σαν τη θυλυκή εκδοχή των Slipknot.Μπορεί σε πολλούς να ακούγονται υπερβολικά αμερικανες,αλλά αυτό το στύλ ακριβώς γουστάρω,οπότε και τις προτείνω.

http://www.youtube.com/watch?v=lcPBjT_c_rc
http://www.youtube.com/watch?v=FIduMaW6SaI

Οι πολύ γνωστοί στην Ελλάδα και αγαπητοί Καναδοί deathsters Kataklysm.
http://www.youtube.com/watch?v=aCjhF9holaI
http://www.youtube.com/watch?v=DBR0wsMlgyM
έχω ακούσει πολύ λίγο,αλλά σκέφτηκα ότι αρκετούς θα σας ενδιαφέρουν.

Soon,I'll be back with more bands...and yes,that's a thread,μπουαχαχαχα!!!::hahaha:hahaha::hahaha:
Posted Image

#87 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 17 September 2007 - 22:43

Devildriver: δεν τρελαίνομαι αλλά πολυ καλύτερος ο Fafara εδώ απ΄οτι με Coal Chamber

Kittie: η Otep Shamaya τους παταει τ αυτιά από μόνη της, με τα χέρια δεμένα πίσω απ την πλάτη (ειδικά στο θέμα brutals). περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βεβαια...:wis:

Spoiler:

Kataklysm: καλή δοκιμασμένη συνταγή

Posted Image

#88 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 17 September 2007 - 23:03

Με αφορμή αυτό το βίντεο,θέλω σχόλια σας

YouTube - Akercocke Irish BBC TV Interview

Δεν θυμάμαι να έχουν αναφερθεί εδώ στους Akercocke,οπότε τους προτείνω ανεπιφίλακτα,ειικά για τους μπλακάδες...
YouTube - Akercocke - Leviathan
Posted Image

#89 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 17 September 2007 - 23:28

Με αφορμή αυτό το βίντεο,θέλω σχόλια σας

YouTube - Akercocke Irish BBC TV Interview

Δεν θυμάμαι να έχουν αναφερθεί εδώ στους Akercocke,οπότε τους προτείνω ανεπιφίλακτα,ειικά για τους μπλακάδες...
YouTube - Akercocke - Leviathan

Τωρα τι να πρωτοσχολιάσεις απ αυτό το βίντεο....

Αφ' ενός είναι κατά τη γνώμη μου δείγμα πολιτισμού να βγάζουν στο BBC μια μπάντα όπως οι Akercocke..

Αφ' ετέρου το όλο σκηνικό γίνεται για εντελώς λάθος λόγους...

Σίγουρα είναι προτιμότερο αυτό από τον "greek way"(βλεπε Espresso, Τατιάνα, Λαμπίρη, ο κάθε άσχετος πιάνονται από κάπου και αρχίζουν να θάβουν ασυστόλως). Τουλάχιστον εδώ υπάρχει η δυνατότητα εκφρασης και του αντίλογου...

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως για ποιό λόγο τελικά έστησαν όλο αυτό το σκηνικό. Έχουν ουσιαστικά στήσει τους έρμους τους μουσικούς στη γωνία, δεν κάνουν καμία απολύτως προσπάθεια για διάλογο και οι μεσαιωνικές αντιλήψεις και ατάκες δίνουν και παίρνουν. Πραγματικά είναι ντροπή να γίνονται τέτοια πράγματα ειδικά σε χώρες οι οποίες υποτίθεται οτι έχουν προχωρήσει. Η όλη φάση μου θύμισε Ευαγγελάτο. Ειδικά ο τύπος με το ασπρο μαλλί αξίζει εισητήριο διαρκείας για την Πάνια.

Δεν θα αναφερθώ στα όσα ειπώθηκαν γιατί θα βγώ off-topic.Το μόνο που έχω να πω είναι το εξής: Γιαούρτωμα σε όσους προωθούν τέτοιες μεσαιωνικές αντιλήψεις. (και πάει χαμένο και τόσο γιαούρτι....)

Οι Akercocke είναι μια πολύ αξιόλογη μπάντα και δεν άξιζε τέτοιο ξεκατίνιασμα.......

Στάθηκαν κύριοι μπροστά σε όλη αυτή την πέτσα...

Posted Image

#90 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 17 September 2007 - 23:35

LucyBR,τωρα είδα το προηγούμενο ποστ.

Καλοί ήταν και οι Coal Chamber,απ' τα καλύτερα του nu-metal.

Καλά,εγώ είχα ως μέσο σύγκησης τους Arch ENEMY ας πούμε.Το 90% της σκην΄ς να συγκρίνεις με τους Otep χάνουνε.

Όσο για τους Akercocke,my thoughts exactly:wooi2:
Posted Image