Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Free!

Kyoani Tv Series Summer 2013

• Please log in to reply
309 replies to this topic

#181 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 14 July 2013 - 23:29

The pools in free! are filled with the tears of offended male otaku.
stay pressed

O Rin μια χαρά δόντια είχε όταν ήταν μικρό και αθώο, πώς κατέληξε έτσι; :S Άντε να μας συστήσουν και το megane! /focusing on the important stuff Anyway, μου άρεσε πολύ! Είναι ό,τι περίμενα και ακόμα καλύτερο. To ending δεν είναι σαν καλοκαιρινό PV από boyband;(<-copyright Tristessa)

Edited by amaya3, 14 July 2013 - 23:31.

2s9p2fs.jpg

#182 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 July 2013 - 09:12

μα δε χρειαζονται τετοιες συγκριτικες αναλυσεις. Απλα λες πως η σειρα haruhi-ζει και παει,τελειωσε!

#183 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 July 2013 - 23:37

ειδα και εγω τη σειρα. λοιπον στα περι fanservice δεν θα συμμετασχω γιατι ειναι ελαχιστο. πιο πολυ fanservice διεκρινα στη Gou ,παρα στα αγορια. παλι καλα που κατεβασε και τη φουστα της δηλαδη.

αλλα με πειραξε που πανε να δημιουργησουν στα καλα καθουμενα μια αντιπαλοτητα μεταξυ δυο κολυμβητων χωρις να αναπτυξουν σχεδον καθολου τι παιχτηκε παρασκηνιακα. ετσι αποτομα;
Spoiler:
και αυτη η σημαντικη λεπτομερεια αντε να παρουσιαστηκε για 5 δευτερα!πολυ προχειρο.

γενικα η σειρα ειναι πολυ φλου, αλλα βλεπεται ευχαριστα.

Ody, δηλαδή για να καταλάβω, θες ένα anime χωρίς πλοκή, χωρίς character development, χωρίς τίποτα δηλαδή πέρα από τύπους να βουτάνε και να κολυμπάνε σε πισίνες; Έστω πως δεν είδαμε πολύ κολύμπι (που και πάλι, είδαμε αλλά τέλος πάντων), το ότι μια σειρά πρέπει να έχει αρχή μέση και τέλος δεν το έλαβες υπόψιν σου; Δεν γίνεται να βγει σειρά που κολυμπάνε μόνο και μόνο για να κολυμπάνε, και να την πεις καλή σειρά.

φοβαμαι πως η σειρα κανει ακριβως αυτο. και ακομα χειροτερα: ελαχιστα βουτανε και κολυμπανε σε πισινες.

#184 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 17 July 2013 - 04:25

Μια χαρά ήταν τα πρώτα επεισόδια. Πιστεύω θα είναι ένα ενδιαφέρον anime. Η εμπορική επιτυχία του είναι επίσης σίγουρη με τόσο ντόρο που έχει γίνει.
Για το επίμαχο θέμα, είναι ελάχιστο το fanservice, σχεδόν ανύπαρκτο. Σίγουρα δεν ενοχλεί και περνά απαρατήρητο. Αν δεν είχε γίνει τόσος ντόρος, κανένας δεν θα μιλαγε για fanservice πιστεύω.

Γενικά, πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου στα anime να γίνει αυτονόητο το fanservice για γυναίκες, χωρίς να είναι ένα anime yaoi. Είναι και δίκαιο εδώ που τα λέμε. Προσωπικά το έχω συνηθίσει αυτό ως έννοια και στην πράξη, καθότι πολλα από τα k-pop βίντεο που παίζω στα πάρτι μου, το έχουν αυτό.
Και μιας και αναφέρθηκα σε μουσική, και το opening και το ending τα σπάνε! Ειδικά το ending είναι επακριβώς johnnies φάση, κλασσική j-popιά που μάλλον θα παγιωθεί ως παρουσία στα πάρτι, καθότι και ως τραγούδι στέκει και ως ED στέκει. Προσφέρει όσο αντρικό moe χρειάζεται, pop ελαφρότητα και διαθεση.
To opening είναι ένα ωραίο τραγούδι επίσης, προς το εμπορικό j-rock, επίσης στέκει αλλα δεν ξέρω τι διαχρονικότητα θα έχει.

