Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Extreme metal


  • Please log in to reply
358 replies to this topic

#61 rebelos

rebelos

    Inhale/Exhale

  • Members
  • 147 posts

Posted 11 September 2007 - 18:00

το Halo παντα hθελα να το ακουσω αλλα ποτε δεν τα καταφερα
το Trident ειναι οντως υπερδισκαρος και το Sleep ειναι απολαυστικοτατο doomostoner αν και θεωρω πως το Dopesmoker ειναι πολυ καλυτερο

κατα τα αλλα συμφωνω και με τον Zabimaru και ουτε οι SYL μου αρεσουν :S θεωρω τους πσοσωπικους του δισκους πολυ καλυτερους

κατα τα αλλα Δημοσιευμένη  εικόνα

SQUINT YOUR EYES TO SEE CLEARLY

#62 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 11 September 2007 - 18:18

Οι STL και οι Dod μη αξιόλογοι?Τι λέτε?:hahaha:

Άλλη δισκάρα από γκρουπάρα

Δημοσιευμένη  εικόναΔιαφωνεί κανείς?
Posted Image

#63 LucyBR

LucyBR

    宝塚歌劇団の歌姫

  • Members
  • 1,559 posts

Posted 11 September 2007 - 18:59

@red pyramid: ευχαριστω πολυ κ ανταποδιδω το προσκηνυμα! Dodheimsgard + SYL = τεραστιο respect (ειδικα στους DHG:nod:) τωρα να προτεινω κατι ειναι δυσκολο γιατι μου αρεσουν πολυ όλες οι δουλειες τους, θα ελεγα ομως απο Eyehategod το Dopesick που ειναι μαλλον ο "κλασσικος" τους δισκος και θεμέλιος λίθος του sludge. Aπο sunno))) το θέμα δεν ειναι τι θα παρεις αλλα κατα ποσο μπορεις να το ακουσεις κατα καποιο τροπο. Προσωπικο αγαπημενο το Black One (ειχε κατι απο Thorns καπως) αλλα ολες οι δουλειες τους ειναι παρα πολυ καλες. Το δυσκολο τωρα....Εlectric Wizard... o καθενας που τους ακουει εχει κ διαφορετικη αποψη για το ποιο ειναι το καλυτερο.. θα ελεγα ή Dopethrone ή Let us Prey... ελπίζω να σε βοήθησα λιγο :)

@ Zabimaru: ε οχι και britney με blasts οι DHG!!:oo: αυτο ειναι πολυ αδικο! οταν οι children of bodom ομως επαιξαν οντως britney με blasts (διασκευασαν το oops i did it again) δεν ειδα να πει κανεις τιποτα!!! εναταξει βεβαια γουστα ειναι αυτα...

Υ.Γ. αν και παραδεχομαι οτι σπαστηκα οταν εμαθα οτι οι syl ΔΕΝ θα διασκευαζαν τελικα το what's new pussycat του tom jones....:sigh2: φανταζεστε αυτο το τραγουδι απ το λαρυγγι του townsend και τα τυμπανα του hoglan????
:deadga6::deadga6::deadga6::deadga6::deadga6::deadga6::deadga6::deadga6::deadga6::deadga6:

Posted Image

Spoiler: &#33909


#64 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 11 September 2007 - 23:53

LucyBR,τι να πώ,ευχαριστώ πολύ,βοήθισες αρκετά:)Και επειδή ύστερα από μήνες πάω δισκοπωλείο.θα πάρω κάποιο από αυτά αν είναι να πώ άποψη.:Blissfull:

Για να ανταπωδόσω θα σου προτείνω ένα δίσκο,μόνο που επειδή δεν βρίσκω photo θα σου δώσω ένα link με κριτική για το δίσκο από ένα αξιόπιστο site.Ο δίκος λοιπόν είναι το Sun of nothing - The weak and the wounded.

Rocking.gr : Sun Of Nothing - ...In The Weak And The Wounded (Review)

Αν το τσεκάρεις ελπίζω να σου αρέσει.:wooi2:
Posted Image

#65 LucyBR

LucyBR

    宝塚歌劇団の歌姫

  • Members
  • 1,559 posts

Posted 12 September 2007 - 02:23

τωρα θα σε απογοητευσω λιγο.... το cd αυτο το εχω..:emptyonexg1: και ειναι κ παρα πολυ καλο μαλιστα... εχω δει κ live τους sun of nothing 2 φορες... πολυ καλη μπαντα πραγματικα αξια τα παιδια. πιστευω οτι ειναι μπαντα που συγκρινεται (κ χτυπαει κιολας) ανετα πολλες μπαντες του εξωτερικου. κατι τετοιες περιπτωσεις να τις βλεπουν οσοι λενε "τι εχουν τα ερμα κ ψοφανε στην ψωροκωσταινα":hahaha: αν και μεταξυ μας προτιμω να τους ακουω απ το cd-player μου. οχι οτι δεν ειναι καλοι live -το αντιθετο μαλιστα- απλως κατ με τετοια μουσικη ειναι περισσοτερο "προσωπική υπόθεση".

