ειδα και εγω τη σειρα. λοιπον στα περι fanservice δεν θα συμμετασχω γιατι ειναι ελαχιστο. πιο πολυ fanservice διεκρινα στη Gou ,παρα στα αγορια. παλι καλα που κατεβασε και τη φουστα της δηλαδη.
αλλα με πειραξε που πανε να δημιουργησουν στα καλα καθουμενα μια αντιπαλοτητα μεταξυ δυο κολυμβητων χωρις να αναπτυξουν σχεδον καθολου τι παιχτηκε παρασκηνιακα. ετσι αποτομα; και αυτη η σημαντικη λεπτομερεια αντε να παρουσιαστηκε για 5 δευτερα!πολυ προχειρο.
Εντάξει, δεν είναι τόσο απλό.
Όσο για τα περί fanservice εγώ θα κάτσω απλώς να χαζεύω τους τρικέφαλους και τους κοιλιακούς που απλόχερα το anime προσφέρει. Τώρα το αν αυτό αποτελεί fanservice ή όχι, στην κρίση του καθενός είναι. Έτσι κι αλλιώς, καμιά φοβερή πλοκή δεν βλέπω στον ορίζοντα, το χιούμορ είναι απίστευτα αποτυχημένο, ελπίδες έχω μόνο για character development, κι αυτό αποκλειστικά στους Haruka και Rin. Οι υπόλοιποι είναι διακοσμητικά μέχρι τώρα. Κι όσο για τους αγώνες, το είχε δηλώσει νομίζω η παραγωγή ότι δε θα ασχοληθεί πολύ. Ε, έχουμε επεισόδια μπροστά μας, και άλλωστε το δεύτερο ήταν πολύ καλύτερο απ' το πρώτο, ελπίζω να δούμε προπονήσεις τουλάχιστον. Άμα μπει και ο megane που φαίνεται athletic freak, μακάρι να τους στρώσει. Τα τραγούδια επίσης σκίζουν. Το καλύτερο μ' αυτό το anime είναι το ευχάριστο συναίσθημα που καταφέρνει και σου αφήνει στο τέλος. Και για τα χρώματα, και το animation, φαίνεται ότι πρόκειται για προσεγμένη δουλειά/οφθαλμόλουτρο.
Εν τέλει, καλή είναι, αλλά πολύς ντόρος για κάτι όχι και τόσο σημαντικό.