Όπως και να έχει, όταν η σειρά τελειώσει, θα κάτσω να την δω.

#185 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 17 July 2013 - 11:51

ειδα και εγω τη σειρα. λοιπον στα περι fanservice δεν θα συμμετασχω γιατι ειναι ελαχιστο. πιο πολυ fanservice διεκρινα στη Gou ,παρα στα αγορια. παλι καλα που κατεβασε και τη φουστα της δηλαδη.

αλλα με πειραξε που πανε να δημιουργησουν στα καλα καθουμενα μια αντιπαλοτητα μεταξυ δυο κολυμβητων χωρις να αναπτυξουν σχεδον καθολου τι παιχτηκε παρασκηνιακα. ετσι αποτομα;
Spoiler:
και αυτη η σημαντικη λεπτομερεια αντε να παρουσιαστηκε για 5 δευτερα!πολυ προχειρο.

Εντάξει, δεν είναι τόσο απλό.

Spoiler:

Όσο για τα περί fanservice εγώ θα κάτσω απλώς να χαζεύω τους τρικέφαλους και τους κοιλιακούς που απλόχερα το anime προσφέρει. Τώρα το αν αυτό αποτελεί fanservice ή όχι, στην κρίση του καθενός είναι. Έτσι κι αλλιώς, καμιά φοβερή πλοκή δεν βλέπω στον ορίζοντα, το χιούμορ είναι απίστευτα αποτυχημένο, ελπίδες έχω μόνο για character development, κι αυτό αποκλειστικά στους Haruka και Rin. Οι υπόλοιποι είναι διακοσμητικά μέχρι τώρα. Κι όσο για τους αγώνες, το είχε δηλώσει νομίζω η παραγωγή ότι δε θα ασχοληθεί πολύ. Ε, έχουμε επεισόδια μπροστά μας, και άλλωστε το δεύτερο ήταν πολύ καλύτερο απ' το πρώτο, ελπίζω να δούμε προπονήσεις τουλάχιστον. Άμα μπει και ο megane που φαίνεται athletic freak, μακάρι να τους στρώσει. Τα τραγούδια επίσης σκίζουν. Το καλύτερο μ' αυτό το anime είναι το ευχάριστο συναίσθημα που καταφέρνει και σου αφήνει στο τέλος. Και για τα χρώματα, και το animation, φαίνεται ότι πρόκειται για προσεγμένη δουλειά/οφθαλμόλουτρο.

Εν τέλει, καλή είναι, αλλά πολύς ντόρος για κάτι όχι και τόσο σημαντικό.

#186 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 July 2013 - 12:00

ε ναι, απο οτι καταλαβα πανε να το αναπτυξουν περαιτερω στα επομενα επεισοδια
Spoiler:
. αλλα με το να τους βαζουν να κολυμπανε ενηλικες στο ντουκου αφιερωνοντας τοσο λιγο χρονο στην παιδικη τους ηλικια, αποτυγχανει να δημιουργησει την απαιτουμενη ενταση.

μαλλον επειδη δεν ειναι καθαρα sports genre. το προβλημα ειναι πως η προσεγγιση της φιλιας των παιδιων, ενα απο τα ατου της σειρας υποτιθεται, ειναι προς το παρον ρηχοτερη και απο τα sports anime.

μια απο τις δεκαδες νεοτερες σειρες του style over substance. να ηταν freestyle over substance τουλαχιστον.....

#187 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 17 July 2013 - 14:33

Πάνω στο θέμα για το παρελθόν των χαρακτήρων... έπεσα τυχαία πάνω στη μετάφραση του novel High Speed! το οποίο διηγείται την ιστορία για το πώς βρέθηκαν όλοι μαζί στην ίδια ομάδα για έναν αγώνα.

Chapter 1
Chapter 2
Chapter 3
Chapter 4 (από άλλη μεταφράστρια)

Ψηθείτε, εγώ μια φορά δε τα διάβασα.

Posted Image

#188 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 July 2013 - 19:37

Spoiler: 3

#189 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 18 July 2013 - 20:59

Kαθε ποτε βγαινει αυτο ρε παιδια?