στην ιδια κατηγορια ανηκουν και οι isis με τους neurosis... σταθερες αξιες που δεν ξεφτιζουν με τπτ.....


Υ.Γ. οσο για το ομοτιτλο των Emperor ειναι λιγακι αυτονοητο οτι ειναι δισκαρα... ειναι μεσα στην υλη της 1ης δημοτικου στη "μεγαλη του blackmetal σχολη"

Posted Image

Spoiler: &#33909


#66 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 12 September 2007 - 02:37

Βασικά δεν με απαγοήτευσες,απλά νιώθω ότι δεν έχω να προσφέρω τίποτα,δλδ ότι έχεις 100 φορές τη δισκοθήκη μου.Δεν πειράζει,απλά θα σε πρήζω για προτάσεις:congrats:χεχεχεIsis έχω τσεκάρει το Panopticon,αλλά ξενέρωσα.Ανέμπνευστο εντελώς.Και να σκεφτείς ότι μου αρέσουν πιο αργά πράγματα.Αλλά Neurosis λένε πολύ.Αν είναι τσέκαρε Keelhaul...μόνο μη μου πείς ότι τους ξέρεις και αυτούς,θα βάλω τα κλάμματα και θα σκίσω το πτυχίο:deadga6:

Spoiler:

Posted Image

#67 LucyBR

LucyBR

    宝塚歌劇団の歌姫

  • Members
  • 1,559 posts

Posted 12 September 2007 - 02:55

ετσι κ αλλιως γι αυτο υποτιθεται οτι υπαρχει αυτο το φορουμ, για να συζηταμε κ να ανταλλασσουμε αποψεις.:)

Spoiler:


Προσωπικα πιστευω οτι το καλυτερο των isis ειναι το πρωτο το "celestial". μετα αρχισαν κ μαλακωναν τον ηχο τους ολο και πιο πολυ, ολο και πιο πολυ, ωσπου εβγαλαν τη βλακεια το "in the absence of truth".. πολυ μεγαλο ξενερωμα....:yawn2:

οι neurosis γενικως ηταν παντα φοβερη μπαντα, δεν εχουν βγαλει ποτε κακο δισκο κ ειδικα το καινουριο τους θεριζει κεφαλια!

τους ξερω τους keelhaul :wis: αλλα μη σκιζεις το πτυχιο γιατι ποτε δεν ασχοληθηκα και πολυ με την περιπτωση τους οποτε ευκαιρια να το κανω...
domo arigatoooo!!:gotit:

Posted Image

Spoiler: &#33909


#68 Zabimaru

Zabimaru

    ワン ピース!!

  • Members
  • 860 posts

Posted 12 September 2007 - 09:54

Βασικα με οτι ειδος ασχολειται ο καθεις .Ας πουμε ξερω merikes black metal μπαντες alla αυτες που λετε δεν τις γνωριζω καποιοα στιγμη θα τις τσεκαρω.Καποιος μπορει να
εχει ''πτυχειο'' στο heavy:riiight:

#69 Deafening_Silence

Deafening_Silence

    Daydreamer

  • Members
  • 44 posts

Posted 12 September 2007 - 12:45

Ας προτείνω και και γω λοιπόν τους Rosetta, μιας και κυκλοφόρησε στο net το νέο τους album. Το πρώτο τους ( The Galilean Satellites ) με είχε συναρπάσει, ένα από τα αγαπημένα μου album στον χώρο (sludge), και περίμενα πως και πως την επόμενη δουλειά τους. Βγάζουν τώρα λοιπόν το Wake/Lift.. το έχω ακούσει μόλις μια φορά οπότε δεν θέλω να κρίνω ακόμα. Από το πρώτο άκουσμα μου φάνηκε πολύ όμορφο.

Όσον αφορά τους ISIS, έχω ακούσει τα 3 τελευταία ( Oceanic, Panopticon, In the Abscence of Truth ) Για μένα τα Oceanic και Panopticon είναι δισκάρες, ειδικά το Oceanic, από τα αγαπημένα μου. Το In the abscence of truth δεν μου φάνηκε κακό, μια χαρά album, αλλά δεν με κράτησε όπως κάνανε τα προηγούμενα δύο. Και πιστεύω ήρθε ο καιρός να ακούσω τίποτα από τα πιο παλιά τους. :P
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#70 p@nouklas

p@nouklas

    Starting...

