Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Extreme metal

• Please log in to reply
358 replies to this topic

#91 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 23 September 2007 - 22:38

Ένα συγκρότημα το οποίο ΔΕΝ είναι extreme, αλλά είναι απο τα αγαπημένα μου: Avenged Sevenfold

Σας προτείνω να ακούσετε πρώτα το Bat Country.

#92 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 23 September 2007 - 22:50

no offence mate, αλλά προσωπικά τους βρίσκω λίγο ποζέρια (με την κακή έννοια) και λίγο.... περιττούς κατά κάποιο τρόπο. το στυλ που παίζουν είναι στο μεταίχμιο μεταξύ δυο ειδών όπου και στη μία μεριά και στην άλλη υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα να ακούσει κανείς. είναι σαν να μην έχουν προφανή λόγο ύπαρξης αφού imo δεν γράφουν και τίποτα φοβερά κομμάτια.. και αυτό στο λέει κάποια που είναι μεγάλη φαν της πειραματικής/experimental/'οπως θες πες το φάσης.... αποψή μου βέβαια...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#93 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 24 September 2007 - 18:22

no offence mate, αλλά προσωπικά τους βρίσκω λίγο ποζέρια (με την κακή έννοια) και λίγο.... περιττούς κατά κάποιο τρόπο. το στυλ που παίζουν είναι στο μεταίχμιο μεταξύ δυο ειδών όπου και στη μία μεριά και στην άλλη υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα να ακούσει κανείς. είναι σαν να μην έχουν προφανή λόγο ύπαρξης αφού imo δεν γράφουν και τίποτα φοβερά κομμάτια.. και αυτό στο λέει κάποια που είναι μεγάλη φαν της πειραματικής/experimental/'οπως θες πες το φάσης.... αποψή μου βέβαια...

Είναι λίγο ποζεράκια?
Καταρχάς αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου, γιατι άλλωστε παραπάνω απτα μισά συγκροτήματα που ακούω είναι ποζέρια, αλλά δεν πάυει να μου αρέσει η μουσική τους.
Και άλλωστε μην κοιτάτε την εμφάνιση, imo πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να έχει το δικό του στυλ...
Τώρα δεν ξέρω τι εννοείς με την κακή την έννοια, αυτό μου διαφεύγει λίγο..

Δεν γράφουν φοβερά κομμάτια απο θέμα μουσικής ή στίχων?
Κοίτα drums έχουν τρομερά, και οι κιθάρες είναι επίσης πολύ καλές. Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν και καλύτερα συγκροτήματα στο είδος, αλλά άμα ήταν να ακούμε μόνο τους καλύτερους, τότε δεν θα χαμε καθόλου ποικιλία στην playlist μας.Πες μου ένα band και θα σου βρώ καλύτερους τους σίγουρα...
Όσο για τους στίχους, για να σου πώ την αλήθεια δεν έχω κάτσει να τους αναλύσω (όπως έχω κάνει με άπειρα συγκροτήματα) αλλά οι στίχοι ορισμένων τραγουδιών τους μου αρέσουν πολύ. Ίσως φταίει που τα τραγούδια τους μου φτιάχνουν πάντα το κέφι, και γιαυτό τους έχω λίγο overrated...

Πιστεύω πως σίγουρα αξίζουν μια ευκαιρία, γιατί κάνουν και τρομερή προσπάθεια (άρχισαν απο πολύ χαμηλά, και τώρα όσο πάνε ανεβαίνουν) και βγάζουν και πολύ καλο αποτέλεσμα.

Η άποψη σου πάντα σεβαστή mate :wis:

#94 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 24 September 2007 - 18:57

Δεν ξερω αν εχουν αναφερθει αλλα παρτε αλλα 3 : All That remain , The Haunted , Nightrage τα 2 τελευταια τα ειδα απο κοντα σε συναυλια.

Οσο για Avenged Sevenfold καλη ειναι αλλα πολυ αμερικανια.
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#95 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 27 September 2007 - 12:23

the haunted κλασικοι αν και χαλασαν τωρα.Νιghtrage polu καλοι

#96 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 posts

Posted 27 September 2007 - 14:32

Nice thread ^^

Ας προτεινο και γω κανα δυο που δεν τα πηρε το ματι μου εδω γυρω,γνωστα ειναι τα πιο πολλα:

Marduk
Carpathian Forest
Cryptopsy
Circle of Dead Children
Shadowland
Mysticum

επισης με αυτα που εχουν ειπωθει ξαναθυμηθηκα τους θεους Dodheimsguard, Mayhem και Gorgoroth, καθως και παλιες αγαπες (Cradle of Filth, Dimmu Borgir... με αυτα αρχισα στην ουσια)
Have you ever seen the Lain?

#97 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 28 September 2007 - 11:29

Aυτο το grind δε το μπορω καθολου πολυ βοθρος..Εξαιρουνται oi CARCASS

#98 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 29 September 2007 - 01:05

Nice thread ^^

Ας προτεινο και γω κανα δυο που δεν τα πηρε το ματι μου εδω γυρω,γνωστα ειναι τα πιο πολλα:

Marduk
Carpathian Forest
Cryptopsy
Circle of Dead Children
Shadowland
Mysticum

πολύ καλό πράμα!!!:riiight::riiight:

Circle of Dead Children και γ@μώ τις αυτιστικές ατμόσφαιρες ομως????

Οι Made out of babies ειναι επίσης σε παρόμοια φάση, δεν θυμάμαι αν τους έχουμε ξαναπει....

Posted Image

#99 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 15 October 2007 - 00:17

Για ακούστε και λίγο Dismal Euphony(να προτείνω τα παλιά τους album) και Amorphis....Απο τα αγαπημένα μου group...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#100 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 15 October 2007 - 00:32

Για ακούστε και λίγο Dismal Euphony(να προτείνω τα παλιά τους album) και Amorphis....Απο τα αγαπημένα μου group...

Oι Amorphis από ενα σημείο και μετά δεν είναι και ιδιαίτερα extreme αλλά who cares αφού είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλοί σωστά??

Posted Image

#101 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 15 October 2007 - 02:23

Carpathian Forest πολύ πρέζα ρε παιδί μου, αλλά εντάξει δεν είναι και άσχημοι.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#102 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 15 October 2007 - 16:02

the haunted κλασικοι αν και χαλασαν τωρα.Νιghtrage polu καλοι

γιατι χαλασαν??????:oo::oo::oo:
Posted Image

#103 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 15 October 2007 - 16:27

γιατι χαλασαν??????:oo::oo::oo:

the dead eye.

Posted Image

#104 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 15 October 2007 - 16:44

the dead eye.

χμμ..θες να μου πεις οτι δεν σαρεσε το The flood????
Posted Image

#105 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 15 October 2007 - 19:00

ε μου ειπε ενας φιλος μου οτι το καινουριο δεν ειναι καλο και δεν το ακουσα .ηδη απο το revolver arxisan na xalane το οποιο μου φανηκε πολυ μετριο.