Edited by Itachi Akatsuki, 18 July 2013 - 20:59.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#190 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 18 July 2013 - 21:20

Kαθε ποτε βγαινει αυτο ρε παιδια?

Κάθε τετάρτη βράδυ.

#191 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 18 July 2013 - 21:28

Κάθε τετάρτη βράδυ.

Ευχαριστω.
Μια χαρα μερα βγαινει!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#192 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 July 2013 - 08:56

Eγω την συγκεκριμενη σειρα την εχω ερωτευτεί πάντως. Συμφωνώ σε αυτό το οποίο είπε ο Petran79 πιο πάνω αλλά από τελείως διαφορετική οπτική. Είναι φλου, Free ¨ονομα και πράγμα η οποία δένει απίστευτα με το καλοκαιράκι και με έναν πολύ ανέμελο ανεπιτήδευτο αλλα όχι απρόσεκτο και χαλαρωτικό τρόπο μας βάζει σταδιακά μέσα στο κλίμα της και στην πλοκή της. Δεν έχει μέχρι στιγμής κάποιο υψηλό concept αλλά φεύγει νερό και νιώθω ότι μου φτιάχνει την διάθεση.

Κάποιες τυχαίες παρατήρήσεις.

Spoiler:
\

YΓ: Μετά από την παραίνεση μέλους το οποίο δεν θα αποκαλύψω παρατήρησα ότι στο ending εκεί που χορεύουνε μέσα στο club υπάρχουν μόνο αντρικές φιγούρες και κάτι περίεργοι ημίγυμνοι τύποι με μάσκες οξυγόνου. Αχέμ....XD Lol kyoani.

#193 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 19 July 2013 - 20:54

Spoiler:

Από τον τρόπο που έκανε υπολογισμούς στο μυαλό του, λες και έλυνε ασκήσεις Φυσικής 3ης Λυκείου, μέχρι την fabulous πόζα στο τελευταίο άλμα, δεν νομίζω να μπορούσαν να τον γελοιοποιήσουν περισσότερο...

Spoiler:

Τους βλέπει σαν μυικές ομάδες ενώ κοκκινίζει και τρέμει η φωνή της, και αυτό ΔΕΝ είναι objectification? lol
Άσε που σε κανα 2 σημεία έκανε λάθος και έλεγε άλλα τ' άλλων.

Edited by Erebos, 19 July 2013 - 20:55.

Posted Image
Posted Image

#194 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 July 2013 - 21:19

Πιστεύω ότι πραγματική γελοιοποίηση θα ήταν αν παρέμενε στο στερεότυπο του cool υπολογιστή τύπου που τα κάνει ολα σωστά.Κάποιες σκηνες ήταν ντροπιαστικές αλλά δεν κάνουν γελοίο τον χαρακτήρα. Τον κάνουν πιο ανθρώπινο θα έλεγα και πιο προσεγγίσιμο (και πιο fun γιατί fabulous jumping is fabulous).

Το objectification το ανέφερα εκ μερους του κοινού, όχι εκ μέρους της Gou. :) Mε το να μην τους αναγάγει σε κάποιου είδους "σκοτεινό αντικείμενο του πόθου" και να μένει στα πιο τεχνικά χαρακτηριστικά νομίζω η σειρά προδιαθέτει και την οπτική γωνία του θεατή.

#195 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 19 July 2013 - 21:36

Το objectification το ανέφερα εκ μερους του κοινού, όχι εκ μέρους της Gou. :) Mε το να μην τους αναγάγει σε κάποιου είδους "σκοτεινό αντικείμενο του πόθου" και να μένει στα πιο τεχνικά χαρακτηριστικά νομίζω η σειρά προδιαθέτει και την οπτική γωνία του θεατή.

Θα μπορούσαν να την κάνουν πιο σοβαρή αν ήθελαν να παρουσιάσουν μια swolesister (google it).
Με το να fangirlίζει έτσι, δεν διαφέρει σε τίποτα από τους kimo perverts που μισείτε στα ecchi.
Posted Image
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: Kyoani, Tv Series, Summer 2013