Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Free!

Kyoani Tv Series Summer 2013

• Please log in to reply
309 replies to this topic

#121 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 July 2013 - 17:59

Spoiler: ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ

Posted Image

#122 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 03 July 2013 - 22:33

βγήκε από horrible. Cute boys, we are coming!

#123 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 03 July 2013 - 23:38

Άψογο πρώτο επεισόδιο.Ωραιότατη τόσο οι παρουσίαση των χαρακτήρων όσο και οι ίδιοι, πανέμορφο όπως και οτιδήποτε kyoani και μια χαρά σκηνοθεσία.Σχετικά με το τελευταίο νομίζω ήταν το καλύτερο βγάλσιμο ρούχων που έχω δει ποτέ μου σε anime.

Πολύ δράμα και γκρίνια είχαμε πριν βγει, ώρα να διασκεδάσουμε λίγο, νομίζω.

#124 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 04 July 2013 - 01:30

Καλό φάνηκε αν εξαιρέσεις καναδυό πρόστυχα πλάνα και το ελαφρώς ντροπιαστικό ED.

Wub soundtrack από πίσω, ταιριαστό θαρρώ

Edited by Putin, 04 July 2013 - 01:31.

HnH5aB0.jpg

#125 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 04 July 2013 - 01:49

Πλάκα είχε το πρώτο, ήταν λίγο πολύ όπως αναμένονταν. Πάντως βάλαν και μερικά κοριτσάκια από εδώ και από εκεί, μην παραπονιέται και το αντρικό κοινό :P

Όσο για τους χαρακτήρες, as expected είχαμε moe και tsundere ερμηνείες :P

Edited by phm, 04 July 2013 - 01:49.

phmava.php

#126 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 04 July 2013 - 14:04

Καλό φάνηκε αν εξαιρέσεις καναδυό πρόστυχα πλάνα και το ελαφρώς ντροπιαστικό ED.

Wub soundtrack από πίσω, ταιριαστό θαρρώ

Πλάκα είχε το πρώτο, ήταν λίγο πολύ όπως αναμένονταν. Πάντως βάλαν και μερικά κοριτσάκια από εδώ και από εκεί, μην παραπονιέται και το αντρικό κοινό :P

Όσο για τους χαρακτήρες, as expected είχαμε moe και tsundere ερμηνείες :P

+1
Will keep watching, αρκεί να μην χώσουν shounenιές όπως στο Kuroko.
Posted Image
Posted Image

#127 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 04 July 2013 - 16:24

Ενδιαφέροντα τα τρέηλερ αλλά μάλλον πάει για προβολή το επόμενο καλολαίρι, καθώς προτιμώ να βλέπω μαζεμένα επεισόδια και όχι να περιμένω κάθε βδομάδα!

Edited by filmmusic, 04 July 2013 - 16:24.

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#128 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 July 2013 - 17:29

Um... yeah... how to say this...? :hot: Το είδα χθες, αλλά πραγματικά, δεν ήξερα τί να γράψω εδώ ώστε να γίνω κατανοητή και να μην φανώ εντελώς υστερική και υπερβολική. Έγραψα και έσβησα το post αυτό τρεις φορές, προσπαθώντας να είμαι ξεκάθαρη, αλλά είμαι στη τέταρτη και πάλι δε μου βγαίνει.

Εν ολίγοις: υπήρχαν στιγμές που η συμπεριφορά του Haruka (και μόνο αυτού) δε μου φάνηκε καθόλου αστεία. Μάλλον... εμ... προβληματική. Με άσχημο τρόπο. Κοντολογίς, υπήρχαν μερικά πολύ μεγάλα unfortunate implications, που με έκαναν να νοιώθω πολύ άβολα. Και δε μιλάω ούτε για fanservice, ούτε για subtext, ούτε για τίποτα τέτοιο.

Το αφήνω. Περίμενα μια κεφάτη σειρά, αλλά it touched a personal nerve there και δε γίνεται να τη χαρώ ξέγνοιαστα με τίποτα. Δεν είναι για μένα. Καλή θέαση στους υπόλοιπους, φαίνεται πολύ όμορφο anime. :nod2: Farewell.

Posted Image

#129 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 04 July 2013 - 20:03

Εν ολίγοις: υπήρχαν στιγμές που η συμπεριφορά του Haruka (και μόνο αυτού) δε μου φάνηκε καθόλου αστεία. Μάλλον... εμ... προβληματική. Με άσχημο τρόπο. Κοντολογίς, υπήρχαν μερικά πολύ μεγάλα unfortunate implications, που με έκαναν να νοιώθω πολύ άβολα. Και δε μιλάω ούτε για fanservice, ούτε για subtext, ούτε για τίποτα τέτοιο.

Τόσο πολύ; Δεν ήταν και πολύ αστεία η συμπεριφορά του, εντάξει, αλλά δεν είναι το πρώτο προβληματικό τσουντέρι για πρωταγωνιστής που συναντάμε σε τέτοιου είδους anime. Γιατί σε πείραξε τόσο πολύ αυτός συγκεκριμένα; Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να βρω τα implications που λες για κάτι...

Spoiler:

#130 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 July 2013 - 20:16

Ο Haruka νομιζω οτι επιτηδες παρουσιαζεται ως χαρακτηρας που εχει τα θεματακια του. Ουτε ως comedy relief τον ειδα ουτε ως κλασσικο tsundere/kuudere archetype.