  • Members
  • 10 posts

Posted 12 September 2007 - 13:29

ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΣ ΣΕ ΤΥΠΟΥ ΕΞΤΡΙΜ ΗΧΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΠΛΑ six feet under. ΨΑΓΜΕΝΗ ΜΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΛΕ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΛ Ο Νο.1 CHRISS BARNES ΓΕΡΗ ΔΟΣΗ DEATHCORE, KAFRILA ΣΤΑ ΑΚΡΑ Κ ΑΠΛΑ ΕΠΟΣ! ΚΑΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΙΑ SON OF NOTHING. ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ROTTING CHRIST ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ 8Α ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ!!!!!!1
ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΞΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΗ,
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΠΑΛΙ....

#71 Bushido

Bushido

    Hungry

  • Members
  • 415 posts

Posted 12 September 2007 - 13:41

ζητω ο άπλυτος k ....οι καφέδες μου.για σου ρε Πάνo. εγώ επειδή ida αρκετές Καφρίλες (hail) λέω να προτείνω κάτι πιο μελλοντικό "καφρικο"..The haunted.απλά τα σπάνε..machine head( the blackening) IMNOI k lamp of god...απόγονοι pantera
τέλος μηνύματος:oo:
Posted Image

#72 rebelos

rebelos

    Inhale/Exhale

  • Members
  • 147 posts

Posted 12 September 2007 - 20:10

τη βλακεια το "in the absence of truth".. πολυ μεγαλο ξενερωμα....:yawn2:


:terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2::terror2:

το καλυτερο μαζι με το Panoprticon!!

βεβαια απο αυτο το post στυλακι οι Isis δεν ειναι και οι αγαπημενοι μου...
κατα τα αλλα Neurosis FTW


μιας και λεμε και για sludge και τετοια να ακουμε Baroness που το καινουργιο τους ειναι απλα απιστευτο :wooi2::wooi2:

#73 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 12 September 2007 - 20:20

το καλυτερο μαζι με το Panoprticon!!


:terror2::terror2::terror2::terror2:

Το Panopticon είναι απ' τους πιο *&^^$*# δίσκους που έχω ακούσει απ' το είδος.Τουλάχιστον στα αυτιά μου ακούγεται....βασικά δεν ακούγετε τίποτα:hahaha:Ούτε οι Boris στα υποτονεικά τους δεν παίζουν τόσο βαρετά.Α,και πληροφοριακά,ο πρώτος δίσκος με τον οποίο με πήρε ο ύπνος.Και να έλεγα ότι δεν γουστάρω το είδος,να πάει στο διαλα,αλλά είμαι υπέρ των υποτονικών ακουσμάτων.Τεσπα,πρωσοπική μου άποψη πάντα,δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο ενώ ο rebelos άδικο.

Α,και 2 δισκάκια που ξέχασα να αναφέρω:

Δίσκαρα-Γκρουπάρα
Δημοσιευμένη  εικόνα

Τι να πώ....The Dillinger Escape Plan-Miss Machine
Δημοσιευμένη  εικόνα
Posted Image

#74 toXas

toXas

    Emperor's Favourite

  • Members
  • 107 posts

Posted 12 September 2007 - 20:50

Δημοσιευμένη  εικόνα


1349 - hellfire

Δισκος του 2005 αλλα μιας κ μιλαμε για καφριλα ειναι δισκαρος:gn2:

btw και το καινουργιο των Dodheimgard ειναι πολυ καλο το Supervillain Outcast
εχει τρελα ακυρα σημεια μεσα... τελειως παρανοια!
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#75 rebelos

rebelos

    Inhale/Exhale

  • Members
  • 147 posts

Posted 12 September 2007 - 22:26

βασικα ρεντ παιραμιντ κοιτα... οι Isis ειναι μεγαλη υποθεση, τους θεωρω πολυ "δυσκολη" μπαντα περιεργη μουσικη, ambient-sludge-post κατασταση που γουσταρω αλλα εχουν βγαλει πολλα πραγματα τα οποια θεωρω υπερτατες μαλακιες!! π.χ. το So Did We το πρωτο κομματι του πανοπτρικον ολοι λενε οτι γαμαει και ειναι το καλυτερο που εχουν γραψει και μπλα μπλα αλλα το θεωρω βαρετο... οικτρα ομως! παραπανω απο 3 λεπτα δεν εχω ακουσει ποτε!! το In Fiction ομως απο το ιδιο σι ντι ειναι υπερθεικο κομματι που δεν το βαριεμαι ποτε γιατι εχει μελοδιαρα και γενικα ειναι πολυ καβλα! θεωρω επεισης το Mosquito Control και το Red Sea τα 2 τους πρωτα EP φοβερα και καταπληκτικα ενω δεν πολυακουγονται και γενικα πολυ τα θεωρουν κατωτερα, δεν ειναι κατασταση να τα σπασεις οι Isis ειναι πιο συναισθημα και μελωδια και ηρεμια... βαλτους κανα βραδυ που θα θες κατι ηρεμο... προσωπικα τοτε τους βαζω παντως!

edit: βεβαια το In Fiction ειναι κομματι παντως καιρου και τυπου :P