Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Extreme metal

• Please log in to reply
358 replies to this topic

#106 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 15 October 2007 - 19:05

Oι Amorphis από ενα σημείο και μετά δεν είναι και ιδιαίτερα extreme αλλά who cares αφού είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλοί σωστά??

Ακριβώς who cares? Επίσης φοβεροί είναι και οι Phlebotomized!(πάλι θα προτείνω τα παλιά album...)

Πλάκα πλάκα συνήθως τα πρώτα album είναι τα φοβερά και τα τελευταία είναι λιγο σαπια...Κρίμα....
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#107 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 15 October 2007 - 20:36

χμμ..θες να μου πεις οτι δεν σαρεσε το The flood????

δεν μου αρεσουν γενικα μετα το Made me do it.

Posted Image

#108 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 15 October 2007 - 22:03

Από την Ιαπωνία έρχονται οι Gallhammer.Καλό και σκοτεινό black και κυρίως death.Φαντάζομαι σε πολλούς αρέσουν και για άλλους λόγους πέρα της μουσικής,αλλά όποιος έχει τη διάθεση να ακούσει τη μουσική τους θα ανταμιφθεί.
Posted Image

Θα επανέλθω και με άλλες μπάντες.
Posted Image

#109 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 15 October 2007 - 22:14

ποτε, που & ποσο? βασικα δεν τους ξερω:emptyonexg1: αλλα θα ψαξω λιγο για αυτους...

οσο για τη συζητηση με τον Pastor_of_muppets, εχεις ενα δικιο οτι πεσανε (Κ ναι, ο δισκος ο πρωτος haunted ειναι κ ο καλυτερος) αλλα προσωπικα πιστευω οτι ακουγονται ακομα.....(ουτε λιγο????:hahaha::hahaha:)
Posted Image

#110 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 15 October 2007 - 22:27

Οι Gallhammer είναι θεές.Βασικά,ήθελα να πάρω το δίσκο το τελευταίο τους χθές,αλλά από λεφτά τζίφος,οπότε αν είναι σε λίγες μέρες.Και βρήκα και ένα Sigh που με τρελένουν,αλλά ούτε αυτό μπορούσα.
Posted Image

#111 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 15 October 2007 - 22:36

1)κατσε 3 ιαπωνεζες.......μηπως ξερεις αν ειχαν βγαλει ενα cd tous σε βινιλιο
μαζι με ενα γνωστο thrash band (slayer nomizw to south of heaven h S.O.D)
απτη μια μερια ειχε αυτες κ απτην αλλη τους αλλους....ποπο δεν θυμαμαι πος λεγονταν αλλα ηταν 3 japan girls , death vocals, κ σαν εκσωφυλλο ειχαν αυτες με japan-school-uniform..μαρεσαν πολλη παντως αυτες(sto vinilio oλα αυτα)
2)αγορασεις cd...απο που ?απο κανενα στhν ομονοια ή απο ιντερνετ?
3) δεν μου απαντησες στο που/ποτε/ποσο.....:nosey:
Posted Image

#112 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 15 October 2007 - 22:43

1)κατσε 3 ιαπωνεζες.......μηπως ξερεις αν ειχαν βγαλει ενα cd tous σε βινιλιο
μαζι με ενα γνωστο thrash band (slayer nomizw to south of heaven h S.O.D)
απτη μια μερια ειχε αυτες κ απτην αλλη τους αλλους....ποπο δεν θυμαμαι πος λεγονταν αλλα ηταν 3 japan girls , death vocals, κ σαν εκσωφυλλο ειχαν αυτες με japan-school-uniform..μαρεσαν πολλη παντως αυτες(sto vinilio oλα αυτα)
2)αγορασεις cd...απο που ?απο κανενα στhν ομονοια ή απο ιντερνετ?
3) δεν μου απαντησες στο που/ποτε/ποσο.....:nosey:

1)Ειλικρινά δεν έχω ιδέα για τι μιλάς,άλλη μπάντα μάλλον.
2)Δεν το αγόρασα,θα το αγοράσω.Και δεν μπορώ να πώ για να μην μου πάρει τη κόπια:hahaha:Είναι σε γνωστό μαγαζί:)
3)που/πότε/πόσο τι????????
Posted Image

#113 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 15 October 2007 - 22:49

Από την Ιαπωνία έρχονται οι Gallhammer.

