Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Extreme metal
Posted 23 September 2007 - 22:38
Σας προτείνω να ακούσετε πρώτα το Bat Country.
Posted 23 September 2007 - 22:50
Posted 24 September 2007 - 18:22
no offence mate, αλλά προσωπικά τους βρίσκω λίγο ποζέρια (με την κακή έννοια) και λίγο.... περιττούς κατά κάποιο τρόπο. το στυλ που παίζουν είναι στο μεταίχμιο μεταξύ δυο ειδών όπου και στη μία μεριά και στην άλλη υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα να ακούσει κανείς. είναι σαν να μην έχουν προφανή λόγο ύπαρξης αφού imo δεν γράφουν και τίποτα φοβερά κομμάτια.. και αυτό στο λέει κάποια που είναι μεγάλη φαν της πειραματικής/experimental/'οπως θες πες το φάσης.... αποψή μου βέβαια...
Είναι λίγο ποζεράκια?
Καταρχάς αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου, γιατι άλλωστε παραπάνω απτα μισά συγκροτήματα που ακούω είναι ποζέρια, αλλά δεν πάυει να μου αρέσει η μουσική τους.
Και άλλωστε μην κοιτάτε την εμφάνιση, imo πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να έχει το δικό του στυλ...
Τώρα δεν ξέρω τι εννοείς με την κακή την έννοια, αυτό μου διαφεύγει λίγο..
Δεν γράφουν φοβερά κομμάτια απο θέμα μουσικής ή στίχων?
Κοίτα drums έχουν τρομερά, και οι κιθάρες είναι επίσης πολύ καλές. Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν και καλύτερα συγκροτήματα στο είδος, αλλά άμα ήταν να ακούμε μόνο τους καλύτερους, τότε δεν θα χαμε καθόλου ποικιλία στην playlist μας.Πες μου ένα band και θα σου βρώ καλύτερους τους σίγουρα...
Όσο για τους στίχους, για να σου πώ την αλήθεια δεν έχω κάτσει να τους αναλύσω (όπως έχω κάνει με άπειρα συγκροτήματα) αλλά οι στίχοι ορισμένων τραγουδιών τους μου αρέσουν πολύ. Ίσως φταίει που τα τραγούδια τους μου φτιάχνουν πάντα το κέφι, και γιαυτό τους έχω λίγο overrated...
Πιστεύω πως σίγουρα αξίζουν μια ευκαιρία, γιατί κάνουν και τρομερή προσπάθεια (άρχισαν απο πολύ χαμηλά, και τώρα όσο πάνε ανεβαίνουν) και βγάζουν και πολύ καλο αποτέλεσμα.
Η άποψη σου πάντα σεβαστή mate

Posted 24 September 2007 - 18:57
Οσο για Avenged Sevenfold καλη ειναι αλλα πολυ αμερικανια.
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 27 September 2007 - 12:23
Posted 27 September 2007 - 14:32
Ας προτεινο και γω κανα δυο που δεν τα πηρε το ματι μου εδω γυρω,γνωστα ειναι τα πιο πολλα:
Marduk
Carpathian Forest
Cryptopsy
Circle of Dead Children
Shadowland
Mysticum
επισης με αυτα που εχουν ειπωθει ξαναθυμηθηκα τους θεους Dodheimsguard, Mayhem και Gorgoroth, καθως και παλιες αγαπες (Cradle of Filth, Dimmu Borgir... με αυτα αρχισα στην ουσια)
Posted 28 September 2007 - 11:29
Posted 29 September 2007 - 01:05
Nice thread ^^
Ας προτεινο και γω κανα δυο που δεν τα πηρε το ματι μου εδω γυρω,γνωστα ειναι τα πιο πολλα:
Marduk
Carpathian Forest
Cryptopsy
Circle of Dead Children
Shadowland
Mysticum
πολύ καλό πράμα!!!

Circle of Dead Children και γ@μώ τις αυτιστικές ατμόσφαιρες ομως????
Οι Made out of babies ειναι επίσης σε παρόμοια φάση, δεν θυμάμαι αν τους έχουμε ξαναπει....
Posted 15 October 2007 - 00:17
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 15 October 2007 - 02:23
- Shigeru Miyamoto
Posted 15 October 2007 - 16:02
the haunted κλασικοι αν και χαλασαν τωρα.Νιghtrage polu καλοι
γιατι χαλασαν??????

Posted 15 October 2007 - 16:27
the dead eye.γιατι χαλασαν??????
:oo:
Posted 15 October 2007 - 16:44
the dead eye.
χμμ..θες να μου πεις οτι δεν σαρεσε το The flood????

Posted 15 October 2007 - 19:00