Spoiler:

Σε γενικες γραμμες συμπαθεστατο το πρώτο επεισοδιο. Δεν νομιζω οτι υπηρχε fanservice η τουλαχιστον τοσο οσο περιμεναν καποιοι. Σε καποιες σκηνες μου φανηκε περισσοτερο σαν να εκλεινε το στουντιο ειρωνικα το ματι σε αυτους που το περιμεναν. Αναλογη φαση με το ριγωτο μπολ και το βρακι της Mio στο K-on η σκηνη που βγαινει απο το μπανιο ο Haruka μπροστα στον Makoto. Μου αρεσαν πολυ τα opening και ending. Φαινομενικα ασχετο το ending με τη σειρα αλλα θα κανω μια υποθεση οτι υπαρχει ενας μικρος υφερπων παραλληλισμoς.

#131 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 July 2013 - 20:28

Τόσο πολύ; Δεν ήταν και πολύ αστεία η συμπεριφορά του, εντάξει, αλλά δεν είναι το πρώτο προβληματικό τσουντέρι για πρωταγωνιστής που συναντάμε σε τέτοιου είδους anime. Γιατί σε πείραξε τόσο πολύ αυτός συγκεκριμένα; Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να βρω τα implications που λες για κάτι...

Αυτό είναι υπερβολικά προσωπικό για να το μοιραστώ εδώ. Θα έπρεπε να με ξέρεις προσωπικά για να το καταλάβεις. Και η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν το tsundere σημείο που με τάραξε. Ξέρω ότι μιλάω με γρίφους και είναι πολύ εκνευριστικό, χίλια gomen, αλλά θα μου επιτρέψεις να το κρατήσω για μένα αυτό το συγκεκριμένο. :nod2:

Go on. :)

Posted Image

#132 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 04 July 2013 - 20:50

Νομίζω κατάλαβα τί εννοεί η Tea-chan και όντως πρέπει να είναι πολύ disturbing αν το αντιμετωπίζεις σε προσωπικό επίπεδο.
Posted Image
Posted Image

#133 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 04 July 2013 - 23:52

Προσωπικά το χα παρεξηγίσει αρκετά το συγκεκριμένο και περίμενα αλλα ντάλα, πάλυ καλά που με διευψευσε. Πολύ ωραίο ήτανε το πρώτο μακάρι να συνεχίσει έτσι και θα περάσουμε όμορφα ^^ Μου φέρνει τελικά κιεμένα αρκετά σε κουρόκο και K λίγο αλλα εχει μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα. Πέρα απτις μαμάτες πόζες, fabulous χαρακτήρες και λοιπά που με πεθάνανε στα γέλια σε κάτι φάσεις :hahaha: , γλυκό και ευχάριστο δείχνει και φαίνεταιι να χει και ενδιαφέρον μέχρι στιγμής (ντάξει πρώτο επ. είναι απ'την άλη). Πιστεύω αποδείχτηκε να ναι ότι θα μπορούσα να περιμένω απο ένα καλοκαιρινό ανίμε για αρχή ;) Aναμένω για συνέχεια :D

Also.. ..
Spoiler:

フカフカ

#134 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 July 2013 - 08:26

παντως καλα καλα δεν αρχισε και συμπληρωσαμε 9 σελιδες.

μου φαινεται η σειρα αυτη θα σπασει καθε ρεκορ αναγνωσιμοτητας. να πιο ειναι το ποιον του anime.gr....

#135 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 05 July 2013 - 09:57

Ο Haruka νομιζω οτι επιτηδες παρουσιαζεται ως χαρακτηρας που εχει τα θεματακια του. Ουτε ως comedy relief τον ειδα ουτε ως κλασσικο tsundere/kuudere archetype.

Spoiler:

Σε γενικες γραμμες συμπαθεστατο το πρώτο επεισοδιο. Δεν νομιζω οτι υπηρχε fanservice η τουλαχιστον τοσο οσο περιμεναν καποιοι. Σε καποιες σκηνες μου φανηκε περισσοτερο σαν να εκλεινε το στουντιο ειρωνικα το ματι σε αυτους που το περιμεναν. Αναλογη φαση με το ριγωτο μπολ και το βρακι της Mio στο K-on η σκηνη που βγαινει απο το μπανιο ο Haruka μπροστα στον Makoto. Μου αρεσαν πολυ τα opening και ending. Φαινομενικα ασχετο το ending με τη σειρα αλλα θα κανω μια υποθεση οτι υπαρχει ενας μικρος υφερπων παραλληλισμoς.

Fangirl spotted!

Επειδή έγινε τόσος ντόρος για fanservice/yaoi κλπ αν εξαιρέσουμε το υπερφαμπιουλους ending το υπόλοιπο είναι ένα κανονικό anime. Ντάξει στην αρχή που ήταν πιτσιρίκια μου φάνηκε πως έβλεπα Κ-ΟΝ αλλά ευτυχώς το time skip μας έσωσε (δεν θα άντεχα κι άλλο Attack On Titan έστω και για μισό επεισόδιο :P)

Το animation ήταν πολύ καλό ειδικά σε σχέση με του Kuroko που το συγκρίνουν λίγο παραπάνω. Τώρα επειδή άμπαλος με την κολύμβηση δεν μπορώ να συμπάσχω με το πρωταγωνιστή για το ότι θέλει να είναι συνέχεια στο νερό. Καταλαβαίνω περίπου τι εννοεί αλλά μου φάνηκε ελαφριά τραβηγμένο για να το αναφέρουν τόσες φορές.

Spoiler:

Οι χαρακτήρες γενικά βασίζονται σε πράγματα που έχουμε δει άπειρες φορές, αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα τους εξελίξουν σε κάτι ή απλά θα είναι εκεί για το rivaru της υπόθεσης.

Edited by Hazuki, 05 July 2013 - 09:58.

rsrGbGx.gif

Also tagged with one or more of these keywords: Kyoani, Tv Series, Summer 2013