δεν ερχονται ελλαδα?
Posted Image

#114 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 16 October 2007 - 05:32

δεν ερχονται ελλαδα?

Ενοούσα ότι είναι απ' την Ιαπωνία:hahaha::hahaha::hahaha:από συνενόηση είμαστε όλοι άιντε-χάιντε:hahaha::hahaha::hahaha::wooi2:

Νέες προτάσεις στον ήχο,στη μελωδική του πλευρά .Ξεκινάμε με τους Δανούς Mercenary.Το συγκρότημα αν δεν κάνω λάθος υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια,και μάλιστα κυκλοφόρισε πολλούς δίσκους προτού αρχίσει να αποκτά δημοσιότητα με το δίσκο 11 dreams.
Posted Image
Τώρα πια έχουνε πάει σε άλλες κατευθύνσεις,εντελώς prog,αλλά σε αυτό το δίσκο μπορεί κανείς να ακούσει από Nevermore μέχρι Dark Tranquility,με μελωδική πάνυως κατεύθυνση.Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν με ξετρέλανε,αλλά μάλλον είμαι απ' τους λίγους που το έχουν ακούσει και το λένε αυτό.

Οι Σουηδοί Soilworkείναι πιστεύω γενικότερα γνωστοί.Μελωδικό death,με πολλά στοιχεία αμερικανίλας,και εκτίμηση ακόμη και από κάφρους σε αυτό που κάνουνε.Έχω χρόνια να ακούσω νένα της μπάντας,αλλά από προτεινόμενους δίσκους,αναφέρω ότι οι οπαδοί μιλάνε κυρίως για το Natural Born Killers.
Posted Image
Posted Image

#115 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 16 October 2007 - 09:14

Μercanary και Soilwork ειναι pop.
και οι Gallhammer ειναι απλως μια μπαντα που κοπιαρει απροκαλυπτα τους Hellhammer (οχι τυχαια η επιλογη ονοματος)
και ειναι και χαλια οι τυπισες.

EDIT:οι Soilwork εχουν βγαλει στο νετ ολο τον ακυκλοφορητο δισκο τους σε streaming.
ακουστε τον αν γουσταρετε.

Posted Image

#116 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 16 October 2007 - 13:06

Μercanary και Soilwork ειναι pop.

Αν για να χαλαρώσεις ακούς Insision,τότε μάλλον ναι:hahaha:κοίτα,στην αρχή ήτανε πιο σκληροί,και όπως είπα τους έβαλα μέσα ως τη πιο light πλευρά του ήχου.Αυτό όλο κι όλο.
Posted Image

#117 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 16 October 2007 - 15:50

Λες και πρέπει να παίζουν παρά πολυ xtreme για ναναι καλοί...
Οι soilwork μου αρέσουν (και το ξέρω ότι δεν είναι τόσο xtreme σε σχέση με άλλους, αλλα αυτό όπως είπαμε δεν έχει καμία σχέση, αν σου αρέσει το ακούς..)

Τους προτιμώ από τον θόρυβο...

#118 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 16 October 2007 - 16:02

soilwork + in flames εχουν αντιγραπσει ο ενας τον αλλον ...πλακα στη πλακα πρεπει να ειναι πολλυ καλα φιλαρακια....
YouTube - In Flames - Trigger
YouTube - Soilwork | Rejection Role
ahem........
Posted Image

#119 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 16 October 2007 - 19:37

soilwork + in flames εχουν αντιγραπσει ο ενας τον αλλον ...πλακα στη πλακα πρεπει να ειναι πολλυ καλα φιλαρακια....
YouTube - In Flames - Trigger
YouTube - Soilwork | Rejection Role
ahem........

δεν ειναι θεμα αντιγραφης.
το εκαναν αυτο για να δειξουν οτι δεν ισχυουν οι φημες περι εχθρας μεταξυ τους.

οχι Kresto δεν πρεπει να ειναι πολυ extreme για να ειναι καλοι(που για εμενα δεν ειναι και μπανταρα) ειπα οτι δεν ειναι extreme για το συγκεκριμενο thread.

Posted Image

#120 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 16 October 2007 - 21:52

ειπα οτι δεν ειναι extreme για το συγκεκριμενο thread.

α...